Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (6 Kullanıcı)

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü

ne su-eda kardeşimin ne de Senator'un videoları gözüküyor bende :(

Herkes açabiliyor mu?

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum değerli ablalarım.. bende bu problemı yaşayan bı kardeşinizim.. kapanmayı çok istememe rağmen ailemin baskısı hep ortunmemı engellıyo. yaşımın daha kuçuk olduğunu soyluyorlar ben hiç kuçuk olduğumu düşünmüyorum.. 18 yaşındayım.. dışarı çıkıtğımda tesetturlu tum bayanlara imrenerek bakıyorum.. fazla dışarı çıkmamaya çalışıyorum .kendımı çok rahatsız hıssedıyorum.. annem iş bulamazsın, okulun var dıyo.. ve pişman olurum diye düşünüyo.. ben pişman olacağımı düşünmüyorum çok ıstıyorum gerçekten kalpten istiyorum bunu.. ama yinede insan düşünmeden yapamıyo ya gerçekten annemın dediği olursa dıye.. ben çok ıstıyorum ama kım ne derse desın kapanıcam ailemide pek duymamaya çalışıyorum bu konuda. Rabbimin farz kıldığı bı konuda bana karışmalarını kabul edemiyorum bu çok buyuk bı vebal.. söyledikleri kafama çok takılıyor napıcağımı bılmıyorum....

canım benim bak şimdi bu konuyu actıgımda ben calısmordum ve yeni kapanmıstım :) aradan bir bucuk sene geçti ve öğretmenolarak özel bir kurumda tesettürüm ve pardüsemle calısıyorum Rabbim gönülden isteyince okadar büyük imkanlar veriyorki anlatamam sana bunun örneklerinden biride benim.... iş bulamazsın vs. şeylerde Rabbim neyi emettiyse Rabbim senin hakkkında neyi hayırlı kılmıssa o oluyor canım

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
YARIN VE PAZAR GÜNÜ
Açıköğretim sınavlarım var bana dua edermisiniz,
RABBİM cümlenizden razı olsun selametle kardeşlerim.

hatice93

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam hatice kardeşimiz, öncelikle üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşAllah, aramıza hoşgeldiniz. Sizin de bildiği gibi dinimizde farzları yerine getirme mecburiyeti ergenliğe ulaştıktan sonra başlamaktadır, herkeste bu yaş farklı olmakla beraber, ilmihal kitaplarında genellikle kız çocuklarının 9 yaşında ergenliğe girdikleri belirtilir. Dolayısıyla 18 yaş hiç küçük bir yaş değil, ayrıca senelerce yaşayacağımızın garantisi yokken, 1 dakika sonramızın garantisi yokken, gençliğin bu en güzel zamanları farz ibadetleri yerine getirmenin en çok lezzetinin ve sevabının alınacağı yaşlardır.

Rızkı Rabbim verir, siz ister tesettürlü ister tesettürsüz iş arayın, rızkınız neredeyse oradan gelir.

Tesettür iş bulamamaya, evlenememeye engel değildir. Rabbim hepimizin ailesine hidayet versin inşAllah,

Bu genç yaşınızda imtihanınız büyük, Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşAllah, en kısa zamanda hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz inşAllah

Selam ve dua ile, hayırlı Cumalar olsun inşAllah B)

Ve Aleyküm selam ve Rahmetullah
öncelikle hoşgeldin canım:)
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
Ceylantur can kardeşimden Rabbim razı olsun senin/bizim yüreğini/mizi ferahlatıcak aydınlatıcı yorumlar yapmış..
Maşallah Barekallah canım ne kadar güzel bilinçlisin..
Sen Bu hayırlı adımında ne kadar kararlı olduğunu tesettürün insan hayatında bir engel olmadığını tatlı dile sabırla anlat..
Belki sana tepki gösterilecek/belki hiç gösterilmeyecek onlar sana tepki gösterdiğindede sakinliğini koru buda bir tebliğ vazifesi senin için ilk ailene anlatacaksın
yürekten sevdiğin ama şuan farklı görüşlerde olduğun Kuran_ı Kerim'deki tesettürün emrinin geçtiği ayetleri oku ilmihalleri oku ve yürekten istediğini onlara göster ve söyle..
Ben Rabbimin bu emrini yerine getirmek istiyorum,hiç kimsenin hiç kimseye ne annenin çocuğuna ne de çocuğun ailesine kimsenin kimseye faydası olmayacağı mahşer gününde Rabbim'in bana emrettiği emri yerine getirmeden huzuruna çıkmaktan korkuyorum/korkmalıyız..Bu dünya sınav dünyası Peygamberler de aileleriye sınanmış..Bu nedenle canım anımızın garantisi olmadığı bu dünya hayatında kararlılığını onları kırmadan tatlı dille sabırla anlat..
Bu yol dikenli olsada Sen Rabbin rızası için sabredeceksin..İnanki Canın acımayacak tarifsiz bir huzur olacak..Çünkü biliyorsunki doğru yoldasın.Sana Yoldaş Rabbin..
tek üzüntün sevdiklerinin bu huzuru yaşayaması aynı dilde konuşamamanız..Ama çok dua et/edelim..Rabbim bütün kardeşlerimize sevdiklerimize bu güzellikleri tarifsiz huzuru yaşatsın..
İslamiyetin güzellikleri umman..Sadece kendi adıma 1damlasını yaşarken bu kadar tarifsiz huzur yaşarken ummandaki huzur...
Canım hayırlı haberlerini en kısa zamanda almamız duasıyla..
Sen attığın hayırlı adımla nice hayırlı adımlar atılmasına vesile olursun inşallah..
selametle kal
hayırlı ve bereketli Cuma'larB)
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin..
:a07:

canım benim bak şimdi bu konuyu actıgımda ben calısmordum ve yeni kapanmıstım :) aradan bir bucuk sene geçti ve öğretmenolarak özel bir kurumda tesettürüm ve pardüsemle calısıyorum Rabbim gönülden isteyince okadar büyük imkanlar veriyorki anlatamam sana bunun örneklerinden biride benim.... iş bulamazsın vs. şeylerde Rabbim neyi emettiyse Rabbim senin hakkkında neyi hayırlı kılmıssa o oluyor canım

hoşbulduk , Allah razı olsun ablalarım içimi öyle rahatlattınızkı.. eğer bu dunyada rızkım varsa ceylantur ablamında dediği gibi rızkımız neredeyse oradan gelir...
Su-eda ablacım kırmadan tatlı dille sabırla anlat demişsin ben gerçekten boyle yapıyorum gücümün yetmedığı yerlerde cevap veremıyorum, boğazım duğumlenıyo artık gözyaşımlarım anlatıyo herşeyı... en kısa zamanda inşallah bu huzuru ben ve benım gıbı kapanmak isteyen tum kardeşlerim yaşar..
tüm dualarınıza bınlerce kere amin olsun inşallah.. burcu ablam dua et , sana açılan bu güzel iş kapısını RAbbım cumlemıze nasıp etsın inşallah.. Allaha emanet olun . selametle

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
en kısa zamanda güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz değerli kardeşim B)

selam ve dua ile,

hoşbulduk , Allah razı olsun ablalarım içimi öyle rahatlattınızkı.. eğer bu dunyada rızkım varsa ceylantur ablamında dediği gibi rızkımız neredeyse oradan gelir...
Su-eda ablacım kırmadan tatlı dille sabırla anlat demişsin ben gerçekten boyle yapıyorum gücümün yetmedığı yerlerde cevap veremıyorum, boğazım duğumlenıyo artık gözyaşımlarım anlatıyo herşeyı... en kısa zamanda inşallah bu huzuru ben ve benım gıbı kapanmak isteyen tum kardeşlerim yaşar..
tüm dualarınıza bınlerce kere amin olsun inşallah.. burcu ablam dua et , sana açılan bu güzel iş kapısını RAbbım cumlemıze nasıp etsın inşallah.. Allaha emanet olun . selametle

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
Daha önce canım kardeşim Su-Edam paylaşmıştı, Rabbim razı olsun inşAllah

Daha önce canım kardeşim Su-Edam paylaşmıştı, Rabbim razı olsun inşAllah

[video]http://www.izlesene.com/video/muzik-aglama-karanfil/204419[/video]

204419

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

Sınava giren tüm kardeş, abla ve abilerimizin sınavları inşAllah iyi geçmiştir,

Selam ve dua ile,

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Sınava giren tüm kardeş, abla ve abilerimizin sınavları inşAllah iyi geçmiştir,

Selam ve dua ile,

Cumartesi günün kü derslerden memnunum iyi not bekliyorum.Lakin pazar günü olan sınav biraz sıkıntılı geçti.Kesin durum için sonuçların açıklanmasını bekleyeceğiz artık.

Selam ve dua ile...

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm, sağlık olsun kardeşim, bütünlemede verirsiniz inşAllah. Rabbim zihin açıklığı versin inşAllah

Selam ve dua ile,

Cumartesi günün kü derslerden memnunum iyi not bekliyorum.Lakin pazar günü olan sınav biraz sıkıntılı geçti.Kesin durum için sonuçların açıklanmasını bekleyeceğiz artık.

Selam ve dua ile...

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
Ben çok çalışamadım,
Yinede RABBİMİN izni ile bildiklerimi yaptım,
sonuç olarakta şu en iyi söz;
"Zahmetsiz Rahmet olmaz"
yani çalışmak gerekiyor mutlaka,
inşallah yinede yeteri kadar puan alırız.
selametle Kardeşlerim.

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı

"Lâ taknetû min Rahmetillâh"

ALLAH C.C RAHMETİNDEN ÜMİT KESİLMEZ...

Ahhh Kardeşim zaten Rahmetten ümidimiz var yoksa biz ne yaparız ha ne yaparız.
Rahmeti sonsuz RABBİM nimetini eksik etmiyor rızkımızı bol bol veriyor
Ya biz biz ne yapıyoruz sadece hiççç
Bizi müslüman yaratan, bu şanı layık görem RABBİME sonsuz şükürler olsun,
Elhamdülillah, elhamdülillah, elhamdülillah.
selametle kardeşim.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Ahhh Kardeşim zaten Rahmetten ümidimiz var yoksa biz ne yaparız ha ne yaparız.
Rahmeti sonsuz RABBİM nimetini eksik etmiyor rızkımızı bol bol veriyor
Ya biz biz ne yapıyoruz sadece hiççç
Bizi müslüman yaratan, bu şanı layık görem RABBİME sonsuz şükürler olsun,
Elhamdülillah, elhamdülillah, elhamdülillah.
selametle kardeşim.

yolumuz hak yolu olsun her daim inşa-ALLAH ne yapıyoruz konusunda ben kendi adıma memnuniyetsizliğimi bildirebilirim ancak. ben ne beşer ne ebed haklarını yerine getirmiyorum getiremiyorum müslüman kardeşim açken ben tok uyuorum,o ölüyorken bir yahudinin kurşuni ile ben rahat rahat oturuyorum. ahh ki ah gerçekten yinede merhamet sahibine sığınmaktan başka neyimiz var o herşeyi bilendir.

TrTs

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim yazdıklarını okudum hem senin için hem kendim için ağladım ve dua ettim. bende kapanmayI nekadar çok istediğimi anlatamam ama ailem buna pek sıcak bakmıyor.başörtüsüne karşı olduklarından dolayı değil elbet ailemde açık peK bulunmaz zaten ama okulum ve geleceğim için bunu yapmama hiç bi zaman sıcak bakmadılar inşaALLAH allah bütün kardeşlerime sana ve banada nasib eder ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

Bu ugurda akan göz yaslarimiz diger tarafta insaAllah sefaatcimiz olurlar. Cünkü ben inaniyorum ki bu gözyaslari gercekten kalpten gelen yaslar. InsaAllah bizde edebiyle kapanan nice bacilarimiz gibi kapanmayi basaracagiz. Rabbim dualarimizi kabul edecek insaAllah. Ailemiz ne kadar karsi gelsede ne kadar soguk baksada hatta belki dislasa bile, insaAllah biz onlarada örtümüzü ne kadar sevdigimizi göstermeyi basaracagiz.

Gecen gün hatta bir magzadan üc tane sal aldim kendime. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Icimde bir heyecan olustu. Mavi, turuncu ve sari renklerinde. Tek renkler. Uygun fiyata aldigim icin cok sevindim. Bu hafta icerisinde insaAllah alis verise gitme sansimiz olacak. InsaAllah gönlümce kiyafetler alip kapanmayi basaracagim insaAllah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt