Selamün aleyküm kardeşlerim.
Bu konuyu açan burcu kardeşimizden allah razı olsun. Değerli yorumlarınız ve destekleriniz için de allah hepinizden razı olsun. Bende kapanmayı çok isteyen ama bir türlü kapanmaya cesaret edemeyen birisiydim. Allah kabul ederse namazlarımı kılan biriyim. Ama hep eksik hissediyordum kendimi. Netteki forumlarda hep aradım benim gibi isteyip de cesaretsiz olanlar var mı die ve sizi buldum çok şükür. Gerçekten çok hayırlara vesile oluyorsunuz arkadaşlar. Hemen üye oldum siteye ve bütün yazılanları okumaya çalıştım. Ve kurban bayramında kapanmaya karar vedim. Çok şükür eşim çok destekledi. Birlikte alışveriş yaptık ve allahıma çok şükür başörtümü taktım sonunda. Şimdi o kadar mutluyum ki. Ama şeytan vesvese sokmuyor değil. Beni görenler şaşırıyo ve aaaa nie kapandın daha gençsiz diyorlar. Ben buna çok şaşırıyorum arkadaşlar. İnsanların tepkileri ne kadar garip. Kendi ablam bile üzüldü kapandığıma. Ne diyelim allah yardım etsin hepimize. İşte bende sizi bu kadar zamandır okuyupta haber vermeden olmaz dedim.Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Dualarınızı esirgemeyin benden de. Ben size çok dua ediyorum allah razı olsun hepinizden. Ve inşallah çok güzel paylaşımlar yapmaya devam ederiz. Bilmediğim bir sürü şeyi sizlerden öğrendim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Selametle kalın.
Senin adına çok sevindim arkadaşım.. Bende kapanalı daha 2,5 ay oldu. Çok mutluyum keşke daha önce kapansaymışım diyorum. Sen şanslısın eşin sana destek oluyor. Benim eşim halen alışamadı. Etraftakilere hiç alldırma isteyen istediğini söylesin zamanla alışırlar boşver. İlk günler banada uzaylı gibi baktılar.
Allah ölene dek örtülerimizi başımızdan indirtmesin. Onları hakkıyla taşımayı nasip etsin inşallah.