Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam canımsın sen benim yüregimden söyuluyorum seni cok ama cok seviyorum tebliğde sizler kadar olamıyorum sizler ne kadar guzel ifade ediyorsunuz keşke sizler gibi olabilsem :( daha ne isterim Rabbim razı olsun hepinizden Rabbim sana hem bu dunyada hem öteki dunya butun guzellikleri yaştsın yürekten amin diyorum canım

Esselamu Aleyküm canım
Dualarına cümlemiz için kalbi Amin...
Hayırlı CumalarB)
Canım Rahman c.c. şükür ediyorum yüreği güzel kardeşlerimle karşılaştırdığı için..
bu site sizler gerçekten benim için çok değerlisiniz..
Canı gönülden , duygularımız karşılıklı burcum Seni çoook seviyorum..
Ya Vedüd c.c. ismiyle bu güzel sevgiyi yüreğimize sunan Rahman c.c. sonsuz şükürler olsun..
Her zaman dile getiriyorum bu sitede ilk bu konu dikkatimi çekmiş o kadar çok duygulanmıştımki..
Bu konu herkesin yüreğinde yaşadıklarına tercüme olan bir konu
Rahman c.c. senden ebeden razı olsun hayra vesile olmaktasın..
senin açtığın konu vesilesiyle Rahman c.c. izniyle duygularımızı paylaşmaktayız. Ve kardeşlerimizin hayırlı haberlerini almaktayız..
Hepimiz bu haberlerle canı gönülden seviniyor ve duygulanıyoruz..
Maşallah Barekallah o kadar içten yazıyorsunki,güzel yüreğine emeğine sağlık canım
Rahman c.c. O’nun c.c.rızası doğrultusunda yapılan hizmetleri daim eylesin…
Rahman c.c.sana çok güzel mükafatlar nasib etsin iki dünya saadeti yaşatsın inşallah
Hepiniz iyiki varsınız…
Rahman c.c. bu birlik beraberliği gönülden muhabetti daim etsin inşallah
Selametle kalın ..
Selam ve baki dualarımla
Rahman c.c. emanetsiniz:a07:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
bende üniversitede okuyorum ama hiçbir ortama girmiyorum diyebilirim.bende kapalı değilim ama elimden geleni yapıyorum.ailemden dolayı kapanamıyorum.okul bitince kapanmayı düşünüyorum inş.ailen tepkili değilse bence hiç bekleme ve arkadaşların umrunda bile olmasın aldırma kimseye derim.onlar seni kurtarmayacaklar çünkü..[/QU

açığım evet amaa ünideki ortamlarla işim yoktur!çünkü yetişme tarzım o şekiL değil rizeLiyim ve tahmin edebiLiyosunuz hayır ailem tepkilii değiL..namazda en etkili babamdır!.. benı kuçuk yaşta başlatanda o! kıyafetimede dikkat etmemi sağlıyoo amaa baş örtme konusundaa bii baskısı oLmadı ben istersemm!...ben dua ediyorum öle bi istek geLsinkii bana hiç bişi düşünmeden o maneviyatı tadarak!.. zmnLa olucagına inanıyorum inşaallah...

Esselamu Aleyküm canım...
Hayırlı Cuma'larB)
Maşallah Barekallah ne güzel ortamlarda yetişmektesin seni hayra yönlendiren bir ailen var Allah c.c. onlardan razı olsun..
Hiçbir şeyin zamanı yok canım..
Hayatımızın bir garantisi yok...
Ben hep daha erken yapsaydım diyenlerdenim..
Bu huzuru tatmak için bekleme canım..
Hayırlı adımını at hem kendini hemde biz kardeşlerini sevindir
Hayırlı haberini en kısa zamanda alırız inşallah
Selametle kal
Selam ve baki dualarımla
Rahman c.c. emanetsin:a07:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
bende kapanmak istiyorum ama kampüs ortamında ve kaldığım yerde çok tepki görüyorum kalbimi kırıyolar sözle deil bakışlarıyla.. odamda bile namaz kılarken odaya gelen arkadaşımın hortlak görmüş gibi tepki göstermesi çok canımı yaktı babama anlatıyorum hani biraz destek olsun ne biliyim ama o bile okuldan sonra şartlar el verince dio şartlar şartlar.. ne zamana kadar.. kimseyle de paylaşamıyorum anlamcklarmış gibi geliyo dua edermisiniz bana :(

