Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

neser

Kayıtlı Kullanıcı
sen canım azıcıkta sen anlat.adın nazlıydı yanlış anlamadıysam..

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Maaşallah....Subhanallah Barekallah değerli kardeşim...

Örnek olasınız cümle kardeşlerimize inşallah....

İstemek işte budur değerli kardeşim...

İstemek...inanmak...sabırlı olmak....

Selam olsun tüm sevindirenlere

Selam olsun tüm kardeşlerime

Allah c.c. razı olsun Emirleri yerine getirenlere

Rabbim doğru yoldan ayırmasın kardeşim bizleri...bir anlık dahi olsa nefse ve şeytana uydurmasın...

Tebliğ ve Desteğe devam inşallah

Tebliğ ve Desteğe devam inşallah

K

KırıkTesti

Kendi işyerinse işten kovulma derdinde yok benim gibi :) hiç vakit kaybetme çok güzel bu duygu. ben kapanınca bir sürü insan eleştirdi beni, yok saç canlı değilmiş bi erkek saçımızı görüpmü günaha girecekmiş, ayetleri göstersem inanmazlar, onların ellerindeki meallerde değişik yazıyo çünkü. Ne derlerse desinler ben yaptığım şeyin doğru olduğundan zerre şüphe etmedim, hatta neden daha erken kapanmadım diye üzüldüm. Başına taktığın o örtüyle birlikte hayatında o kadar çok şey değişiyoki anlatamam. otomatik olarak o örtü sayesinde günah kavramı daha çok aklına geliyo, bişey yapacakken sana göre doğru bile olsa bu hareketinin bütün kapalı bayanlara mal edileceğini düşünüp ona göre davranıyosun. çok güzel bi duygu anlatamıyorum, umarım sen anlıyosundur. :)

neser

Kayıtlı Kullanıcı
Kendi işyerinse işten kovulma derdinde yok benim gibi :) hiç vakit kaybetme çok güzel bu duygu. ben kapanınca bir sürü insan eleştirdi beni, yok saç canlı değilmiş bi erkek saçımızı görüpmü günaha girecekmiş, ayetleri göstersem inanmazlar, onların ellerindeki meallerde değişik yazıyo çünkü. Ne derlerse desinler ben yaptığım şeyin doğru olduğundan zerre şüphe etmedim, hatta neden daha erken kapanmadım diye üzüldüm. Başına taktığın o örtüyle birlikte hayatında o kadar çok şey değişiyoki anlatamam. otomatik olarak o örtü sayesinde günah kavramı daha çok aklına geliyo, bişey yapacakken sana göre doğru bile olsa bu hareketinin bütün kapalı bayanlara mal edileceğini düşünüp ona göre davranıyosun. çok güzel bi duygu anlatamıyorum, umarım sen anlıyosundur. :)

evet hayatım anlıyorum çok istiyorum inş.yapıcam en kısa zamanda.kız varya ilaç gibi geliyosun insana.allah razı olsun senden:)

neser

Kayıtlı Kullanıcı
ya saatlerce konuşmak istiyorum aslında bu konuyu.bide seni tanımakta istiyorum yakından.ama şimdi kusura bakmazsan müsade istiycem senden.oğlum uyandı.ilgilenmem lazım ama en kısa sürede burdayım tamammı sende burda olursan görüşürüz allaha emanet ol kardeşim..

K

KırıkTesti

kapandığım ilk gün heyecandan uyuyamadım, hem ilk günümdü Rabbim dularımı kabul etmişti hemde daha önce hiç eşarp bağlamamıştım :) o sabah normalden yarım saat daha erken uyandım, abdestimi alıp eşarbımı bağlamaya çalıştım ama ne mümkün. Allah seni inandırsın elimin titremesinden iğneyi takamıyodum, Rabbimin bi emrini daha yerine getiriyodum nasıl heyacanlanmamki sevinçten ağladım ağladım bi besmele çektim en sonunda iğneyi takabildim, en az 3-4 gün ellerim böyle titredi. işyerine gidince herkes şaşırdı, bazı arkadaşlarım çok sevindiler ama sanki ben o gün işyerine değilde bi bayram yerine gitmişim gibi mutluydum, elimle sürekli eşarbımın başımda durup durmadığını kontrol ediyodum. düşecek saçım açılacak diye çok korkuyorum, halbuki kaç yerinde iğne vardı ama korkuyodum. aradan bi kaç gün geçince bu durumada alıştım. artık başörtüme alışmıştım, insanlar suratıma dikkatli dikkatli bakarken neden öyle baktıklarını soruyodum, başörtümü gösterinde gülüp eşarbımmı :) diyodum. benimsemiştim alışmıştım. şimdi yine heyecanlandım :) o yüzden zor yazıyorum. anlat anlat bitmez fazlada sıkmayım seni

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
kapandığım ilk gün heyecandan uyuyamadım, hem ilk günümdü Rabbim dularımı kabul etmişti hemde daha önce hiç eşarp bağlamamıştım :) o sabah normalden yarım saat daha erken uyandım, abdestimi alıp eşarbımı bağlamaya çalıştım ama ne mümkün. Allah seni inandırsın elimin titremesinden iğneyi takamıyodum, Rabbimin bi emrini daha yerine getiriyodum nasıl heyacanlanmamki sevinçten ağladım ağladım bi besmele çektim en sonunda iğneyi takabildim, en az 3-4 gün ellerim böyle titredi. işyerine gidince herkes şaşırdı, bazı arkadaşlarım çok sevindiler ama sanki ben o gün işyerine değilde bi dayram yerine gitmişim gibi mutluydum, elimle sürekli eşarbımın başımda durup durmadığını kontrol ediyodum. düşecek saçım açılacak diye çok korkuyorum, halbuki kaç yerinde iğne vardı ama korkuyodum. aradan bi kaç gün geçince bu durumada alıştım. artık başörtüme alışmıştım, insanlar suratıma dikkatli dikkatli bakarken neden öyle baktıklarını soruyodum, başörtümü gösterinde gülüp eşarbımmı :) diyodum. benimsemiştim alışmıştım. şimdi yine heyecanlandım :) o yüzden zor yazıyorum. anlat anlat bitmez fazlada sıkmayım seni

maşALLAH kardeşim duygularınıza kayıtsız kalmak mümkün degil...bu güzellik ayrı bir duygu ayrı bi haz veriyor insana....

anlatılması tarif edilmesi mümkün degil yıllar oldu kapanalı ben aynı duyguyu her defasında yaşıyorum elhmadülillah....

rabbim yolunuzu kendi yolunda sabit kılsın inşa-ALLAH...

hayırlı bereketli günler...

selam ve dua ile...

ınananpınar

Kayıtlı Kullanıcı
kırıktesti rumuzlu kardeşim Allah razı olsun o kadar güzel anlatmışsınki yaşadıklarını. bunları yaşayan tek benmiyim benim imtihanımmı die düşünüyordum çoğu zaman. Allah banada nasip etsin en kısa zamanda. benim tüm hayallerimin başı türbanlı olmak. eşarplar almak ona göre kıyafetler seçmek. hatta sürekli alışveriş yaptığım bir mağaza var onun her kapısından girişimde acaba ne zaman türbanıma uygun kıyafet seçmeye geleceğim buraya diye düşünür dururum. iyiki varsınız ve tecrübelerinizi bizlerden eksik etmiyorsunuz. ben şuan işsizim. her iş görüşmesine gidişimde bir özel durumum var namaz kılabilirmiyim burda diyorum. ayrı vakit istemiyorum yemek molalırını o şekilde değerlendirmeme izin verin yeter diorum. kimi olağan karşılıyor kimisi yadırgıyor. belkide açık olduğumdan böyle düşünüyorlar diorum ve tepki vermiyorum. eski iş yerimdede küçük bir mutfak vardı orada kılardım Allah kabul etsin. dediğim gibi şuan işsizim ve kapanıp öyle rızkımı bulayım daha doğrusu rızkım beni bulsun diyorum. her duamda namazımı kılabileceğim başım örtülü çalışabileceğim bir iş yeri nasip et die dua ediyorum. hatta cuma saati tefriciye duasına başladım bu niyetle.Allah kabul etsin. hepinize hayırlı cumalar. duanızda olayım inş.

K

KırıkTesti

Kardeşim cümlemizden rzı olsun. hiç bekleme, kısmetinde varsa gelip seni bulur. Sen inşallah biran önce kapan, ardından inşallah güzel bi iş çıkar karşına. kader diye bişeye inanıyoruz sonuçta, kapalıda açıkta olsan kısmetinde iş varsa gelip seni bulacak, yoksa o bu şu bişey bahane olacak. onun için hiç zaman kaybetme, erteleme inşallah. Hatta Ankaradaysan ilk eşarbını birlikte alalım, değilsen kargoyla yollarım.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleyküm kardeşlerim...
Kırık testi kardeşim yazdıklarını keyifle okudum...:a12:
Maşallah Barekallah Subhanallah...:a35:
Allah c.c bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin...
Güzel duyguları ve huzuru yaşamayı bütün kardeşlerimize nasib etsin...

