Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Yâ Râbbi!

Senin SETTAR ismine mazhar olmak için, kainatta her ayıbı örttüğün ve gizlediğin gibi, senin ayıp saydıklarını örtmeye çalışan, kainatta misalleri fazlasıyla görülen

RAHMET isminin bir nümunesini kalplerinde taşıyan,

ŞEFKAT sahibi kadınlardır, sözüne layık olmaya çalışan, ve bu uğurda varlığının bilincinde olarak bu liyakatlara sahip olmak için uğraş veren, bu fitne asrında iffetleriyle Din-i Hakk'ı Mübin'in sancağını sinelerinde taşıdıkla şefkatle yoğurarak taşımaya çalışan

İFFET ABİDELERİ olan kardeşlerimize muvaffakiyetler nasip et. Dikenli yollarda ilerlerken, ayakları altında taşıdıkları

CENNET'i fazlasıyla layık et onlara. Bizlere ise, duaların araladığı sema kapılarında, sesimizin ulaşmasını nasip et.
Ve bizleri, o yolda hakkıyla ilerleyip, yarın CENNET-ÜL FİRDEVS'inde olacak olan bu güzel kardeşlerimizle komşu eyle.

Amin.Amin.Amin.....

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Üzülerek okudum, içim acıdı...
Allah cc. cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kapanmak isteyipte kapanamayan tüm kardeşlerimin şu mübarek günler hürmetine biran önce kapanmalarını,tesettürlerine kavuşmalarını nasip eylesin,ümidinizi yitirmeyiniz kardeşlerim rabbim yardımcınız olacaktır dualarım sizlerle,Allah'a emanet olun....

ulku75

Kayıtlı Kullanıcı
kapanmak istiyorum

kapanmak istiyorum

ben 35 yaşındayım.hemşireyim çalıştığım yerde kapalı çalışmaya izin yok.çok şükür namazımı kılıyorum ama kendimi eksik hissediyorum.çok huzursuzum kapalı birini görünce içim gidiyo ama ben yaklaşık 5 sene önce kapandım daha sonra bi cahillik edip açtım.şimdi çok pişmanım ama bu seferde insanlar ne der diye kapanamıyorum lütfen bana yardımcı olun.dualarınızı bekliyorum.

K

KırıkTesti

Rabbim pişmanlığınızı görüp affetsin sizi. Ne güzel, hatanızın farkındasınızın maşallah. Zararın neresinden dönülürse kardır, insanların ne diyeceklerini değilde, Allah'ın emirlerini düşünseniz, karar vermeniz daha kolay olur. Allah yardımcınız olsun :)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Dedim ki: "Çok yalnızım."
Dedi ki: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ "
Ben ki sana çok yakınım." Bakara-186

Dedim ki: "Evet biliyorum, sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim.
Dedi ki:
وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ
الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
"Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret." Araf-205

Dedim ki: "Bu da senin yardımını ister."
Dedi ki: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ
"ALLAH'ın sizi bağışlamasını istemez misiniz?" Nur-22

Dedim ki: "Tabii ki, beni affetmeni çok isterim."
Dedi ki: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ "
(Öyleyse) Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin. Gerçekten benim rabbim, esirgeyendir, sevendir." Hud-90

Dedim ki: "Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?"
Dedi ki: أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْعِبَادِهِ
"ALLAH'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini ve ALLAH'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi?" Tevbe-104.

Dedim ki: "Defalarca tövbe edip tövbemi bozdum, artık yüzüm kalmadı."
Dedi ki: اللَّهِ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ غَافِرِ الذَّنبِ وَقَابِلِالتَّوْبِِ
"ALLAH aziz ve bilendir, o günahları bağışlayan ve kullarının tövbesini kabul edendir." Ğafir-2/3.

Dedim ki: "Bunca günahım var, hangisinin tövbesini yapayım?!"
Dedi ki: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا
"ALLAH bütün günahları bağışlayandır." Zümer-53.

Dedim ki: "Yani, yine gelsem, yine beni bağışlar mısın?"
Dedi ki: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُ
"ALLAH'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur." Ali İmran-135.

Dedim ki: "Ne kadar güzelsin ALLAH'ım! Bilmiyorum bu sözlerin karşısında niçin böylesine içim içime sığmıyor ve erimeye başlıyorum, seni çok seviyorum."
Dedi ki: إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ وَ يُحِبُّالْمُتَطَهِّرِينَ
"Şüphesiz ki ALLAH tövbe edenleri ve temizlenenleri sever." Bir de "İlahım ve Rabbim, benim senden başka kimim var" dedim.
Rabbim de: أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
"ALLAH kuluna yetmez mi?" (Zümer-36) dedi.

Selamun Aleyküm kardeşim...
Allah c.c.bizi bizden çok severken...Sence şu geçici dünyada Başkalarının sözleri önemli mi?
Tabiki değil....Bu nedenle güzel kardeşim hiç etrafındaki kişileri düşünme belki konuşacaklar belki hiç konuşmayacaklar...Ama herşeye değer bu huzura değer...Allah c.c. rızası olsun yeter.. O c.c.'nun sevgisi yeter...Sonra diyeceksin kendi kendine ben demiştim...Niye daha erken tesettüre girmedim...
Allah c.c. bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalrını nasib etsin...
Hayırlı haberlerini enkısa zamanda alma dileğiyle...
Allah c.c. izniyle dualarımdasın kardeşim...
Hayırlı Ramazan'lar...
Dualarda buluşmak dileğiyle...
Selametle kal..
Allah c.c. emanet ol​

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
o basortun bayragındır bırakma bacım,
sıl artık goz yaslarını bıtsın bu acın,
basındakı ortun benım zafer sancagım,
atsalar kor ateslere sen sabret bacım!!!

Zalım guclu olsada ,
ortune dıl uzatsada,
zafer bızımdır bacım!!!

Nene hatunlar sutcu ımamlar can verdı nıcın?
Bunca akan o alkanlar basortun ıcın,
tesettur bak senın ıcın en guzel secım,
atsalar kor ateslere sen sabret bacım!!!

Zalım guclu olsada,
ortune dıl uzatsada,
zafer bızımdır bacım!!!

gokcen33

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

s.a

bende kapanmak isteyipte kapanamayan biriyim. aslına bakılacak olursa benim tek problemim nefsimle olan... cesaret edemiyorum bir türlü.kapanmayıda bir o kadar çok istiyorum.nefsimi nasıl yenicem bir türlü yapamıyorum,kendime her seferinde bir bahane buluyorum. özelliklede iş konusu kapalı çalışılamıyor bildiğiniz gibi Türkiye de.ne yapıcam bilmiyorum ama kafayı yemek üzereyim bu kararsızlık çok kötü... lütfen bana dua edin...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
bende kapanmak isteyipte kapanamayan biriyim. aslına bakılacak olursa benim tek problemim nefsimle olan... cesaret edemiyorum bir türlü.kapanmayıda bir o kadar çok istiyorum.nefsimi nasıl yenicem bir türlü yapamıyorum,kendime her seferinde bir bahane buluyorum. özelliklede iş konusu kapalı çalışılamıyor bildiğiniz gibi Türkiye de.ne yapıcam bilmiyorum ama kafayı yemek üzereyim bu kararsızlık çok kötü... lütfen bana dua edin...

aleyküm selam kardeşim allah yardımcın olsun
inşallah en kısa zamanda kapanırsın,
bence hiçbirseyi düşünme bahane olarak
bak gör kapandıktan sonra hiç pişman olmıycaksın inşallah;;)
dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyoruz...

berat05

Yönetici
Yarabbelalemin Sen büyüksün
Sen herşeye kadirsin
bizim Mevlamızsın
Sen bizi yarı yolda bırakma
Sen tesettürümüzü derimiz eyle
sevgilimiz eyle
yarabbi Sen kardeşlerimizede sevdir
Yarabbi
tüm hamdlar San'a şükürler San'a
Sen çok Rahman ve Rahim c.c. olansın

Hasbinallahü ve ni'mel vekil ve ni'mel mevla ve ni'mel nasir

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Yarabbelalemin Sen büyüksün
Sen herşeye kadirsin
bizim Mevlamızsın
Sen bizi yarı yolda bırakma
Sen tesettürümüzü derimiz eyle
sevgilimiz eyle
yarabbi Sen kardeşlerimizede sevdir
Yarabbi
tüm hamdlar San'a şükürler San'a
Sen çok Rahman ve Rahim c.c. olansın

Hasbinallahü ve ni'mel vekil ve ni'mel mevla ve ni'mel nasir

Amin..İnşaALLAH kardeşim
Rabbim dualarımızı kabul eylesin , tesettürümüzü daim eylesin..
kapanmak isteyen kardeşlerimiz hiç beklemesinler hayat sandıkları kadar uzun değildir..
Ve emin olsunlar ki açık olmaktan çok çok daha güzel örtünmek o kadar huzurlu oluyorki insan anlatılmaz bir duygu ancak yaşayanlar bilir..
Rabbim tüm kardeşlerimize nasip etsin tesettürü..
selam ve dua ile...

berat05

Yönetici
Allah c.c. Razı olsun kardeşim

Allah c.c. Razı olsun kardeşim

hayat sandıkları kadar uzun değildir..
Ve emin olsunlar ki açık olmaktan çok çok daha güzel örtünmek o kadar huzurlu oluyorki insan anlatılmaz bir duygu ancak yaşayanlar bilir..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleykum selam canım ,
Rabbimiizin huzuruna gittiğimizde bize neden kapanmadın diye sorarsa nefis yüzünden diyebilecekmiyiz yada canım kapanmamanın karşılıgındaki günah amellerimiz tartıya cıktıgında sevaplarımızdan daha fazla gelipte bizi cehenneme (Allah Celle Celaluhu korusun) götürcekse ve orada acık kalan her milimetremiz için yanmak istemiyırosan beni bir abla beni bir kardeş kabul et gel kapan canım okadar guzel bir huzur varki tesettürde anlatılamaz inan bana bir tak başına o örtüyü cıkarabilecekmisin suan gözlerim doluyor sana yazarken bunu İnanırmısın.... o ne büyük o huzur o nebüyük bagdır Rabbimizle kurulan Allahım başta sana bütün kardeşlerimize nasip etsin
burda yazan ve kapanan kardeşlerimizden ne duyduk biliyormusun örtüyü göz yaşlarıyla takıp okadar huzur duyduk ve keşke ama keşke daha önce kapansaydık diye söylediler inan bana tadına doyumu yok
seninde enkısa zamanda haberlerini bekliyoruz bizi bekletme olurmu ömür kısa garantimiz yokki 1 dakikamızın ah kesklerle gitmeyelim mahşere :(

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm kardeşim,
Yapacağınız tek şey
''ölümü düşünmek''
Sonra, sizde kapanacaksınız inşallah.
Selametle
..

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm rabbim tüm kapanmak isteyen kardeşlerimize biran önce nasip etsin inşallah.ben kapanalı 2.5 ay oldu ve bikez olsun açılmayı düşünmedim..açıkcası kendime ve nefsime fazla güvenemiyordum açılırım diye korkuyordum ama çok şükür öyle birşey olmadı sürekli ahireti düşündüm kendim için doğru olanı yapmaya karar verdim..benim için nefsim falan önemli değil..tek isteğim yücel allahın rızasını kazanmak..3 günlük dünya için ebedi ahiretimi yakmak istemiyorum..rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın inşallah.hayırlı ramazanlar :)

hayatbeceriksizi

Kayıtlı Kullanıcı
canımm Allah daim etsin mutluluğunu ve iman dolu kalbini.ben 3 sene önce öyle bir döndüm öyle bir döndüm ki bu yola inan o zamandan beri "dünyanın benim için hiç bir anlamı yok"..dünyanın anlamı yalnızca ve yalnızca bu sıkılmalarım bu dertlenmelerim bu mutsuz yüzüm hep Rabbime tam manasıyla kulluk edememekten kaynaklanır başkada hiçbirşey değil umurumda.şimdii..o sene kapandım ama bu bir ay sürdü diğre ibadetlerimi yerine getirmeye devam ettim.ama baktımki baş örtüüsü renkli elbisen renkli takılar vs vs dedim ben ilk önce bi nefsimle mahkeme yapiyim.sadece başını sımsıkı hiçbir teli gözükmeeden örtüpte pantolon üzerine uzun gömlek giyen yada yarım kol dedikleri bluzlar,ayak bileğinden biraz yukarda etekler.tesettür bu değil dedim.tabiki bunların hepsi benim fikrim genel bi doğru demiyorum.ama şimdi birde şu var.kuran-ı kerimi zamanı göz önünde bulundurarak yaşamak ta gerekmiyormu??kafamızı sımsıkı bağlayıp tepeden kule gibi kabartmak çokmu doğru?? pardüse giyenler bunu tam anlamıyla yaşayanlar işte.tabi özendirin nefret ettirmeyin diyor sevgili RESULALLAH.ELEŞTİRMEK DEĞİL BENİMKİ.nedense içimi dökmek istedim."omuzlarınıdan aşağıya kadar örtünün derken RABBİMİZ bunu herkes kendince algılıyor demekki.yanlış konuştuysam affola.tövbeyle..

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
canım evet haklısın...keşke tam anlamıyla örtünebilsem kendi adıma konuşuyorum..eksiklerimi gidermeye çalışıyorum..zamanla dahada iyi olacak inşallah..böyle bi zamanda nefse hakim olmak gerçekten çok zor.rabbim bizlere hidayet versin doğru yoldan ayırmasın..şeytana uydurmasın.amin.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
burcu canım nasılsın.
moderatörlükten ayrılmışsın.
özlem nerede.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
burcu canım nasılsın.
moderatörlükten ayrılmışsın.
özlem nerede.
canım iyiyim cok şükür Rabbime sen nasılsın
evet canım bıraktım moderetörlüğü yapamadıgım düşüncesi cok ağır geldiği için
tosunumuzu benim için öp Rabbim nre duan varsa kabul eylesin hayırlı aksamlar canım

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
canım biz sılayla diğer formda görüşüyoruz.
aynı yerdeyiz.
görüşmek istersen bekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt