Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
Dikkat;

Buraya arada bir göz gözdirdiğimde bazı hanım kardeşlerimizin anne,baba ve eş'lerini tesettürde mani olduklarını ifade eden cümleler kurduklarını görüyorum.Doğru olan kadar doğru olmayanlar var gibi..!(Zan'dan mevlaya sığınırız.Buna iten sebeplerin ayyuka çıkmasına sebebiyet verenlerinde dikkat etmesini rica ederiz.)

Eyer ki bunu kibir,riya ve nefse uyarak gaflete düşüp dillendiriyorsalar yada abartıyorlarsa bir an evvel geçmiş mesajlarını düzeltmeli tevbe etmeliler.Bu iftiranın nede ağır vebalın altından kalkamazsınız haberiniz ola.

(Lütfen,herkes üstüne alınmasın...)

'' Allah’a itaat ederek ölmek, Allah’a isyan ederek yaşamaktan iyidir.”

Allah c.c. razı olsun inşallah

Tebliğ ve Desteğe
Devam

berat05

Yönetici
esselamünaleyküm

esselamünaleyküm

katılamdım kac gundur :( kusuruma bakmayın olurmu :(
bundan böyle aranızdayım Rabbim izin verdiği sürece

Rahat ol kardeşim

Bu bölümü en azından merak etme

Biz burdayız Rabbim izin verdiği müddetçe

Bu arada annen nasıl oldu arada bilgi ver bize olur mu?

Selametle

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

Rahat ol kardeşim

Bu bölümü en azından merak etme

Biz burdayız Rabbim izin verdiği müddetçe

Bu arada annen nasıl oldu arada bilgi ver bize olur mu?

Selametle

canım ablacım Rabbim razı olsun senden
ablam annem hasta karaciğerindeki sorunun ne oldugunu tam cözemöediklerinden mide ilaclarını kestiler karaciğer dokunmasın yüklenilmesin diye oda epey sancı yapıyor midede cok fazlası yarası var :(
bide abim eve geldi ona cok üzülüyor evde sorunlar var psikolojisiepey bozuk :(
ama cok şükür Rabbimize
canımsın berat ablacım sen Rabbime emanatsin

berat05

Yönetici
canım ablacım Rabbim razı olsun senden
ablam annem hasta karaciğerindeki sorunun ne oldugunu tam cözemöediklerinden mide ilaclarını kestiler karaciğer dokunmasın yüklenilmesin diye oda epey sancı yapıyor midede cok fazlası yarası var :(
bide abim eve geldi ona cok üzülüyor evde sorunlar var psikolojisiepey bozuk :(
ama cok şükür Rabbimize
canımsın berat ablacım sen Rabbime emanatsin

Allah c.c. büyüktür kardeşim...her sıkıntının ardında selamet vardır inşallah

Umudumuzu yitirmeyeceğiz..

Annene selamlarımı söyle dualarımdasınız inşallah
Hamd etmeyi sende annende unutmasın....Her şeyde HAMD olsun demek çok iyidir kardeşim
Rabbim cümle kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun dertlerine derman hastalıklarına şifa nasip eylesin inşallah tez zamanda

Selam ve dualarımla...Rabbime emanet olun ikinizde

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
ne büyük erdemdir kapanmak..

öylesine bir huzur öylesine bir güzellik anlamı tarifsiz kelimeleri kifayetsiz.

yürek döker parmak uçlarına..

dile gelir parmaklarım hadii anlat dercesine...

ama yinede tutulur insan bu farklılıgın heycanında..

kapanmak ayrıcalıktır...

kapanmak hayırlıya dair adımdır..

kapanmak hayatın nur a huzura doğru ilerleyişinin en güzel örnegidir..

kapanmak..kelimelere sığmayan anlam hazinesinde sonsuz mutluluk sonsuz berekettir..

haydi kardeşlerim ertelemeyin,beklemeyin..
niye,ne olur,ne der.??

demeyin...

şeytanın vesvesesine kapılmayın kapanın tesettür emrini hak huzurunada hakkını vererek yerine getirin.yükünüzü hafifletin..

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Dikkat;

Buraya arada bir göz gözdirdiğimde bazı hanım kardeşlerimizin anne,baba ve eş'lerini tesettürde mani olduklarını ifade eden cümleler kurduklarını görüyorum.Doğru olan kadar doğru olmayanlar var gibi..!(Zan'dan mevlaya sığınırız.Buna iten sebeplerin ayyuka çıkmasına sebebiyet verenlerinde dikkat etmesini rica ederiz.)

Eyer ki bunu kibir,riya ve nefse uyarak gaflete düşüp dillendiriyorsalar yada abartıyorlarsa bir an evvel geçmiş mesajlarını düzeltmeli tevbe etmeliler.Bu iftiranın nede ağır vebalın altından kalkamazsınız haberiniz ola.

s.a.insanın ailesi tarafından dini konularda tepki görmesi,aşağılanması ve kabul etmemesi kadar kötü bir duygu yok,bunlar hayatımızın sınavlarından birkaçı belkide Allah kimseyi ailesiyle kötü duruma düşürmesin inş.benim eşimden yana sıkıntım yok o bana çok yardımcı oluyor Allaha şükür fakat ailem anlamıyor ondan biliyor.hiçbir zaman bunu abartarak yazmadım Allah affetsin bu Allahla bizim aramızda olan birşey.Allaha emanet ol.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Yapmaya çalışıyorum zaten.Giyimimi de değiştirdim daha uzun şeyler giyiyorum buna ailem karışmıyor ama olay saç kapamaya gelince karşı çıkıyolar. Allah razı olsun inşallah sende en kısa zamanda kapanırsın.Allaha emanet ol.

benim ailem kapalı giyinmeme de karışıyor uzun giysem bile ama ben kararlı olduğumdan bu tür şeyleri kafama takmamaya çalışıyorum sende öyle yap cnm gençlik bir daha geri gelmiyor ibadetlerini mümkün olduğunca yerine getirmeye çalış en önemlisi bu.Allaha hep dua et her an onla konuş namazlarında dua et.Allah razı olsun cnm inş.Allaha emanet ol.

pembe rüya

Kayıtlı Kullanıcı
benim ailem kapalı giyinmeme de karışıyor uzun giysem bile ama ben kararlı olduğumdan bu tür şeyleri kafama takmamaya çalışıyorum sende öyle yap cnm gençlik bir daha geri gelmiyor ibadetlerini mümkün olduğunca yerine getirmeye çalış en önemlisi bu.Allaha hep dua et her an onla konuş namazlarında dua et.Allah razı olsun cnm inş.Allaha emanet ol.

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ablacım. Rabbim tüm kapanmak isteyenlere o duyguyu yaşatmayı nasip etsin. Amin

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam kardeşim;

ALLAH celle celaluh eşinizden razı olsun,selametle kalınız.

s.a.insanın ailesi tarafından dini konularda tepki görmesi,aşağılanması ve kabul etmemesi kadar kötü bir duygu yok,bunlar hayatımızın sınavlarından birkaçı belkide Allah kimseyi ailesiyle kötü duruma düşürmesin inş.benim eşimden yana sıkıntım yok o bana çok yardımcı oluyor Allaha şükür fakat ailem anlamıyor ondan biliyor.hiçbir zaman bunu abartarak yazmadım Allah affetsin bu Allahla bizim aramızda olan birşey.Allaha emanet ol.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

berat05

Yönetici
Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN

Tebliğ

ve
Desteğe

Devam

Öğrenmeye

ve
Öğretmeye devam

İnşallah

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
ne büyük erdemdir kapanmak..

öylesine bir huzur öylesine bir güzellik anlamı tarifsiz kelimeleri kifayetsiz.

yürek döker parmak uçlarına..

dile gelir parmaklarım hadii anlat dercesine...

ama yinede tutulur insan bu farklılıgın heycanında..

kapanmak ayrıcalıktır...

kapanmak hayırlıya dair adımdır..

kapanmak hayatın nur a huzura doğru ilerleyişinin en güzel örnegidir..

kapanmak..kelimelere sığmayan anlam hazinesinde sonsuz mutluluk sonsuz berekettir..

haydi kardeşlerim ertelemeyin,beklemeyin..
niye,ne olur,ne der.??

demeyin...

şeytanın vesvesesine kapılmayın kapanın tesettür emrini hak huzurunada hakkını vererek yerine getirin.yükünüzü hafifletin..

n_vatansever

Kayıtlı Kullanıcı
5 yıl oldu Allah ın izniyle bende kapanalı.şükürler olsun RABBİME.Ailemin yanında değildim bu kararı aldığımda daha doğrusu uyguladığımda.ne tepki vereceklerini kestiremedim açıkçası.üniversteyi kazanıp evden ayrıldığımda ALLAHın izniyle hemen bu müthiş huzura kavuştum.gördüklerinde şaşırmadılarmı çok şaşırdılar.Ailem bir süre sonra şükürler olsunki karışmadı.yeri geldi laf söylendi ama açıkcası umursamadım çünkü benim için önemli olan RABBİMİN emriydi,umursamam gereken oydu.daha sonra akrablarıma sıra geldi öcü mü oldum ucübe mi oldum örümcek beyinlimi oldum olsun varsın olayım beni bilen ALLAH ım bana yeter.başımdan eşarbımmı çekilmedi ama ALLAHıma sığındım.daha sonra yaşadığım şehirin %80 gibi bir kısmı türban karşıtı sokakta hakaretemi uğradım size ekmek yok diye...elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah tesettürlüyüm...
yürekten istedikten sonra O'na sığındıktan sonra Allah ın izniyle olur...
ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
selam ve dua ile.

Kaan Erdem

Yönetici
Güncelleme......
Dikkat;

n_vatansever

Kayıtlı Kullanıcı
bu yazdıklarım kimine göre "abartı" olabilir. ama benim yaşadıklarımı en iyi bilen ALLAH(c.c.). ben buraya sadece yaşadıklarımı bir parça olsun anlatmak istedim. sanki yanlış anlaşıldığımı ve söylediklerimde abartı bulunduğunu hissettim o yüzden böyle bir açıklama yapma ihtiyacı duydum.selametle...

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm kardeşim;

Benim yazdıklarım genel anlamda,kesinlikle kişi hedefli değildir.Elbette gerçeklik payı olanlar vardır ve bunlarada etrafımızda şahit oluyoruz.

Sizin açıklık getirmeniz izahınızın ne denli doğru olduğununda belirtisidir.ALLAH celle celaluh yar ve yardımcınız olsun,selametle kalınız.Mevlam hakkı ile eda edenler etsin sizi.

bu yazdıklarım kimine göre "abartı" olabilir. ama benim yaşadıklarımı en iyi bilen ALLAH(c.c.). ben buraya sadece yaşadıklarımı bir parça olsun anlatmak istedim. sanki yanlış anlaşıldığımı ve söylediklerimde abartı bulunduğunu hissettim o yüzden böyle bir açıklama yapma ihtiyacı duydum.selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt