Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

ınananpınar

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm arkadaşlar.bende kapanmak isteyipte kapanamayanlardanım. az önce mukabele takip ederken içime gene o arzu düştü ve acaba netten beni dinleyip yardım edebilecek birileri varmı die oturdum bilgisayar başına. yaklaşık 12 senedir namaz kılıyorum Allah kabul ederse. günahkar kullarız şüphesiz. ben kapanmayı yaptığım bir çok günaha kalkkan olcak die istiyorum en başta. ama benimde annem şuan için karşı. sebebide iş bulmakta zorlanacağım. şu mübarek günlerde içimdeki şu ateşi size anlatsam benle günlerce ağlarsınız şüphesiz. çok istiyorum türbanlı olmayı. hayallerim dularım hep bu yönde. her genç kız gibi gelinliğim hayalini kurarken bile türbanlı gelnlik düşünüyorum. çok istiyorum tarifi mümkün değil. bana yardımcı olun tek isteğim. artık açık dışarı çıkmak istemiyorum.en yakın zamanda türbanlı bi bayan olayım inşallah. dualarınızı bekiyorum.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

selamunaleyküm arkadaşlar.bende kapanmak isteyipte kapanamayanlardanım. az önce mukabele takip ederken içime gene o arzu düştü ve acaba netten beni dinleyip yardım edebilecek birileri varmı die oturdum bilgisayar başına. yaklaşık 12 senedir namaz kılıyorum Allah kabul ederse. günahkar kullarız şüphesiz. ben kapanmayı yaptığım bir çok günaha kalkkan olcak die istiyorum en başta. ama benimde annem şuan için karşı. sebebide iş bulmakta zorlanacağım. şu mübarek günlerde içimdeki şu ateşi size anlatsam benle günlerce ağlarsınız şüphesiz. çok istiyorum türbanlı olmayı. hayallerim dularım hep bu yönde. her genç kız gibi gelinliğim hayalini kurarken bile türbanlı gelnlik düşünüyorum. çok istiyorum tarifi mümkün değil. bana yardımcı olun tek isteğim. artık açık dışarı çıkmak istemiyorum.en yakın zamanda türbanlı bi bayan olayım inşallah. dualarınızı bekiyorum.

İnşallah kardeşim...
Kalbindeki o istek ve arzu kaybolmasın inşallah...
RAbbim en kısa zamanda dileğini gerçekleştirsin...
Aminnn...
Allah CC. yar ve yardımcın olsun...

KüBrA1988

Kayıtlı Kullanıcı

InsaALLAH güzel bacim benim sen yeter ki iste. Isteyene verir mevla. Dualarim hep seninle B)B)

"Dokunmayin basörtüme ya$ayamam ben onsuz. Soruyorum size balik ya$armi susuz?"

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Aleyküm Selam canım kardeşim...
Duygularını okadar güzel ifade etmişsinki...
okurken çok duygulandım...
Allah c.c. içindeki güzel duyguları daim etsin...
canım kardeşim fazla söyleyecek kelime bulamıyorum...
Sen Maşallah herşeyin farkındasn...
Sadece ilk adımı atmak kalmış..
Her bebeğin ilk adımı zordur...
Ama bebekler çok isteklidirler...
Onlarda hisederler ilk adımdan sonra herşey daha kolay olacaktır...
Önemli olan ilk adımdır...
Canım kardeşim Sende Merhametliler Merhametlisi bizi bizden çok seven;
Bizi yoktan vareden Sevgisiyle var eden Yüceler Yücesi c.c. rızası için ilk adımını at..
Oc.c.'nun rızası olunca herşey kolay oluyor huzurlu ve güzel oluyor..

Kendini Allah'a teslim etmekten gayri ne var önemli olan...
Allah c.c. bize Hz. İbrahim (A.S.) teslimiyeti kimi teslimiyet nasib etsin...
Allah c.c. en yakın zamanda seni ve bütün kardeşlerimin tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin...
Dualarımdasın canım kardeşim
selametle kal...
Hayırlı Ramazan'lar...
Dualarda buluşmak dileğiyle...
Allah c.c. emanet ol...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOKÇA DUYDUĞUMUZ, ruhumuza inşirah, kalbimize ümit veren bir kudsî hadistir. Buhârî, Müslim ve Tirmizî ve İbn Mâce’de geçen… Ebu Hureyre radıyallahu anhın rivayet ettiği… Bizi Allah hakkında hüsnüzanna davet eden…​
Buyurur ki Resûlullah aleyhissalâtu vesselam: “Ben kulumun zannı üzereyim. Kulum beni andığında, Ben onunla birlikteyimdir. O Beni kendi başına zikrederse, Ben de onu kendim zikrederim. O Beni bir topluluk içinde zikrederse, Ben onu onunkinden daha hayırlı bir topluluk içinde zikrederim. Kulum Bana bir karış yaklaşırsa ben ona bir arşın yaklaşırım. O bana bir arşın yaklaşırsa, ben ona bir kulaç yaklaşırım. O bana yürüyerek gelirse, Ben ona koşarak giderim.”

berat05

Yönetici
Kapanmak isteyen kardeşlerimize .....ölüm ne zaman kapımızı çalar belli olmaz...

Kapanmak isteyen kardeşlerimize .....ölüm ne zaman kapımızı çalar belli olmaz...

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

ALLAHü Ekber

Yarabbelalemin Sen büyüksün
Sen herşeye Kadirsin
SEN bizim Mevlamızsın
Sen bizi yarı yolda bırakma
Sen tesettürümüzü derimiz eyle
sevgilimiz eyle
Yarabbi Sen kardeşlerimizede sevdir
Yarabbi
tüm hamdlar San'a şükürler San'a
Sen çok Rahman ve Rahim C.C. Olansın
Hasbinallahü ve Ni'mel Vekil

Ve Ni'mel Mevla ve Ni'mel Nasir

berat05

Yönetici
amin!!!! ALLAH razi olsun berat kardes

RAHMAN c.c. cümlemizden razı olur inşallah değerli kardeşim

İnşallah o Düşünen kalplere şifa tez gelir , korkularından emin olurlar ve dinin güzelliğini yaşamak için engellere karşı koyacak gücü bulurlar....

Rabbim cümle kardeşelerimize Hidayet nasip eylesin inşallah...

HİDAYET SADECE ALLAH C.C. tandır.

KüBrA1988

Kayıtlı Kullanıcı
abc21ep8fg5.jpg

BİR GÜN GELİR SANA İŞKENCE OLUR,
BİR GÜN GELİR KÜÇÜK DEVLER MUSALLAT OLUR,
BİR GÜN GELİR OYUNLARI BAŞLARINA YIKILIR,
ÖDÜN VERME SEVDANDAN EY KUTLU BACIM..

İŞKENCELER HALKA HALKA GELİYOR SANA
HÜZÜNLER SEVİNÇLER HEP BİR ARADA
ELBET TE GÜLECEKSİN SENDE BİR GÜN
ÖDÜN VERME SEVDANDAN EY KUTLU BACIM..

SANA DEDİLER SEN HEP SUSACAKSIN
HERKES KONUŞURKEN SENE BAKACAKSIN
BU DÜNYADA SANA ZÜLME EDENLER
HAKKIN KARŞISINDA AF DİLEYECEKLER,,

BİR GÜNS ENİN ÖRTÜNE EL UZATANLAR
KORKMAZLAR MIS ANA EMİR VERENDEN
SEN KUTLU YOLUN NEFERİSİN
ÖDÜN VERME SEVDANDAN EY KUTLU BACIM

AĞLAMA BACIM ARTIK SENDE GÜL
BAKSANA EL SALLIYOR FATMA ANNEM
ÇİLE GEREK BU YOLDA ÇOK GÜLMEK İÇİN
ÖDÜN VERME SEVDANDAN EY KUTLU BACIM

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

ve alyekum selam canım yaşın kac bilmiyorum ama ne kadar guzelki içinizde o yanan ateş var Rabbime bnlerce şükür sizin içinizede vermiş bu ateşi Rabbim daim eylesin
Ama canım seni ne tutuyor anne babamı cevremi peki mahserde Rabbimin huzuruna geldiğinde annem yüzünden bu gunahı işledim demek dahamı kolay elbette kolay heleki bu günahımızından dolayı cehheneme gönderilecek ya örtünmenin sevabı butun gunahlarımızdan agır gelerek bizi cennete götürecekse canım bunlarda var oyuzden ben derimki o içindeki yanan ateşi dinle Rabbimi cok bekletme heleki ömrümüz ne kadar kısa oldugunu bilerek hadi sende örtünğn verdiği huzura kavus bak ozaman göreceksin o huzuru hiçbirşeye değişilmediğini diyeceksin ki ah keşke daha önce kapansaydım
İnşallah senden kapandım haberinide alırız bizi cok bekletme olurmu hayurlı gunler canım

ınananpınar

Kayıtlı Kullanıcı
25 yaşındayım ablacım Allah hayırlı ömür versin inşallah. benim çekincem annemden yana yazdığım gibi. ekonomik olarak ayakları üzerinde durması gerekn birisiyim ve türbanlı olarak iş bulmam zor olcağından annem birilerine muhtaçlığım söz konusu olacak die düşünüyo.durum bundan ibaret:(Allah bana ve tüm inananlara yardım etsin

KüBrA1988

Kayıtlı Kullanıcı
25 yaşındayım ablacım Allah hayırlı ömür versin inşallah. benim çekincem annemden yana yazdığım gibi. ekonomik olarak ayakları üzerinde durması gerekn birisiyim ve türbanlı olarak iş bulmam zor olcağından annem birilerine muhtaçlığım söz konusu olacak die düşünüyo.durum bundan ibaret:(Allah bana ve tüm inananlara yardım etsin

Rizki veren ALLAH bacim. ALLAHa teslim ol , ALLAHa sigin her$ey olur insaALLAH

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamü Aleyküm ve Rahmetullah
canım kardeşim rızkı veren Allah c.c. bu nedenle hiç teredüttün olmasın...
Teslimiyet ve ilk adım çok önemli kardeşim...
Kardeşim bende tesettürlüyüm...
Allah c.c.'ın izniyle tesettürümle çok şükür mesleğimi yapabiliyorum..
Rızkı veren Rabbim'in sayesinde çalışıyorum...
Nice kardeşlerim var tesettürüyle çalışan...
Rabbim'in rızası olunca O c.c. çok güzel yardım ediyor...
Allah'ın izniyle hayırlı haberlerini alma dileğiyle...
Allah c.c. emanet ol..

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşim hoşgeldin;rabbim içinde yanan bu ateşi söndürsün,rabbim seni en kısa zaman da içinde olduğumuz şu mübarek günler hürmetine türbanına kavuştursun kardeşim,dualarımdasın....

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim ,çok sık bulunamasamda eskisi gibi en çok bu konuyu seviyorum ,kendimden çok sey buluyorum ve rabbime şükürler olsun bana bunu yaşatda nasip etti,tüm kapanmak isteyen kardeşlerimede nasip et rabbim diyorum,dularımdasınız kardeşlerim,hiç aklımdan çıkmıyorsunuz,yaşadım zorlukları bilirim çünkü,dualarımda destekçinizim....sizlerde benim için dua edin olurmu hamileliğimin ilk haftaları bebeğimde bi problem olmasın ve sımsıkı tutunsun benim ona çok ihtiyacım var çünkü,ALLAH razı olsun cümlenizden,selametle......

KüBrA1988

Kayıtlı Kullanıcı
Nur nisa ablacim cok sevindim senin adina :) Rabbim minik kardesime saglikli bir $ekilde geli$mesini nasib eylesin insaALLAH hayirlisiyla alirsin vakti gelince :) kucagina...
Allahim nurundan versin ona... Allaha emanetsin ablacim kendine cooook iyi bakB)

ınananpınar

Kayıtlı Kullanıcı
nur nisa abla bebeğini en sağlıklı şekilde kucağına alacaksın inşallah. dua edicem senin için. Allah hayırlı doğum hayırlı büyütmek nasip etsin

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canım anlıyorum Ama rızkı veren Allah Celle Celalühü'dür belki daha kolay iş bulabileceksin orasıda ver değilmi bence hiç erteleme canım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim ,çok sık bulunamasamda eskisi gibi en çok bu konuyu seviyorum ,kendimden çok sey buluyorum ve rabbime şükürler olsun bana bunu yaşatda nasip etti,tüm kapanmak isteyen kardeşlerimede nasip et rabbim diyorum,dularımdasınız kardeşlerim,hiç aklımdan çıkmıyorsunuz,yaşadım zorlukları bilirim çünkü,dualarımda destekçinizim....sizlerde benim için dua edin olurmu hamileliğimin ilk haftaları bebeğimde bi problem olmasın ve sımsıkı tutunsun benim ona çok ihtiyacım var çünkü,ALLAH razı olsun cümlenizden,selametle......

ve Aleykum selam canım bizde senin gibi bir arkadaşımızın bizimle burda olmasına mutluluk duyuyoruz bebeğin olacakmıs çok sevindim teyze oluyoruz yani :) Canım Rabbim bebeişimizin bütün aylarını sağlıklı bir şekilde tamamlayıp en kolay şekilde kucagına almanı nasipetsin (Amin )
hayırlı aksamlar selam ve dua ile

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
Allah herkese nasip eder inşallah tesettüre girmeyi...ALLAH kimseye kaldıramayacaı yükü vermez.önemli olan o kararı vermek.tüm zorluklara karşı direnmek. ALLAH SABIR VE YANINDA SELAMET VERSİN..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt