acizanegünahkar
Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel
çok
RABBİM kapalı kardeşlerimizin artmasını nasip eylesin
hayırlı bır yuva kurmaya calişsın bır an once aklıma bu geldı umarım yanliş yonlendırmıyorum sızı şimdıden hakkınızı helan edın allaha emanet olunAllah herkese bu cesareti verir inşallah ben 5 senedir kapalıyım zor oldu hemde çok şimdi bir arkadasım var ailesi oldukça solcu kızı reddetmeye kadar gidiyorlar nasıl yardım edeceğimi bilemiyorum mini etek giyenleri alkışlayan bu millet neden bu güzelliğe böyle tepkililer ? eğer fikriniz olura yardım edin dostuma yardımcı olmak istiyorum..
hayırlı bır yuva kurmaya calişsın bır an once aklıma bu geldı umarım yanliş yonlendırmıyorum sızı şimdıden hakkınızı helan edın allaha emanet olun
inşallah hayırlı bır yuva kurarlar ve omur boyu mesud olurlar kuran nuruyla aydınların inşalah yuvaları allah yardımcıları olsun .aynı şey geçti benim kalbimden zaten beraber olduğu biri var dedim elini çabuk tut ilgi için teşekkür ederim Allah razı olsun
inşallah hayırlı bır yuva kurarlar ve omur boyu mesud olurlar kuran nuruyla aydınların inşalah yuvaları allah yardımcıları olsun .
AIIAH sızlerden razi olsun negüzel yazıyorsunuz bütün bu bahanelere bende sığındım kapanmanın gereklılığını bıldığım halde bırturlü örtünemiyor hep ertelıyordum hacda bütün ibadetlerımızı dualarımı tesetturlu yapıp sonra gelıce açılma düşüncesi bana çok sahte geldı ve ılk ravza zıyaretınde RABBİME duaettim hem kuranı öğrenip hem kapanım tekrar gelmeyı dönunce kuran kursuna gittim vetesetture gırdım ılk ramazandada umreye gıdıp ALLAHIMA şükrettim altı yıldır çevremin baskısına rağmen o ravzada soz verdığim gıbı düşünüyorum son nefesime kadarda böyle olur İNŞALLAH
AIIAH sızlerden razi olsun negüzel yazıyorsunuz bütün bu bahanelere bende sığındım kapanmanın gereklılığını bıldığım halde bırturlü örtünemiyor hep ertelıyordum hacda bütün ibadetlerımızı dualarımı tesetturlu yapıp sonra gelıce açılma düşüncesi bana çok sahte geldı ve ılk ravza zıyaretınde RABBİME duaettim hem kuranı öğrenip hem kapanım tekrar gelmeyı dönunce kuran kursuna gittim vetesetture gırdım ılk ramazandada umreye gıdıp ALLAHIMA şükrettim altı yıldır çevremin baskısına rağmen o ravzada soz verdığim gıbı düşünüyorum son nefesime kadarda böyle olur İNŞALLAH
Allah herkese bu cesareti verir inşallah ben 5 senedir kapalıyım zor oldu hemde çok şimdi bir arkadasım var ailesi oldukça solcu kızı reddetmeye kadar gidiyorlar nasıl yardım edeceğimi bilemiyorum mini etek giyenleri alkışlayan bu millet neden bu güzelliğe böyle tepkililer ? eğer fikriniz olura yardım edin dostuma yardımcı olmak istiyorum..
MaşAllah, SubhanAllah,
ne mutlu size ki, o mübarek yerleri ziyaret etme şerefine erişmişsiniz. Artık size ne çevrenin baskısı ne de bahaneler vız gelir, MaşAllah!
Rabbim son nefesimize kadar bizi tesettürümüzden ayırmasın inşAllah, layıkıyla taşımamızı da nasip etsin inşAllah,
Rabbim bize, ailemize ve çevremize hidayet versin inşAllah,
Selam ve dua ile, Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı sabahlar
Allah herkese bu cesareti verir inşallah ben 5 senedir kapalıyım zor oldu hemde çok şimdi bir arkadasım var ailesi oldukça solcu kızı reddetmeye kadar gidiyorlar nasıl yardım edeceğimi bilemiyorum mini etek giyenleri alkışlayan bu millet neden bu güzelliğe böyle tepkililer ? eğer fikriniz olura yardım edin dostuma yardımcı olmak istiyorum..
Öncelikle üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşAllah, sitemize hoşgeldiniz,
aynı şeyleri bir çok kardeşimiz gibi ben de yaşadığım için yazdıklarınızı ne yazık ki acı bir tebessümle okudum
Rabbim hepimize, arkadaşınızın ailesine de hidayet versin inşAllah,
Arkadaşınız girdiği bu hayırlı yoldan inşAllah nefsine ve ailesine karşı zafer kazanarak çıkar, siz de destek vermeye devam edin arkadaşınıza, bu tür sorunlarda insanın yanında kendisini anlayan ve destek olan birisinin olması o kadar anlamlı ki,
Selam ve dua ile Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı sabahlar
RABBİM
Siz Mümine kardeşlerimizi artırsın inşallah, yüreğinde ALLAH korkusu, ALLAh sevgisi olan lardan ALLAH razı olsun, RABBİM çokkk seviyorum seni, böyle güzel nurlu kardeşlerimizle tanıştırdığın için beni.
Amin Allah razı olsun Rabbim yüreğinizin güzelliğini daim etisn
Allah Celle Celalûhu cümle kardeşlerimden razı olsun inşAllah
Rabbim Celle Celalûhu herşeyi bilendir
Tam TEBLİĞ
Tam DESTEK
BIKMAK YOK
ÜMİD VAR
USANMAK YOK
YOLUN SONUNDA
HAK VAR
Kendini ALLAH'a Celle Celalûhu teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?
Dua etmek Kardeşim
Dua edelim kardeşimize, RABBİM razı olsun, o kardeşimizin ailesine hidayet versin inşallah RABBİM her şeye kaadirdir.Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.
Selamün aleyküm kardeşim...
Allah celle celalüh sizden razı olsun Efendimiz Aleyhi selatü ve selam bir hadisi şerifte HAYRA VESİLE OLAN ONU YAPAN GİBİDİR. diyor. Öyle güzel bir din ki İslamiyet insana hayır yazmak için nerdeyse bahane arıyor. sizden vesile oluyorsunuz inşallah Allah celle celalüh Hayrınızı verir.
Ben öncelikle kardeşimize Rabbimiz yardım etsin. inşallah hayırlı kapılar açacaktır.
Ama böyle zoluklara Allah ın dini emir ve yasakları için mücadele edenleri görünce yüreğim bir başka oluyor. inancımı bir heyecan sarıyor.
NEden mi. çünkü böyleleri daha seçkindirler Allah celle celalüh ün katında inşallah. böyle bir sınava tabi tutuyor önce hidayet kapısını aralıyor. sonra diyorki bakalım bu zor sınavda beni ne kadar seviyor. bu sevgiyi gösterecekmi.
eğer ki sabereder ve geçerese Bu sına vın karşılığı da bir başkadır.
benim bacımın başın örtemesi ile bu kardeşimizin örtemesinde ki hayır aynı değil.
benim namaz kılmam ile namaz kılacağı için hapse atılacak olanın gizliden namaz kılması da bir değil. evvela sınavının nekadar büyük olduğunu mükafatının da ne kadar büyük olacağını ve eğer Rabbimiz bu kardeşimizi seçmişse demek seçkinlerden olacaktır inşallah sebreder ve kazanırsa.
Yüce Rabbimiz Kuran Kerim de Lokman suresinde mealen söyle buyuruyor :
14- Biz insana anne ve babasını (onlara iyilikle davranmayı) tavsiye ettik. Annesi onu, zorluk üstüne zorlukla (karnında) taşımıştır. Onun (sütten) ayrılması, iki yıl içindedir. "Hem Bana, hem anne ve babana şükret, dönüş yalnız Banadır."
15- Bununla birlikte, onların ikisi (annen ve baban) hakkında bir bilgin olmayan şeyi Bana şirk koşman için, sana karşı çaba harcayacak olurlarsa, bu durumda onlara itaat etme ve dünya (hayatın) da onlara iyilikle (ma'ruf üzere) sahiplen (onlarla geçin) ve Bana 'gönülden-katıksız olarak yönelenin' yoluna tabi ol. Sonra dönüşünüz yalnızca Banadır, böylece Ben de size yaptıklarınızı haber vereceğim.
inşallah elimizden geldiğince yazmaya çalışacağız. biraz uzattım..
Allah celle celalüh kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun..
selam ve dua ile