çok teşekkür ederim desteğinden dolayı kardeşim dediğin gibi yapmaya çalışıcam inşallah bende bi gün sizin gibi bakablirm o mutluluğa ererim..

okudum burcu abla çok saol ii ki sizin gibi insanlar var.. dediğin gibi birilerine yapışmak sormak öğrenmek okumak gerek içim sklyo finallere bile çalışamıyorum :(

o kadar istedim kii istiyorum ki tatilde eve o şekilde gitmeyi çok mutluydum son günlere kadar ama şeytana yenilmicem yarın gidicem kendime yeni başörtü alıcam:) tşkr ederim beni rahatlattığınız için Allah razı olsun..

Esselamu Aleyküm canım
öncelikle hoşgeldin:)
üyeliğin hayırlı ve daim olsun...
Hayırlı Cuma'lar..B)
Canım çok sevindim:a15:
Maşallah Barekallah..
Biz kardeşlerini güzel sevindirdiğin için Rahman c.c. ebeden razı olsun inşallah
Her daim mutlu olman duasıyla
Rahman c.c. tesettürünü hayırlı ve daim eylesin..Hakkıyla taşıyanlardan eylesin..
Rahman c.c. bütün kardeşlerime tesettür nuruyla nurlanmalrını başörtüleriyle taçlanmalarını nasib etsin inşallah
Selametle kal...
Selam ve baki dualarımla.
Rahman c.c. emanetsin...:a07:

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.

ARKADASLAR BEN YAKLASIK 2 SENEDIR KAPANMAK ISTIYORUMM AMA AILEMM COKK KARSII GELIYORR.... COK INATCILAR NE YAPSAM NE DESEMM BIR TÜRLÜ OLMUYOR.. SABIR VE ALLAHA DUA ETMEKDEN BASKA BIRSEY DAHA AKLIMA GELMIYOR.. AILEMLEN DEFALARCA KONUSDUMM IZIN VERMIYORLARR... LÜTTFENNNNNNN YARDIMM EDINNN BANAAAA:a17::a17::a17::a17::a17::a17::a17::a17::a17::a17::a17::a17:

ALLAH RAZI OLSUN:a07:
Ve Aleyküm Selam canım
öncelikle hoşgeldin:) üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
Canım biz burada kardeşlerimizin hayırlı haberlerini alınca çok seviniyoruz..
Yüreğinde buistek olan kardeşlerimize Maşallah Barekallah diyorum..
Bütün kardeşlerim dualarımdasınız
Bu tarifsiz huzuru tatmanızı tesettür nuruyla nurlanmanızı Yüce Mevlamız c.c. en kısa zamanda nasib etsin...
Değerli Berat ablacığım okadar güzel belirtiyorki yazılarında Rahman c.c. razı olsun kendisinden..
Yazdıkları insanın yüreğine hitab ediyor..
Bu dünyada bir misafiriz ve misafirliğimizin ne zaman biteceğini bilmiyoruz...
Biz ailemizle malımızla sınanmaktayız..
Her ne olursa olsun bizi bizden çok seven Rahman c.c. herzaman bizimle...
Biz O'nun rızasını istediğinde Rahman c.c. yar ve yardımcın oluyor..
İnşallah canım Rahman c.c. yüreğindeki isteği artırır ve hayırlı haberini enkısa zamanda alırız..
selametle kal..
Selam ve baki dualarımla
Rahman c.c. emanetsin:a07:​

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Rahman c.c. razı olsun..Hayırlı Cuma'lar..

Rahman c.c. razı olsun..Hayırlı Cuma'lar..

Değerli kardeşim

sizin gibi kardeşlerimizi gördükçe hem üzülüyor hem seviniyorum....
Sizler vicdanınızdaki rahatsızlıkla buraya gelip kendinizi anlatıyorsunuz.....

Şimdi size önceden yazdığım bir yazımı aktaracağım...

ka Pa Na ma yan....tüm kardeşlerime;;;;;;;

"Kapanmak özümüzle birdir...kalbimizle...ruhumuzla...
önceden düşündüğümüz tüm olumsuzlukları alır gider birden....
kendi içimizde yaşadığımız korkularımızın ne kadar da boş olduğunu gösterir bize....

hayat gibi...aynı...

yaşamımızı ne kadar içten yaşarsak...
islamı severek isteyerek öğreterek yaşarsak o kadar içten geçirmiş oluruz bu hayatı...yüzümüz gülen taraf olurken vicdanımızda rahatlayan taraf olur...

zorluklarla mücadelemi zor gelmiştir bizlere yoksa birkaç kişinin söylediği anlamsız cümleler mi????

başınızdaki eşarp içinmi dir bu korku..yüreğinize yerleşen islamı yaşama sevinci.....ya diğerlerinin korkusu.....

kendinize fırsat vermeden
soranlara güzelliği göstermeden bu kaçmak niye?

KENDİNİZE FIRSAT VERMEDEN...SONRASINI BİLMEDEN DENEMEMEK NİYE???

Biz bir EMİR den konuşuyoruz...FARZ olandan bahsediyoruz..yani..zevkimize kalmış,korkumuza kalmış,dillerin söylediklerine kalmış birşey değil bu..

ÇOK ÖNEMLİ...

1 adım atmadan
hiç karşımızdakine fırsat vermeden bu kaçış niye.??????

Allah c.c. siz hiç bir yapmadan bunca hayatı bahşederken......bu kaçış niye?
soruyorum tüm kardeşlerime.....

herkes bir düşünsün bakalım"

Kendini ALLAH'a c.c. teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?

tüm kapanmak isteyen kardeşlerimize ;

RABBİM tüm kalpleri bilendir....İNŞALLAH ÖNCE KALP TESETTÜRÜ SONRA DİĞERİ...

Rabbimiz bu yolda ayaklarımızı sabit kılsın inşALLAH

Bu dava hor, bu dava büyük...

ALLAHÜ EKBER!!!

Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....

Yolumuz HAK yolu

Yolumuz SIRAT-İ MUSTAKİM

Yolumuz ZOR VE DİKENLİ

Yolumuz ÇETİN

Elele verelim kardeşlerim,,,

Öğretelim doğruyu,,,

Tatsın tüm Kardeşlerim

TESETTÜRDEKİ MUTLULUĞU

KAPANMAK İSTEYEN KARDEŞLERİM
ANNESİNDEN AİLESİNDEN KORKAN KARDEŞLERİM

BİZİ KİM YARATTIKİ BAŞKALARIDAN KORKUYORUZ?????

HAYDİ....

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı

Kendini ALLAH'a c.c. teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

La tahzen innallehel meana... (Üzülme Allah bizimle Beraberdir...)

La Tahzen

sabaha çıktıktan sonra artık geçen geceye bakma. Çünkü şerri ve hayrı ile giden dünü değil bugünü yaşayacaksın. farzet ki ömrün sadece birgün, o da bugün...
bugün doğdun ve bugün Rabbine kavuşacaksın.
geçmişin kederi, geleceğin kaygısı ile ayağının sürçmesine müsaade etme. bütün dikkatini, ihtimamını, çalışmanı, bugüne teksif et.
ömrünün bu son gününün namazlarını mutlak surette huşu içinde eda et! Kur'an'ı Kerim-i tedebbür ederek oku. Tesbihatını huzurda yapıyormuşçasına yap. ahlakına, muamelatına dikkat et. insanlara faydalı olacak işler konusunda son derece azimli ve gayretli olarak gününü geçir.
bu son gününün saatlerini iyi kullan. dakikalarını senelere, saniyelerini aylara dönüştür.
yüce Mevlayı çokça zikret. bugün tarlana hep hayır ek
. günahlarından tövbe et. kinden, hasetten uzak ol. rızkına razı ol. eşini, çocuklarını mutlu et.
kendin ol - İmmea olma
hiçbir zaman başkası olmaya gayret etme.
Çünkü bu gerçekten sonsuz bir sıkıntı sebebidir.
Adem aleyhisselamdan bugüne insanoğlundan biri diğeriyle aynı surette yaratılmamıştır. sen özelsin.
geçmişte hiç kimse senin suretinde yaratılmadı. bundan sonra da yaratılmayacak. sen Ahmet'ten Mahmut'tan farklısın.
bu yüzden kendini başkasında diriltmeye kalkışma.
hayata 'sen' olarak atıl. Yaratıldığın gibi yaşa. sesini, yürüyüşünü değiştirme.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı

La tahzen innallehel meana... (Üzülme Allah bizimle Beraberdir...)

La Tahzen

sabaha çıktıktan sonra artık geçen geceye bakma. Çünkü şerri ve hayrı ile giden dünü değil bugünü yaşayacaksın. farzet ki ömrün sadece birgün, o da bugün...
bugün doğdun ve bugün Rabbine kavuşacaksın.
geçmişin kederi, geleceğin kaygısı ile ayağının sürçmesine müsaade etme. bütün dikkatini, ihtimamını, çalışmanı, bugüne teksif et.
ömrünün bu son gününün namazlarını mutlak surette huşu içinde eda et! Kur'an'ı Kerim-i tedebbür ederek oku. Tesbihatını huzurda yapıyormuşçasına yap. ahlakına, muamelatına dikkat et. insanlara faydalı olacak işler konusunda son derece azimli ve gayretli olarak gününü geçir.
bu son gününün saatlerini iyi kullan. dakikalarını senelere, saniyelerini aylara dönüştür.
yüce Mevlayı çokça zikret. bugün tarlana hep hayır ek
. günahlarından tövbe et. kinden, hasetten uzak ol. rızkına razı ol. eşini, çocuklarını mutlu et.
kendin ol - İmmea olma
hiçbir zaman başkası olmaya gayret etme.
Çünkü bu gerçekten sonsuz bir sıkıntı sebebidir.
Adem aleyhisselamdan bugüne insanoğlundan biri diğeriyle aynı surette yaratılmamıştır. sen özelsin.
geçmişte hiç kimse senin suretinde yaratılmadı. bundan sonra da yaratılmayacak. sen Ahmet'ten Mahmut'tan farklısın.
bu yüzden kendini başkasında diriltmeye kalkışma.
hayata 'sen' olarak atıl. Yaratıldığın gibi yaşa. sesini, yürüyüşünü değiştirme.

:a26::a15::a35: :a12:

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
yazıklar olsun bana ki hala kapanamdım ya bana nolur öyle şeyler deyinki kafama dank estin artık yeter allahım benden bunu istiyor çokmu??ben ona hergün dua edip bişeyer isterken onun bu isteiğini nasıl gerçekleştiremem nolur bana dua edin kapanayım yeter ertık ney bu böyle çok mu zor neden neden olmuyorrr??

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
yazıklar olsun bana ki hala kapanamdım ya bana nolur öyle şeyler deyinki kafama dank estin artık yeter allahım benden bunu istiyor çokmu??ben ona hergün dua edip bişeyer isterken onun bu isteiğini nasıl gerçekleştiremem nolur bana dua edin kapanayım yeter ertık ney bu böyle çok mu zor neden neden olmuyorrr??

cok kolay hadi şimdi hemen abdestini alıp tövbeni edip örtünü hiç cıkarmamacına başına takıyorsun işte bu kadar :) canım o an içinde yapmazsan inan bana iyice sıkılır bunalırsın hergun kendini suclarsın her gecen gun huzursuzlugun dahda artar şeytan daha cok bastırır bunun tek çözümü karar verip oanda uygulamak
hadi eğer imkanın varsa şuan git ve uygula :)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
cok kolay hadi şimdi hemen abdestini alıp tövbeni edip örtünü hiç cıkarmamacına başına takıyorsun işte bu kadar :) canım o an içinde yapmazsan inan bana iyice sıkılır bunalırsın hergun kendini suclarsın her gecen gun huzursuzlugun dahda artar şeytan daha cok bastırır bunun tek çözümü karar verip oanda uygulamak

ay sen böyle deyince biran yapmak geldi içimden ama hadi deyince olmuyor ama olması gerekiyor

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm değerli kardeşim,

burcu kardeşimizin dediklerini hemen tatbik etmelisin bence, tövbenden sonra 2 rekat da şükür namazı kıl derim ben de nacizane.

bu arada öyle kendine karşı da kötü şeyler konuşma, daha çok bunalırsın, bunlar sana şeytanın söylettikleri şeylerdir zannımca.

hayırlı, güzel haberlerini bekliyoruz kardeşim,

burcucuğum, sen nasılsın bu arada, annen nasıl? yolunda mı her şey

selam ve dua ile, hayırlı akşamlar

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ay sen böyle deyince biran yapmak geldi içimden ama hadi deyince olmuyor ama olması gerekiyor

e hadi ozaman neden olmuyorki :) olmaması gereken hiçbirşey yok aslında :)
ürettiklerimiz hep bahanelerimiz :( asıl gercek varki her gecen dakika yüklendiğimiz agır bir günah var ve ölümün her an kapımızı çalabileceği :(
durma bence koş sarılörtüne o huzur var ya bir tatsan emin ol örtüsünüz gecen 5 dakika üzlüceksin
hadi ozaman koooşşşş :)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
e hadi ozaman neden olmuyorki :) olmaması gereken hiçbirşey yok aslında :)
ürettiklerimiz hep bahanelerimiz :( asıl gercek varki her gecen dakika yüklendiğimiz agır bir günah var ve ölümün her an kapımızı çalabileceği :(
durma bence koş sarılörtüne o huzur var ya bir tatsan emin ol örtüsünüz gecen 5 dakika üzlüceksin
hadi ozaman koooşşşş :)

ya en kısa zamanda galiba kapanıcam eşarp falan alayım

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
şu fani dünya hayatında bile patronumuzun, eşimizin, annemizin ve babamızın yap dedikleri şeyleri yapmayınca, onlara karşı hesap vermeyi nasıl düşünüyorsak; o büyük ve korkutucu hesap gününde, o güne gelmeden kabrimizde, yüce Rabbimizin emir ve yasaklarına uymadığımız için neyi bahane edeceğiz? hesabımızı nasıl vereceğiz?

kardeşim, ben ailemden dolayı yaklaşık 1 sene tesettürüme kavuşamadım, o geçen süreyi bir de bana sor, 1 dakikamızın bile garantisi yokken, ben koskoca 1 sene beklemek zorunda kaldım, her şey tatlılıkla olsun diye :a03:

Rabbim yardımcın olsun, kafandan geçen olumsuz şeylere çok takılma, şeytandandır. Bu konuya bu akşam yazman bile senin kapanma konusunda iyi niyetini gösteriyor,

ERTELEME KARDEŞİM, 1 DAKİKAMIZIN BİLE GARANTİSİ YOK

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm değerli kardeşim,

burcu kardeşimizin dediklerini hemen tatbik etmelisin bence, tövbenden sonra 2 rekat da şükür namazı kıl derim ben de nacizane.

bu arada öyle kendine karşı da kötü şeyler konuşma, daha çok bunalırsın, bunlar sana şeytanın söylettikleri şeylerdir zannımca.

hayırlı, güzel haberlerini bekliyoruz kardeşim,

burcucuğum, sen nasılsın bu arada, annen nasıl? yolunda mı her şey

canım benim ceylanım inan her kapanmak isteyn arkadaşımızda seni örnek göstermek istiyorum biliyormusun senin azmini yaşadıklarını ama hiçbir zaman vazgecmeyişini okadar taktir ediyorumki canımsın sen benim
bitanem Rabbime şükürler olsun iyi olmay çalısıyoruz ufak saglık sorunlarımız oluyor ama cok şükür Rabbimize
annemmi :) haber veriyim sevin sende :) karaciğerindecok şükür o korktugumuz hastalık yokmus ama büyüme yağlanma var doktor safrakesini aldırınca ilaclarla kontol altına alacak :) safrakesesi amewliyatı olacak inşallah
1 ayın içinde zor bir amliyat değilmiş Rabbime cok şükür
canım İnşallah sende iyisindir Rabbim sıkıntın varsa ferahlatsın seni yürekten amin canım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ya en kısa zamanda galiba kapanıcam eşarp falan alayım

canım ozaman karar ver yarın kesimn gidiyorsun esarp almaya maddi dersen cok ucuz kapanalımda en ucuzu olsun önemli değil hatta yakınında birisi varsa kardeş abla teyze kuzen ondan bir tane yarın için isytebilirsin alır esarbını takrsın sakın sureyi uzatma uzadıkca cok sıkıntı cekeceksin sonra insan kendini sorgulamaya giriyor şeytanın yüzünden ve dahada kendinden utanıyorsun kalbim iyice daralıyor bak canım tek ilacın örtün senin

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
ay çok sevindim canım benim, Rabbim şifa versin inşAllah,

Allah cc razı olsun, her zaman destek oldunuz, yazılarınız olmasa dayanamazdım bu strese,

şimdi el birliğimizi genişletme zamanı di mi canım, beni de kattınız aranıza, inşAllah yeni kardeşlerimizi de katacağız aramıza.

Rabbim hidayet versin ihtiyacı olanlara,

şimdi yatsıyı kılacağım ben, annen için de dua ederim canım, zaten her namazımızdan sonra TEK YÜREK dua grubumuzdaki kardeşlerimize de dua ediyoruz,

canım benim ceylanım inan her kapanmak isteyn arkadaşımızda seni örnek göstermek istiyorum biliyormusun senin azmini yaşadıklarını ama hiçbir zaman vazgecmeyişini okadar taktir ediyorumki canımsın sen benim
bitanem Rabbime şükürler olsun iyi olmay çalısıyoruz ufak saglık sorunlarımız oluyor ama cok şükür Rabbimize
annemmi :) haber veriyim sevin sende :) karaciğerindecok şükür o korktugumuz hastalık yokmus ama büyüme yağlanma var doktor safrakesini aldırınca ilaclarla kontol altına alacak :) safrakesesi amewliyatı olacak inşallah
1 ayın içinde zor bir amliyat değilmiş Rabbime cok şükür
canım İnşallah sende iyisindir Rabbim sıkıntın varsa ferahlatsın seni yürekten amin canım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ay çok sevindim canım benim, Rabbim şifa versin inşAllah,

Allah cc razı olsun, her zaman destek oldunuz, yazılarınız olmasa dayanamazdım bu strese,

şimdi el birliğimizi genişletme zamanı di mi canım, beni de kattınız aranıza, inşAllah yeni kardeşlerimizi de katacağız aramıza.

Rabbim hidayet versin ihtiyacı olanlara,

şimdi yatsıyı kılacağım ben, annen için de dua ederim canım, zaten her namazımızdan sonra TEK YÜREK dua grubumuzdaki kardeşlerimize de dua ediyoruz,

canım benim Rabbimasıl senden razı olsun o guzel kalbini sonuna kadar actın seninb içindeki o coskuyu tesettüre karşı bağlılıgı inan örnek alınacak birkardeşimizsin :) canım benim kapandıgını öğrendiğinmi,z gun bize bayram yaşattın ya Rabbim senden kat kat razı olsun canımsın İnşallah cok genişleriz o guzel katklıalarınla bende hemen namaza gidiyorum senin içinde dua edeceğim inşallah canımsın hayırlı aksamlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt