Yüce ALLAH'ın rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun insallah. Şu anda ailemin gıybetini yaptığım için Rabbim beni affeder umarım. Desteğe ve duaya ihtiyacım olduğu için de bu siteye üye oldum. Annem,babam ve öz kardeşim başımı örtmeme karşılar.Evde hiç kimse benim tarafımda değil. Sayfa sayfa birçoğunuzun yazdıklarını okudum ve kendi yaşadıklarımı gördüm.
Burcu kardeşim ve siz din kardeşlerimden dileğim: Rabbime benim için de can-ı gönülden dua etmeniz. Özellikle namazlarınızdan sonra..
Esselamu aleykum..
Bu gibi durumlarda olan ablalarimiza, kardeslerimize hakikaten uzuluyorum. Bende boyle birsey yoktu elhamdulillah.. Ama nefsimi asamiyordum. Ama simdi kapanali bes ay oldu
Her seyden once sen onlara "Siz Musluman misiniz? " diye sor..
"eger hayir diyorsaniz karsi cikmanizi anlar, dinim icin bende size karsi cikar kapanirim, ortunurum. Ha diyorsaniz ki evet biz muslumaniz. Inandiginiz Allahin ummeti oldugunuz 0eygamberden (s.a.v) araciligiyla indirdigi Kur'anda bu emir var! Bakiniz Nur Suresi 30. 31. Ayet.. Buna ragmen red mi ediyorsunuz? Kusura bakmayin anam babam kardesim, sizi bana nasip eden Allahima sizin icin isyan edemem. Canimi alip basimi kesseniz bu davadan vazgecmem" diyebilmelisin...
Gercek muminelik bunu gerektirir..
Bunlar sahabenin yaptigi defakarlik ve kahramanliktir..
Hele ki sen ahir zamanda yapacaksin
Allah mukafatini verir insallah..
Dualarim seninle..