Ve Aleyküm Selam ablacım ;Esselamu aleyküm ve Rahmetullah
Ben 20 yaşında üniversitede okuyan bir kızım, hukuk fakültesinde okumaktayım ve ileride inşallah avukat olacağım; fakat yaklaşık bir haftadır kapanma konusunda çok derin düşünceler içindeyim. 4 yıldır Allah'ın izniyle namazımı kılıyorum öte yandan bir hafta öncesine kadar kapanmak aklımın ucundan bile geçmezdi; fakat şimdi bunu ciddi ciddi düşünüyorum. ama biliyorsunuz ki ülkemizde tesettürlü avukat, hakim yada savcı çalışamaz. bu durum beni kahrediyor arkadaşlar burada gördüm ki benim durumumda olan bir sürü kişi var lütfen bana akıl verin ne yapmalıyım ve lütfen dualarınızı eksik etmeyin.. Allah'a emanet olun...
Bende sağlık meslek lisesinde okuyorum ve ileride hemşire olucam..
Hemşireliğe,hastanelere,doktorluğa özencim çok fazla... Ve yakınımdaki arkadaşlarım gb benimde büyük hedeflerim olsun diyorum ama bugün baya düşündümde bu hayat gerçekten geçicek bi gün her şey geride kalıcak ve biz hesaba çekileceğiz dedim kendi kendime liseyi bi bitir git İlahiyat Fakültesine zaten hocada olmak istiyorum ama yinede az da olsa karışık kafam benimde...
Şimdilik yapabileceğimiz birbirimize dualarımızı eksik etmemek ablacım..
Bir büyüğümüzle ya da bir hocayla kendimize yakın gördüklerimizle konuşsak onlarıdna fikirlerini alabilirz...
Fakat ailelerimiz genellikle bir mesleğin olsun aylık gelirin olsun , hep böyle düşünüyorlar...Ailemede pek açılamıyorum..
Kapandım ona bir şey demediler hoşgörüyle karşıladılar fakat ilerde hemşireliği bırakıp ALLAH nasip ederse İlahiyat Fakültesine gitmek istersem ne olur bilmiyorum....
Dediğin gb ablacım dualarımızı eksik etmeyelim....
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH...