Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (8 Kullanıcı)

fled

Kayıtlı Kullanıcı
Bende kapanmak istiyorum arkadaşlar..Hep dua ediyorum Allahım banada bu güzelliği tez zamanda nasip etsin inşallah..Dualarınızı bekliyorum

bursaa

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah kardeşim kapanırsın.

fled

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah inşallah..Daha önce dönüm noktasına geldim ama yine iş bulamam korkusuyla gafletime yenik düştüm..Keşke yapsaymışım Allah yolumu açardı elbet..Şuanda çalışıyorum ama nasıl ne zaman yapabilirim bilmiyorum hep dua ediyorum..

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Bende kapanmak istiyorum arkadaşlar..Hep dua ediyorum Allahım banada bu güzelliği tez zamanda nasip etsin inşallah..Dualarınızı bekliyorum

İnşallah inşallah..Daha önce dönüm noktasına geldim ama yine iş bulamam korkusuyla gafletime yenik düştüm..Keşke yapsaymışım Allah yolumu açardı elbet..Şuanda çalışıyorum ama nasıl ne zaman yapabilirim bilmiyorum hep dua ediyorum..

İnşallah kardeşim...
Dualarımız seninle...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Ne zaman öbür aleme gideceğimiz belli değil çünkü...

bursaa

Kayıtlı Kullanıcı
patronunla konuş kardeşim kapanmak istediğini sonuçta resmi kurum değilse bir şey diyemezler.eğer kapanamamandaki tek neden işse.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun kardeşim.
inşAllah tez zamanda kapanır bu mutluluğa ,bu huzura sen de erişirsin.
herşeyin bi ilki vardır.
her ilk insana biraz çekingenlik verir.ilk defa bulunduğunuz bir ortamda bile utanır sıkılırsınız.
elbette olacaktır..ama sonrası ..o ilk hamleyi yaptıktan sonra çok çabuk alışırsınız.
ve tüm cesaret edemeyip sonradan kapanan kardeşlerimizin dediği aynı cümle..
''Keşke daha önceden kapansa idim''
Allah yardımcınız olsun kardeşim.
tez zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz inşAllah. [/
B]

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm Gönlü güzel kardeşlerim
Burcu kardeşimle başlayan bu kardeşlik bağlılık maaşallah devam ediyor....
ve sizler
ve
yazılarınız

Her birinizin yazısı yüzlerce kez okunsa bıkılmaz...

Sizlerin burda oluşu...birbirinize ve buraya gelecek tüm kardeşlerimize destek vermeniz beni çok mutlu ediyor.....diyorum...işte kardeşlerim....biz olmasak ta..devam edecekler var...
Hakkınızı helal ediniz...helalleşmek güzeldir...

Maaşallah Barekallah geçtiniz bizleri...

Rabbim yolumuzu açık eylesin, Sırat-i Mustakim'den ayırmasın..
Gönüllere hidayet , kardeşlerimize vesile olabilmeyi nasip eylesin...
Ayaklarımızı ve kalbimizi dini üzerinde sabit kılsın...
HAK için Yaşayıp HAK için ölmeyi nasip eylesin...İNŞALLAH

Kardeşlerim şunu unutmayalım ki tek tesettürde değil yaşamımızın geneline HAK' kın rızasını alabilmek için çabalamalıyız...Elimizden geleni yapmaya çalışmalıyız..
Yaşamımızda ki tüm insanlara davranışlarımızla,hareketlerimizle,yaşama biçimimizle örnek olmalıyız...Her birimiz kendimizi iyi biliriz değil mi ?

Hep birlikte

Tebliğ ve Desteğe
Devam İNŞALLAH

hoşgeldin abla.
sizi uzun zamandır site de göremiyordum.
Allah sizden razı olsun .
ve buraya yazan,kapanan,kapanmak isteyen kardeşlerimize destek veren herkesten razı olsun.
AMİN

fled

Kayıtlı Kullanıcı
İşim gereği dışarda çalışıyorum arkadaşlar..Kapandığımda dışarda çalışmak istemiyorum herşeyin gereğince olmasını istiyorum, işten çıkmayı bile düşündüm ama bunlar kolay kararlar değil biliyorum, çalışmaya ihtiyacım var...Kapalı bir bayan gördüğümde o kadar imreniyorum ki artık ..içimdeki bu hevesin kaçmasındanda korkuyorum..İnşallah geç kalmadan bu mutluluğu bende tadarım.Dualarınıza ihtiyacım var

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

hoşgeldin abla.

sizi uzun zamandır site de göremiyordum.
Allah sizden razı olsun .
ve buraya yazan,kapanan,kapanmak isteyen kardeşlerimize destek veren herkesten razı olsun.

AMİN

Hoşbulduk değerli kardeşim....Yeni bir bebek geldi hayatımıza...bu yüzden izinliydim..
Allah Celle Celaluhu hepinizden razı olsun inşallah
Tebliğ ve desteğe devam

fled

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarınıza şimdi herzamankinden çok daha fazla ihtiyacım var..

T

tevbekarım

Allah yar ve yardımcınız olsun içinizi ferah tutun Rabbim kendi rızasını gözeterek isteyen kuluna öyle güzel imkanlar fırsatlar veriyor ki bizde üzerimize düşen görevi yapacaz dua edecez.Örtünmek diyorum ben adına Rabbimin rızası için ÖRTÜNMEK....O NE GÜZEL BİŞİDİR İNANIN İNSAN KENDİSİNİ ÖYLE ÖZEL HİSSEDİYOR Kİ NEFSİMİZ PAY ÇIKARMASIN GELEN HER HAYIR İYİLİK ALLAH'TANDIR NEFİS KÖTÜLÜĞÜ EMREDER...BİZİ BÖYLE KONUŞTURAN ALLAH a BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN EVET KUL ALLAH RIZASI İÇİN ÖRTÜNÜNCE NAMAHREM GÖZLERDEN MAHREMİYETLERİNİ SAKININCA KUL OLDUĞUNUN TADINA VARIYOR RABBİM İSTEYEN HERKESE ÖRTÜNMEYİ NASİP ETSİN AZ ÖNCE ÖZEL HİSSEDİYORUZ DEDİM YA KASTETTİĞİM ŞUYDU BEN SABAH UYANINCA DIŞARI ÇIKACAĞIM ZAMAN RABBİM İÇİN GİYİNİYORUM KİM NE İÇİN NASIL GİYİNİR VİCDAN MESELESİDİR AMA BEN MÜSLÜMAN Bİ KADININ RABBİMİN BİZLERE VERDİĞİ ONURLA BAŞIM DİK BİR ŞEKİLDE ÇIKIYORUM DIŞARI EMRETTİĞİNİ UYGULAMAYA ÇALIŞMANIN VERDİĞİ Bİ ONURDUR BU...VEREN ALLAH 'TIR BİZLERE BU NİMETİ VEREN ALLAH'A BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM KISA BİR AN BİLE NEFSİMİZLE BAŞBAŞA BIRAKMASIN Kİ RABBİMİN İNAYETİ MERHAMETİ RAHMETİ OLMASA BİZ ASLINDA BİR HİÇİZ.... RABBİM SEN İSTEYEN TÜM KULLARINA KOLAYLAŞTIR...VESSELAM

fled

Kayıtlı Kullanıcı
Allah (c.c) razı olsun.Çok dua ediyorum, bu güzelliğin farkına varıpta yapamadığım içn utanıyorum bile kendimden.Ama çok sıkıntıda hissedyorum kendimi buda benim nefsimle mücadelem sanırım.Daha önce o galip gelmişti ama artık buna izin vermek istemiyorum.Çok kötü durumdayım biran önce yapmak istiyorum.Bunu yaşayanların anlıycağını umuyorum çok zorda hissediyorum kendimi.Herşeye hazırlıklı olarak yapıcam belki ama bişey beni durduruyo bi engel çıkıyo sanki biyerden aklım bişeye takılıyo..Bu aşamadan da dönmek istemiyorum.An geliyo tamam çok yaklaştım diyorum .Anlık bişey oluyo vazgeçiyorum.Çok karışık bi durumdayım, sıkıntıdayım..

T

tevbekarım

o bi engel diye bahsettiğiniz şeytanın ve nefsin aldatmacalarıdır bende yaşadık aynı sıkıntıları aile yapım geçmişte buna müsait olmasına rağmen ben örtünmeye karar verdiğimde duymadığım laf kalmamıştı örtündükten sonrada yine tepkiler aldım yeri geldi ağlattılar bile ama o günleri hatırlayınca Ya Rabb banada senin yolunda gözyaşı dökecek bir vesile verdin diye şimdilerde şükrediyorum şimdilerde çektiğiniz sıkıntılara BESMELE ile karşılık verin Bismillah diyin gelen tüm sıkıntılara Bismillahirrahmanirrahim diyin herşey Rabbimin mülküdür Mülk onundur biz ne hakla şunu veya bunu düşünerek bahane ederek verdiği kurallarda gevşeklik yaparız....kardeşim sana bunları söyleyecek son insan belkide benim ama örtünmenin öncesindeki sancıları yaşadığım için Sanan duayla tavsiye ile yardım etmek isterim.nefsi nasihate en çok muhtaç olan benim Rabbim verdiği nimetlerin şükrünü eda etmeyi nasip etsin selam ve dua ile.

berat05

Yönetici
ALLAH'a Celle Celaluhu tam tevekkülle gidin...
Tam bir teslimiyetle...

Bırakın korkularınızı....
Sadece Bir ADIM ATIN BAKALIM....
Bizi korkularımızla başbaşa bırakacakta
EMİN kılacakta Yalnız Rabbimiz değil mi?

İyice Düşünelim?
Bize bahşedilenlerin karşılığında
AHİRETİ KAZANMAK.......

