Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar
yazdıklarınız beni çok etkiledi. Daha çok kapanma isteyi uyandırdı bende. Bende kapanmak istiyorum ama annem karşı çıkıyor. Son 5 aydır kapanmayı çok istiyorum önceleri o kadar üstünde durmuyodum ama şu sıralar daha çok istiyorum bunda sevgiliminde etkisi oldu Allah'a şükürler olsun ki bana doğru yolu gösterdi. ama ailem yüzünden kapanamıyorum kapalılık konusu olduğunda iman insanın içinde olmalı saçı kapatmakla iman olmuyo diyo. seni kapatmam diye karşı çıkıyo bana napıcağımı bilmiyorum bi yol gösterin bana :(

bu arada ''Ahirette annene değil Allah'a hesap vericeksin'' sözü çok etkiledi beni çok doğru bi söz gerçekten.

hoşbulduk..
annem kur-an okudu oruç ve namazını hep olmasada arada kılıyo O'da biliyodur bunları ama niye böyle düşündüğünü anlayamıyorum.
Kapanma isteyim gün geçtikte daha çok artıyor. Kur-an okumaya başladım yaza Kur-an kursuna da gidicem Allahın izniyle bu ateş hiç bitmicek içimde inş. en kısa zamanda Allah o duyguyu banada yaşatmayı nasip eder. iyi dilekleriniz için teşekkrler. Allaha emanet olun.

Esselamu Aleyküm canım..
Öncelikle Hoşgeldin:)
Hayırlı Cuma'larB)
Rahman c.c. yüreğindeki isteği daim etsin inşallah..
Senatör kardeşimizin ve nazar kardeşimizinde belirtikleri gibi canım
Tesettür sadece saçlarını örtmek değil,her daim bütün günahlara karşı kalbini ruhunu tesettüre bürümek.başörtüsü,bir bez parçası değil canım ruhundan senden bir parça,bu duygu sadece yaşanılarak hissedilir.Sen Allah c.c. rızası için kapandığında anlıyorsunki Bu dıştan bir örtü değil senin ruhunuda yüreğinide günahlara karşı kapatıyor..Sana tarifsiz bir huzur yaşatıyor..Seni hayra yönlendiriyor..Bambaşka ,çok güzel bir duygu..Ve biz bu fıtratla yüreğimizde bu emirle yaratıldığımız için, okadar çabuk alışıyorsun ki bir bakıyorsun tesettür senden bir parça olmuş..Diyorsun hayatımda eksiklik buymuş...Ve kendi şahsıma hep daha önce tatsaydım bu huzuru..Ve Rabbim c.c. şükürler ediyorum bu huzuru tatırdığı için...
Canım bu dünya geçici nefs hep bahaneler sunuyor hep zor gibi gösteriyor..
Şuan yüreğindeki istek karşısında annen ailen var...
Seni anlamamaları senin yüreğini üzüyor...Ama sen ne için ne yapmak istediğini biliyorsun..Sana çevrende diyecekler daha yaşın küçük,sen diğer ibadetlerini yerine getir belli bir yaşta kapanırsın,daha okuyacaksın,iş bulamıyacaksın,bunun yazı var daha,İbadettin gizli olanı makbuldür. vs...(Hep çevremizde gizli yapılan ibadet farklı anlaşıyor.. Bir müslümanın yapması gerekenler bu yemek yemek gibi su içmek gibi namaz kılmak, tesettürlü olmak,
Biz bir gece teheccüd namazı ve nafile ibadet yapan kardeşlerimizi Evinde yüreğinde Kuran Kerim okuyan kardeşlerimizi sadaka veren kardeşlerimizi biliyormuz Hayır...Gizlilik niyetinde halis olmak Allah c.c. rızası için hayırlar içersinde bulunmak...
Bu nedenle;
Senator kardeşime katılıyorum..Anne sorularının karşılığını Kuran_ı Kerim ile vereceksin...
İnanki bu durumu yaşayan tek sen değilsin hepimizin isimleri farklı ama yaşadıkları aynı..
Ben kapanma isteğimi aileme Kuran Kerim meali okuyarak belirtmiştim...
Rabbim c.c. namazı orucu Zekatı Hac ibadetlerini emirlerinin yanında Tesettür emrini ve nasıl tesettür içersinde olacağını açıkça belirtiyor...Ve Allah c.c. için kapanmak istediğimi belirtmiştim...Bu konuda sana çok soru soranlar olacak ama sen yürekten istediğini çevrendekilere hissettirdiğinde Rahman c.c. yardımıyla saygı duyuyorlar..Annem Kuran Kerim mealini okuyup bitirdikten sonra çevremdeki kişilerin bana yöneltilen sorularına karşı daha çok destekçim oldu...Bu nedenle canım sende tepkili olmadan daha sakin kararlı ve istekli bir şekilde annene ailene anlatma gayretinde ol..Rahman c.c. izniyle çok dua edelim canım Rahman c.c. cümlemize hidayet nasib etsin..
Sen hayırlı ilk adımını at Rahman c.c. izniyle inşallah ailene anne çevrendekiler için hayra vesile olursun ...
En çok şunu düşünmeliyiz bu dünya geçici biz bu dünyaya geliş sebebimiz belli..
Ve biz sınanmaktayız..Her şeyden önce Bizi Bizden çok seven Rabbimizn c.c. emri önce gelir...
Canım sen yürekten iste Yüce Mevlamız c.c. okadar güzellikler sunuyorki ,her daim şükürler ediyorsun...
Bir hadisi şerifte
Bir defasında kadının biri çocuğunu kaybetmiş deli gibi bir oraya bir buraya koşuyor yavrusunu arıyor bulduğu yabancı çocukları da bağrına basıp hemen oracıkta emdiriyordu.
Kadının bu heyecanını gören Efendimiz (sav) yanındakilere;
– Böylesine şefkatli şu kadın hiç yavrusunu ateşe atar mı diye sordu.
– Atmaz! dediler.
Efendimiz (sav) de tasdik etti;
– Ben de öyle biliyorum atmaz dedikten sonra buyurdu ki:
İşte Allah (cc) da bu kadından çok fazla merhametlidir. Kullarını ateşe atmaz onlar kendilerini ateşlik amelin içine atmadıkça!
Evet evet.

Allah (cc) kullarını ateşe atmaz kullar kendilerini ateşlik işin içine atmadıkça!

Bizi bizden Annemizden çevremizde sevdiğimiz kişiler diye adlandırdığımız herkesten daha çok severken bize daha çok merhamet ederken,Hayırlı bir adım için beklemeyelim canım...
Beklemeden Allah c.c. izniyle hayırlı adımını at hem kendi mutlu et ve tarifsiz huzuru yaşa hemde biz kardeşlerini hayırlı haberinle sevindir...
Bize bütün güzellikleri sunan Rabbimiz c.c. sonsuz şükürler olsun..
Rahman c.c. seninle birlikte bütün kardeşlerimin tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin inşallah..
Selametle kal
Selam ve duayla
Rahman c.c. emanetsin:a07:​

berat05

Yönetici
önceki yazimi tekrar kopyaliyorum değerli kardeşlerime

önceki yazimi tekrar kopyaliyorum değerli kardeşlerime

ka Pa Na ma yan....tüm kardeşlerime;;;;;;;

"Kapanmak özümüzle birdir...kalbimizle...ruhumuzla...
önceden düşündüğümüz tüm olumsuzlukları alır gider birden....
kendi içimizde yaşadığımız korkularımızın ne kadar da boş olduğunu gösterir bize....

hayat gibi...aynı...

yaşamımızı ne kadar içten yaşarsak...
islamı severek isteyerek öğreterek yaşarsak o kadar içten geçirmiş oluruz bu hayatı...yüzümüz gülen taraf olurken vicdanımızda rahatlayan taraf olur...

zorluklarla mücadelemi zor gelmiştir bizlere yoksa birkaç kişinin söylediği anlamsız cümleler mi????

başınızdaki eşarp içinmi dir bu korku..yüreğinize yerleşen islamı yaşama sevinci.....ya diğerlerinin korkusu.....

kendinize fırsat vermeden
soranlara güzelliği göstermeden bu kaçmak niye?

KENDİNİZE FIRSAT VERMEDEN...SONRASINI BİLMEDEN DENEMEMEK NİYE???

Biz bir EMİR den konuşuyoruz...FARZ olandan bahsediyoruz..yani..zevkimize kalmış,korkumuza kalmış,dillerin söylediklerine kalmış birşey değil bu..

ÇOK ÖNEMLİ...

1 adım atmadan
hiç karşımızdakine fırsat vermeden bu kaçış niye.??????

Allah c.c. siz hiç bir yapmadan bunca hayatı bahşederken......bu kaçış niye?
soruyorum tüm kardeşlerime.....

herkes bir düşünsün bakalım"

Tebliğ

ve
Desteğe

Devam

Öğrenmeye
ve
Öğretmeye devam

İnşallah

mir_erhan

Moderator
esselamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh...

ben biraz fazla oldu buradan mahrum kalalı ama inşallah enkısa zamanda bende dahil olurum...

kimse düşünmez hiç bir aile düşünmez...
oysa ne kadar güzel açıklamış kardeşlerim..

şimdi pembe rüya kardeşimiz ve bir çok kardeşimiz gibi ailelerin aklına hemen bu soru gelecektir. ''kim aklına sokuyor böyle şeyleri. kim aklını çalıyor bu kızın.. vs. ..

sanki elimzde şırınga al uyuşturucu al rahatlarsın demişz. ,
ya da al bir yudum canım bir yudumdan bir şey çıkmaz demiş.
ve sanki bu ve buna benzer toplumsal sorunlara da neden olan
yollara çekmek için aklını çeliyoruz.

oysa bilseler.
Efendimiz aleyhi salatü vesellamın dediği gibi. Allahım Bilmiyorlar..bilselerdi böyle yapmazlardı...
evet hiç birimiz bilmiyoruz. su eda kardeşimizin(allah celle cellalüh razı olsun) paylaştığı o güzel yazı gibi ''Allah (cc) kullarını ateşe atmaz kullar kendilerini ateşlik işin içine atmadıkça''...
yine çok hoşuma giden kardeşimizin bir sözü daha
''Tesettür sadece saçlarını örtmek değil,her daim bütün günahlara karşı kalbini ruhunu tesettüre bürümek.başörtüsü,bir bez parçası değil..'''

ve berat ablamın dediği gibi..(allah celle celalüh razı olsun)
''ÇOK ÖNEMLİ...

1 adım atmadan

herkes bir düşünsün bakalım''...

tebliğ ve desteğe devam...
öğrenmeye ve öğretmeye devam inşallah...

selam ve dua ile

semabrk

Kayıtlı Kullanıcı
S.a hayirli cumalar

S.a hayirli cumalar

Ben 12 yaşinda kapandim. şuan 23 yaşindayim çok düşündüğüm zamanlar oldu çünkü banim çevremdeki insanlarin çoğu açik. Ama her seferinde rabbime şükrettim iyikide kapanmişim asil mutlulu islamiyette islamiyeti yaşamakta , o huzuru maneviyati kuaran-i kerimi okuyupta kokusunu içime çekmekte buldum.bundan sonraki hayatimdada rabbimin izniyle daha dikkatli olmayi istiyorum.müslümanliği en derinlerinde bulup yaşamak istiyorum.Hacca gitmek en büyük hayalim inş.her zaman halime şükrederim rabbime müslüman olarak dünyaya geldiğim içim müslümanliği yaşayacak bi ortamim olduğu için.. Elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah .
Kapanmayi düşünen kardeşlerim nefsinizi, şeytani yenin en kisa zamanda kapanin, ömür sizden gidiyo unutmayin.emin olun ki kapandiğiniza bi an dahi pişman olamayacaksiniz. Teseddür türban bizim simgemiz.ben her zaman bi günah veya yalnış yaptığımda yarın bigün o yoprağın altına girince, rabbime ne cevap vereceğim diye düşünürüm.unutmayın ki her canlı ölümü tadacaktır.kimin ne zaman öleceiğini rabbim bilir ama can boğaza gelmeden önce acele edin.
Slm ve dua ile rabbim bizi bağişlasin.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
mirerhan kardeşim;
sizleri sitede görmek yazilarinizi okumak beni çok mutlu ediyor.inşallah en kisa zamanda daha çok sitede olursunuz.selametle kalin.yolunuz hep açik olsun.

berat05

Yönetici
vealeykümselamveRahmetullahiveBerakatuhu

ben biraz fazla oldu buradan mahrum kalalı ama inşallah enkısa zamanda bende dahil olurum...

şimdi pembe rüya kardeşimiz ve bir çok kardeşimiz gibi ailelerin aklına hemen bu soru gelecektir. ''kim aklına sokuyor böyle şeyleri. kim aklını çalıyor bu kızın.. vs. ..

oysa bilseler.
Efendimiz aleyhi salatü vesellamın dediği gibi. Allahım Bilmiyorlar..bilselerdi böyle yapmazlardı...
evet hiç birimiz bilmiyoruz. su eda kardeşimizin(allah celle cellalüh razı olsun) paylaştığı o güzel yazı gibi ''Allah (cc) kullarını ateşe atmaz kullar kendilerini ateşlik işin içine atmadıkça''...
''Tesettür sadece saçlarını örtmek değil,her daim bütün günahlara karşı kalbini ruhunu tesettüre bürümek.başörtüsü,bir bez parçası değil..'''

''ÇOK ÖNEMLİ...

1 adım atmadan

tebliğ ve desteğe devam...
öğrenmeye ve öğretmeye devam inşallah...

selam ve dua ile

hoşgeldiniz değerli kardeşim

Rabbim razı olsun sizden..

ara sıra da olsa bizlere görünün

burdaki kardeşlerimizin ihtiyacı var...

her
bir
yürek
diğer
bir yürek için lazım

TEBLİĞE DEVAM İNŞALLAH

RAHMAN c.c. A EMANET OLUNUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

mir_erhan

Moderator
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
mirerhan kardeşim;
sizleri sitede görmek yazilarinizi okumak beni çok mutlu ediyor.inşallah en kisa zamanda daha çok sitede olursunuz.selametle kalin.yolunuz hep açik olsun.

ve aleyküm selam ve rahmetüllahi ve berekatüh..
allah celle celalüh sizden daim razı olsun kardeşim...
o mutluluk inanın bana ait burda bir dua bir paylaşım o kadar özlüyorum ki..
inşallah en kısa zamanda rabbim nasip eder...
bu aralar düzene koyma savaşı veriyoruz. arada bir cafelere gelip takip etmeye çalışıyorum. ama ayrı kaldığım için de çok üzülüyorum..
inşallah yakın kılar Rabbimiz.
dualarınızı esirgemeyin ne olur.

Rahman ve Rahim olana emanet olunuz.

selam ve dua ile

berat05

Yönetici

Ben 12 yaşinda kapandim. şuan 23 yaşindayim çok düşündüğüm zamanlar oldu çünkü banim çevremdeki insanlarin çoğu açik. Ama her seferinde rabbime şükrettim iyikide kapanmişim asil mutlulu islamiyette islamiyeti yaşamakta , o huzuru maneviyati kuaran-i kerimi okuyupta kokusunu içime çekmekte buldum.bundan sonraki hayatimdada rabbimin izniyle daha dikkatli olmayi istiyorum.müslümanliği en derinlerinde bulup yaşamak istiyorum.Hacca gitmek en büyük hayalim inş.her zaman halime şükrederim rabbime müslüman olarak dünyaya geldiğim içim müslümanliği yaşayacak bi ortamim olduğu için.. Elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah .
Kapanmayi düşünen kardeşlerim nefsinizi, şeytani yenin en kisa zamanda kapanin, ömür sizden gidiyo unutmayin.emin olun ki kapandiğiniza bi an dahi pişman olamayacaksiniz. Teseddür türban bizim simgemiz.ben her zaman bi günah veya yalnış yaptığımda yarın bigün o yoprağın altına girince, rabbime ne cevap vereceğim diye düşünürüm.unutmayın ki her canlı ölümü tadacaktır.kimin ne zaman öleceiğini rabbim bilir ama can boğaza gelmeden önce acele edin.

Maaşallah Barekallah Subhanallah ELHAMDÜLİLLAH

Bu haberleri verdiren Rabbimize Hamdolsun

Bizler sizler gibi kardeşlerimizi gördükçe seviniyoruz...

Bir çocuk gibi kalbimiz pır pır....

yeni kalbleri beklemekte..

ALLAH c.c. Razı olsun sizden de örnek olduğunuz için bizlere

Selamatle değerli kardeşim

mir_erhan

Moderator
sevgili berat ablam ...
allah celle celalüh sizden razı olsun inşallah.
yuvanıza mutluluk huzur ve bereket nasip etsin her an..amin...

iman öyle güzel bir şeydir ki ve bir o kadar da çok narindir.
imanı beslemedikçe şeytan tüm ordusuyla saldırıya geçiyor.
zaten zamanımız malum. avucumuzda ateş tutmaya benziyor bu zamanda imanı yaşamak.
işte böyle bir zamanda böyle bir anda bu aile o kadar iyi besleyip kuvvetlendirip bilgilendiriyorki inşallah anlayıp devamlı kılarız.
bence çok muhtacım buraya burdaki bilgi ve idraka.,
RAbbimiz inşallah en kısa zamanda nasip eder düzenle katılmayı. dualarınızla bunu kuvvetlendirirsiniz inşallah..

herşeyi duyan ve gören Semi ve Basir olan allaha emanet olun...

selam ve dua ile

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar
yazdıklarınız beni çok etkiledi. Daha çok kapanma isteyi uyandırdı bende. Bende kapanmak istiyorum ama annem karşı çıkıyor. Son 5 aydır kapanmayı çok istiyorum önceleri o kadar üstünde durmuyodum ama şu sıralar daha çok istiyorum bunda sevgiliminde etkisi oldu Allah'a şükürler olsun ki bana doğru yolu gösterdi. ama ailem yüzünden kapanamıyorum kapalılık konusu olduğunda iman insanın içinde olmalı saçı kapatmakla iman olmuyo diyo. seni kapatmam diye karşı çıkıyo bana napıcağımı bilmiyorum bi yol gösterin bana :(

bu arada ''Ahirette annene değil Allah'a hesap vericeksin'' sözü çok etkiledi beni çok doğru bi söz gerçekten.

ben tam 2 senedir mücadele ediyorum cnm ailemle.birşeyi sakın unutma tesettür emrini yerine getiremesen bile elinden geleni yapmaya çalış namaz kıl Kuran-ı kerimi aç oku.ailene gerekirse sözünü geçir giyim konusunda sana ne kadar söz etseler de yılma.sabırlı ol.Allaha emanet ol..inş en kısa zamanda kapanırsın dualarım seninle..

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

oysa bilseler.

''ÇOK ÖNEMLİ...

1 adım atmadan

tebliğ ve desteğe devam...öğrenmeye ve öğretmeye devam inşallah...

selam ve dua ile

Ve Aleyküm Selam değerli kardeşimiz...
Öncelikle Hoşgeldiniz..
siz değerli kardeşimizi görmek biz kardeşlerinizi mutlu ediyor
Değerli ablamız Beraat ablacığımızın güzel yüreğiyle ifade ettiği gibi
Bir yüreğin Rahman c.c. rızası için seven sevilen yüreklere çok ihtiyacı var...
Bu geçici dünya kısa süreli ahiret yolculuğumuzda her daim öğrenmeye ,kulağımıza hakikatleri fısıldayacak Rahman c.c. vedüd isminin tecelisiyle sevip sevdirdiği yürekleri Rahman c.c. sevgiyle dolu güzel yürekli kardeşlere kendi adıma muhtacım/cız..
Şuan yaşadığınız durumlar çerçevesinde belki madden burada değilsiniz Ama canı gönülden inanıyorumki yüreğinizle En güzel yerde Rahman c.c. huzurunda dualarınızla biz kardeşlerinizlesiniz..
Rahman c.c. izniyle inşallah en kısa zaman hayatınızda herşey hayır içersinde düzene girer.Biz kardeşlerinizde hayırlı paylaşımlarınızdan gönülden desteklerinizden istifade ederiz inşallah
Rahman c.c. bütün değerli kardeşlerimden ebeden razı olsun
Tebliğe ve Desteğe Devam inşallah

Selametle kalın
Selam ve baki dualarımla
Rahman c.c. emanetsiniz.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm canım
Rahman c.c. ebeden razı olsun..
Yüreğinde hissettiklerini yaşadıklarını okadar güzel anlatmışsınki..
insanın içine huzur veriyor okurken...
Maşallah Barekallah Subhanallah
Ne mutlu size bu güzel huzuru erken tadanlardansınız..
Biz kardeşleriniz için hayatımızda hayr yolunda örnek alacağımız kardeşlerimizdensiniz..
Selametle kalın
Selam ve baki dualarımla
Rahman c.c. emanetsin..:a07:

Selam olsun PEYGAMBER EFENDİMİZ'in s.a.v. yolundan gidenlere

Selam olsun ALLAH'ın c.c. EMİRLERİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRENLERE

Selam olsun örtünmek için gayret gösterenlere

SELAM olsun TESETTÜRÜ HAKKIYLA TAŞIYANLARA

Selam olsun

SELAM OLSUN

Tebliğ

ve
Desteğe

Devam

Öğrenmeye
ve
Öğretmeye devam

İnşallah

semabrk

Kayıtlı Kullanıcı
Maaşallah Barekallah Subhanallah ELHAMDÜLİLLAH

Bu haberleri verdiren Rabbimize Hamdolsun

Bizler sizler gibi kardeşlerimizi gördükçe seviniyoruz...

