Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

ınananpınar

Kayıtlı Kullanıcı
kırıktesti kardeşim bende muhasebeciyim. hatta smmm staja başla a sınavını kazandım iş bulabilirsem staj başlatıcam. ortak yönlerimiz çok ne güzel:)

neser

Kayıtlı Kullanıcı
kırıktesti kardeşim bende muhasebeciyim. hatta smmm staja başla a sınavını kazandım iş bulabilirsem staj başlatıcam. ortak yönlerimiz çok ne güzel:)

aa ne güzel bende sınava bi kere gidebildim hamile kalınca sınava devam edemedim.eşim de yeni başlattı stajını.inş.iş bulabilirsin inananpınar kardeşim.

ınananpınar

Kayıtlı Kullanıcı
çok saol neser kardeşim. ben dördüncüde kazanabildim şükürler olsun. sende meslektaşsın ne güzel. evet inş. en kısa zamanda gönlüme göre bulabilrim. zira az bi vaktim kaldı

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
a.s.kardeşim.allah razı olsun.cümlemize inş.hayırlı ramazanlar..nasılsın?seni tanımak isterim..
ecmain olsun kardeşim..
bende çalışıyorum...
özel bir şirkette muhabebe tutuyorum..
Allah c.c.bağışlasın kardeşim bebeğin varmış...

neser

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim bana müsade edermisiniz bebişin mama saati geldi durmuyo.yine gelirim.allaha emanetsiniz.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Selametle kalınız...:H
Selam ve duayla
Allah c.c.'a emanet olun..

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Tebliğ ve Desteğe Devam inşALLAH​

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
kapandığım ilk gün heyecandan uyuyamadım, hem ilk günümdü Rabbim dularımı kabul etmişti hemde daha önce hiç eşarp bağlamamıştım :) o sabah normalden yarım saat daha erken uyandım, abdestimi alıp eşarbımı bağlamaya çalıştım ama ne mümkün. Allah seni inandırsın elimin titremesinden iğneyi takamıyodum, Rabbimin bi emrini daha yerine getiriyodum nasıl heyacanlanmamki sevinçten ağladım ağladım bi besmele çektim en sonunda iğneyi takabildim, en az 3-4 gün ellerim böyle titredi. işyerine gidince herkes şaşırdı, bazı arkadaşlarım çok sevindiler ama sanki ben o gün işyerine değilde bi bayram yerine gitmişim gibi mutluydum, elimle sürekli eşarbımın başımda durup durmadığını kontrol ediyodum. düşecek saçım açılacak diye çok korkuyorum, halbuki kaç yerinde iğne vardı ama korkuyodum. aradan bi kaç gün geçince bu durumada alıştım. artık başörtüme alışmıştım, insanlar suratıma dikkatli dikkatli bakarken neden öyle baktıklarını soruyodum, başörtümü gösterinde gülüp eşarbımmı :) diyodum. benimsemiştim alışmıştım. şimdi yine heyecanlandım :) o yüzden zor yazıyorum. anlat anlat bitmez fazlada sıkmayım seni
selamun aleyküm kardeşim,yazdıklarını okurken inanki içim titredi,zaten bu aralar çok duygusalım gözlerim doldu,kendimi getirdim aklıma,bende öle olmuştum bir türlü ilk iğnemi takamamıştım,rabbim yardımcı oluyor,seninde hayırlı olsun tesettürün kardeşim,rabbim daim eylesin inşlh,ALLAH 'A emanet ol....

allies

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH bize de nasip etsin insallah. kızmayın sakın :)

K

KırıkTesti

selamun aleyküm kardeşim,yazdıklarını okurken inanki içim titredi,zaten bu aralar çok duygusalım gözlerim doldu,kendimi getirdim aklıma,bende öle olmuştum bir türlü ilk iğnemi takamamıştım,rabbim yardımcı oluyor,seninde hayırlı olsun tesettürün kardeşim,rabbim daim eylesin inşlh,ALLAH 'A emanet ol....

Allah razı olsun, cümlemizinki daim olsun, biz başımızı kapattıkça Rabbim kalplerimizi kendine açsın. Allah'a emanet olun

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
geldim kuzular ama gitmişsiniz :( ben de calısıyorum. bugün son gün insallah 1 hafta izine cıkıcaz ama cok yogun :(

Ve Aleyküm Selam...
Hoşgeldin kardeşim:a12:
Allah c.c. yar ve yardımcın olsun...
Bu mübarek günlerde ne güzel tatil...
Hayırlı tatiler canım kardeşim...
Selam ve duayla...
Allah c.c. emanet ol..

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm arkadaşlar.bende kapanmak isteyipte kapanamayanlardanım. az önce mukabele takip ederken içime gene o arzu düştü ve acaba netten beni dinleyip yardım edebilecek birileri varmı die oturdum bilgisayar başına. yaklaşık 12 senedir namaz kılıyorum Allah kabul ederse. günahkar kullarız şüphesiz. ben kapanmayı yaptığım bir çok günaha kalkkan olcak die istiyorum en başta. ama benimde annem şuan için karşı. sebebide iş bulmakta zorlanacağım. şu mübarek günlerde içimdeki şu ateşi size anlatsam benle günlerce ağlarsınız şüphesiz. çok istiyorum türbanlı olmayı. hayallerim dularım hep bu yönde. her genç kız gibi gelinliğim hayalini kurarken bile türbanlı gelnlik düşünüyorum. çok istiyorum tarifi mümkün değil. bana yardımcı olun tek isteğim. artık açık dışarı çıkmak istemiyorum.en yakın zamanda türbanlı bi bayan olayım inşallah. dualarınızı bekiyorum.
aramıza hoşgeldin cnm aynı bende aynı durumdayım ve haftaya inş kapanıyorum burdan arkadaşlara müjde:) annem razı oldu sonunda kapanmama.çok sevinçliyim anlatamam şimdi hepinizi çok iyi anlıyorum..Allaha emanet.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt