bebeğine çalıştığın yerdemi bakıyosun
evet canım kendi işyerim.rahatım o yüzden
bebeğine çalıştığın yerdemi bakıyosun
Maaşallah....Subhanallah Barekallah değerli kardeşim...
Örnek olasınız cümle kardeşlerimize inşallah....
İstemek işte budur değerli kardeşim...
İstemek...inanmak...sabırlı olmak....
Selam olsun tüm sevindirenlere
Selam olsun tüm kardeşlerime
Allah c.c. razı olsun Emirleri yerine getirenlere
Rabbim doğru yoldan ayırmasın kardeşim bizleri...bir anlık dahi olsa nefse ve şeytana uydurmasın...
Tebliğ ve Desteğe devam inşallah
Kendi işyerinse işten kovulma derdinde yok benim gibihiç vakit kaybetme çok güzel bu duygu. ben kapanınca bir sürü insan eleştirdi beni, yok saç canlı değilmiş bi erkek saçımızı görüpmü günaha girecekmiş, ayetleri göstersem inanmazlar, onların ellerindeki meallerde değişik yazıyo çünkü. Ne derlerse desinler ben yaptığım şeyin doğru olduğundan zerre şüphe etmedim, hatta neden daha erken kapanmadım diye üzüldüm. Başına taktığın o örtüyle birlikte hayatında o kadar çok şey değişiyoki anlatamam. otomatik olarak o örtü sayesinde günah kavramı daha çok aklına geliyo, bişey yapacakken sana göre doğru bile olsa bu hareketinin bütün kapalı bayanlara mal edileceğini düşünüp ona göre davranıyosun. çok güzel bi duygu anlatamıyorum, umarım sen anlıyosundur.
![]()
kapandığım ilk gün heyecandan uyuyamadım, hem ilk günümdü Rabbim dularımı kabul etmişti hemde daha önce hiç eşarp bağlamamıştımo sabah normalden yarım saat daha erken uyandım, abdestimi alıp eşarbımı bağlamaya çalıştım ama ne mümkün. Allah seni inandırsın elimin titremesinden iğneyi takamıyodum, Rabbimin bi emrini daha yerine getiriyodum nasıl heyacanlanmamki sevinçten ağladım ağladım bi besmele çektim en sonunda iğneyi takabildim, en az 3-4 gün ellerim böyle titredi. işyerine gidince herkes şaşırdı, bazı arkadaşlarım çok sevindiler ama sanki ben o gün işyerine değilde bi dayram yerine gitmişim gibi mutluydum, elimle sürekli eşarbımın başımda durup durmadığını kontrol ediyodum. düşecek saçım açılacak diye çok korkuyorum, halbuki kaç yerinde iğne vardı ama korkuyodum. aradan bi kaç gün geçince bu durumada alıştım. artık başörtüme alışmıştım, insanlar suratıma dikkatli dikkatli bakarken neden öyle baktıklarını soruyodum, başörtümü gösterinde gülüp eşarbımmı
diyodum. benimsemiştim alışmıştım. şimdi yine heyecanlandım
o yüzden zor yazıyorum. anlat anlat bitmez fazlada sıkmayım seni
Güzel duanıza amin diyorum. Allah razı olsun
kırıktesti rumuzlu kardeşim Allah razı olsun o kadar güzel anlatmışsınki yaşadıklarını. bunları yaşayan tek benmiyim benim imtihanımmı die düşünüyordum çoğu zaman. Allah banada nasip etsin en kısa zamanda. benim tüm hayallerimin başı türbanlı olmak. eşarplar almak ona göre kıyafetler seçmek. hatta sürekli alışveriş yaptığım bir mağaza var onun her kapısından girişimde acaba ne zaman türbanıma uygun kıyafet seçmeye geleceğim buraya diye düşünür dururum. iyiki varsınız ve tecrübelerinizi bizlerden eksik etmiyorsunuz. ben şuan işsizim. her iş görüşmesine gidişimde bir özel durumum var namaz kılabilirmiyim burda diyorum. ayrı vakit istemiyorum yemek molalırını o şekilde değerlendirmeme izin verin yeter diorum. kimi olağan karşılıyor kimisi yadırgıyor. belkide açık olduğumdan böyle düşünüyorlar diorum ve tepki vermiyorum. eski iş yerimdede küçük bir mutfak vardı orada kılardım Allah kabul etsin. dediğim gibi şuan işsizim ve kapanıp öyle rızkımı bulayım daha doğrusu rızkım beni bulsun diyorum. her duamda namazımı kılabileceğim başım örtülü çalışabileceğim bir iş yeri nasip et die dua ediyorum. hatta cuma saati tefriciye duasına başladım bu niyetle.Allah kabul etsin. hepinize hayırlı cumalar. duanızda olayım inş.
canım kardeşim Allah yaşadığın sıkıntıları biran önce gidersin inş.Allah banada nasip etsin böyle örtülü üç haftalar, onüç haftalar, onüç yıllar bir ömür inş.Allah kabul etsin dualarını kardeşim inşallah tez zamanda sende yaşarsın bu duyguyu yürekten isteyince Rabbim nasip ediyor çok şükür bende zor bi sürecin ardından kapandım hala bi takım sıkıntılar yaşıyorum ama Rabbim benim kalbimi biliyo ya gerisi boş diyorum ve örtüme sarılıyorum..kim ne derse desin hiç önemi yok bugun kapanalı 3hafta oldu hala inanamıyorum kapandığıma böyle bi mutluluk yok hep şükrediyorum..isteyen kardeşlerimede nasip olsun diye dua ediyorum..Allah yar ve yardımcın olsun..selam ve dua ile...