Bir çocuk gibi kalbimiz pır pır....

yeni kalbleri beklemekte..

ALLAH c.c. Razı olsun sizden de örnek olduğunuz için bizlere

Selamatle değerli kardeşim

s.a saolasın berat kardeşim Allah razı olsun ama gerçekler bunlar. inanın daha anlatmak isteyipte anlatamadığım çok şeyler. ama ne mutluki böyle bi site buldum sizin gb arkadaşlarım oldu rabbim cümlenizden razı olsun.inş. hamdusenalar rabbime. selam ve dua ile dualarınızda benide unutmayın.

semabrk

Kayıtlı Kullanıcı
s.a su-eda kardeşim.

s.a su-eda kardeşim.

Esselamu Aleyküm canım
Rahman c.c. ebeden razı olsun..
Yüreğinde hissettiklerini yaşadıklarını okadar güzel anlatmışsınki..
insanın içine huzur veriyor okurken...
Maşallah Barekallah Subhanallah
Ne mutlu size bu güzel huzuru erken tadanlardansınız..
Biz kardeşleriniz için hayatımızda hayr yolunda örnek alacağımız kardeşlerimizdensiniz..
Selametle kalın
Selam ve baki dualarımla
Rahman c.c. emanetsin..:a07:

Selam olsun

SELAM OLSUN

Tebliğ

ve
Desteğe

Devam

Öğrenmeye
ve
Öğretmeye devam

İnşallah

asıl ben teşk. ederim rabbim razı olsun sizin gb kardeşleri arkadaşları doğru yol gösteren insanlarla karşılaştığım için slm ve dua ile Allah'a emanet olun.

berat05

Yönetici
Allah c.c. razı olsun siz değerli kardeşlerimden

Selam olsun

SELAM OLSUN

Tebliğ

ve
Desteğe

Devam

Öğrenmeye

ve
Öğretmeye devam

İnşallah

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
katılamdım kac gundur :( kusuruma bakmayın olurmu :(
bundan böyle aranızdayım Rabbim izin verdiği sürece

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. razı olsun siz değerli kardeşlerimden

Selam olsun

SELAM OLSUN

Tebliğ

ve
Desteğe

Devam

Öğrenmeye

ve
Öğretmeye devam

İnşallah

pembe rüya

Kayıtlı Kullanıcı
ben tam 2 senedir mücadele ediyorum cnm ailemle.birşeyi sakın unutma tesettür emrini yerine getiremesen bile elinden geleni yapmaya çalış namaz kıl Kuran-ı kerimi aç oku.ailene gerekirse sözünü geçir giyim konusunda sana ne kadar söz etseler de yılma.sabırlı ol.Allaha emanet ol..inş en kısa zamanda kapanırsın dualarım seninle..

Yapmaya çalışıyorum zaten.Giyimimi de değiştirdim daha uzun şeyler giyiyorum buna ailem karışmıyor ama olay saç kapamaya gelince karşı çıkıyolar. Allah razı olsun inşallah sende en kısa zamanda kapanırsın.Allaha emanet ol.

Kaan Erdem

Yönetici
Dikkat;

Buraya arada bir göz gözdirdiğimde bazı hanım kardeşlerimizin anne,baba ve eş'lerini tesettürde mani olduklarını ifade eden cümleler kurduklarını görüyorum.Doğru olan kadar doğru olmayanlar var gibi..!(Zan'dan mevlaya sığınırız.Buna iten sebeplerin ayyuka çıkmasına sebebiyet verenlerinde dikkat etmesini rica ederiz.)

Eyer ki bunu kibir,riya ve nefse uyarak gaflete düşüp dillendiriyorsalar yada abartıyorlarsa bir an evvel geçmiş mesajlarını düzeltmeli tevbe etmeliler.Bu iftiranın nede ağır vebalın altından kalkamazsınız haberiniz ola.

(Lütfen,herkes üstüne alınmasın...)

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
'' Allah’a itaat ederek ölmek, Allah’a isyan ederek yaşamaktan iyidir.”

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt