Selamün aleyküm,
tebliye devam inşallah..
bende çok kapanmak istiyorum.allahın izniyle imam hatipe gitmek çok istiyorum.
annesinden babasından veya fark etmez kocasından korkanlar boşuna korkuyolar çünkü öldükten sonra onlara hesap değil ALLAHIMIZA hesap vericez.
bizi allah yaratttıysa allahım ne isterse onu yapıcaz..iyi bir kul olmak için yapmak zorundayız.
Ama ona buna özenerek kapanmayın.önce tesettür nedir kapanmak nedir onları öğrenmeliyiz.sonra kapanmalıyız.o yüzden dini kiraplar okumalıyız.
KURANI KERİM okumalıyız.bilinçli olmalıyız..
ALLAH BİLİNÇLİ KAPANMAMIZI NASİP ETSİN.AMİN AMİN AMİN...
Selamün aleyküm,
tebliye devam inşallah..
annesinden babasından veya fark etmez kocasından korkanlar boşuna korkuyolar çünkü öldükten sonra onlara hesap değil ALLAHIMIZA hesap vericez.
bizi allah yaratttıysa allahım ne isterse onu yapıcaz..iyi bir kul olmak için yapmak zorundayız.
Ama ona buna özenerek kapanmayın.önce tesettür nedir kapanmak nedir onları öğrenmeliyiz.sonra kapanmalıyız.o yüzden dini kiraplar okumalıyız.
Maşallah Barekallah Subhanallah
Hayırlı Cuma'larB)
Rahman c.c. senden razı ve hoşnut olsun inşallah
Ne güzel ifade etmişsin..:a12:
Dualarına canı gönülden Amin..
Selametle kal
Selam ve baki dualarımla
Rahman c.c. emanetsin:a07:
Hepbirlikte Tebliğe Desteğe Devam İnşallah
hayırlı cumalar
Rabbim hepinizden razı olsun
sizleri böyle görmek beni cok mutlu ediyor
penyemde gelmiş O da canlarımdan biri ne mutlu bize Onunda huzuruna kavusmasını görmek Rabbim bizlere nasip etti
İnşallah dahada büyeyecek İnşallah yürekler daha cok insana ulaşacak
cok şükür Rabbi,mize epey yol aldık Rabbim dahada cok kişilere ulaşmayı nasip etsin
selam ve dua ile
Ve Aleyküm selam canım
Hayırlı Cuma'larB)
Yazdıklarını Maşallah Barekallah Subhanallah diyerek okuyorum..
Rahman c.c. senden razı ve hoşnut olsun inşallah
Rahman c.c. bütün kardeşlerimizin tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin..
Bu tarifsiz güzel huzuru tadmalarını nasib etsin..
Bizleride tesettürü hakkıyla taşıyanlardan eylesin..
Selametle kal
Selam ve baki dualarımla
Rahman c.c. emanetsin..:a07:
hayırlı cumalar
Rabbim hepinizden razı olsun
sizleri böyle görmek beni cok mutlu ediyor
penyemde gelmiş O da canlarımdan biri ne mutlu bize Onunda huzuruna kavusmasını görmek Rabbim bizlere nasip etti
İnşallah dahada büyeyecek İnşallah yürekler daha cok insana ulaşacak
cok şükür Rabbi,mize epey yol aldık Rabbim dahada cok kişilere ulaşmayı nasip etsin
selam ve dua ile
Selamün aleyküm,
tebliye devam inşallah..
selamun aleyküm kardeşim,
Allah cc. razı olsun kardeşim, inan şu an sadece dua ediyorum, sitemizdeki dini bilgilerden yararlanıp daha çok şey öğrenmek ve uygulamak istiyorum,
selam ve dua ile, hayırlı Cumalar, hayırlı günler
maaşallah kardeşim.sizi tebrik ederim.5 gün olmuş huzura ulaşalı.ama inşallah bundan sonra onu hiç atmazsınız inşallah.Rabbimde yardımcınız olsun bu konuda.
annenize karşı gelip kapanmışsınız ya gerçekten tebrik ettim sizi..
ALLAH bundan sonraki hayatınızda yardımcınız olsun inşallah.
selam ve dua ile...
Rahman a emnaet olunuz...
ne büyük erdemdir kapanmak..
öylesine bir huzur öylesine bir güzellik anlamı tarifsiz kelimeleri kifayetsiz.
yürek döker parmak uçlarına..
dile gelir parmaklarım hadii anlat dercesine...
ama yinede tutulur insan bu farklılıgın heycanında..
kapanmak ayrıcalıktır...
kapanmak hayırlıya dair adımdır..
kapanmak hayatın nur a huzura doğru ilerleyişinin en güzel örnegidir..
kapanmak..kelimelere sığmayan anlam hazinesinde sonsuz mutluluk sonsuz berekettir..
haydi kardeşlerim ertelemeyin,beklemeyin..
niye,ne olur,ne der.??
demeyin...
şeytanın vesvesesine kapılmayın kapanın tesettür emrini hak huzurunada hakkını vererek yerine getirin.yükünüzü hafifletin..
kapan kalbim o arsız bakışlara..
kapan kalbim o imansız yüreklere...
kapan kalbim sen hör gören herkese..
tesettür bir bütündür sadece saçı kapatmak yetmez..bedeninide hakkı ile kapatacaksın..ruhunuda..hayatınıda..konuşmanı bakışını oturuşunu duruşunu...
sokaklarda gülenlerden olmayacaksın..
gözleri heryeri kesenlerdende olmayacaksın..
boyanıp cıkmayacaksın...
sen yürüken haya hemen yanıbaşında olacak...
iman duygusunu baktıgın her yürek hissedecek..
selam vereceksin hiç tanımadıgın bir yürege tebbessüm edeceksin minicik bir yavruya..
ellerim sımsıcak ısıtcak yanındakileri..
sen parmakla gösterilecek mukaddes bir hanım olacaksın..
o başında ki örtü taçın olacak derin olacak kalbin olacak hayatının en kıymetli hali yaşam biçimin olacak..
haydi kardeşlerim kapanmaya tesettür emrini uygulamaya...
arkdaşlar bana da ailem okuyosun dedi üni deyim.kapanırsan açılırsın dediler..hem okulda saçını yine açıcaksın ne anlamı kalıyo diyenler bile oldu.ben bir hafta düşündüm inceden inceye herşeyi..baktım sürekli erteliyorum okul bittikten sonrada çalışmaya başlıcaktım ozaman da onu bahane edeceklerdi..ondan sonrada belki evlenecektim eşim istemeyecekti..ama kimseyi dinlememeye karar verdim.ve içimden geleni yaptım.gittim örtümü aldım ve taktım çokda tepki gördüm şuan 8 ay oldu kimsenin sesi çıkmıyor..rabbimin izniyele bütün sorunları aştım.bana açılırsın diyenlerde ümitlerini kestiler artık..sizlere diyeceğim gerçekten istiyorsanız gerçekten allah yardım ediyor
ve aleyküm selam kardeşim,
Rabbim razı olsun, ben şu an beklemede aşamasındayım, neredeyse 2 günde bir annemi rüyalarımda görüyorum. Neredeyse 1 yıldır bunun savaşını veriyorum, yeri geldi sesim yükseldi, yeri geldi sustum, ama artık kabullendim, ben bu savaşı kaybettim. tesettür için, eşim için kendi ailemi kaybettim, artık konular o kadar birbirine girdi ki, insan ne sağlıklı düşünebiliyor ne de bi şey yapabiliyor.
ben de şubat sonunda işten ayrılıyorum, birazcık bunda tesettürlü olmamın şirkette yarattığı imaj sorunu da var, ihtiyacımız olmadığı süre boyunca da çalışmayı düşünmüyorum, artık evimde bol bol dua edeceğim, zira şu anda elimden duadan başka bi şey gelmiyor, dedim ya işler o kadar karışık ki hiçbir şey söyleyemiyorsun, hiçbir adım atamıyorsun.
Rabbim inşAllah senin karşına helal süt emmiş, gerçekten İslamı benimsemiş, sana ve ailene değer verecek bir insan çıkartır, hayırlısıyla yuvanı kurarsın inşAllah,
selam ve dua ile, hayırlı günler
ne büyük erdemdir kapanmak..
öylesine bir huzur öylesine bir güzellik anlamı tarifsiz kelimeleri kifayetsiz.
yürek döker parmak uçlarına..
dile gelir parmaklarım hadii anlat dercesine...
ama yinede tutulur insan bu farklılıgın heycanında..
kapanmak ayrıcalıktır...
kapanmak hayırlıya dair adımdır..
kapanmak hayatın nur a huzura doğru ilerleyişinin en güzel örnegidir..
kapanmak..kelimelere sığmayan anlam hazinesinde sonsuz mutluluk sonsuz berekettir..
haydi kardeşlerim ertelemeyin,beklemeyin..
niye,ne olur,ne der.??
demeyin...
şeytanın vesvesesine kapılmayın kapanın tesettür emrini hak huzurunada hakkını vererek yerine getirin.yükünüzü hafifletin..
kapan kalbim o arsız bakışlara..
kapan kalbim o imansız yüreklere...
kapan kalbim sen hör gören herkese..
tesettür bir bütündür sadece saçı kapatmak yetmez..bedeninide hakkı ile kapatacaksın..ruhunuda..hayatınıda..konuşmanı bakışını oturuşunu duruşunu...
sokaklarda gülenlerden olmayacaksın..
gözleri heryeri kesenlerdende olmayacaksın..
boyanıp cıkmayacaksın...
sen yürüken haya hemen yanıbaşında olacak...
iman duygusunu baktıgın her yürek hissedecek..
selam vereceksin hiç tanımadıgın bir yürege tebbessüm edeceksin minicik bir yavruya..
ellerim sımsıcak ısıtcak yanındakileri..
sen parmakla gösterilecek mukaddes bir hanım olacaksın..
o başında ki örtü taçın olacak derin olacak kalbin olacak hayatının en kıymetli hali yaşam biçimin olacak..
haydi kardeşlerim kapanmaya tesettür emrini uygulamaya...
Canım kardeşim dua aslında herşeyimiz, duayı yüreğimize veren de Allah..Rabbim yüreğine düşürdüğü dualarını hayırlısıyla tez zamanda mükafatıyla karşılaşın inşallah kardeşim..Öğrenme ve uygulama isteğini veren elbetteki Rabbimiz dir. Şu an ettiğin duaların mükafatı öğrenip hayatına geçireceğin güzelliklerle gelebilir..Şüphesiz Allah bilir, biz bilemeyiz, nereden hangi kapı açılır, en koyu karanlık saydığımız anların ardı hangi aydınlıklarla örtülüdür..
Rabbim dualarını daimi kılsın canım kardeşim, hayırlara vesile Cuma lar olsun inşallah...
SELAM VE DUA İLE...