ınanan pınar kardeşim;
Negüzel duygu ve düşüncelerdesin
Allah c.c.en kısa zamanda bu huzuru tatmanı nasib etsin kardeşim...
İnşallah hayırlı haberlerini alır sevincine ortak oluruz...
Dualarımdasınız..
Selametle kalın...:H
Allah c.c. emanet olun...

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
kırıktesti rumuzlu kardeşim Allah razı olsun o kadar güzel anlatmışsınki yaşadıklarını. bunları yaşayan tek benmiyim benim imtihanımmı die düşünüyordum çoğu zaman. Allah banada nasip etsin en kısa zamanda. benim tüm hayallerimin başı türbanlı olmak. eşarplar almak ona göre kıyafetler seçmek. hatta sürekli alışveriş yaptığım bir mağaza var onun her kapısından girişimde acaba ne zaman türbanıma uygun kıyafet seçmeye geleceğim buraya diye düşünür dururum. iyiki varsınız ve tecrübelerinizi bizlerden eksik etmiyorsunuz. ben şuan işsizim. her iş görüşmesine gidişimde bir özel durumum var namaz kılabilirmiyim burda diyorum. ayrı vakit istemiyorum yemek molalırını o şekilde değerlendirmeme izin verin yeter diorum. kimi olağan karşılıyor kimisi yadırgıyor. belkide açık olduğumdan böyle düşünüyorlar diorum ve tepki vermiyorum. eski iş yerimdede küçük bir mutfak vardı orada kılardım Allah kabul etsin. dediğim gibi şuan işsizim ve kapanıp öyle rızkımı bulayım daha doğrusu rızkım beni bulsun diyorum. her duamda namazımı kılabileceğim başım örtülü çalışabileceğim bir iş yeri nasip et die dua ediyorum. hatta cuma saati tefriciye duasına başladım bu niyetle.Allah kabul etsin. hepinize hayırlı cumalar. duanızda olayım inş.

Allah kabul etsin dualarını kardeşim inşallah tez zamanda sende yaşarsın bu duyguyu yürekten isteyince Rabbim nasip ediyor çok şükür bende zor bi sürecin ardından kapandım hala bi takım sıkıntılar yaşıyorum ama Rabbim benim kalbimi biliyo ya gerisi boş diyorum ve örtüme sarılıyorum..kim ne derse desin hiç önemi yok bugun kapanalı 3hafta oldu hala inanamıyorum kapandığıma böyle bi mutluluk yok hep şükrediyorum..isteyen kardeşlerimede nasip olsun diye dua ediyorum..Allah yar ve yardımcın olsun..selam ve dua ile...

ınananpınar

Kayıtlı Kullanıcı
Allah kabul etsin dualarını kardeşim inşallah tez zamanda sende yaşarsın bu duyguyu yürekten isteyince Rabbim nasip ediyor çok şükür bende zor bi sürecin ardından kapandım hala bi takım sıkıntılar yaşıyorum ama Rabbim benim kalbimi biliyo ya gerisi boş diyorum ve örtüme sarılıyorum..kim ne derse desin hiç önemi yok bugun kapanalı 3hafta oldu hala inanamıyorum kapandığıma böyle bi mutluluk yok hep şükrediyorum..isteyen kardeşlerimede nasip olsun diye dua ediyorum..Allah yar ve yardımcın olsun..selam ve dua ile...
canım kardeşim Allah yaşadığın sıkıntıları biran önce gidersin inş.Allah banada nasip etsin böyle örtülü üç haftalar, onüç haftalar, onüç yıllar bir ömür inş.

ınananpınar

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşlerim. ya inanamıyorum birilerine bunu anlattım. paylaşacağım birtek arkadaşım var onlada her zaman konuşamıyoruz. ilaç gibisiniz şükürler olsun. Allah ayrı ayrı kalbinizdekileri versin inş. Ben istanbuldayım kırıktesti kardeşim. İnşallah bir gün seni ziyaret etmek nasip olur. tanımadan bana destek oldun ya Allah sıkıntı göstermesin sana inş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt