Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (3 Kullanıcı)

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşAllah genç kardeşim, darısı hayırlısıyla sana ve diğer müslümanlara olsun inşAllah. Allah'a Celle Celalühu emanet olasın, hayırlı günler

selamun aleyküm,

Ooo.. Ben gormeyeli neler oluyor neler.. Sevgili ablacigim, o guzel isimli kizinin yanaklarindan op benim icin.. Hayirli olsun diyorum her ikinize de.. Ne guzel dua etmissin, ne guzel bir kardes insansin sen :) InsaAllah senin yureginin guzelligi o dunyaya gozlerini henuz 6.5 ay once acmis kizini da yansir. Ne guzel ve ne mutlu ki senin gibi bir annesi var..
Istanbul'a geldigimde ilk is seni bulup SAREMERYEM 'i opmek olacak insaAllah :)

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşAllah dilek kardeşim. Rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin inşAllah. İki peygamber anası ismi koyduk babasıyla, inşAllah o isimlere layık bir evlat yetiştirebiliriz, ahir zamanda evlat yetiştirmek büyük imtihan :(
tek duam onun ve neslinin de cennetliklerden olması

Rabbim senin işlerini de hayırlısıyla tamamına erdirsin inşAllah. Ben de daha dün gibi hatırlıyorum evlilik telaşlarımı :)

Canım yaa.. Zor işler.. Ama harika bir duygudur.. Annelik.. Kızının ismi maşaallah çook güzel. Kızım olursa tabi ilerde ben de Sare koymayı düşünüyorum. Sare ismini çok seviyorum.. Rabbim hayırlı, imanlı bir kul eylesin miniğimizi..
Evlilik bir aksilik çıkmazsa Nisan da olacak Allah'ın izniyle. Şubatta da işi bırakmayı düşünüyorum.. Amiinn amiin güzel duaların için. Rabbim razı olsun.. Rabbim de size ve bebişinize sağlıklı, hayırlı, huzur dolu bir ömür nasip etsin.. Sare Meryemimizi öpüyorum.. Rabbime emanetsin canım.. Hayırlı Geceler..

esraisra

Kayıtlı Kullanıcı
mallah allah ne güzel nasip etmii bize kapanmayı

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
bu forumda nişanlı kızzz varmı arkadaşlarrr bi konu açtım lütfen bana yardım edin zamanım çok az bekliyorum hepinizi sitenin kadınlarına sorum var başlıklı

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
bu forumda nişanlı kızzz varmı arkadaşlarrr bi konu açtım lütfen bana yardım edin zamanım çok az bekliyorum hepinizi sitenin kadınlarına sorum var başlıklı

Eger tecrubeli ve nisanli ollsaydim kesinlikle yardimci olurdum. Fakat uzgunum, yalnizca gozlemlerim var bu konuyla ilgili..:) Allah yardimcin olsun..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Ya oyle cok bilgili degilim bu konularda ama Hz.haticeyi okuyoruz evellallah bana da anlatabilirsin. Ama illa ki nisanli evli falan herkes evli :D goren yazar..

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah butun nişanlı evli çıftlere huzur varsın :)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Aynen.. Rabbim huzur versin yuvalarina, bizim hakkimizda da hayirlisini nasip eylesin insaAllah.

Maneviyatci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum.

Bir erkek olarak, tesetture giren hanimlari cok takdir ettigimi belirtmek istiyorum. Allah kapanmak isteyip de kapanamayan kadinlarimiza kolaylik versin.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Maneviyatci adli kardesim Allah razi olsun :) bizde dinimize tutunan erkek kardeslerimizle iftihar ediyoruz..yagmurgazi kardesim cok sevindim. :) Kac yasindasin? Allah daim etsin.. Bende kapanali dort ay on dort gun oldu. Ramazanin ilk gunu Agustosun birinde kapandim. Ne guzel..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
La tahzen innallehel meana... (Üzülme Allah bizimle Beraberdir...)
La Tahzen
sabaha çıktıktan sonra artık geçen geceye bakma. Çünkü şerri ve hayrı ile giden dünü değil bugünü yaşayacaksın. farzet ki ömrün sadece birgün, o da bugün...
bugün doğdun ve bugün Rabbine kavuşacaksın.
geçmişin kederi, geleceğin kaygısı ile ayağının sürçmesine müsaade etme. bütün dikkatini, ihtimamını, çalışmanı, bugüne teksif et.
ömrünün bu son gününün namazlarını mutlak surette huşu içinde eda et! Kur'an'ı Kerim-i tedebbür ederek oku. Tesbihatını huzurda yapıyormuşçasına yap. ahlakına, muamelatına dikkat et. insanlara faydalı olacak işler konusunda son derece azimli ve gayretli olarak gününü geçir.
bu son gününün saatlerini iyi kullan. dakikalarını senelere, saniyelerini aylara dönüştür.
yüce Mevlayı çokça zikret. bugün tarlana hep hayır ek
. günahlarından tövbe et. kinden, hasetten uzak ol. rızkına razı ol. eşini, çocuklarını mutlu et.
kendin ol - İmmea olma
hiçbir zaman başkası olmaya gayret etme.
Çünkü bu gerçekten sonsuz bir sıkıntı sebebidir.
Adem aleyhisselamdan bugüne insanoğlundan biri diğeriyle aynı surette yaratılmamıştır. sen özelsin.
geçmişte hiç kimse senin suretinde yaratılmadı. bundan sonra da yaratılmayacak. sen Ahmet'ten Mahmut'tan farklısın.
bu yüzden kendini başkasında diriltmeye kalkışma.
hayata 'sen' olarak atıl. Yaratıldığın gibi yaşa. sesini, yürüyüşünü değiştirme.

ÇOK BEĞENDİĞİM BİR PAYLAŞIMDI.
ALINTIDIR.
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAMETLE KALIN.

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Es Selamü Aleyküm kardeşim Allah razı olsun çok beğendim aldım hakkını helal et
La tahzen innallehel meana... (Üzülme Allah bizimle Beraberdir...)
La Tahzen
sabaha çıktıktan sonra artık geçen geceye bakma. Çünkü şerri ve hayrı ile giden dünü değil bugünü yaşayacaksın. farzet ki ömrün sadece birgün, o da bugün...
bugün doğdun ve bugün Rabbine kavuşacaksın.
geçmişin kederi, geleceğin kaygısı ile ayağının sürçmesine müsaade etme. bütün dikkatini, ihtimamını, çalışmanı, bugüne teksif et.
ömrünün bu son gününün namazlarını mutlak surette huşu içinde eda et! Kur'an'ı Kerim-i tedebbür ederek oku. Tesbihatını huzurda yapıyormuşçasına yap. ahlakına, muamelatına dikkat et. insanlara faydalı olacak işler konusunda son derece azimli ve gayretli olarak gününü geçir.
bu son gününün saatlerini iyi kullan. dakikalarını senelere, saniyelerini aylara dönüştür.
yüce Mevlayı çokça zikret. bugün tarlana hep hayır ek
. günahlarından tövbe et. kinden, hasetten uzak ol. rızkına razı ol. eşini, çocuklarını mutlu et.
kendin ol - İmmea olma
hiçbir zaman başkası olmaya gayret etme.
Çünkü bu gerçekten sonsuz bir sıkıntı sebebidir.
Adem aleyhisselamdan bugüne insanoğlundan biri diğeriyle aynı surette yaratılmamıştır. sen özelsin.
geçmişte hiç kimse senin suretinde yaratılmadı. bundan sonra da yaratılmayacak. sen Ahmet'ten Mahmut'tan farklısın.
bu yüzden kendini başkasında diriltmeye kalkışma.
hayata 'sen' olarak atıl. Yaratıldığın gibi yaşa. sesini, yürüyüşünü değiştirme.

ÇOK BEĞENDİĞİM BİR PAYLAŞIMDI.
ALINTIDIR.
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAMETLE KALIN.

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Allah razı olsun kardeşim
Sende dualarımdasın
en güzele emanetsin can kardeşim
helal olsun canım benim.
Amacımız manevi güzellikleri birbirimizle paylaşmak.
Rabbime emenetsin.
Dualarımdasın,
allahın izniyle.
Selametle kal.
Allah yar ve yardımcımız olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt