selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü
Ruhiyye kardeşim, öncelikle üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşAllah, sitemize hoşgeldiniz.
Verdiğiniz bu haber bizleri öylesine mutlu etti ki,
Dediğiniz gibi çoğumuz ailevi nedenlerden dolayı tesettürüne kavuşamıyor. Bunları yaşayan kardeşlerimi çok iyi anlıyorum, çünkü ben de kısa bir zaman öncesine kadar bu durumdaydım :a03:
Rabbim inşAllah herkese bir çıkış yolu gösterir, bize ve ailelerimize ve çevremize hidayet nasip eder inşAllah
Yeni kapanan tüm kardeşlerimiz gibi (ben de dahil), sevincin yanında hüznü de yaşıyorsunuz. Keşke daha önce bu mertebeye ulaşabilseydim, zamanımı ne kadar boşa geçirmişim diye üzülüyorsunuz. Şimdi vakit üzülme zamanı değil, siz bir adım attınız ve başardınız. Sıra çeşitli nedenlerle tesettürüne kavuşamayan kardeşlerimize destek olmakta.
Hep birlikte Tebliğe ve Desteğe Devam İnşAllah
Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı geceler, selam ve dua ile.
onemli olan ilk adimdir gerisi kolay... ben bas ortulu olmayi uzun zamandir istiyodum ama genellikle tum kapanmak isteyip de kapanamayan kizlar gibi ben de ailemi karsima alamiyodum. neredeyse bunu imkansizlastirmisdim kendi gozumde. ve dun artik "gecikmis oldugum " ishi yapmak kararina geldim. bu gun bas ortulu oldugumun ilk gunu. icim oylesiye bir huzurla doluki boyle bir hissi hayatimda ne zmnsa yasayip yasamadigimi bilmiyorum. onceleri de Allahin rizasini kazanacak bir kul olmaya gayret ediyodumsa kapandikdan sora insan gunahlardan daha cok uzak olmaya calisiyo bi nevi gunah islemekten ali koyuyo. su an cok mutluyum ama icimdeki birazcik huzun varsa daha onceleri bunu yapmaya cesaret edemediğime gore.. Allah diğer kapanmak isteyip te henuz kapanamayan bacilarimizin yar ve yardimcisi olsun