Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
Ve Aleyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Ve Aleyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

selamun aleyküm kardeşlerim ,çok sık bulunamasamda eskisi gibi en çok bu konuyu seviyorum ,kendimden çok sey buluyorum ve rabbime şükürler olsun bana bunu yaşatda nasip etti,tüm kapanmak isteyen kardeşlerimede nasip et rabbim diyorum,dularımdasınız kardeşlerim,hiç aklımdan çıkmıyorsunuz,yaşadım zorlukları bilirim çünkü,dualarımda destekçinizim....sizlerde benim için dua edin olurmu hamileliğimin ilk haftaları bebeğimde bi problem olmasın ve sımsıkı tutunsun benim ona çok ihtiyacım var çünkü,ALLAH razı olsun cümlenizden,selametle......

Değerli kardeşim ÇOk GÜZEL bir haber bu...Rabbim hayırlısıyla bir nefeste kurtulmanızı nasip eylesin inşallah

SAĞLIKLI SIHHATLİ , ANASINA BABASINA HAYIRLI DİNİ BÜTÜN salih veya saliha bir EVLAT NASİP EYLESİN İNŞALLAH...

Rabbim RAHAT BİR HAMİLELİK geçirmenizi nasip eylesin inşallah

Allah'a c.c. emanet olunuz

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Nur nisa ablacim cok sevindim senin adina :) Rabbim minik kardesime saglikli bir $ekilde geli$mesini nasib eylesin insaALLAH hayirlisiyla alirsin vakti gelince :) kucagina...
Allahim nurundan versin ona... Allaha emanetsin ablacim kendine cooook iyi bakB)

ALLAH razı olsun kardeşim,amin inşlh,duaların için de yürekten tesekkür ediyorum,sende rabbime emanet ol,hayırlı cumalar

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
ve Aleykum selam canım bizde senin gibi bir arkadaşımızın bizimle burda olmasına mutluluk duyuyoruz bebeğin olacakmıs çok sevindim teyze oluyoruz yani :) Canım Rabbim bebeişimizin bütün aylarını sağlıklı bir şekilde tamamlayıp en kolay şekilde kucagına almanı nasipetsin (Amin )
hayırlı aksamlar selam ve dua ile

selamun aleyküm burcu kardeşim;ya sen yoktun kaç zamandır ama sana hayırlı haberlerle ulaşmak varmış,yaaa teyze oluyosun rabbimin izni ile duaların için canı gönülden amin kardeşim,selametle hayırlı cumalar.....

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşim ÇOk GÜZEL bir haber bu...Rabbim hayırlısıyla bir nefeste kurtulmanızı nasip eylesin inşallah

SAĞLIKLI SIHHATLİ , ANASINA BABASINA HAYIRLI DİNİ BÜTÜN salih veya saliha bir EVLAT NASİP EYLESİN İNŞALLAH...

Rabbim RAHAT BİR HAMİLELİK geçirmenizi nasip eylesin inşallah

Allah'a c.c. emanet olunuz

ALLAH razı olsun berat ablacım ,çok saol,dualrın ve desteğin için,bugünlerde dualara çok ihtiyacım var çünkü,rabbim hayırlı cumalar ihsan etsin,selametle...

neser

Kayıtlı Kullanıcı
doğru yere geldim değilmi?kırıktesti kardeşim buradamısın?

neser

Kayıtlı Kullanıcı
tşk ederim canım henüz yeni üye olduğum için kimseyi tanımıyorum sadece kırıktestiyle bi konuştuk peşine düştüm bende bırakmıyorum yakasını :)

K

KırıkTesti

Ben kapanmaya 2 günde karar verdim, o 2 gün boyunca resmen hayattan kopmuştum. sürekli eşarplarımın renklerini hayal ediyodum, kimlerin ne tepkiler verebileceğini, kimin dalga geçip, kimin sevineceğini. eşimin annemin babamın kardeşimin teker teker neler diyeceğini. babamın mutluluktan ağlayacağını düşünüyodum mesela hiç kimsenin fikrini almadım, fikrimi hiç kimseyle paylaşmadım eşimle bile. sadece kapanırken yanımda kardeşim olsun istedim ve onu eşarpçının önüne çağırdım. o geldiğinde artık bende kapalı bi insandım. o anın güzelliğini anlatmaya kelimeler yetmez, sarılmalar ağlamalar, hayatımın en mutlu günüydü. eve geldiğimde kimse kapandığımı anlamadı çünkü namazlardan sonra saçımı açmaz uyuyana kadar öyle beklerdim babam hayal ettiğim gibi ağlamadı, sadece kuru bi hayırlı olsun inşALLAH daim olsun dedi, anladımki bana güvenmiyo sıkılıp bi süre sonra yeniden saçımı açarım diye düşünüyo. annemde babam gibi tepkisizdi. kendi evime geçtim aynı tepkisizlik eşimdede var, ooda hiç şaşırmadı yakışmış hayırlı olsun dedi sadece. itiraf etmek gerekirse hayal kırıklığı yaşıyodum. babamın en çok istediği şey kapanmamdı ama şimdi tepkisizdi. ama ben onlar için değil dinimin gereği olduğu için kapanmıştım. benim sorunum burdan sonra başladı. eskisi gibi pantolon giymemi istedi annem, pardesü giymeme karşı çıktı, yaşım gençmiş sonra pişman olurmuşum, çıkarmak istermişim ama gurur yaparmışım çıkarmazmışım mutsuz olurmuşum. tabiki annemi kırmadım ama dediğinide yapmadım. ilk başlarda biraz söylendi ama baktı ben kararlıyım ve böyle mutluyum sadece arada bir iğnelemekle yetindi, fazla zaman geçmeden onuda bıraktı, kendime aldığım tek eşarp, kapandığım ilk gün aldığım eşarptır, sonraki eşarplarımıda kıyafetlerimide hep annem aldı.
Bide rızık kaygısı yaşarız çocğumuz. Bu kaygıyı bende yaşadım. Kapandığım için işten kovulurum diiye düşünüyodum, ama ne olursa olsun zaten göze almıştım, o dönem çok fazla borcumuz vardı, o kadar borç içinde bide işsiz kalmak kötü olacaktı. ama ben kapanmayı çok istedim erteleyemezdim, mademki rızkı veren allahtı bizde nasibimiz kadar yerdik. işyeri sahibimiz inançsız bi insandı ve ona göre başörtüsü gereksizdi vs. düşünki o bile hiç sesini çıkarmadı hayırlı olsun dedi, ben kapandıktan sonra bana daha bi saygı duyar oldu, namaz vakitlerinde işimi bırakıp namaz kılmam için uyardı çok defa. hadi sen kıl yerine ben bakarım dedi. işte böyle :)
Eğer sen gerçekten istersen hiç bi engel karşında duramaz Rabbimin izniyle. benim yaptğım tek şey rabbime sığınıp bütün samimiyetimle istemek ve yalvarmak oldu. gerisi rabbimin kontrolündeydi. Dışardan ağır tepkiler aldığımda oldu, genç yaşımda pardesü giydiğim için dua eden tayzelerim, amcalarımda oldu. bunlar hiç önemli değil, önemli olan Allahın rızasını kazanmak.
Önemli olan yaratılmışların değil, Yaradanın rızasını gözetmek.

şükürler olsun Rabbim bana nasip etti, isteyen, istemeyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Amin

K

KırıkTesti

burdayım canım burcu arkadaşım kopyalamamı istemişti, bereceremedimde yeniden yazdım :)

neser

Kayıtlı Kullanıcı
hııı bende nereye kayboldu bu kardeşim dedim.

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
nazlı kardeşim bu anlattıkların kimin hayat hikayesi senin mi burcunun mu

K

KırıkTesti

neser senin adın neydi canım, çalışıyomusun evdemisin anlatsana azcık. evlisin onu biliyorum :)

neser

Kayıtlı Kullanıcı
anlat canım ya benim bebiş uyanana kadar burdayım

neser

Kayıtlı Kullanıcı
evet evliyim bi oğlum var çalışıyorum muhasebeciyim canım.adım neslihan.başka..

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
ooooooo sizin sohbetinize doyum olmaz.ben çıkıyorum
Rabbimizin selamı üzerinize olsun.
nazlı sen anlat
gelince okuyacağım inşallah.
selametle

berat05

Yönetici
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Ben kapanmaya 2 günde karar verdim, o 2 gün boyunca resmen hayattan kopmuştum. sürekli eşarplarımın renklerini hayal ediyodum, kimlerin ne tepkiler verebileceğini, kimin dalga geçip, kimin sevineceğini. eşimin annemin babamın kardeşimin teker teker neler diyeceğini. babamın mutluluktan ağlayacağını düşünüyodum mesela hiç kimsenin fikrini almadım, fikrimi hiç kimseyle paylaşmadım eşimle bile. sadece kapanırken yanımda kardeşim olsun istedim ve onu eşarpçının önüne çağırdım. o geldiğinde artık bende kapalı bi insandım. o anın güzelliğini anlatmaya kelimeler yetmez, sarılmalar ağlamalar, hayatımın en mutlu günüydü. eve geldiğimde kimse kapandığımı anlamadı çünkü namazlardan sonra saçımı açmaz uyuyana kadar öyle beklerdim babam hayal ettiğim gibi ağlamadı, sadece kuru bi hayırlı olsun inşALLAH daim olsun dedi, anladımki bana güvenmiyo sıkılıp bi süre sonra yeniden saçımı açarım diye düşünüyo. annemde babam gibi tepkisizdi. kendi evime geçtim aynı tepkisizlik eşimdede var, ooda hiç şaşırmadı yakışmış hayırlı olsun dedi sadece. itiraf etmek gerekirse hayal kırıklığı yaşıyodum. babamın en çok istediği şey kapanmamdı ama şimdi tepkisizdi. ama ben onlar için değil dinimin gereği olduğu için kapanmıştım. benim sorunum burdan sonra başladı. eskisi gibi pantolon giymemi istedi annem, pardesü giymeme karşı çıktı, yaşım gençmiş sonra pişman olurmuşum, çıkarmak istermişim ama gurur yaparmışım çıkarmazmışım mutsuz olurmuşum. tabiki annemi kırmadım ama dediğinide yapmadım. ilk başlarda biraz söylendi ama baktı ben kararlıyım ve böyle mutluyum sadece arada bir iğnelemekle yetindi, fazla zaman geçmeden onuda bıraktı, kendime aldığım tek eşarp, kapandığım ilk gün aldığım eşarptır, sonraki eşarplarımıda kıyafetlerimide hep annem aldı.
Bide rızık kaygısı yaşarız çocğumuz. Bu kaygıyı bende yaşadım. Kapandığım için işten kovulurum diiye düşünüyodum, ama ne olursa olsun zaten göze almıştım, o dönem çok fazla borcumuz vardı, o kadar borç içinde bide işsiz kalmak kötü olacaktı. ama ben kapanmayı çok istedim erteleyemezdim, mademki rızkı veren allahtı bizde nasibimiz kadar yerdik. işyeri sahibimiz inançsız bi insandı ve ona göre başörtüsü gereksizdi vs. düşünki o bile hiç sesini çıkarmadı hayırlı olsun dedi, ben kapandıktan sonra bana daha bi saygı duyar oldu, namaz vakitlerinde işimi bırakıp namaz kılmam için uyardı çok defa. hadi sen kıl yerine ben bakarım dedi. işte böyle :)
Eğer sen gerçekten istersen hiç bi engel karşında duramaz Rabbimin izniyle. benim yaptğım tek şey rabbime sığınıp bütün samimiyetimle istemek ve yalvarmak oldu. gerisi rabbimin kontrolündeydi. Dışardan ağır tepkiler aldığımda oldu, genç yaşımda pardesü giydiğim için dua eden tayzelerim, amcalarımda oldu. bunlar hiç önemli değil, önemli olan Allahın rızasını kazanmak.
Önemli olan yaratılmışların değil, Yaradanın rızasını gözetmek.

şükürler olsun Rabbim bana nasip etti, isteyen, istemeyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Amin

Maaşallah....Subhanallah Barekallah değerli kardeşim...

Örnek olasınız cümle kardeşlerimize inşallah....

İstemek işte budur değerli kardeşim...

İstemek...inanmak...sabırlı olmak....

Selam olsun tüm sevindirenlere

Selam olsun tüm kardeşlerime

Allah c.c. razı olsun Emirleri yerine getirenlere

Rabbim doğru yoldan ayırmasın kardeşim bizleri...bir anlık dahi olsa nefse ve şeytana uydurmasın...

Tebliğ ve Desteğe devam inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt