Sa kaç gündur okuyorum forumdaki yazıları ben de içimden geçenleri yazmak istedim ben de dün kapandım cuma günü 2 gün oldu aylardır kapanmak düşüncesi vardi aklımda ama bi türlü kapanamiyodum erteliyordum hep şeytan ve nefis zaten baş düşman ama sonunda oldu şu an kendim bile inanamıyorum biliyo musunuz Allah ım kapandım diyorum cuma günü ilk defa dışarı çıktım kapalı olarak arkadaşlarımla.onlarda bu konuda destekçım oldular hep Allah onlardan da razı olsun. Yavaştan almaya başlamıştım etek eşarp, dün de aldım..dün de dersaneye gittim bu arada üniversite son sınıf öğrencisiyim, çok heyecanlıydım acaba ne dicek arkadaşlarım diye herkes çok şaşırdı ama genel itibariyle olumlu şeyler söylediler. Normalde süsüne fazla düşkün bi insandim saçlarıma çok özen gösterir makyajsız dışarı çıkmazdim kapanmak fikri o yüzden başta nefsıme çok ağır geldi saçlarımi nasıl kapatcam falan diyodum ama Allah ın rızasını kazanmak var pınar dahası var mı dedim ve kendimi alıştırmaya başladım hergün eve geliyor eşarp deniyodum hatta ev arkadaşlarım belki de bıkmıstır benden hergün hergünama böyle böyle alıştırdım kendimi ve bi tarih belirledim kendime o gün kapancam diye 1şubatti ama ben o tarihe kadar beklemek istemedim çünkü hergün düşünmekten yorgun düşüyodum ve kararsızlık yaşıyodum sabah kalkıyorum kapanicam akşam yatıyorum yapamıcam kararsızlık kadar kötü bişi yok arkadaşlar iice düşündüm Rabbim senin rızan için dedim ve kapandım.üniversiteye başlamadan önce namaza başlamıştım elhamdülillah şimdi de dikkat ediyorum namazlarıma başörtüm eksikti onu da nasip etti Rabbim.. Çok konuştum arkadaşlar öyle heyecanlıyımki içimi dökmek istedim, pazartesi de okula gidince ne olucak merak ediyorum arkadaşlarım çok şaşıracak bundan eminim. Biraz tedirginlik var içimde şeytan vesvese vermiyor değil ama aşıcam Allah in izniyle sizler de dua edin olur mu bana. Başlarda normaldir demi böyle hissetmek? Desteğinizi bekliyorum Allah a emanet olun..
Hayirli olsun ablacigim..
Okuyunca cok sevindim. InsaAllah hic cikarmassin demeyecegim cunku o yurek sendeyken mumkun degil..
Okul derken universite mi okuyorsun? Hayirli olsun..