selamün aleyküm ablacığım.ve aleykum selam Rabbim herkesten razı olsun inanın okadar anlatılacak şey varki nereden başlayayım bilmiyorum
keşke yakınımda olsanız bu manevi desteğinizi yakınımda hissedebilseydim
başörtümden asla vazgecmedim gecememde ama bir bilseniz neler yaşadıgımı nefis şeytan aile daha 1 senedir oturtamadıgım imanım okadar cok şey üstğste gelince bocalıyor insan dogal olarak cok yanlız kaldım inanın okadar içime kapandımki okadar zor dönem geçiriyorumki anlatılamaz gercekten
eşimle ilgili kardeşimiz birşey sormus hemen cevaplayayım 6 senedir ne zor durumlarda n geçtik eşim sende calış diye hiç bir zaman baskı yapmadı gitti kac ek iş yaptı yorgunluktan mafoldu halde senin yüzünden oldu sende calıssaydın bile demedi islami tanımakta tesetturde en buyuk desteği o verdi
ama gelin görünki inanın bir yere evladımımz olması için tedaviye başlayamıyoruz maddiyattan borclarımız var iyice içine kapandım dört duvar arasında hergunum kendimi sorgulayarak geçiyor inanın sokaga cıktıgımda afallıyorum haftada 1 cıkıyorum ufacık evde bir hata yapsam islami, hemen sorgulama mekanızmaları giriyor kendimi gunahkar ilan ediyorum kahrediyorum yada muslamanlıgı tam yapamıyorum diye her gun kendimi yiyip bitiriyorum netten bir şey okusam islami olmayan kahrediyorum kendime onun yerine kaza namazı kılardın yok sunu yapardın yok şimdi sen cok gunaha girdin nasıl insansın orda islami şeyler varken neden okuyorsun diyeyada kazaya kaldıgınar namazım sorgulamalarım yeniden giriyor işe en sonunda böyle müminelik mi olur bu halde olacaksan namazını hiç kılma diyorum
bir vakit gidiyor.... tekrar sorguluyorum busferde ben neyaptım bendiye pişmanlık sorgulama böyle yasadıgım bir gün burnumda geliyor bir bakıyorum stresten her gun bir hastalıgım cıkıyor astım derken şiddetli başş ağrıları baş dönemleri midem ...
içimde buludundugum durumu bir düşünün bunlar azıcıgı
ama size sunu söyleyeceğim k ben asla tesettrumden vaz gecmedimki cok büyük bir imtihandayım okadar buyuk bir imtihanki beynim yerinden cıkacak bu karmaşadada hatalar yapıyorum yine sorguluyorum sorguluyorum bu sefer işin içinden cıkamıyorum eziyetlerin en buyugunu kedime cektiryorum
seminer için basvurularımı yaptım 1 hafta içinde belli olacak eğer gidersem tesettürümle hiç bir sorun yaşamadan sertifakımı almam için dua ederseniz mutlu olurum
eğer alır gelirsem tesettürümle calısabilecek en uygun kurumu bulacagım benimiçin üzülmeyin olurmu hepiniz Rabbime emanetsiniz hayırlı günler
yaş itibari ile senden küçük olduğum için sana öğüt verecek değilim. ve bu sorunlarla ben de karşılaştığım için kendimin yapamadığı birşeyi size yapın demek de çok hoş durmuyor.ama benim ki biraz farklı engel ailem.senin engelin ise rızık..
sen de bilirsin ki abla bir insna ne iş yaparsa yapsın onun eline geçecek olan rızkı değişmez.aslında herkesin rızkı helal yolda da vardır ama insanlar bunu tercih etmez.bu rızkını haram yoldan kazanır daha çok kazanacağım düşüncesi ile.halbuki ikisinde de rızık aynı ama insanlar haram yolu tercih ederek ellerine daha fazla mal geçeceğini sanıyorlar.
bu da onun gibi._her insanın rızkı bellidir.
bir bayanın rızkını arttırmak için başını açıp çalışması uygun değildir.
çünkü bayanın görevi bellidir.eşine itaat edip çocuklarına evine hizmette bulunmak.
ayrıca doktor da olsak evhanımı da olsak rızkımız
aynı olur.
sadece bizler doktor olunca onu arttırabileceğimizi sanırız ama rızkımız önceden bellidir zaten.başımızı açıp çalışsak da elimize o geçecek,imanımıza sahip çıkıp evhanımı olsak da. .ama illa da çalışmanız gerekiyorsa örtünüzü layıkıyla taşıyarak da güzel bir meslek bulabilirsiniz.inşallah kısa zamanda hayırlı yoldan hayırlı şekilde örtüne sahip çıkarak çalışabileceğin güzel bir işe girersin ablacığım.
Allah bol ve hayırlı rızık versin inşallah.
dualarımdasın ablacım.
Allah a emanet ol.