Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (8 Kullanıcı)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah

Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah

ka Pa Na ma yan....tüm kardeşlerime;;;;;;;

"Kapanmak özümüzle birdir...kalbimizle...ruhumuzla...
önceden düşündüğümüz tüm olumsuzlukları alır gider birden....
kendi içimizde yaşadığımız korkularımızın ne kadar da boş olduğunu gösterir bize....

hayat gibi...aynı...

yaşamımızı ne kadar içten yaşarsak...
islamı severek isteyerek öğreterek yaşarsak o kadar içten geçirmiş oluruz bu hayatı...yüzümüz gülen taraf olurken vicdanımızda rahatlayan taraf olur...

zorluklarla mücadelemi zor gelmiştir bizlere yoksa birkaç kişinin söylediği anlamsız cümleler mi????

başınızdaki eşarp içinmi dir bu korku..yüreğinize yerleşen islamı yaşama sevinci.....ya diğerlerinin korkusu.....

kendinize fırsat vermeden
soranlara güzelliği göstermeden bu kaçmak niye?

KENDİNİZE FIRSAT VERMEDEN...SONRASINI BİLMEDEN DENEMEMEK NİYE???

Biz bir EMİR den konuşuyoruz...FARZ olandan bahsediyoruz..yani..zevkimize kalmış,korkumuza kalmış,dillerin söylediklerine kalmış birşey değil bu..

ÇOK ÖNEMLİ...

1 adım atmadan
hiç karşımızdakine fırsat vermeden bu kaçış niye.??????

Allah c.c. siz hiç bir yapmadan bunca hayatı bahşederken......bu kaçış niye?
soruyorum tüm kardeşlerime.....

herkes bir düşünsün bakalım"

Ey insanlar, Rabbinizden korkup-sakının
ve öyle bir günün azabından çekinip-korkun ki,
(o gün hiç) bir baba, çocuğu için bir karşılık veremez
ve (hiç)bir çocuk da babası için bir şeyi verebilecek (durumda) değildir
.
Şüphesiz Allah'ın va'di haktır.
Artık dünya hayatı sizi aldatmaya sürüklemesin
ve aldatıcı(lar) da sizi Allah ile aldatmasın

( lokman 33)

Kadın bir mücevherdir..
Siz mücevherinizi açıkta bırakırmısınız?
Onları en güvenli kasalarda saklarsınız..
Başörtümüzde bizi kötülüklerden koruyan bir kasa gibidir.
Örtümüze ve dinimize sahip çıkalım...
Allaha emanetsiniz...

tesettür öyle önemli bi karar ki ve güzelliklerle dolu..

benim hayatımda ki en net en güzel tarihlerden biri çok unutkanımdır ama o günü öncesibi sonrasını unutmuyorum.. unutulmazda...

sıkıntı çeken kardeşlerim var hemde çok ama yaşayan biri olarak diyorum ki rabbim sabrını veriyo bi zamanlar nedenlerini niçinlerini sorgulayanlar şimdi ise iyiki diyorlar :)

ya öyle bişey ki kapandığım zaman herhalde bunun bi sevgilisi var o istedide ondan kapandılar bile diyen oldu :)) halbuki gerçek sevgiliyi unuttular..

inşa-ALLAH tüm kardeşlerim o gerçek sevgiliyi bulup aşk huzurunda bir farz emrini hayranlıkla incelikle yerine getirecektir..

inanmak başarmaktır..karar vermek yapmaktır uygulamaktır.

ama ne olursa olsun ertelemeyin yarın öbür gün daha sonra olur demeyin olmaz.
olmaz...
olmaz.
ertelerseniz olmaz anı yaşayın.
hakkın nasip ettigi anda yapın...

mevlam yardımcınız olsun inşa-ALLAH...

yabanguluii9.jpg
"Lâ taknetû min Rahmetillâh"

ALLAH Celle Celaluhu RAHMETİNDEN ÜMİT KESİLMEZ...

Kardeşlerim

ÖLÜM her canlıya haktır....

Daha neyi düşünüyorsunuz????
izlemeli+turkey.jpg

HEP BİRLİKTE

Tebliğ

ve

Desteğe
Devam

İnşallah

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Embedded media from this media site is no longer available

Değerli kardeşlerime;

Yürüyeceksin...
ağlayacaksın belki,
belki ağlatacaklar seni,
ama sen gözyaşını azığın yapıp yürüyeceksin....
belki kıymetin bilinmeyecek,
belki halin sorulmayacak,
belki vefasızlar seni unutacak ama,
sen en vefalı dostun yolunda yürüyeceksin...

ayliz

Kayıtlı Kullanıcı
sırf bu konu ıcın uye oldum yardımcı olun lutfen:a03:

ayliz

Kayıtlı Kullanıcı
ben acıgım ve uzun zmandır bu konuyla ilgılı uyarıcı ruyalar göruyorum..
bunlardan bırıde namazdı..
9 aylık gebeyken ben ruyamda ölum anını yasadım her yer karanlık,ve kafamı kaldırıyorum alnım tabuta vuruyor.
ölmuşüm...
çok caresız bır durum çok ürpertıci..
canım gırtlagımda son nefesımı vermeye calışıyorum..
ve bır ses.....
namaz kıldınmı dıyor..
hayır dıyorum nıye dıyor cevapsız kalıyorum...
ses..
ölüm anını bız belırlerız sız degıl dıyor..
hala ıcım urperıyor..
ve ben bunun ruya olmadgını bırebır yasadıgımı dusunuyorum.
o gunden sonra namza basladım fakatttttt cehennemı gördum lav topları vardı kaynıyordu..ellrıme bak dedı bı ses parmaklarım ve acık olan yerlerım erıyodu..yanıyodu..
lutfen yardım edın benım cevrem cok acık bende öyledım..
ama 2 senedır dıkkat edıyorum..
mayo bıkını ve haramdan kacıyorum..(elımdne geldıgınce sadece ornek olarak verdım)
evvelkı gun yıne bır sey gördum ve hocaya gıttım okudu benı..
neyse o gun basımı ılk örtusumdu eve geldım dısarı cıkıcaktık ve ben basımı acamıyorum bır yandanda aglıyorum..
cevre denen ıllet işe yaramaz seyler ıcın..
napmam lazım nasıl yenıcem ben bu savası allahın yolunda imanlı bır kul olmak ıstıyorum ..
kendım ıcın bunu yapmak ıstıyorum ama esık bırsey var sanırım lutfen kusura bakmayın
yordum sızı allah herkezden razı olsun...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
sırf bu konu ıcın uye oldum yardımcı olun lutfen:a03:

9 aylık gebeyken ben ruyamda ölum anını yasadım her yer karanlık,ve kafamı kaldırıyorum alnım tabuta vuruyor.
ölmuşüm...
ve bır ses.....
namaz kıldınmı dıyor..
ses..
hala ıcım urperıyor..
o gunden sonra namza basladım fakatttttt cehennemı gördum lav topları vardı kaynıyordu..ellrıme bak dedı bı ses parmaklarım ve acık olan yerlerım erıyodu..yanıyodu..
mayo bıkını ve haramdan kacıyorum..(elımdne geldıgınce sadece ornek olarak verdım)
neyse o gun basımı ılk örtusumdu eve geldım dısarı cıkıcaktık ve ben basımı acamıyorum bır yandanda aglıyorum..
napmam lazım nasıl yenıcem ben bu savası allahın yolunda imanlı bır kul olmak ıstıyorum ..
kendım ıcın bunu yapmak ıstıyorum ama esık bırsey var sanırım lutfen kusura bakmayın

Selamun Aleyküm canım
öncelikle hoşgeldin :)
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
yazdıklarını çok hızlı okudum beni çok etkiledi..
Allahuekber...ne mutlu sana Rabbimin sevdiği kulusun Rabbim sana manen bu dünya hayatında bir takım anları rüya vesilesiyle göstermiş ve yaşatmış..
Ne mutlu Rabbim gafletten kurtulmana vesile olmuş..
Rabbim ne güzelde kuluna kafi ve yar ve yardımcısı oluyor...
Bu nedenle canım hiç bekle Euzu besmele çek abdestini al ve hayırlı ilk adımını at tesettür nurunla nurlan..
Biz adım atalım yeterki Rabbim bize koşarak geliyor.. Nice hayır kapıları açıp lütufta bulunup bize tarifsiz huzurlar yaşatıyor..
çevren açık olabilir ama unutmayalımki biz tek gideceğiz Rabbimizin huzuruna herşey sınav..
En Sevgili sallahu aleyhi veselem buyuruyor.En Büyük cihat nefisle yapılan cihattır..
sana tek tavsiyem canım hiç bekleme tesettürüne kavuştuğunda diyeceksin daha önce adım atsaydım.
Canım hayırlı haberlerini beklemekteyim
hem kendini hemde biz kardeşlerini mutlu et..
Biz Rabbimin rızasını istiyorsak niye bekliyoruz emirlerini yerine getirmek için adımlarımız O'nun Celle Celalühunun yolu olsun.Zaten gerisi Rabbimizin lütfu
Canım maşallah Barekallah ne güzel namazlarını kılıyormuşsun.. kendi şahsımve nefsime hitaben adına Kuran_ı Kerim ve düzenli meal okumanı hem sana hemde kendime tevsiye ediyrum..
Kuran_ı Kerim Rabbim'den bize sunulan en kıymetli mektup birde Bize Rabbimiz ne diyor dediğinde okumaya başlayıp Rabbimizin Biz kullarına hitaplarınıda okuyunca insanın yüreği ferahlıyor ve dünyadaki gayesi Yaratılış sebebini daha iyi anlıyor..
Rabbim Kuran_ı Kerim'i okuyup idrak edip hayatımıza yaşayışımıza geçirebilenlerden eylesin bizi..
Efendimiz Sallahu aleyhi veselem'in duası:Rabbim Kuran_ı kalbimin/zin ilkbaharı eyle/sin
inşallah
Selametle kal canım
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin
:a07:​

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve Rahmetullah

Esselamu aleyküm ve Rahmetullah

.

( lokman 33)

Dünya hayatı yalnızca bir oyun ve bir oyalanmadan başkası değildir. Korkup-sakınmakta olanlar için ahiret yurdu gerçekten daha hayırlıdır. Yine de akıl erdirmeyecek misiniz? (Enam Suresi, 32)

Kim dünya hayatını ve onun çekiciliğini isterse, onlara yapıp ettiklerini onda tastamam öderiz ve onlar bunda hiçbir eksikliğe uğratılmazlar. İşte bunların, ahirette kendileri için ateşten başkası yoktur. Onların onda (dünyada) bütün işledikleri boşa çıkmıştır ve yapmakta oldukları şeyler de geçersiz olmuştur. (Hud Suresi, 15-16)

Hüküm, yalnızca Allah'ındır. O, Kendisi'nden başkasına kulluk etmemenizi emretmiştir. Dosdoğru olan din işte budur, ancak insanların çoğu bilmezler. (Yusuf Suresi, 40)

Kuran'da bildirildiği gibi, "Şüphesiz, bu bir öğüttür. Artık dileyen Rabbine bir yol bulabilir." (Müzzemmil Suresi, 19)

Sizin dostunuz (veliniz), ancak Allah, O'nun elçisi, rüku ediciler olarak namaz kılan ve zekatı veren mü'minlerdir. Kim Allah'ı, Resûlü'nü ve iman edenleri dost (veli) edinirse, hiç şüphe yok, galip gelecek olanlar Allah'ın taraftarlarıdır. (Maide Suresi, 55-56)

ayliz

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
yazdıklarınız ne kadar güzel ne kadar içten allah razı olsun içimi huzurla doldurdunuz.
dilerımkı yüzümun akıyla tövbemı edip ilk adımı mı atarım allah yar ve yardımcım olsun.
kuran'ın türkçe mealinı okuyorum.
sizın gıbı bıze destek ve bılgı verenlerın olması cok güzel allah razı olsun sizden.
Allaha emanet​

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Aleyküm selam canım hamdolsun iyim inşallah sende iyisindir...Hoşgeldin:a12:..seni yeniden burada görmek çok güzel..
birde hayırlı ve bizleri mutlu eden bir haberle gelmen..
İnşallah canım en kısa zaman tesettür nuruyla nurlanırsın..
Bu yol hak yolu olunca belki dünya gözüyle sıkıntı gibi gözüksede bir takım durumlar yaşabilirsin..ama manen tarifsiz bir huzur nefisle Cihad Rabbe yaklaştıran hak yolda yürümemizi sağlayan maneviyat yüklü adımlar..
Ne mutlu bu yolda yürüyenlere...
canım şimdi şeytan nefis şuan ailenle sana yaklaşmaya çalışıyor..
şimdi birde bizim için anne baba hakkı önemli önemsediğimiz bir durum..
yani nefis sağ tarafımızdan yaklaşıyor... bu durumda en önemsencek söz Tabiki Rabbimizin sözü..
Rabbim Kulunu çok iyi biliyor/ kulum aslında hiç teredüt etmeden benim verdiğim emri yerine getirmeli noktadan sonra virgül ile ilerleyip nefise açık kapı bırakmamalı dediği gibi hemen merhametinden hüküm vermiyor diyor ki benim kulum unutabilir nefisine uyabilir ama ben kulumu çok seviyorum onun daha iyi bir şekilde emirlerimi anlaması için ona en güzel mektubu Kuran_ı Kerim'i gönderdim..Birde bunları uygulaması kolay olması için kendi türünde insan en güzel rehber peygamber En Sevgiliyi sallahu aleyhi veselem'i gönderdim..Nefsiyle cihat yaptığında onu aydınlatacak en güzel yol göstericileri..
demekkki biz kullarada Rabbimizin kelamını okumak düşüyor..
ozaman hiç durmadan bakalım anne baba hakkı için bize Rabbimizin emrini yerine getirmede Rabbimiz bize ne diyor…
öncelikle Rabbimiz onlara saygı içersinde incitmemiz gerektiğini haklarının çok önemli olduğunu bize buyuruyor. ama kulum eğer benim emir ve yasaklarım dairesinde annen baban bile olsa karşı çıkılıyorsa benim emrim önce gelir buyuruyor..
Biz insana, anne ve babasına (karşı) güzelliği (ilke edinmesini) tavsiye ettik... (Ankebut Suresi, 8)

Ancak bu ifade, anne-babanın her isteğini kayıtsız şartsız yerine getirme, her konuda onlara boyun eğme anlamına gelmez. Ayette belirtilen, anne-babaya karşı saygılı, ölçülü, anlayışlı, tatlı dilli bir tavır takınılması; üzücü, incitici, kalp kırıcı söz ve davranışlardan kaçınılmasıdır. Fakat bu, dini konularda, Allah'ın emir ve yasaklarını içeren konularda taviz vermeye varan bir tutum değildir. Aynı ayetin devamında bu saygı ve anlayışın sınırları şöyle bildirilmiştir:
... Eğer onlar, hakkında bilgin olmayan şeyle Bana ortak koşman için sana karşı çaba harcayacak olurlarsa, bu durumda, onlara itaat etme. Dönüşünüz Banadır. Artık yaptıklarınızı size haber vereceğim. (Ankebut Suresi, 8)

Biz insana anne ve babasını (onlara iyilikle davranmayı) tavsiye ettik. Annesi onu, zorluk üstüne zorlukla (karnında) taşımıştır. Onun (sütten) ayrılması, iki yıl içindedir. Hem Bana, hem anne ve babana şükret, dönüş yalnız Banadır. Bununla birlikte, onların ikisi (annen ve baban), hakkında bir bilgin olmayan şeyi Bana şirk koşman için, sana karşı çaba harcayacak olurlarsa, bu durumda onlara itaat etme ve dünya (hayatın) da onlara iyilikle (ma'ruf üzere) sahiplen (onlarla geçin) ve Bana 'gönülden-katıksız olarak yönelenin' yoluna tabi ol. Sonra dönüşünüz yalnızca Banadır, böylece Ben de size yaptıklarınızı haber vereceğim. (Lokman Suresi, 14-15)

.

( lokman 33)

Dünya hayatı yalnızca bir oyun ve bir oyalanmadan başkası değildir. Korkup-sakınmakta olanlar için ahiret yurdu gerçekten daha hayırlıdır. Yine de akıl erdirmeyecek misiniz? (Enam Suresi, 32)

Kim dünya hayatını ve onun çekiciliğini isterse, onlara yapıp ettiklerini onda tastamam öderiz ve onlar bunda hiçbir eksikliğe uğratılmazlar. İşte bunların, ahirette kendileri için ateşten başkası yoktur. Onların onda (dünyada) bütün işledikleri boşa çıkmıştır ve yapmakta oldukları şeyler de geçersiz olmuştur. (Hud Suresi, 15-16)

Hüküm, yalnızca Allah'ındır. O, Kendisi'nden başkasına kulluk etmemenizi emretmiştir. Dosdoğru olan din işte budur, ancak insanların çoğu bilmezler. (Yusuf Suresi, 40)

Kuran'da bildirildiği gibi, "Şüphesiz, bu bir öğüttür. Artık dileyen Rabbine bir yol bulabilir." (Müzzemmil Suresi, 19)

Sizin dostunuz (veliniz), ancak Allah, O'nun elçisi, rüku ediciler olarak namaz kılan ve zekatı veren mü'minlerdir. Kim Allah'ı, Resûlü'nü ve iman edenleri dost (veli) edinirse, hiç şüphe yok, galip gelecek olanlar Allah'ın taraftarlarıdır. (Maide Suresi, 55-56)

Canım ailemize anlatmaktan yılmadan anlatacağız onların olumsuz tavırlarına karşı sakin ılıman onları kıracak kelimeler kullanmadan bu yolun güzelliğini hal ve tavırlarımızla anlatacak ve bu yolda yürümeye ve onlar için Rabbimize sığınıp çok dua etmeye devam edeceğiz..inşallah
Rabbim büyük Rabbim nasip ederde ailene hayır yönünde vesile olursun..belki senin bu kararlılığın onların hayır yönünde adım atmalarını sağlar inşallah
Ömür dediğin çok kısa ve bir anımızın garantisi yok anne baba evlat mal mülk hepsi sınavın bir parçası bu nedenle hayırlı adımlar için beklemeyelim şeytan ve şeytanın avukatı nefsimizin tuzaklarına düşmeyelim/düşmemeye gayret gösterelim inşallah
Rabbim bizi bir an bile nefsimiz ile baş başa bırakmasın inşallah
Rabbimizin razı olduğu kullardan olabilmemiz duasıyla
Canım can kardeşim ceylan ve can ablacığım beraat ablacığımı bende merak etmekteyim..inşallah iyidirler iyi olmalarına duacıyız..
Canım selametle kal
Selam ve baki dualarımla
En Güzel’e Allah Celle Celalühu emanetsin:a07:
cnm içimi rahatlattın Allah razı olsun.ben her konuştuğumuzda anlatıyorum Kurandan öğrendim ve uygulayacağım diyorum ama anlamıyorlar.ısrarla beraber olduğum kişinin bana baskı yaptığını düşünüyolar.bu konuda ümitli değilim doğrusu beni hiç anlamayacaklar.ben sadece ramazanın ilk gününü düşünüyorum inş herşey yolunda gider ve başımı bi daha açmam inş.dua edeceğim tabi.güzel dileklerin,duaların için çok saol.Allah seninde gönlüne göre versin cnm.Allaha emanet ol..

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
ölmuşüm...
ve bır ses.....
namaz kıldınmı dıyor..
ses..
hala ıcım urperıyor..
hoşgeldiniz kardeşim.
yazdıklarınızdan çok etkilendim.gerçekten Rabbim ne büyük ki bizlere sürekli vesileler kılmakta.
bazılarımız bu vesileleri farkedip bu fırsatı değerlendiriyoruz.bazımız ise bu vesileleri görmezlikten geliyor.
şükürler olsun ki size de bir rüya vesile olmuş.ve düşünün ki ya o anınız gerçek olsa idi.elinizde hiç bir amel yok, başınız açık..ve ölüm sizi böyle bir durumda iken yakalasa idi.bu durumda yapacak neyiniz olabilirdi.ne dünyaya geri dönüş var amel işlemek için ne de ikinci bir fırsat...Allah korusun.sevinin ki çok geç olmadan bazı şeyleri farketmişsiniz.size bunları farkettiren biri var.sizi doğru yola çağıran biri var...patronumuz bizi odasına çağırsa hemen saygıyla gideriz değil mi.istediği emirleri yerine getirirriz.ve şimdi siz de birinin huzuruna çağırılmışsınız ve sizden küçük bir istek karşılığın da istediğinizi vereceğini söylüyor.hem bunu isteyen sizi güzellikler davet eden ne bir patron ne müdür ne de padişah.bunu sizden isteyen sizi en güzel şekilde yaratan Rabbiniz.böyle bir davete nasıl koşa koşa gidilmez değil mi?herşeyini bırakarak,engellerden engellemeye çalışanlardan korkmayarak ça uça gidilir hemde.
kınayanın kınamasından korkmayın.Rabbinize güvenin ve hiç bir şeyi ertelemeyin.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşAllah bu konuda

ayliz

Kayıtlı Kullanıcı
buraya kımse ugramıyor galıba artık:a35:

ayliz

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
lutfen arada yazın buraya destege ıhtıyacım var ama kımse yok
allaha c .c emanet olun.

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
ayliz kardeşim senın gibi bende rüyamda kapanmayla alakalı etkileyici birşeyler görmüştüm lakin bunlardan bahsetmek istemiyorum..
sana güzel bir uyarı gelmişken hala neden destek arıyorsun anlayamadım..
başkalarının seni tetiklemesine ihtiyacın mı var ki Rabbin seni tetiklemiş zaten..
ölüm önce çevrene gelir seni dusundurur
dusunurken de sana gelir ve cok gec olur..
ölüm gelmeden ölüme hazırlan ve kendin için birşey yap..
örtünü başına al ve örtünle yücel..
selam ve dua ile..
Rabbim istedigin yola tez zamanda soksun inşaAllah.. ama daha fazla işaret bekleme..gec kalma..!

ayliz

Kayıtlı Kullanıcı
selam ve dua ile...
hayırlı sabahlar ablalarım,her gun buraya mutlaka ugruyorum yazdıklarınızı okumak bana guc verıyor,benımle aynı duyguları yasayan bır cok kardesımızın olması benı cok motive edıyor.
fakat ben hala bekliyorum:a03:
neyi.....
bılmiyorum.....
alışkanlık sanırım zor gelıyor kendı kendımı sıkıntıya sokuyorum ya basaramazsam dıye.
dilerimki rabbım yar ve yardımcın olur hakkıyla banada basörtumu nasıp eder.
nefsımle savasımı yenmemı nasıp et rabbım bu dusunceyle yatıp bu dusunceyle kalkıyorum yenemedıgım ne bılmıyorum:a36:​

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim..

İnşa-ALLAH geç olmadan farz emrini yerine getirirsiniz.. Güzel haberlerinizi almak isterim.. Ama çok beklemeyin emi :) en kısa sürede inşa-ALLAH nefsinizi karşınıza alın ve yapın. ALLAH c.c her daim sizinle olacaktır inşa-ALLAH..

Selam ve dua ile..

ayliz

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam
amın inş-allah rabbım yar ve yardımcım olur

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm ve Rahmetullah
Hayırlı ve bereketli günlerB)
Berat ablacığım nazar aylin sümmeye can kardeşlerim Rabbim sizlerden razı ve hoşnut olsun inşallah
iyisinizdir inşallah-iyi olmanıza duacıyım
ayliz canım hayırlı haberlerini beklemekteyiz Rabbimin izniyle en kısa zamanda alırız
her an çok kıymetli hiç birimizin anının garantisi yok canım..
heyecanla açıyorum sayfayı ayliz kardeşimin hayırlı haberini alıp hep birlikte seviniriz ümidiyle..
inşallah Rabbim gösterir..
Ya Vedüd ismiyle yüreklere sevgi sunan Rabbime Hamdolsun..
Allah Celle Celalühu için..sizleri çok seviyorum..
selametle kalın
selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz

mir_erhan

Moderator

Selamun Aleyküm canım
öncelikle hoşgeldin :)
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
yazdıklarını çok hızlı okudum beni çok etkiledi..
Allahuekber...ne mutlu sana Rabbimin sevdiği kulusun Rabbim sana manen bu dünya hayatında bir takım anları rüya vesilesiyle göstermiş ve yaşatmış..
Ne mutlu Rabbim gafletten kurtulmana vesile olmuş..
Rabbim ne güzelde kuluna kafi ve yar ve yardımcısı oluyor...
Bu nedenle canım hiç bekle Euzu besmele çek abdestini al ve hayırlı ilk adımını at tesettür nurunla nurlan..
Biz adım atalım yeterki Rabbim bize koşarak geliyor.. Nice hayır kapıları açıp lütufta bulunup bize tarifsiz huzurlar yaşatıyor..
çevren açık olabilir ama unutmayalımki biz tek gideceğiz Rabbimizin huzuruna herşey sınav..
En Sevgili sallahu aleyhi veselem buyuruyor.En Büyük cihat nefisle yapılan cihattır..
sana tek tavsiyem canım hiç bekleme tesettürüne kavuştuğunda diyeceksin daha önce adım atsaydım.
Canım hayırlı haberlerini beklemekteyim
hem kendini hemde biz kardeşlerini mutlu et..
Biz Rabbimin rızasını istiyorsak niye bekliyoruz emirlerini yerine getirmek için adımlarımız O'nun Celle Celalühunun yolu olsun.Zaten gerisi Rabbimizin lütfu
Canım maşallah Barekallah ne güzel namazlarını kılıyormuşsun.. kendi şahsımve nefsime hitaben adına Kuran_ı Kerim ve düzenli meal okumanı hem sana hemde kendime tevsiye ediyrum..
Kuran_ı Kerim Rabbim'den bize sunulan en kıymetli mektup birde Bize Rabbimiz ne diyor dediğinde okumaya başlayıp Rabbimizin Biz kullarına hitaplarınıda okuyunca insanın yüreği ferahlıyor ve dünyadaki gayesi Yaratılış sebebini daha iyi anlıyor..
Rabbim Kuran_ı Kerim'i okuyup idrak edip hayatımıza yaşayışımıza geçirebilenlerden eylesin bizi..
Efendimiz Sallahu aleyhi veselem'in duası:Rabbim Kuran_ı kalbimin/zin ilkbaharı eyle/sin
inşallah
Selametle kal canım
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin

selamün aleyküm.
Allah celle celalüh razı olsun. ne kadar güzel yazıp yüreğimizden geçenleri dillendirmişsin
okudukça ferahladık inşallah Rabbimiz ecrinizi artırır.
emeklerinizin karşılığını verir.
selam vedua ile

mir_erhan

Moderator

.

( lokman 33)

Allah celle celalüh razı olsun.
artık hangi yorum bunu daha iyi açıklar.
hangi harf kelim cümle paragraf bu kadar net olur.

selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt