Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (3 Kullanıcı)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
bizim gibi yeni kapananlara tavsiyem kafalarını karıştıracak ortamlara girmemeleri (en azından şimdilik)
daha sonra zaten şeytan istediğini yapsın bizi yenemez..Önemli olan şu ilk günlerimizi alnımızın akıyla çıkabilmek.. bu zaferi kazanırsak mevlam zaten bizi nefsimize yenik düşürmeyecektir inşallah...

ÇOK HAKLISIN CANIM KARDEŞİM.ŞÜKÜRLER OLSUN.FARZ OLAN İBADETLERİMİ YERİNE GETİRİYORDUM.AMA HEP İÇİMDE BİR BOŞLUK VARDI.ÖRTÜLÜ OLAN KARDEŞLERİME ÖZENEREK BAKIYORDUM.HEP KAPANMAK İSTİYORDUM.ŞÜKÜRLER OLSUN.HUZURLUYUM.AMA DEDİĞİN GİBİ ŞEYTAN ÇOK UĞRAŞIYOR FAKAT PES ETMEK YOK YOLA DEVAM SON NEFESİMİZE KADAR ALLAHIN İZNİYLE............

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM demek yeter kimse için deil rabbim için kendiniz için
kapanın kardeşlerim

ah ablacım nası istiyorum bi bilsen ama daha öncede söylemiştim okulum var ve kapansam bile başımı günün yarısı açık bırakmak zorunda kalıcam ama gelçekten artık dayanamıyorum bu sene son senem gerekirse okuluda bırakırım artık sokağa bile çıkamıyorum utancımdan allah yardımcmız olsun benim gibi eğitimi ile inançları arasında çıkmazda bırakılan müslümanların. allaha emanet ol....:(

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm-Rabbim cümlenizden razı ve hoşnut olsun inşallah

Esselamu Aleyküm-Rabbim cümlenizden razı ve hoşnut olsun inşallah

kapal.jpg

BAŞÖRTÜSÜ ;
ipliğin KUMAŞA ,kumaşın ÖRTÜYE ,
örtünün HAYSİYETE ,
haysiyetin VAKAR, ŞEREF ve İZZETE ,
vakar şeref ve izzetin TESLİMİ teslimiyetin KULLUĞA ,
kulluğun CENNETE dönüştüğü uzun upuzun bir yoldur...
SİRAT-İ MÜSTAKİMİN ta kendisidir!!

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Embedded media from this media site is no longer available

Değerli kardeşlerime;

Yürüyeceksin...
ağlayacaksın belki,
belki ağlatacaklar seni,
ama sen gözyaşını azığın yapıp yürüyeceksin....
belki kıymetin bilinmeyecek,
belki halin sorulmayacak,
belki vefasızlar seni unutacak ama,
sen en vefalı dostun yolunda yürüyeceksin...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Kendini ALLAH'a Celle Celalûhu teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
11718468in5tu3.jpg

islamivahdetf81663641vw.jpg

HEP BİRLİKTE

Tebliğ
ve
Desteğe
Devam
İnşAllah

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Bütün elbiseleri gördüm; iffet ve sakınmaktan daha iyi elbise görmedim...! Hz.ömer

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Kadın bir mücevherdir..
Siz mücevherinizi açıkta bırakırmısınız?
Onları en güvenli kasalarda saklarsınız..
Başörtümüzde bizi kötülüklerden koruyan bir kasa gibidir.
Örtümüze ve dinimize sahip çıkalım...
Allaha emanetsiniz

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

selamün aleyküm

Kadın bir mücevherdir..
Siz mücevherinizi açıkta bırakırmısınız?
Onları en güvenli kasalarda saklarsınız..
Başörtümüzde bizi kötülüklerden koruyan bir kasa gibidir.
Örtümüze ve dinimize sahip çıkalım...
Allaha emanetsiniz

Bütün elbiseleri gördüm; iffet ve sakınmaktan daha iyi elbise görmedim...! Hz.ömer
ALLAH razı olsun kardele
11718468in5tu3.jpg

islamivahdetf81663641vw.jpg

HEP BİRLİKTE

Tebliğ
ve
Desteğe
Devam
İnşAllah

kapal.jpg

BAŞÖRTÜSÜ ;
ipliğin KUMAŞA ,kumaşın ÖRTÜYE ,
örtünün HAYSİYETE ,
haysiyetin VAKAR, ŞEREF ve İZZETE ,
vakar şeref ve izzetin TESLİMİ teslimiyetin KULLUĞA ,
kulluğun CENNETE dönüştüğü uzun upuzun bir yoldur...
SİRAT-İ MÜSTAKİMİN ta kendisidir!!

ALLAH razı olsun su-eda ablacığım.
Bu arada hoş geldin.:)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Sizi hem örtünmeye çağırıyoruz,hemde örtündüğünüz takdirde karşınıza kimlerin dikileceğini nelerle karşı karşıya kalacağınızı baştan haber veriyoruz!

Örtünmenin hiçbir maddi getirisi olmadığı bir günde davet ediyoruz!

Öyle her türlü kapının açılmadığı günde ediyoruz!

Yıılarca hayalini kurup sonunda güçlükle ulaştığınız okulunuzdan,kariyerinizden olabileceğinizi hatırlatıyor bunu bile bile davet ediyoruz!

Evden dışarı çıktığınızda belki birileri alay edecekler,dudak büküp eğlenecekler..Hem bütün bunları baştan söylüyor hemde çağırıyoruz!

ALLAH Teala'nın tabiriyle ''karanlıklardan nura doğru'' yolculuğa çıkıyorsunuz..Elbette bütün bunlarla karşılaşacaksınız.Cennetin muhakkak bir bedeli olacak ve siz bunu ödeyeceksiniz..

ALLAH Rasulunun müminlere biat verirken söylediği sözleri hatırlayın.''Kınayanların kınamalarından korkmayacaksınız''...

Örtünün ve bundan sonra ki kınamalara hazır olun hatta dil uzatmıyorlarsa şaşırın.Ve güzellikle tebessüm edin.Kazanan sizsiniz!!

Belki de bunların hiçbiri olmayacak hatta..

Zamana ve mekana göre insanların örtünmeye karşı tavrı değişik olabilir.Belki birçokları sevinecek,tebrik edecek,gıpta edecek,özenip o da örtüncek..Olumlu veya olumsuz sizi bu durumlardan hangisi bekliyorsa beklesin önemli değil yükümlü olduğunuz örtünmeye davet var...!

Çünkü siz ALLAH'ı hatırlayacaksınız.

Haydi kalkın ve güzelce örtünün..Evet şimdi kalkın ALLAH için güzelce örtünün,bol bir elbiseyle vücudunuzu kapatın,başınızı mükemmelce örtün,sonra aynanın karşısına geçin ve seyredin..Şuan bu yazıyı okumayı kesin ve yapın bunu.Şu anda karşınızda duran bambaşka biri öyle değil mi?

Öncekiyle alakası olmayan başka bir dünya insanı değil mi?

Bırakın başkalarını şu an siz kendi kendinize ALLAH'ı hatırlatmıyor musunuz?Hatta iyice bakın etrafa odanızın atmosferi değişti değil mi?Çünkü şu anda orda melekler var,dilinizde ALLAH olduğu müddetçe,ALLAH'ı hesaba katma,ALLAHı dikkate alma düşüncesi olduğu müddetçe onlar sizinle olacak.Herşeyden önce siz şu ana kadar size bakan gözlere dişiliğinizi,cinselliğinizi,dış görüntünüzü sunuyordunuz,sizinle karşılaşanlar ister istemez bunlarla karşılaşıyordu.Şimdiyse cesedinizi perde ardına çektiniz ruhunuzu sundunuz.O ALLAHın üflediği ruhunuz..

Şöyle bir kendinizi yoklayın bir emri yerine getirdiniz ve neler değişti.İnsani,melekut alemine ait duygularınız ön plana çıktı değil mi?Öyle ya bastırılan bu erdemleri kendiniz bile görememiştiniz.

Siz şu anda ALLAHı hatırlatan bir işaretsiniz.Muhatap olduğunuz herkesi İslama çağırıyorsunuz,hiç konuşmadığınız halde.Ne yazık ki sizinle muhatap olan bir takım zavallı nasipsizlerin kalplerinde ki marazları artacak,dertleri depreşecek.İç dünyalarında savaş başlayacak,kimisi sözleriyle kimisi gözleriyle sataşacak,güçleri neye yetiyorsa onu yapacaklar.

Ama siz ALLAH'ın yakınlığını,sıcaklığını,muhabbetini kazanacak ve bunu iliklerinize kadar hissedeceksiniz,,özel olmanın ayrıcalıklı olmanın tadına varacaksınız..

Şu noktayı da unutmayın ki herşeye rağmen bu toplumun önemli bir kesiminden ciddi bir saygı göreceksiniz.Sizi ciddiye alacak güven duyacak,sizi toplumu ayakta tutan direkler olarak görecekler..Kaliteli insanlar tarafından sevilecek boş manasız anlamsız hayat yaşayanlardan sıyrılacaksınız

güncelleme..

kurt26

Yasaklı Kullanıcı
örtünmek isteyenlere bu yolda başarılar dilerim ALLAH sabır versin.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Bütün elbiseleri gördüm; iffet ve sakınmaktan daha iyi elbise görmedim...!
Hz.ömer

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN

maşallah tek dilegim rabbim ömrünü hep nurlu etsin hayırlı kalsın dunya ahıret saadetı nasıb etsin bu duayı yapmak içimden geldi...rabbım bizleri hakkıyla örtünenlerden eylesın..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah tek dilegim rabbim ömrünü hep nurlu etsin hayırlı kalsın dunya ahıret saadetı nasıb etsin bu duayı yapmak içimden geldi...rabbım bizleri hakkıyla örtünenlerden eylesın..

Rabbim razı olsun kardeşim.. Ne güzel, ne içten dualar ettin, içime işledi,
ihtiyacım vardı belki de.. Sağolasın canım.. Rabbim sana da hayırlı ömürler nasip etsin,
yolundan ayırmasın inşaallah..
Rabbim seni hayırda kullandığı kullarından eylesin..
Örtümüzü hakkıyla taşımamızı nasip etsin inşaallah..

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı olsun kardeşim.. Ne güzel, ne içten dualar ettin, içime işledi,
ihtiyacım vardı belki de.. Sağolasın canım.. Rabbim sana da hayırlı ömürler nasip etsin,
yolundan ayırmasın inşaallah..
Rabbim seni hayırda kullandığı kullarından eylesin..
Örtümüzü hakkıyla taşımamızı nasip etsin inşaallah..

aminn tekdilegim sende ne guzel dualar ettın öyle ALLAH razı olsun canım rabbım cumlemızı hayırda kullandıgı kullarından eylesın o kadar cok istiyorumkı insallah nasıp olur...

sumisali33

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel bir paylaşım bende bir şeyler yazmak isterim Allah (cc)’tan bir rahmet olarak, doğruyu yanlıştan ayıran, insanlara doğru yolu gösteren, en mükemmel yaşam ve ahlak şeklini bildiren Kuran ve Peygamberimiz (sav)'in sünneti vardır Rabbimiz'in emir ve yasaklarına uymak, Kuran ahlakına tabi olmak mümin kadına onur, şeref ve asalet kazandırır. Bu, Allah (cc)’ın mümin kadın için yarattığı çok büyük bir lütuftur. Müslüman kadını tanıtan, iffetinin alametlerini oluşturan özelliklerinden biri de başörtüsüdür. Kuran'da yer alan başörtüsünün ve örtünmenin kadınlara farz kılındığı Müslümanlar tarafından açıkça bilinen bir hükümdür. Dünya hayatındaki asıl amaçları Allah (cc)'ın rızasını, sevgisini, yakınlığını kazanmak olan mümin kadınlar, Rabbimiz'in bu emrini severek, isteyerek ve gönülden bir teslimiyetle yerine getirirler
selametle

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşlerime;

Yürüyeceksin...
ağlayacaksın belki,
belki ağlatacaklar seni,
ama sen gözyaşını azığın yapıp yürüyeceksin....
belki kıymetin bilinmeyecek,
belki halin sorulmayacak,
belki vefasızlar seni unutacak ama,
sen en vefalı dostun yolunda yürüyeceksin...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Kendini ALLAH'a Celle Celalûhu teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt