berat05
Yönetici
vealeykümselam v erahmetullahi ve berakatuhu
Esselamu aleykum ve rahmetullah..
Ramazan' a günler kala bir hazırlık kalp odalarımda..
Bir heyecan..
Bu siteyede derdimi yazmıştım, Allah onlardan razı olsun ki destek verdiler.. Ozellikle berat05 adlı ablamız veya abimizden hakikaten Allah razı olsun.. Müjdeyi veremedim kusura bakmayın..
Kadir gecesinde örtünmeye niyetlendim fakat sabredemedim.. Hayatım boyuncaki en hoş sabirsizliklarimdan olsa gerek..
Ramazan'ın ilk gunü kapandım.. Ve yuregimide sanki kötü bakışlara kapattım.. Öyle bir his ki.. Hele ki her gün bir can sesiyle bir kiliseyle uyaniyorken..
Konumu bilmeyenler birkaç sayfa oncesine bakabilir.. Ağustos 1. Gunünden bu yana 3 ay gecti. Ramazan bambaşka bir guzellikle geldi. Ve coktaaaan gitti.. Fakat bana öyle bir hediye bıraktı. BASİMİN üzerinde yeri var , Rahmana kadar insaAllah..
Bu mujdeyle birlikte nice tesetturlenen gönüllere hep beraber insaAllah..
Gurbette, Fransiz ve yabancı karmasının icinde Cezayirli ve Fasli kardeşlerinin dillerindeki 'muslumanlikla' ve onlardan beter oluslariyla hergün üzülen.. Okul kapısında bası acilirken, yuregimide katlayip cantasind koyan, ResulAllah'tan uzakta, herkesten aciz ve düşük bir genc kızdan.. 15'inde bir insandan.. 'Muhammed Mustafa'(sav) 'in ümmetinden olmaya çalışan..
Öylesine bir insan..
Bu okuduğunuz. Öylesine..
Esselamu aleykum ve rahmetullah..
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu
Gözlerimin dolmasına vesile olan...
yaşı küçük...imanıyla inşallah herkesi aydınlatacak yüreği büyük kardeşim benim....
Rabbim yolunu açık ve daim eylesin....
Kalbin imanla dolsun..taşsın....binlerce kişiye ulaşsın ....
vesile olsun....kalbten kalbe aksın....
İNŞALLAH......
Kendini ALLAH Celle Celaluhu ya teslim etmekten önemli ne var ...
ALLAHÜ EKBER!!!!
Gözlerimin dolmasına vesile olan...
yaşı küçük...imanıyla inşallah herkesi aydınlatacak yüreği büyük kardeşim benim....
Rabbim yolunu açık ve daim eylesin....
Kalbin imanla dolsun..taşsın....binlerce kişiye ulaşsın ....
vesile olsun....kalbten kalbe aksın....
İNŞALLAH......
Kendini ALLAH Celle Celaluhu ya teslim etmekten önemli ne var ...
ALLAHÜ EKBER!!!!