AHİRETİ KAZANMAK
KOLAY MI SANIYORSUNUZ ?

fled

Kayıtlı Kullanıcı
Amin.. Allah razı olsun sizlerden de.. Biliyorum nefsimin ve şeytanın oyalamaları bunlar, inşallah daha fazla yenik düşmem..Yine bazı şeyleri askıya almaktan çekiniyorum artık..

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm değerli kardeşlerim

Esselamu aleyküm değerli kardeşlerim

Kardeşlerim

Şöyle oturup sessizce kendimizi bir dinleyelim...huzurlu bir ortam bulmaya çalışalım...
Belki dışarıda bir bankta ..belki çiçeklerin arasında...belki bir parkta..bahçede...yada evde

Nerde olursanız olun..

Kendinizle başbaşa kalıp düşünün..

En güzel elbiseleri giyip dışarı çıktığımızda...
Düğün salonlarına gittiğimizde....
En güzel...gezilere gittiğimizde..
Kahkahalarla gülüp konuştuğumuzda....
Herşeyden bahsettiğimizde....

Ve
Herşey sona erdiğinde ....
Nasıl evlerimize geri dönüyor.....
kahkahaları orda bırakıyor...
Elbiselerimizi çıkarıp
özümüze dönüyorsak....

ÖLÜM
geldiğinde de böyle olacağız....
Tüm herşeyimizi bırakacağız....
Ne yaptıysak.......iman ve amelden yana....sadece onlar gelecek arkamızdan

Ne o vazgeçemediğimiz nefsi huylarımız...

Ne o vazgeçemediğimiz...elbiseler bize yardımcı olmayacak...

Sadece kabullenmesekte güzel olmanın verdiği nefsi duyguyu atmak istemediğimiz için kapanmak zor geliyor...

Sadece başkalarının arkamızdan dedikodu yapacak endişesi dolayısıyla kapanmak zor geliyor....

Kimler ne der bizler için daha önemli....
Kimler nasıl bakar çok önemli....

Oysa

Yediğimiz yemekten,kazandığımız paradan yattığımız yere kadar HELAL kazanca dikkat etmeli....GİYİNİŞİMİZ ve DURUŞUMUZLA bir islam hanımefendisi olma yolunda gitmeliyiz.

Her birimizin mutlakaki nefsi duyguları vardır ama önemli olan NEFSE söz geçirene kadar sabırlı -ümitli olmalı....günahlardan uzak durmalı bunun için çaba sarfetmeliyiz...

Bizler örnek olacağız....
Bizler ÖNCÜ olacağız...

Bırakın KİM NE DERSE DESİN
Bırakın KİM PARMAKLA GÖSTERSİN

HAYAT SADECE 1 gün gibi çabuk biterken...AHİRET Böylesine çabuk yaklaşırken...

HALA NEYİ DÜŞÜNÜYORUZ.... ?

fled

Kayıtlı Kullanıcı
Şuan işyerindeyim ve kapalıyım bu cesareti nasıl bulduğumu hala bilmiyorum.İşyerinde çalışanların tepkisini almaya başladım bile.İçime bi stres girmedi desem yalan olur ama nolur dua edin buna çok çok ihtiyacım var.Bu cesareti bulmamda sizlerinde dualarının büyük etkisi olduğunu biliyorum.Bu süreci atlatıp biran önce alışmam içinde dualarınızı bekliyorum .

fled

Kayıtlı Kullanıcı
Bu süreçte sizlerle biraz daha fazla sohbet etmek istiyorum.Benim yanımda olabilirseniz çok sevinirim.Sizlere ihtiyacım var

mir_erhan

Moderator
Alnını secdeye vururken nasıl da asil bir duruş sergiler insan
ben sana geliyorum Rabbim. benin sen koru sen kabul et neolur derkenki çaresizlik.
Kazanan sensin onlar değil. Bilincinde ol.
Başında taşıdığın ayetin hakkını verebileceğin korkusuyla ezilsin yüreğin.
sen sakın ezilme onlara karşı.
Ayetler 1400 yıldır dik durdu Kuran dik İman dik.
şimdi sıra sen de geç karşılarına Neyi taşıdığının bilincinde ol.
sen de dik dur sende gururla taşı Rabbinin ayetini.
Dualarımız yüreklerimizle seninle kardeşim.
Rabbimiz seni ve diğer kardşelerimizi korusun..

selam ve dua ile

fled

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun . Onlar birşeyler dedikçe ben içimden 'Ya Settar ' diyorum.Güç buluyorum.Töbe töbe diyip çeken gidenmi, çok çirkin olmuşsun,kocakarılara benzemişsin diyenmi ,bunlarda da daha başı neler daha diycekler.Olsun Rabbim benden razı olsunda .İnşallah gerektiği gibi taşıyabilirim.İnşallah hep içimdeki bu güçle taşıyabilirimde.Tek isteğim dualarınız, güç bulmam için.Alışıcam inşallah biran önce bu yola çıktım ve devamınıda başım dik getirmek istiyorum.Biliyorum ki gün gelicek sen doğruyu yapmışsın diycekler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt