kapanın be güzel ablalarım benim.
Cennetin güzellleri olmak icin Allahımızın emirine uymak icin
bilkis Allah emri oldugu icin kapanın be güzel ablalarım.
kapanın be güzel ablalarım benim.
Cennetin güzellleri olmak icin allahımızın emirine uymak icin
bilkis allah emri oldugu icin kapanın be güzel ablalarım.
Allahım;
Kapanamayan bütün ablalarıma kapanabilme kolaylığı ver.
Amin.
Şu anda örtüsüzlüğe hangi gözle bakıyorsunuz?
Önce şu noktayı iyi tesbit edelim;örtüsüzlük bir hata değildir,bir anlık günah değildir,bir an için yapılan gıybet,öfkeyle işlenilen bir günah değildir.Kısacası ALLAH'ın yasakladığı haram olan ne varsa ara sıra işlenenlere benzemez.
Örtüsüzlük bir hayat tarzı,yaşam biçimidir.
Örtüsüzlük bir düşüncenin,bir felsefenin yaşama geçirilmiş halidir.
Verilmiş bir kararın düşünülerek varılmış bir kararın uygulanmaya konulmasıdır,bilinçli bir tercihtir.Örtüsüzlük başka bir yoldur,başka yolda seyretmektir.
Dahası örtüsüz hayat tarzı bir bütündür birazını alıp birazını bırakma imkanınız yok gibidir.
Bugün yeryüzüne egemen olan örtüsüzlüğün öne çıktığı,kadın vücudunun sergilendiği yaşama biçimi ne Musevi ne İsevi ne İslami kaynaklıdır.Vahye kapalı,ALLAH ile ilişkisi olmayan ,seküler,dinsiz bir hayat tarzıdır.Onlar istedikleri kadar güzel isim verseler de kendilerine cahili toplumlardır.Bu cahili toplumların ve küfür düzenlerinin hepsinin ortak bariz özellikleri,egemenliklerinin çıplaklık ve ahlaksızlık üzerine kurulmuş olmasıdır.En büyük sermayeleri budur.Siz bunları onların elinden alırsanız sistemlerinden geriye hiçbir şey kalmaz.Bundandır ki hayanın simgesi örtüye aşırı bir nefret duyarlar.Ticaretleri,edebiyatları,sanatları,medyal arı kısaca herşeyleri..
Durum böyle olunca elbette böylesi toplumların en amansız düşmanları tesettüre olacaktır,edebe utanma duygusuna,nikaha,temiz aile hayatına olacaktır.
Bütün bunlardan sonra sizi şimdi hemen şimdi örtünmeye çağırıyoruz!
Bu konuyu ilk okuduğumda açıktım okurken utanmıştım kendimden şimdi rabbime sonsuz şükürler olsun ki kapandım içim huzur dolu önceden çevremden çekindiğim için bi türlü kapanmaya cesaret edemiyordum ama sonunda kapandım çevre dediğin nedir ki öbür dünyada seni kurtaracak olan onlar mı ki onlardan çekiniyorsun değil mi ben bunu geç de olsa anladım elhamdülillah..Hem o çekindiğim çevreden de kapandıgıma dair çok güzel tepkiler aldım iyi ki de kapanmışım.. =)
selamün aleyküm.
öncelikle candan tebriklerimi sunmak istiyorum.
ne kadar güzel bir şey ne mutlu birşey bir günahın esaretinden kurtulmak.
müebbet hüküm giymiş sonra beraat etmiş kadar güzel bir duygu.
farkında değiliz ama unutuyoruz biz yaradılış gayemizi.
farkında değiliz ama unutuyoruz bediri uhudu hendeği,
unutuyoruz kılıçların sıkıntıların açlık ve sürgünlerin gölgesinde yayılan nuru.
bize emanet edilenin farkında değiliz.
uyandırsın bizi Allah. uyandırır en kısa zamanda inşallah
darısı kapanmak isteyipte kapanamayan kardeşlerimizin başına selam ve dua ile
Ve aleyküm selam diyelim selam havada kalmasın.. Rabbim razı olsun.. Unuttuklarımız öyle çok ki..
Rabbim idrak etmeyi nasip etsin. Emanete sahip çıkmamızı nasip etsin.. Müebbet hüküm giymiş sonra beraat etmiş kadar güzel bir duygu. Ne kadar güzel ifade etmişsiniz.. Rabbim razı olsun..
RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN..
Tesettürlüyüm çünkü;kadınlık vasfıyla deği,insan vasfıyla hayatta ilerlemek istiyorum
Tesettürlüyüm çünkü ehli imana zarar vermek istemiyorum
Tesettürlüyüm çünkü;tesettürün en baş vasfı başörtüsünü ilk önce kalbimde sonra kafamda taşıyorum
Tesettürlüyüm çünkü;islamı yaşamayı kolaylaştırıyor hayatımın her safhasına yaymamı sağlıyor....
Tesettürlüyüm çünkü bana Rabbimi hatırlatıyor ve hatırlatanlardan olmak istiyorum..
Tesettürlüyüm çünkü ;KULUM DİYE YADEDİLENLERDEN OLMAK İSTİYORUM….. !!!
ALLAHA EMANET OLUN.SELAMETLE KALIN.
Tesettürlüyüm Çünkü; RABBİM BÖYLE EMREDİYOR..
ne olur cesaretinizi kaybetmeyin..bende çok korkuyrdum.. hala yaşayacaklarımın ne olacağını kestiremiyorum ama olsun..zaten üzülmüyormuyuz birazda rabbim için gözyaşı dökeriz..sonu inşallah selamet olacak.biliyorum insanın ailesinin yanında olmaması çok kötü..resmen dün yüreğim acıyordu..ağlayarak uyudum.allahtan eşim yanımda..ama inanıyorum bu günlerde geçecek..mahşer günü kimse olmayacak.ne eş,ne anne baba,ne kardeş..herkes tek başına olacak..ne olur bunlar sınav..ateşe atılmamıza izin vermeyelim..inanın bu kadar ay boşuna göz yaşı dökmüşüm..şimdide üzülüyorum ama söylemenin gerçekleştirmenin daha büyük rahatlığı var..varsın istemesinlesinler.varsın dışlanalım..hep onları kırmamak için uğraştım senelerce ama en sonunda dedimki ya rabbim rabbim kırılıyor az mı?varsın tüm dünya arkasını dönsün..rabbim yanımda ya yeter bana..