Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

narinim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim.
Bu konuyu açan burcu kardeşimizden allah razı olsun. Değerli yorumlarınız ve destekleriniz için de allah hepinizden razı olsun. Bende kapanmayı çok isteyen ama bir türlü kapanmaya cesaret edemeyen birisiydim. Allah kabul ederse namazlarımı kılan biriyim. Ama hep eksik hissediyordum kendimi. Netteki forumlarda hep aradım benim gibi isteyip de cesaretsiz olanlar var mı die ve sizi buldum çok şükür. Gerçekten çok hayırlara vesile oluyorsunuz arkadaşlar. Hemen üye oldum siteye ve bütün yazılanları okumaya çalıştım. Ve kurban bayramında kapanmaya karar vedim. Çok şükür eşim çok destekledi. Birlikte alışveriş yaptık ve allahıma çok şükür başörtümü taktım sonunda. Şimdi o kadar mutluyum ki. Ama şeytan vesvese sokmuyor değil. Beni görenler şaşırıyo ve aaaa nie kapandın daha gençsiz diyorlar. Ben buna çok şaşırıyorum arkadaşlar. İnsanların tepkileri ne kadar garip. Kendi ablam bile üzüldü kapandığıma. Ne diyelim allah yardım etsin hepimize. İşte bende sizi bu kadar zamandır okuyupta haber vermeden olmaz dedim.Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Dualarınızı esirgemeyin benden de. Ben size çok dua ediyorum allah razı olsun hepinizden. Ve inşallah çok güzel paylaşımlar yapmaya devam ederiz. Bilmediğim bir sürü şeyi sizlerden öğrendim.
Allah yar ve yardımcımız olsun. Selametle kalın.

Senin adına çok sevindim arkadaşım.. Bende kapanalı daha 2,5 ay oldu. Çok mutluyum keşke daha önce kapansaymışım diyorum. Sen şanslısın eşin sana destek oluyor. Benim eşim halen alışamadı. Etraftakilere hiç alldırma isteyen istediğini söylesin zamanla alışırlar boşver. İlk günler banada uzaylı gibi baktılar.

Allah ölene dek örtülerimizi başımızdan indirtmesin. Onları hakkıyla taşımayı nasip etsin inşallah.

-nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Çok tşklerr kardelele ve narinim. Arkadaşlar nefsimi alıştırmak için kısa pardesü ve normal renkli başörtüleri ile başladım. Ancak ne kadar doğru bilmiyorum. Aslında uygun olmadığını buradan öğrendim. Sizler nasıl yapıyorsunuz ne tarzda kapandınız biraz yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah hepimize hakkıyla taşımayı nasip etsin inşallah. Narinim eşinin en kısa zamanda alışır inşallah. Çok zor bi durum senin için. Evet benim eşim çok destek oluyor bana. Allahtan yanımda ve destek oluyor.

narinim

Kayıtlı Kullanıcı
Canım bende uzun pardesü almadım diz altında tunik tarzı aldım..Şuan yeni kapanan birisi olarak halimden memnunum. İleride inşallah daha iiyisini yaparım. Aslında istediğim tam anlamıyla örtünmek ama yavaş yavaş oda olucak. Birden yüklenirsem zor gelirde nefsime yenik düşerim diye korkuyorum. Çünkü arkadaşlarımdan hiç kapalı yok. Zor bir sınavı tam puanla bitirmek icin yavaş ama emin adımlarla ilerlemek istiyorum. Zaman herşeyin ilacıdır. En doğrusunu yapmayı Mevlam nasip etsin hepimize...

Çok tşklerr kardelele ve narinim. Arkadaşlar nefsimi alıştırmak için kısa pardesü ve normal renkli başörtüleri ile başladım. Ancak ne kadar doğru bilmiyorum. Aslında uygun olmadığını buradan öğrendim. Sizler nasıl yapıyorsunuz ne tarzda kapandınız biraz yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah hepimize hakkıyla taşımayı nasip etsin inşallah. Narinim eşinin en kısa zamanda alışır inşallah. Çok zor bi durum senin için. Evet benim eşim çok destek oluyor bana. Allahtan yanımda ve destek oluyor.

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Bu konuyu açan burcu kardeşimizden allah razı olsun. Değerli yorumlarınız ve destekleriniz için de allah hepinizden razı olsun. Bende kapanmayı çok isteyen ama bir türlü kapanmaya cesaret edemeyen birisiydim. Allah kabul ederse namazlarımı kılan biriyim. Ama hep eksik hissediyordum kendimi. Netteki forumlarda hep aradım benim gibi isteyip de cesaretsiz olanlar var mı die ve sizi buldum çok şükür. Gerçekten çok hayırlara vesile oluyorsunuz arkadaşlar. Hemen üye oldum siteye ve bütün yazılanları okumaya çalıştım. Ve kurban bayramında kapanmaya karar vedim. Çok şükür eşim çok destekledi. Birlikte alışveriş yaptık ve allahıma çok şükür başörtümü taktım sonunda. Şimdi o kadar mutluyum ki. Ama şeytan vesvese sokmuyor değil. Beni görenler şaşırıyo ve aaaa nie kapandın daha gençsiz diyorlar. Ben buna çok şaşırıyorum arkadaşlar. İnsanların tepkileri ne kadar garip. Kendi ablam bile üzüldü kapandığıma. Ne diyelim allah yardım etsin hepimize. İşte bende sizi bu kadar zamandır okuyupta haber vermeden olmaz dedim.Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Dualarınızı esirgemeyin benden de. Ben size çok dua ediyorum allah razı olsun hepinizden. Ve inşallah çok güzel paylaşımlar yapmaya devam ederiz. Bilmediğim bir sürü şeyi sizlerden öğrendim.
Allah yar ve yardımcımız olsun. Selametle kalın.

nisa kardeşim seni yürekten tebrik ediyorum ne ğüzel kapanmışın senin adına çok mutlu oldum bnde 3 ay olmadı kapanalı ama rabbime şükür iyiki kapanmışım diyorum benim kapanmamada bu sitedeki arkdşlr vesile oldu hele denizcim dahada testek verdi rabbim denizcimdende diğer arkdşlrdanda razı olsun çok ğüzel bi aile burdaki arkdşlr buraya giren bidaha ayrılamıyor hepsini çok ama çok seviyorum senide tekrar tebrik ediyorum rabbime emanet ol canım dualarımdasın

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Bu konuyu açan burcu kardeşimizden allah razı olsun. Değerli yorumlarınız ve destekleriniz için de allah hepinizden razı olsun. Bende kapanmayı çok isteyen ama bir türlü kapanmaya cesaret edemeyen birisiydim. Allah kabul ederse namazlarımı kılan biriyim. Ama hep eksik hissediyordum kendimi. Netteki forumlarda hep aradım benim gibi isteyip de cesaretsiz olanlar var mı die ve sizi buldum çok şükür. Gerçekten çok hayırlara vesile oluyorsunuz arkadaşlar. Hemen üye oldum siteye ve bütün yazılanları okumaya çalıştım. Ve kurban bayramında kapanmaya karar vedim. Çok şükür eşim çok destekledi. Birlikte alışveriş yaptık ve allahıma çok şükür başörtümü taktım sonunda. Şimdi o kadar mutluyum ki. Ama şeytan vesvese sokmuyor değil. Beni görenler şaşırıyo ve aaaa nie kapandın daha gençsiz diyorlar. Ben buna çok şaşırıyorum arkadaşlar. İnsanların tepkileri ne kadar garip. Kendi ablam bile üzüldü kapandığıma. Ne diyelim allah yardım etsin hepimize. İşte bende sizi bu kadar zamandır okuyupta haber vermeden olmaz dedim.Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Dualarınızı esirgemeyin benden de. Ben size çok dua ediyorum allah razı olsun hepinizden. Ve inşallah çok güzel paylaşımlar yapmaya devam ederiz. Bilmediğim bir sürü şeyi sizlerden öğrendim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Selametle kalın.

Ve aleyküm selam kardeşim..
Rabbim mübarek eylesin.. Öyle çok sevindim ki.. Mutluluğunuz mutluluğumuz oldu..
Allah celle celaluhu razı olsun kardeşim.. Bir kardeşimizin daha tesettür nuruyla nurlanması bizleri nasıl mutlu ediyor, anlatılamaz..
Rabbimizin rızasını kazanmanın verdiği mutluluğun, huzurun tadı öyle başka ki, anlatılamaz, tarifsiz bir duygu bu.. Huzurunuz daim olsun inşaallah.. Rabbim tesettürü ruhumuzla ve bedenimizle, hakkıyla taşıya kullarından eylesin..Dualarımızda tüm kapanmak isteyip de kapanamayan kardeşlerimizi unutmayalım inşaallah..​

Ey Peygamber, eşlerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına dış elbiselerinden (cilbablarından) üstlerine giymelerini söyle; onların (özgür ve iffetli) tanınması ve eziyet görmemeleri için en uygun olan budur. Allah çok bağışlayandır, çok esirgeyendir.

Ahzab Suresi/ 59.Ayet

Mü'min kadınlara söyle: 'Gözlerini (harama çevirmekten) kaçındırsınlar ve ırzlarını korusunlar; süslerini açığa vurmasınlar, ancak kendiliğinden görüneni hariç. Baş örtülerini, yakalarının üstünü (kapatacak şekilde) koysunlar. Süslerini, kendi kocalarından ya da babalarından ya da oğullarından ya da kocalarının oğullarından ya da kendi kardeşlerinden ya da kardeşlerinin oğullarından ya da kız kardeşlerinin oğullarından ya da kendi kadınlarından ya da sağ ellerinin altında bulunanlardan ya da kadına ihtiyacı olmayan (arzusuz veya iktidarsız) hizmetçilerden ya da kadınların henüz mahrem yerlerini tanımayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Hep birlikte Allah'a tevbe edin ey mü'minler, umulur ki felah bulursunuz.'

Nur Suresi/ 31. Ayet

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Tüm kapanmak isteyen kardeşlerim için .......güncelleme

Hayat hep sorular ve cevapları aramakla geçer.....
Geçerkende nasıl geçtiğini anlayamayız...

Ha bugün ha yarın derken kendimizi mutlu etmediğimizi asıl çevre için yaşadığımızı anlamış oluruz.İş işten geçer....

Allah'ı Celle Celaluhu tanımak herşeyden önce ibadeti güzelleştirir..
Daha çok ibadet yapmayı,ibadet yaparken huşu içinde olmayı özendirir.
Başkaları için değil ALLAHÜTEALA için yaşamayı öğretir.
Sevdikçe daha çok araştırır,araştırdıkça daha çok severiz.
Rabbimiz bizim O' na yürümemize karşılık koşarak karşılık verir...
Gönlümüz sıkıntıdan kurtulur...
Herkese bu yolun ne kadar güzel olduğunu anlatır....
Bu bazen örtümüzle olur...
Bazense iman edenin nuruyla belli olur....

"Allah Celle Celaluhu nurunu tamamlayacaktır."

Rabbim bu yolda ayaklarımızı,
kalbimizi sabit kılsın,şaşırtmasın ...
Hidayette olup sapıtanlardan-saptıranlardan değil,
hidayete vesile olanlardan eylesin inşallah

KAPANMAK İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİM

Zaman öylesine çabuk geçiyor ki
Siz sorularınıza cevap ararken....
Kapanmak isteğinizi her bir an ertelerken
Zamanın geçtiğini görmüyor musunuz

Eğer nefs ve şeytan olmasaydı insanlar nasıl imtihana tabi tutulacaktı???

İşte bizimde bu dünyada imtihanlarımızdan birisi bu...
Sizler okul,iş,kariyer diye düşünmeye devam ederseniz bir bakmışsınız bu huzursuzlukla yaşamınız devam etmiş gençliğiniz uçup gitmiş..
Bize verilmiş olan görevleri yapmak için ne kadar zaman verilmiş biliyor muyuz?

Ölümün Ne Zaman Geleceğini Biliyor musunuz?

ÖLÜM VARMIŞ diyebilmek için
Musalla Taşınımı Bekleyeceğiz?

ÖLMEDEN ÖNCE
Tüm korkularınızı yenin....
ÖLÜM ZATEN BİR KIYAMET

AHİRETE NASIL HAZIRLANACAĞIZ?

Vicdanınıza bir kulak verin bakalım....
İyice dinleyin...
Kalbiniz A L L A H C.C derken
...hala örtünmeyi bu kadar mı düşünür oldunuz ????

ALLAH'a C.C. tam tevekkülle gidin...
Tam bir teslimiyetle...
Bırakın korkularınızı....
Sadece Bir ADIM ATIN BAKALIM....
Bizi korkularımızla başbaşa bırakacakta
EMİN kılacakta Yalnız Rabbimiz değil mi?

İyice Düşünelim?
Bize bahşedilenlerin karşılığında
AHİRETİ KAZANMAK.......

AHİRETİ KAZANMAK
KOLAY MI SANIYORSUNUZ ?

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Vicdanınız kapınızı çalmaya kalbiniz de sizi sıkıştırmaya başlamış..

İmtihan anınız.....

Ne kadar düşünürseniz o kadar geç kalmış olursunuz.....

Düşünmek yerine ....abdest alıp kalbinizdeki kör kuyuya ufak bir ışık açmakla başlayın.....

Euzubillahimineşşeytanirracim
Bismillahirrahmanirrahim deyin....derken kulaklarınız ağzınız ve kalbiniz birlikte çalışsın...tüm damarlarınız Rabbimizin adıyla dolsun....

Rahman ve Rahim olan ALLAH'ın adıyla.....kocaman bir adım attınız...

ELinize KUR'AN-I KERİM alın....gözlerinize şifa....kalbinize şifa....vücudunuza ruhunuza şifa oluversin....

Namaz kılın...
Her secdeye varıştı...Allah'a c.c. secde etmenin...hamd etmenin....sadece O'na c.c. kulluk etmenin huzurunu yaşayın..

Kalbinizdeki aydınlığın arttığını....göreceksiniz.....

Tüm bunları yaparken......Başımızdaki TACI' n örtümüzün güzelliğini unutmayın......

TAC sadece BAŞTA kalmıyor....kişinin derisi..teni...kalbi..gözü...aydınlığı oluyor.....

HAYAT BU DEĞERLİ KARDEŞİM...

HAYAT İSLAMI YAŞAYINCA BAŞLIYOR

Vesselam

Berat ablamız dan Rabbim razı olsun..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Namaz kılın...
Her secdeye varıştı...Allah'a c.c. secde etmenin...hamd etmenin....sadece O'na c.c. kulluk etmenin huzurunu yaşayın..

ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK GÜZEL VE YERİNDE PAYLAŞIMDI.DUYGULARIMI DİLE GETİRDİNİZ.SELAMETLE KALIN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Namaz kılın...

ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK GÜZEL VE YERİNDE PAYLAŞIMDI.DUYGULARIMI DİLE GETİRDİNİZ.SELAMETLE KALIN.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

Amin. Rabbim Cümlemizden razı olsun inşaallah kardeşim.. Berat ablamızın yüreğine sağlık..
Rabbime emanet ol.. Rabbim seni korusun.. Hayırlı günler..

-nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu arkadaşlar.

Ölümün Ne Zaman Geleceğini Biliyor musunuz?
ÖLÜM VARMIŞ diyebilmek için
Musalla Taşınımı Bekleyeceğiz?
ÖLMEDEN ÖNCE
Tüm korkularınızı yenin....
ÖLÜM ZATEN BİR KIYAMET
AHİRETE NASIL HAZIRLANACAĞIZ?
Vicdanınıza bir kulak verin bakalım....
İyice dinleyin...
Kalbiniz A L L A H C.C derken
...hala örtünmeyi bu kadar mı düşünür oldunuz ????
ALLAH'a C.C. tam tevekkülle gidin...
Tam bir teslimiyetle...
Bırakın korkularınızı....
Sadece Bir ADIM ATIN BAKALIM....
Bizi korkularımızla başbaşa bırakacakta
EMİN kılacakta Yalnız Rabbimiz değil mi?

Kalbun_Kesir arkadaşım ne güzel şeyler paylaşıyorsun allah razı olsun. Allah yolundan ayırmasın bizleri.

Ya Nebi !!

Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim.. Kurumuş nurdan amelde ise ahesteyim.. Kabrim beni bekliyorken , ben dünyalık hevesteyim.. Ya Rab!! uyandır gafletten, belki de son nefesteyim.. (alıntıdır)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Nebi !!

Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim.. Kurumuş nurdan amelde ise ahesteyim.. Kabrim beni bekliyorken , ben dünyalık hevesteyim.. Ya Rab!! uyandır gafletten, belki de son nefesteyim..
ÇOK BEĞENDİM.ALLAH RAZI OLSUN.SELAMETLE KALIN.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
islamivahdetf81663641vw.jpg

Gül açtıkça kadın kapandıkça güzelleşir..

yakamoz77

Kayıtlı Kullanıcı
Bu konuyu ilk okuduğumda açıktım okurken utanmıştım kendimden şimdi rabbime sonsuz şükürler olsun ki kapandım içim huzur dolu önceden çevremden çekindiğim için bi türlü kapanmaya cesaret edemiyordum ama sonunda kapandım çevre dediğin nedir ki öbür dünyada seni kurtaracak olan onlar mı ki onlardan çekiniyorsun değil mi ben bunu geç de olsa anladım elhamdülillah..Hem o çekindiğim çevreden de kapandıgıma dair çok güzel tepkiler aldım iyi ki de kapanmışım.. =)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
ne büyük erdemdir kapanmak..

öylesine bir huzur öylesine bir güzellik anlamı tarifsiz kelimeleri kifayetsiz.

yürek döker parmak uçlarına..

dile gelir parmaklarım hadii anlat dercesine...

ama yinede tutulur insan bu farklılıgın heycanında..

kapanmak ayrıcalıktır...

kapanmak hayırlıya dair adımdır..

kapanmak hayatın nur a huzura doğru ilerleyişinin en güzel örnegidir..

kapanmak..kelimelere sığmayan anlam hazinesinde sonsuz mutluluk sonsuz berekettir..

haydi kardeşlerim ertelemeyin,beklemeyin..
niye,ne olur,ne der.??

demeyin...

şeytanın vesvesesine kapılmayın kapanın tesettür emrini hak huzurunada hakkını vererek yerine getirin.yükünüzü hafifletin..

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
Bu konuyu ilk okuduğumda açıktım okurken utanmıştım kendimden şimdi rabbime sonsuz şükürler olsun ki kapandım içim huzur dolu önceden çevremden çekindiğim için bi türlü kapanmaya cesaret edemiyordum ama sonunda kapandım çevre dediğin nedir ki öbür dünyada seni kurtaracak olan onlar mı ki onlardan çekiniyorsun değil mi ben bunu geç de olsa anladım elhamdülillah..Hem o çekindiğim çevreden de kapandıgıma dair çok güzel tepkiler aldım iyi ki de kapanmışım.. =)

selamın aleyküm kardeşim ne mutlu sana allah daim eder inşallah darısı benim ve bütün kardeşlerimin başına şu okul bi bitseydi ilk işim bu olcak gerekirse bu sene sonu bırakıcam artık utançtan sokağa çıkamıyorum ailem okulu ne olursa olsun bırakmamı istemiyo onlarıda üzmek istemiyorum ama doğru olan herşeyden önce rabbimin emrettiğidir.
selam ve dua ile allaha emanet ol kardeşim....

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Nebi !!

Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim.. Kurumuş nurdan amelde ise ahesteyim.. Kabrim beni bekliyorken , ben dünyalık hevesteyim.. Ya Rab!! uyandır gafletten, belki de son nefesteyim..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
bu konuyu ilk okuduğumda açıktım okurken utanmıştım kendimden şimdi rabbime sonsuz şükürler olsun ki kapandım içim huzur dolu önceden çevremden çekindiğim için bi türlü kapanmaya cesaret edemiyordum ama sonunda kapandım çevre dediğin nedir ki öbür dünyada seni kurtaracak olan onlar mı ki onlardan çekiniyorsun değil mi ben bunu geç de olsa anladım elhamdülillah..hem o çekindiğim çevreden de kapandıgıma dair çok güzel tepkiler aldım iyi ki de kapanmışım.. =)

ben kapandığımda çevreyi gözlerim görmedi.sadece içimdeki huzuru hisettim.kapanmak çok güzel bir duygu.sizide kutluyorum.böylesi kutsal bir yolculukta beraber yürüdüğümüz için.allaha emanet olun.selametle kalın.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
ne büyük erdemdir kapanmak..

öylesine bir huzur öylesine bir güzellik anlamı tarifsiz kelimeleri kifayetsiz.

yürek döker parmak uçlarına..

dile gelir parmaklarım hadii anlat dercesine...

ama yinede tutulur insan bu farklılıgın heycanında..

kapanmak ayrıcalıktır...

kapanmak hayırlıya dair adımdır..

kapanmak hayatın nur a huzura doğru ilerleyişinin en güzel örnegidir..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Nebi !!

Rabbim razı olsun canım. Ne güzel bir dua bu böyle.. Rabbim idrak edenlerden eylesin..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin amin.........canım kardeşim.
Allaha emanet ol.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt