Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam Rabbim herkesten razı olsun inanın okadar anlatılacak şey varki nereden başlayayım bilmiyorum
keşke yakınımda olsanız bu manevi desteğinizi yakınımda hissedebilseydim
başörtümden asla vazgecmedim gecememde ama bir bilseniz neler yaşadıgımı nefis şeytan aile daha 1 senedir oturtamadıgım imanım okadar cok şey üstğste gelince bocalıyor insan dogal olarak cok yanlız kaldım inanın okadar içime kapandımki okadar zor dönem geçiriyorumki anlatılamaz gercekten
eşimle ilgili kardeşimiz birşey sormus hemen cevaplayayım 6 senedir ne zor durumlarda n geçtik eşim sende calış diye hiç bir zaman baskı yapmadı gitti kac ek iş yaptı yorgunluktan mafoldu halde senin yüzünden oldu sende calıssaydın bile demedi islami tanımakta tesetturde en buyuk desteği o verdi
ama gelin görünki inanın bir yere evladımımz olması için tedaviye başlayamıyoruz maddiyattan borclarımız var iyice içine kapandım dört duvar arasında hergunum kendimi sorgulayarak geçiyor inanın sokaga cıktıgımda afallıyorum haftada 1 cıkıyorum ufacık evde bir hata yapsam islami, hemen sorgulama mekanızmaları giriyor kendimi gunahkar ilan ediyorum kahrediyorum yada muslamanlıgı tam yapamıyorum diye her gun kendimi yiyip bitiriyorum netten bir şey okusam islami olmayan kahrediyorum kendime onun yerine kaza namazı kılardın yok sunu yapardın yok şimdi sen cok gunaha girdin nasıl insansın orda islami şeyler varken neden okuyorsun diyeyada kazaya kaldıgınar namazım sorgulamalarım yeniden giriyor işe en sonunda böyle müminelik mi olur bu halde olacaksan namazını hiç kılma diyorum
bir vakit gidiyor.... tekrar sorguluyorum busferde ben neyaptım bendiye pişmanlık sorgulama böyle yasadıgım bir gün burnumda geliyor bir bakıyorum stresten her gun bir hastalıgım cıkıyor astım derken şiddetli başş ağrıları baş dönemleri midem ...
içimde buludundugum durumu bir düşünün bunlar azıcıgı
ama size sunu söyleyeceğim k ben asla tesettrumden vaz gecmedimki cok büyük bir imtihandayım okadar buyuk bir imtihanki beynim yerinden cıkacak bu karmaşadada hatalar yapıyorum yine sorguluyorum sorguluyorum bu sefer işin içinden cıkamıyorum eziyetlerin en buyugunu kedime cektiryorum
seminer için basvurularımı yaptım 1 hafta içinde belli olacak eğer gidersem tesettürümle hiç bir sorun yaşamadan sertifakımı almam için dua ederseniz mutlu olurum
eğer alır gelirsem tesettürümle calısabilecek en uygun kurumu bulacagım benimiçin üzülmeyin olurmu hepiniz Rabbime emanetsiniz hayırlı günler
selamün aleyküm ablacığım.
yaş itibari ile senden küçük olduğum için sana öğüt verecek değilim. ve bu sorunlarla ben de karşılaştığım için kendimin yapamadığı birşeyi size yapın demek de çok hoş durmuyor.ama benim ki biraz farklı engel ailem.senin engelin ise rızık..
sen de bilirsin ki abla bir insna ne iş yaparsa yapsın onun eline geçecek olan rızkı değişmez.aslında herkesin rızkı helal yolda da vardır ama insanlar bunu tercih etmez.bu rızkını haram yoldan kazanır daha çok kazanacağım düşüncesi ile.halbuki ikisinde de rızık aynı ama insanlar haram yolu tercih ederek ellerine daha fazla mal geçeceğini sanıyorlar.
bu da onun gibi.
_her insanın rızkı bellidir.
bir bayanın rızkını arttırmak için başını açıp çalışması uygun değildir.
çünkü bayanın görevi bellidir.eşine itaat edip çocuklarına evine hizmette bulunmak.
ayrıca doktor da olsak evhanımı da olsak
rızkımız
aynı olur.
sadece bizler doktor olunca onu arttırabileceğimizi sanırız ama rızkımız önceden bellidir zaten.başımızı açıp çalışsak da elimize o geçecek,imanımıza sahip çıkıp evhanımı olsak da
.
.ama illa da çalışmanız gerekiyorsa örtünüzü layıkıyla taşıyarak da güzel bir meslek bulabilirsiniz.inşallah kısa zamanda hayırlı yoldan hayırlı şekilde örtüne sahip çıkarak çalışabileceğin güzel bir işe girersin ablacığım.
Allah bol ve hayırlı rızık versin inşallah.
dualarımdasın ablacım.
Allah a emanet ol.

imza.gif

mir_erhan

Moderator
can kardeşim, güzel kardeşim, Burcum,

çok üzülüyorum sen böyle şeyler yazdıkça, Rabbim kolaylık versin diye dua ediyorum inşAllah,

Ekonomik olarak zor durumda değilseniz, çalışmak zorunda değilsin ki. Zorda olsanız bile zorunda değilsin. Rabbim evin geçimini sağlamayı erkeklere görev olarak vermiş, bizlerin ise eşimize ve çocuklarımıza karşı görevlerimiz var.

ben de ay sonunda işten ayrılıyorum, 8 yıldır iş hayatının içindeydim, biliyorsun 4-5 aydır da Rabbime şükür tesettürlüyüm.

Çalışmayacağım, çünkü;

* Tesettürüme sahip çıkabilmek için, * onu hakkıyla taşıyabilmek için, * öbür dünyama hazırlık yapabilmek için, * aile düzenimi sürdürebilmek için, * Allah cc nasip ederse evladım için ......... listeyi uzatabilirim,

çalışan hanım kardeşlerimiz sakın alınmasınlar, niyetim çalışınca bunları yapamazlar demek değil, yapmak istediklerinde gerçekten çok yıpranıyorlar, akşam işten gelince yemek hazırlamak, ev işi falan derken o kadar yorgun ve bitkin oluyorum ki :( inanın yatsıyı kılarken secdeye gittiğimde tekrar kendimi kaldıracak gücüm olmuyor bazen. Hep diyoruz ya, 1 dakikamızın bile garantisi yok diye, eğer bu günler böyle devam edip giderken ya ölüverirsem, namaz borçlarım için, günahlarım için Rabbime nasıl hesap vereceğim :a03:

Hakkınızı helal edin, çok uzattım ama, Burcum çalışma demiyorum asla, ben sadece kendi yaşadıklarımı ve hissettiklerimi paylaşmak istedim. Sana tek söyleyeceğim, SAKIN YANLIŞ KARAR VERME. AHİRETİNİ DÜŞÜN, ASLA VE ASLA TESETTÜRÜNDEN VAZGEÇME CAN KARDEŞİM

esselamu aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh...

sevgili ceylantur kardeşim alıntı yaptım paylaştıklarından
hakkını helal edersin inşallah..
çok güzel özetlemişsin bazı şeyleri. çok güzel yazmışsın geçemedim..

sevgili burcu kardeşim seni çok iyi bilirim yüreğini de ve sen burdaki konunun bu güzel evin mimarı sen bir çok kardeşimize örnek olup ellerinde tutup
berat ablamız gibi su eda kardeşimiz ceylantur ve gelip bir kardeşimiz için bile olsa tesseliye koşan kardeşlerimizin de hayırlara vesile olmalarına sebep oldun...
hidayet Rabbimizden dir.
sen çok zor günler geçiriyorsun bu belli.
bizim de yüreğimiz seninki kadar yanmasa da ama acı içerisinde senden güzel haberleri duymayı miyeser eder işallah Rabbimiz.
senin için can ı gönülden ellerimizi açıp dualarda bulunuyoruz inşallah.
ve birimizin değil birimiz....ve ben sabret diyorum Rabbimizin açacağı kapı çok yakındır senin için inşallah...

Allah c.c. kendisinden razı olsun bir hocamız sohbetlerinde söyle diyordu.
asrı saadette kadınlara ibadet vakti kalsın diye öğle yemeklerini istemiyordu güzide sahabeler. bir hurma ya da bir bardak su ile geçiştirirlermiş.
hanımlarına bunu hissettirmezlermiş.
amaç sadece hanım sahabelere annelerimizin ibadet vakitleri çoğalsın diye.
oysa bizim kendi evlerimizde en az üç çeşit ve her çeşitle saatlerce uğraşır annelerimiz eşlerimz sonra topla bulaşık derken diğer öğunler gelir çatar.

bende biraz uzattım biliyorum ama sevgili CEYLANTUR kardeşimin yazdığı hoşuma gitti ve bende bu sohbeti hatırladım paylaşmak istedim..
Allah c.c. hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallah..

selam ve dua ile

didem65

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum burcu hanım inş. en doğru hayırlı olan kararı verirsiniz.benide açılmaktan sizler caydırdınız bana büyük emekleriniz oldu şu anda size pek yararım olmaz çünkü benim durumumda pek parlak değil ama inş. en doğru kararı veririsiniz dualarım sizinle

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Burcucum,herkes imtihanlara tabii tutulur.. bizde az imtihanlardan geçmedik,halende geçiyoruz..
demişsin ya ufak bir hata yapsam sorgulama mekanizmalarım harekete geciyor,kendımı günahkar goruyorum diye.. normal olanda bu zaten..kendını hiçbirzaman yeterli görmemen lazım.. en büyük alimler bile kendını yeterli bulmazdı.. dusunkı günahları icin yalvarırlardı.. ki onlar Allah dostlarıydı.. bu konuda canını sıkma tamam mı canım? sen üzerine düşeni yap ögren ve teblig et..
Allaha sıgınırsan imtihanından iyi bir şekilde geçebilirsin..ki sen zaten burda bu konuya adım atarak sevaplarını topladın..sayende çok insan başörtüsü nuruna kavuştu..Allah senden razı olsun..
demem o ki canım,sıkma canını.. Allaha sıgın.. basörtünle ,namusunla calısabilecegin bir iş iste Allahtan.. ki bende öyle yapıyorum.. ama sakın ha umudunu yitirme.. umutsuzluk mümin kula yakışmaz..
dualarım seninle canım..
Allaha emanetsin.. kalbıni ferah tut.

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH hepimize yardım etsin... Dünya imtihan dünyası, herkes bir şekilde geçmek zorunda bu imtihandan... Yaşadığımız bazı sıkıntılardan sonra bende çalışmak zorundayım aslında... Başı açıkken iş bulamadım, bende meslek yok, yaşım geçti, kimse iş vermiyor. Hele de şimdi başım kapalı iken kimse vermez. Tevcid derslerine başladım şimdi artık çalışmakta istemiyorum, bir şekilde geçiniyoruz ALLAH' a şükür... ALLAH sıkıntısı olanlara bir çıkış yolu göstersin inşallah...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canlar neler yazdım sizlereamasildim ama inanın cok ama cok zor bir durumdayım durumum yanlıs anlaşılmasın örtümden vazgeçmedim ben gecememki neler söylendi bana ama diretiyorum tam oturmamıs birimanla
benim sıkıntım taviz vermekle ilgili inanın ne kasırgalar kopuyor yüreğimde ne acılar cekiyorum her bir hücremde ben ilahiyat acık öğretim fakültesi okumak istedim bir ara sırf yine sınavda actırmak zorunda kalacaklar diye vazgectim ... o tavizleri istemiyroum ben ama calısmak zorundayım eşimlede konustuk maddiyat önemlideğil dedi bana düşünün borclar bir sürü oldugu halde onun tek üzüntüsü yine benim iyice eve kapattın kendini hayatla ilgili bütün bağlarını kopardın ilerde cok hastalanacagından korkuyorum dedi okadar haklıki
inanın kackere evde adımı soy adımı tekrarladıgımı biliyorum unuttum gibime geliyor birşey söylese annem 2 dakika sonra unutuyorum okadar değişikki durumum bazen diyorum bunuyormuyum işte bunun gibi durumlar
daha cok anlatılacak şey var inaın ama anlatmayada guc bulamıyorum kendimde
inşallah kurtulurum durumdan :(
BERAT ABLA senden birşey isteyebilirmiyim bu mesajımdan önce yazdıgım 2 mesajı alıtılyan arkadaşlarımızdan mesajımı silermisiniz o mesajlarda ayrıntıya girmişimde :(

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

Burcum, Rabbim seni sıkıntılarından kurtarsın inşAllah, bol bol euzibesmele çek canım, şeytanın vesveselerine kapılma.

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşAllah, sana dua etmekten başka yapacak bir şeyim yok, inşAllah en kısa zamanda selamete erersin,

Allah'a cc emanet ol güzel kardeşim, dualarımdasın, hayırlı günler

acizanegünahkar

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim
ALLAH razı olsun öyle güzel bir konuki hemde çok güzel
RABBİM siz ve sizin gibileri artırsın, sizler bizim kardeşlerimizsiniz,
Dualarınızda bizleride unutmayın kardeşim
RABBİM yar ve yardımcımız olsun,RABBİME muhabbet ve nuruna emanet olunuz

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleyküm selam,

yaşı küçük olsa da gönlü büyük güzel smyyes kardeşim,

Rabbim senin de sıkıntılarını giderir inşAllah. MaşAllah, SubhanAllah.

İnşAllah hayırlı bir yuvan olur,

selam ve dua ile, hayırlı günler, Allah'a cc emanet ol.

selamün aleyküm ablacığım.
yaş itibari ile senden küçük olduğum için sana öğüt verecek değilim. ve bu sorunlarla ben de karşılaştığım için kendimin yapamadığı birşeyi size yapın demek de çok hoş durmuyor.ama benim ki biraz farklı engel ailem.senin engelin ise rızık..
sen de bilirsin ki abla bir insna ne iş yaparsa yapsın onun eline geçecek olan rızkı değişmez.aslında herkesin rızkı helal yolda da vardır ama insanlar bunu tercih etmez.bu rızkını haram yoldan kazanır daha çok kazanacağım düşüncesi ile.halbuki ikisinde de rızık aynı ama insanlar haram yolu tercih ederek ellerine daha fazla mal geçeceğini sanıyorlar.
bu da onun gibi.
_her insanın rızkı bellidir.
bir bayanın rızkını arttırmak için başını açıp çalışması uygun değildir.
çünkü bayanın görevi bellidir.eşine itaat edip çocuklarına evine hizmette bulunmak.
ayrıca doktor da olsak evhanımı da olsak
rızkımız
aynı olur.
sadece bizler doktor olunca onu arttırabileceğimizi sanırız ama rızkımız önceden bellidir zaten.başımızı açıp çalışsak da elimize o geçecek,imanımıza sahip çıkıp evhanımı olsak da
.
.ama illa da çalışmanız gerekiyorsa örtünüzü layıkıyla taşıyarak da güzel bir meslek bulabilirsiniz.inşallah kısa zamanda hayırlı yoldan hayırlı şekilde örtüne sahip çıkarak çalışabileceğin güzel bir işe girersin ablacığım.
Allah bol ve hayırlı rızık versin inşallah.
dualarımdasın ablacım.
Allah a emanet ol.

imza.gif

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam

ve aleyküm selam

est. abi, hakkımız yoktur ki varsa da herkese helal-i hoş olsun,

ben sitemizin kardeş, abla ve abilerine güvendiğim için o an içimden geçenleri olduğu gibi yazdım, sonra çok düşündüm inşAllah yanlış anlaşılmam diye ama Allah'a cc şükür bu sıkıntıları sadece ben yaşamıyormuşum :a36:

Rabbim her şeyin hayırlısını versin bize, dünyada yaşadığımız her olay aslında bir imtihan, Rabbim bu imtihanları kazanan kullarından eylesin bizleri inşAllah,

selam ve dua ile, Allah'a cc emanet olun, hayırlı günler

esselamu aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh...

sevgili ceylantur kardeşim alıntı yaptım paylaştıklarından
hakkını helal edersin inşallah..
çok güzel özetlemişsin bazı şeyleri. çok güzel yazmışsın geçemedim..

sevgili burcu kardeşim seni çok iyi bilirim yüreğini de ve sen burdaki konunun bu güzel evin mimarı sen bir çok kardeşimize örnek olup ellerinde tutup
berat ablamız gibi su eda kardeşimiz ceylantur ve gelip bir kardeşimiz için bile olsa tesseliye koşan kardeşlerimizin de hayırlara vesile olmalarına sebep oldun...
hidayet Rabbimizden dir.
sen çok zor günler geçiriyorsun bu belli.
bizim de yüreğimiz seninki kadar yanmasa da ama acı içerisinde senden güzel haberleri duymayı miyeser eder işallah Rabbimiz.
senin için can ı gönülden ellerimizi açıp dualarda bulunuyoruz inşallah.
ve birimizin değil birimiz....ve ben sabret diyorum Rabbimizin açacağı kapı çok yakındır senin için inşallah...

Allah c.c. kendisinden razı olsun bir hocamız sohbetlerinde söyle diyordu.
asrı saadette kadınlara ibadet vakti kalsın diye öğle yemeklerini istemiyordu güzide sahabeler. bir hurma ya da bir bardak su ile geçiştirirlermiş.
hanımlarına bunu hissettirmezlermiş.
amaç sadece hanım sahabelere annelerimizin ibadet vakitleri çoğalsın diye.
oysa bizim kendi evlerimizde en az üç çeşit ve her çeşitle saatlerce uğraşır annelerimiz eşlerimz sonra topla bulaşık derken diğer öğunler gelir çatar.

bende biraz uzattım biliyorum ama sevgili CEYLANTUR kardeşimin yazdığı hoşuma gitti ve bende bu sohbeti hatırladım paylaşmak istedim..
Allah c.c. hepinizin yar ve yardımcısı olsun inşallah..

selam ve dua ile

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum burcu hanım inş. en doğru hayırlı olan kararı verirsiniz.benide açılmaktan sizler caydırdınız bana büyük emekleriniz oldu şu anda size pek yararım olmaz çünkü benim durumumda pek parlak değil ama inş. en doğru kararı veririsiniz dualarım sizinle

didem65 kardeşim, en son kararı vermene can-ı gönülden sevindim. Rabbim razı olsun senden, inşAllah senin de bu zamanların geçecek, bol bol dua et, namazını sakın aksatma, Kur'an oku, dinle.. yeter ki şeytanın vesveselerine kapılma güzel kardeşim,

selam ve dua ile, Allah'a cc emanet ol, hayırlı günler

ALLAH hepimize yardım etsin... Dünya imtihan dünyası, herkes bir şekilde geçmek zorunda bu imtihandan... Yaşadığımız bazı sıkıntılardan sonra bende çalışmak zorundayım aslında... Başı açıkken iş bulamadım, bende meslek yok, yaşım geçti, kimse iş vermiyor. Hele de şimdi başım kapalı iken kimse vermez. Tevcid derslerine başladım şimdi artık çalışmakta istemiyorum, bir şekilde geçiniyoruz ALLAH' a şükür... ALLAH sıkıntısı olanlara bir çıkış yolu göstersin inşallah...

maşAllah, SubhanAllah, ne mutlu size, derslere başladığınızı biliyordum, inşAllah sonuna kadar devam ettirirsiniz. Çok doğru demişsiniz, Dünya imtihan dünyası, herkes bir şekilde geçmek zorunda bu imtihandan...
Rabbim bu imtihanlardan hayırlısıyla geçmemizi, O'na layık bir kul, Peygamberimiz (SAV)'e layık ümmet olmamızı nasip eder inşAllah,

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

Destekleriniz için Allah cc razı olsun sizden Berat ablacığım, mir_erhan abiye de yazdığım gibi o an içimden geçenleri paylaşmak istemiştim, Allah cc izin verdiği sürece burada birbirimize destek vereceğiz.

Benim de son hafta bugün işyerimde, hüzünlüyüm ama bir yandan da umutluyum, yeni bir hayat başlayacak benim için inşAllah, Rabbim utandırmaz inşAllah.

selam ve dua ile, Allah'a cc emanet olun, hayırlı günler

Değerli kardeşim....ne güzel yazmış ..nasılda içimizi anlatmışsınız

Aslında çalışmak,faydalı olabilmek çok güzel....

Ama insan ahireti düşündüğünde bazı şeylerin boş olduğunu da görüyor...

Eğer bugün fırsatım olsaydı inanın çalışmazdım..Birçok şeyi düşündüğüm için çalışıyorum...Ama hamd olsun şu anda tam istediğim gibi tesettürüm..kendimi seven yada sevmeyen herkese kabul ettirdim..Hamd olsun.
Ancak yeni bir iş durumu olsa seçimim belli...değiştiremem kendimi Rabbim beni böyle çıkmaza sokmasın..tek beni değil hiç bir kardeşimi...

AHiret için gerçekten ne hazırlıyoruz?
Gerçekten çalışıyor muyuz?
Burda yazılanlara ne kadar uyuyoruz?
Hep düşünüyorum....Birisini yapsak mutlaka çalışan bir hanım olarak bir diğerine uymuyoruzdur neden? Çünkü sadece hanımlarla çalışabileceğimiz ortamlar yok...yada bu tür işveren yok...ahireti düşünüp işveren yok..

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim razı olsun sizlerden,

Allah'a cc emanet olun değerli kardeşlerim,

selam ve dua ile, hayırlı günler

Selamun aleyküm burcu kardeşim.
Ceylantur ve su-eda kardeşlerim çok güzel açıklamışlar. Allah razı olsun.
Söylenecek fazla bişey kalmamış. Ben de çalışıyorum, ceylantur kardeşimin söylediklerine katılıyorum. Bayanların çalışmasına karşı olduğum halde, 9 aydır çalışıyorum..
İnşaallah en kısa zamnada çıkmak istiyorum..
Rabbim yanlış kararlar verditmesin, yanınızda olsun..
Dualarımda olacaksın kardeşim.. Rabbim yardım etsin..

Esselamu Aleyküm canım
Burcum...bu tür yazıları okuyunca ve birçok kardeşimizin mağduriyetine/mağduriyetimize şahit olunca insan çok üzülüyor..
Bu durumlarda yürekleri yanan nice kardeşlerimiz var...
Çünkü herzaman dile getiriyoruz örtümüz /tesetürümüz bizden bir parça ve rızk kapın için biryere gittiğinde hizmet için okumaya niyet ettiğinde sana diyorlarki parçandan vazgeç..
Müslüman bir ülkede bunu yaşamak insanın derinden acıtıyor yüreğini..
ceylantur kardeşimin dediklerine çalışan birisi olarak yürekten katılıyorum..
Birde siz aile sorumlulukları olan kardeşlerimiz için daha meşakatli..
Çalışma hayatı insanı yıpratıyor her türlü manende yıpranabiliyorsun..
Bayanlar hasas yapıdalar islami huzur ve maneviyatı evindeyken daha faal şekilde yaşıyor ve hissediyor..
Çalışmak tesettürümüze mani değil...ve ihtiyaç sahibi helal lokma kazanma niyetinde nice kardeşlerimiz var ..Rahman c.c. bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun..
Bu sınav dünyasında Rahman c.c. razı olduğu kullardan olabilmemiz duasıyla..
Dualarımdasın yüreği güzel kardeşim..
Rahman c.c. izniyle herdaim dualarda buluşmak duasıyla..
Selametle kal..
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Rahman c.c. emanetsin..
:a07:

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı

Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN​

nisan21

Kayıtlı Kullanıcı
maşAllah, SubhanAllah, ne mutlu size, derslere başladığınızı biliyordum, inşAllah sonuna kadar devam ettirirsiniz. Çok doğru demişsiniz, Dünya imtihan dünyası, herkes bir şekilde geçmek zorunda bu imtihandan...
Rabbim bu imtihanlardan hayırlısıyla geçmemizi, O'na layık bir kul, Peygamberimiz (SAV)'e layık ümmet olmamızı nasip eder inşAllah,

ALLAH razı olsun canım...İnşallah devam edeceğim, okudukça, öğrendikçe daha çok hoşuma gidiyor...ALLAH herkese nasip eylesin, düzgün güzel okumayı...

Selam olsun​

ınananpınar

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler arkadaşlar. Ramazan ayı içinde kapanmak istediğimi ama bazı engellerin olduğunu yazmıştım burdan. Allah kimseyi duadan ayırmasın önce onu söyleyeyim. Gelecek pazartesi umre vazifemi yapmak üzere Mekkeye gidiyorum. Dönüncede örtümü çıkarmayarak hayatıma tesettürlü devam ediyorum Allah nasip ederse:):):):)dualarınız için Allah razı olsun.Allah cümlenize kalbindekini nasip etsin.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler arkadaşlar. Ramazan ayı içinde kapanmak istediğimi ama bazı engellerin olduğunu yazmıştım burdan. Allah kimseyi duadan ayırmasın önce onu söyleyeyim. Gelecek pazartesi umre vazifemi yapmak üzere Mekkeye gidiyorum. Dönüncede örtümü çıkarmayarak hayatıma tesettürlü devam ediyorum Allah nasip ederse:):):):)dualarınız için Allah razı olsun.Allah cümlenize kalbindekini nasip etsin.
Ve aleyküm selam canım
Bu gün aldığım en güzel haber
Maşallah Barekallah Subhanallah
çok sevindim canım..:a15:
O mübarek yerlerde ve herdaim dualarını beklemekteyiz
Tesettürün hayırlı tesettür nurun yüreğindeki huzur ve mutluluk daim olsun inşallah
Selametle kal canım
Selam ve baki dualarımla
:a07:​

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman c.c. razı olsun

Rahman c.c. razı olsun

Selam olsun

SELAM OLSUN​

ınananpınar

Kayıtlı Kullanıcı

Ve aleyküm selam canım
Bu gün aldığım en güzel haber
Maşallah Barekallah Subhanallah
çok sevindim canım..:a15:
O mübarek yerlerde ve herdaim dualarını beklemekteyiz
Tesettürün hayırlı tesettür nurun yüreğindeki huzur ve mutluluk daim olsun inşallah
Selametle kal canım
Selam ve baki dualarımla
:a07:​
[/QUOT
ALLAH RAZI OLSUN:)HEPİNİZE DUA EDİCEM İNŞ:):)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt