Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
son zamanlarda çok şeyler yaşadım arkadaşlar.bu üzücü haberleri size vermek istemezdim ama malesef kapanamadım.annem razı olmuştu ve babamında onaylacağını söylemişti.ve babanla konuş yinede demişti.bende babamla konuştum ve çok tepki aldım.erkek arkadaşımın baskı yaptığını düşündü ve ileride üzüleceğimi söyledi.aileye uymaz böyle kapalı olmam diye düşündü söylemesede davranışlarında gösterdi.herkesi düşünüyorum dedi aileden herkesi,senide.ben razıyım dedim zamanla aileden herkes alışacak hem onların fikri önemli değil ben kararlıyım dedim.ama dinlemedi beni:( yalvardım resmen ama olmadı.erkek arkadaşımı savcılığa vermeye kadar gidiyodu bu mesele:( niye aileler böyle bizim suçumuz Allahın rızasını almaya çalışmakmı.o kadar üzüldümki anlatamam o kadar heveslenmiştim.
babam sonra konuşuruz tekrar demişti ama ben cesaret edemedim korktum.okuldan sonra kapanırım diyecektim ama diyemedim.inş okulum bitince kapanırım inş bu kadar tepkili olmazlar.
tabiki erkek arkadaşım bana yol göstedi inkar edemem ama yanlış bişey yapmadıki ben doğru yolu buldum sonuçta.bunu anlayamıyo ailem işte.Allah böyle sıkıntı yaşayanların ailesine hidayet versin inş.
ceylan sanada çok üzüldüm sabret zamanla anlarlar inş çok istediğini ve inş kapanırsın cnm.

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
canım Allah yar ve yardımcın olsun ailenede hidayet nasip etsin..işin biraz zor biliyorum ama hiçbişey yıldırmasın seni..isteyince Rabbim bi şekilde nasip ediyor bende aynı durumdaydım ama çok şükür kavuştum emelime..tez zamanda sanada nasip olur inşallah..Allah'a emanet ol..sen doğru olanı yapıyosun bunu sakın unutma..

berat05

Yönetici
Yolumuz HAK yolu

Yolumuz SIRAT-İ MUSTAKİM

Yolumuz ZOR VE DİKENLİ

Yolumuz ÇETİN

Elele verelim kardeşlerim,,,

Öğretelim doğruyu,,,

Tatsın tüm Kardeşlerim

TESETTÜRDEKİ MUTLULUĞU

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar sinirlerim inanılmaz bozuk ya evde tişörtle dolaşıyorum doğal olarakta başım açık nese kapı çaldı eniştemin geldiğini anladım(halamın eşi) hemen odaya koştum tülbent takıp hırka giycektim direk peşimden geldi annem çok kızdı sen napıosun dedi o senn enişten saçmalama kaçılır mı dedi görsün nolcak dedi eniştemde aynı şeleri söledi kızmıştı belli ben okuduklarımı uyguluorum dedim her okuduğuna inanırsan falan dedi anem tamam dedim madem öle bizim apartmanda hoca oturuo bayan ona sorucaz dedim bende eniştem onlar yobaz kızım tabikide öle dicekler dedi ben uygun yaşamaya çalışıorum o sen enişten kapatma o senn ablanın kocası kapatma e ozaman ben niye kapandım diorum kendi kendime yaa keşke ailem kapalı olsaydıda beni anlaybilselerdi kafamın doldurulduğunu düşünüolar beynin yıkanmış senn diolar annem sen benm çocuğumsun bizim aileye göre yaşa başkalarınnkine bakarak değil dedi çok üzgünüm çok üzüldüm:(:(

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
son zamanlarda çok şeyler yaşadım arkadaşlar.bu üzücü haberleri size vermek istemezdim ama malesef kapanamadım.annem razı olmuştu ve babamında onaylacağını söylemişti.ve babanla konuş yinede demişti.bende babamla konuştum ve çok tepki aldım.erkek arkadaşımın baskı yaptığını düşündü ve ileride üzüleceğimi söyledi.aileye uymaz böyle kapalı olmam diye düşündü söylemesede davranışlarında gösterdi.herkesi düşünüyorum dedi aileden herkesi,senide.ben razıyım dedim zamanla aileden herkes alışacak hem onların fikri önemli değil ben kararlıyım dedim.ama dinlemedi beni:( yalvardım resmen ama olmadı.erkek arkadaşımı savcılığa vermeye kadar gidiyodu bu mesele:( niye aileler böyle bizim suçumuz Allahın rızasını almaya çalışmakmı.o kadar üzüldümki anlatamam o kadar heveslenmiştim.
babam sonra konuşuruz tekrar demişti ama ben cesaret edemedim korktum.okuldan sonra kapanırım diyecektim ama diyemedim.inş okulum bitince kapanırım inş bu kadar tepkili olmazlar.
tabiki erkek arkadaşım bana yol göstedi inkar edemem ama yanlış bişey yapmadıki ben doğru yolu buldum sonuçta.bunu anlayamıyo ailem işte.Allah böyle sıkıntı yaşayanların ailesine hidayet versin inş.
ceylan sanada çok üzüldüm sabret zamanla anlarlar inş çok istediğini ve inş kapanırsın cnm.

canım benim senin üüzüntünü okadar iyi anlıyorumki Rabbim senin annene ve babana en kısa zamanda hidayet versin :( Ama şunu söyleyeyim Rabbim senin cektiğin sıkıntıların hepsini göruyor ve bu sıkıntıların karşılıgını bu dunyada olmazsa bile öteki dunyada mukafatlandıracak ve biliyorumki Mevlamız senin bu isteğinide dualarını biliyor ve göreceksin canım o Canımız Rabbimiz sana nasıl kapılar acacak bir göreceksinki herşey kendiliğinden hal olacak Canım dualarımdasın bitanem Rabbim bu guzel isteği en kısa zamanda gerceklestirsin yürekten amin

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar sinirlerim inanılmaz bozuk ya evde tişörtle dolaşıyorum doğal olarakta başım açık nese kapı çaldı eniştemin geldiğini anladım(halamın eşi) hemen odaya koştum tülbent takıp hırka giycektim direk peşimden geldi annem çok kızdı sen napıosun dedi o senn enişten saçmalama kaçılır mı dedi görsün nolcak dedi eniştemde aynı şeleri söledi kızmıştı belli ben okuduklarımı uyguluorum dedim her okuduğuna inanırsan falan dedi anem tamam dedim madem öle bizim apartmanda hoca oturuo bayan ona sorucaz dedim bende eniştem onlar yobaz kızım tabikide öle dicekler dedi ben uygun yaşamaya çalışıorum o sen enişten kapatma o senn ablanın kocası kapatma e ozaman ben niye kapandım diorum kendi kendime yaa keşke ailem kapalı olsaydıda beni anlaybilselerdi kafamın doldurulduğunu düşünüolar beynin yıkanmış senn diolar annem sen benm çocuğumsun bizim aileye göre yaşa başkalarınnkine bakarak değil dedi çok üzgünüm çok üzüldüm:(:(

ve Aleykum Selam ayyam hiç moralini bozma senin bildiğin en guzeli onu yapmaya devam et hatta sevin Rabbim sana en guzelini kalbine koymus onlar konustukca sana sen onlar için içinden Rabbimize dua et Rabbim onlara hidayet ver diye en guzeli bu kulak asma bile cunku sen Rabbim için en guzelini yapıyorsun bırak konussunlar onlar konustukca sen örtüne sıkı sıkı bağlan bir süre sonra o konusmalarda kesilecek hem örtün için çektiğin bu sıkınıtıyı Rabbim göruyor o biliyor senin içindeki o guzel duyguları bu sıkıntılar senin cektiğini biliyor İnşallah Rabbim razı oluyordur sabır canım onları kırmadan sabır hem düşünsene Peygamber efendimiz ne demis sen bir musluman kardeşini kınarsan o kınadıgın şey başına gelmedikce ölmezsin seni kınayan annen :)
birde Rabbim bizleri sınamak için bu tür olayları gerçekleştiriyor bizlerinde bu sıkıntılarını O na şükrederek O nun emirlerine göre davranarak tlatmak
oyuzden canım hiç üzülme olurmu Rabbbime emenet ol hayırlı gunler canımsın sen benim

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim senin üüzüntünü okadar iyi anlıyorumki Rabbim senin annene ve babana en kısa zamanda hidayet versin :( Ama şunu söyleyeyim Rabbim senin cektiğin sıkıntıların hepsini göruyor ve bu sıkıntıların karşılıgını bu dunyada olmazsa bile öteki dunyada mukafatlandıracak ve biliyorumki Mevlamız senin bu isteğinide dualarını biliyor ve göreceksin canım o Canımız Rabbimiz sana nasıl kapılar acacak bir göreceksinki herşey kendiliğinden hal olacak Canım dualarımdasın bitanem Rabbim bu guzel isteği en kısa zamanda gerceklestirsin yürekten amin

cnm çok saol moral verdiğin için.biliyorumki Allah görüyor dediğin gibi benim isteğimi benim sesimi duyacaktır buna inanıyorum.bazı şeyleri onlara kabul ettirmek çok zor biliyorum inş anlarlar en kısa zamanda.duaların için Allah razı olsun cnm Allaha emanet ol...

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Yolumuz HAK yolu

Yolumuz SIRAT-İ MUSTAKİM

Yolumuz ZOR VE DİKENLİ

Yolumuz ÇETİN

Elele verelim kardeşlerim,,,

Öğretelim doğruyu,,,

Tatsın tüm Kardeşlerim

TESETTÜRDEKİ MUTLULUĞU

aminn inş Allah dualarımı kabul etsin inş.Allaha emanet ol..

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
canım Allah yar ve yardımcın olsun ailenede hidayet nasip etsin..işin biraz zor biliyorum ama hiçbişey yıldırmasın seni..isteyince Rabbim bi şekilde nasip ediyor bende aynı durumdaydım ama çok şükür kavuştum emelime..tez zamanda sanada nasip olur inşallah..Allah'a emanet ol..sen doğru olanı yapıyosun bunu sakın unutma..

amin cnm inş.doğru olanı yaptığıma eminim ailemde bunda emin olsa keşke.inş onlarda anlar zamanla.Allaha emanet ol..

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Kapanmak Her mümineye Farzdır...Allah, tesettüre düşman olanlara onun karşısında duranlara hidayet versin, nasibinde hidayet yoksa kahhar sıfatı ile muamele etsin ki Mustazaf bacılarımız feraha kovuşsun.

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
S.a dostlar..
Üyelik kardeşime ait ve bende birşeyler paylasmak istedim nedense..
bikac hafta oldu kardesımle bende kapandım lakin , açıkkenki rahatlık kapalıyken yok.. adapte sorunu kıyafet sorunu yasıyorum bazen.. bu gibi sorunlar beni kapalılıktan uzaklastırıyor..
itikadım tam yok bunu biliyorum..ama Allahıma cok sukurde imanım kuvvetli inancım yerinde.. ama kanapmaya dair tam bir itikadla donanımlı değilim.
ne yapabilirim sevgili dostlar.. ?

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
S.a dostlar..
bikac hafta oldu kardesımle bende kapandım lakin , açıkkenki rahatlık kapalıyken yok.. adapte sorunu kıyafet sorunu yasıyorum bazen.. bu gibi sorunlar beni kapalılıktan uzaklastırıyor..
itikadım tam yok bunu biliyorum..ama Allahıma cok sukurde imanım kuvvetli inancım yerinde.. ama kanapmaya dair tam bir itikadla donanımlı değilim.

aleykum selam kardeşim..
seytanın oyunlarına yenılme kardesım o senın pesını bırakmıycaktır
kıyafet ısını de fazladusunmöekı fıtme cıkmasın
zamanla alırsın ınsallah
ben de öyleydım kıyafetım yok onu gıysem ustune o yok nasıl olcak dıodum
ama cok sukur kı onlar da alınıy
bısekılde buluyosun
dusun bı gıymeye kıyafet bulamayanlar var:(
iyi düşün ıyı olsun kardesim pes etme
Allah'ın selamı uzerınıze olsun..

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı

aleykum selam kardeşim..
seytanın oyunlarına yenılme kardesım o senın pesını bırakmıycaktır
kıyafet ısını de fazladusunmöekı fıtme cıkmasın
zamanla alırsın ınsallah
ben de öyleydım kıyafetım yok onu gıysem ustune o yok nasıl olcak dıodum
ama cok sukur kı onlar da alınıy
bısekılde buluyosun
dusun bı gıymeye kıyafet bulamayanlar var:(
iyi düşün ıyı olsun kardesim pes etme
Allah'ın selamı uzerınıze olsun..
Haklısın kardeşim..
Bunlar şeytanın oyunlarından ibaret..belkide yeni olmamdan dolayıdır bilmiyorum ama ben tesettürümü dini bilgilerimi artırarak taçlandırmak istiyorum inşallah..
dua edin bana Allah rızası için.
Selametle kalasın saygıdeger kardeşim..

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı

Haklısın kardeşim..
Bunlar şeytanın oyunlarından ibaret..belkide yeni olmamdan dolayıdır bilmiyorum ama ben tesettürümü dini bilgilerimi artırarak taçlandırmak istiyorum inşallah..
dua edin bana Allah rızası için.
Selametle kalasın saygıdeger kardeşim..

dualarım senınlegüzel kardeşim
inşallah atlatırsın bu durumları da
RAbbımbızlerle beraber ...
hayırlı aksamlar..

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım kapanmak isteyen bütün kardeşlerimin yardımcısı olsun inşaallah.
Önünüze çıkacak şeytansı insanlarada hidayetler versin Rabbım,sizlerede dayanma gücü ve azminizi artırsın kardeşim.Hayırlı olsun.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
S.a dostlar..
aleyküme selam kardeşim.bende kapandığım zaman senin yaşadığın sıkıntıyı yaşamıştım hemde uzun bir süre.önceleri kapanmanın vermiş olduğu heyacanla yerimde duramıyordum .kapandıktan sonra o kadar büyük sıkıntılarla sınandım ki nerdeyse başörtümü çıkartma noktasına gelmiştim.üst üste acı olaylar yaşıyorduk ailece.dayanacak gücüm bittiği an tekrar doğruldum.düştüm ama kalktım hep Rabbimin izniyle...ama en güzeli o acılara rağmen nefsimin elinde oyuncak olmadım çok şükür.haddim olmayarak tavsiyem çevremde başörtülü arkadaşlarınla daha çok vakit geçirmeye çalış.benim çevremde hiç başörtülü arkadaşlarım yoktu.ilim meclislerinde daha sık olmaya çalış.çok bunaldığın an hemen abdest alıp namaz kıl.çevrende negatif elektrik veren insanlardan uzak dur.beyninde batıl düşüncelerin oluşmaması için sürekli kendini faydalı işlerle meşkul et...eminim faydasını görüceksin kardeşim.şimdi hamd olsun çevremde başörtülü kardeşlerim,ablalarım o kadar çok ki onlarla sürekli bir araya gelmeye çalışıyor sohbetlerine gidiyorum.
Rabbim imanımızı nefsimizin elinde oyuncak etmesin inşallah.bu sayfayı sürekli takip ediyorum her kapanan ve kapanmak isteyen kardeşimin hikayesini okuyunca gözlerim doluyor.Rabbim yardımcınız olsun.

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam kardeşim.bende kapandığım zaman senin yaşadığın sıkıntıyı yaşamıştım hemde uzun bir süre.önceleri kapanmanın vermiş olduğu heyacanla yerimde duramıyordum .kapandıktan sonra o kadar büyük sıkıntılarla sınandım ki nerdeyse başörtümü çıkartma noktasına gelmiştim.üst üste acı olaylar yaşıyorduk ailece.dayanacak gücüm bittiği an tekrar doğruldum.düştüm ama kalktım hep Rabbimin izniyle...ama en güzeli o acılara rağmen nefsimin elinde oyuncak olmadım çok şükür.haddim olmayarak tavsiyem çevremde başörtülü arkadaşlarınla daha çok vakit geçirmeye çalış.benim çevremde hiç başörtülü arkadaşlarım yoktu.ilim meclislerinde daha sık olmaya çalış.çok bunaldığın an hemen abdest alıp namaz kıl.çevrende negatif elektrik veren insanlardan uzak dur.beyninde batıl düşüncelerin oluşmaması için sürekli kendini faydalı işlerle meşkul et...eminim faydasını görüceksin kardeşim.şimdi hamd olsun çevremde başörtülü kardeşlerim,ablalarım o kadar çok ki onlarla sürekli bir araya gelmeye çalışıyor sohbetlerine gidiyorum.
Rabbim imanımızı nefsimizin elinde oyuncak etmesin inşallah.bu sayfayı sürekli takip ediyorum her kapanan ve kapanmak isteyen kardeşimin hikayesini okuyunca gözlerim doluyor.Rabbim yardımcınız olsun.

Taviyelerinizi bir küpe niyetine taktım.. Allah razı olsun..
cevreme bakıp nice sıkıntılarla sınanmıs hanım kardeslerımızı gordukce sukredıorum.. cunku ailem dini bütün insanlardan olusuyor ve zorluk yasamadım..
cok sukur buna ama işte eksikleri kapamak lazım inşallah..
selametle kalınız.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Taviyelerinizi bir küpe niyetine taktım.. Allah razı olsun..
cevreme bakıp nice sıkıntılarla sınanmıs hanım kardeslerımızı gordukce sukredıorum.. cunku ailem dini bütün insanlardan olusuyor ve zorluk yasamadım..
cok sukur buna ama işte eksikleri kapamak lazım inşallah..
selametle kalınız.
amin cümlemizden kardeşim.
maşallah ne güzel.ailenizin dini bütün insanlardan oluşması sizin en büyük şansınız.malesef benim ailem ve çevrem böyle değildi.bu kadar üzücü olaylardan sonra en güzeli kardeşlerimin namaza başlamaları (11 kardeşiz)ve en önemlisi başörtü düşmanı olan kayınvalidemin namaza başlayıp benden helallik istemesi.Rabbime hamd olsun ...
Allaha emanet olunuz.hayırlı nurlu geceler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt