Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm;

KAPANMAK İSTEYİPTE KAPANAMAYAN ARKADAŞLAR

ALLAH için şu anda elimizde imkan varken bunu iyi bir düşünelim. İnsanlar eğer kendi indi mütalaalarını, hocadan hacıdan, anadan-babadan, radyodan, televizyondan duyduklarını, takvim yaprağından okuduklarını, toplumdan ve piyasadan devşirdiklerini kendilerine din kabul ediyorlar ve bununla amel etmeye çalışıyorlarsa, lehviyyatı ve lağviyyatı kendilerine din kabul etmişler demektir.Oyun ve eğlenceyi din kabul etmişler demektir ve ALLAH korusun bu din yarın bizi cennete götürmeyecektir. Yani oyun ve eğlenceyi kendilerine din kabul etmiş insanlardan yarın bu din nasıl kabul edilecektir.Yinede şüphesiz bilen ALLAH celle celaluh'tur şüphesiz.

Öyleyse bizler bile bu şuursuzluk ve gaflet örneği olay üzerinden ALLAH için aklımızı başımıza alıp bir daha düşünelim.Şu anda bizim din diye inandığımız ve yaşadığımız şey gerçekten Kitap ve sünnete dayalı ALLAH dini mi?Yoksa bir yerlerden devşirme bir din mi?Çünkü unutmayalım ki din, kişinin hayat programının tümüdür.Din,kişinin kendisiyle, Rabbiyle ve insanlarla münâsebetlerinin tümünü düzenleyen kanunlar ve kurallar mecmuasıdır.

Tüm bunları düzenlemek için neye ve kime müracaat ediyorsa kişi onun dininde demektir. Öyleyse kimin dininde olduğumuzu, kimin istediği biçimde hareket ettiğimizi, hayatımızı kimin yasaları istikâmetinde düzenlediğimizi iyi düşünelim. Sonunda kimin cennetine gideceğimize, kimin havuzundan içeceğimize iyi karar verelim.

ALLAH celle celaluh cümlemizin hakkında hayırlısını versin.
Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
veeeeeeeeeee sonunda Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun bende KAPANDIM..çok ama çok mutluyum..heyecanla karışık bi huzur yaşıyorum..Rabbim kapanmak isteyipte kapanamayan tüm kardeşlerimede nasip etsin inşallah..dualarım sizinle....

selamün aleyküm, hayırlı sabahlar kardeşim....
allah c.c. razı olsun kardeşim böyle güzel bir günde güzel haberlerle bizleri sevindirdigin. için...
çok sevindim kardeşim senin adına. çok şükür rabbimize hamdolsun...
rabbim hakkıyla kapananlardan eylesin. inşallah..
hayırlı olsun kardeşim...
selam ve dua ile..
hayırlı cumalar...

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
sağolasın kardeşim Allah razı olsun... amiin inşallah isteyen herkese Rabbim tez zamanda nasip etsin..çok ama çok güzel bir duyguymuş:)

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
veeeeeeeeeee sonunda Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun bende KAPANDIM..çok ama çok mutluyum..heyecanla karışık bi huzur yaşıyorum..Rabbim kapanmak isteyipte kapanamayan tüm kardeşlerimede nasip etsin inşallah..dualarım sizinle....

selamun aleyküm kardeşim,cuman mübarek olsun bu güzel günde gerçekten çok sevindirici bir haber verdin,rabbim tesettürünü daim eylesin inşlh,hakkıyla yerine getirmeyi nasip eylesin,çok sevindim insanın kalbi bir kelebek gibi oluyor,nasıl bir sevinçtir o iyi bilirim,bende daha yeni kapandım mayısta,oyuzden seni çok iyi anlıyorum ve sevincini paylaşıyorum kardeşim....ALLAH'A EMANET OL,RABBİM TÜM KAPANMAK İSTEYİPTE KAPANAMAYAN KARDEŞLERİMİZE DE NASİP ETSİN İNŞLH...AMİN

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeşim aminn Allah razı olsun..bu forumu sürekli takip ediyorum aylardır her yazılanı okuyorum ama bir türlü cesaretimi toplayıp kapanamamıştım ailem yüzünden ama artık dayanamıyordum:(çok şükür cesaretimi topladım ve bugun evden kapalı çıktım annem burda değil inşallah gelince kötü şeyler olmaz oda kabullenir..benim için dua edin ne olurrr...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı

çok sevindim canım kardeşim Rabbim daim etsin inşallah...

amin kardeşim aminn Allah razı olsun..bu forumu sürekli takip ediyorum aylardır her yazılanı okuyorum ama bir türlü cesaretimi toplayıp kapanamamıştım ailem yüzünden ama artık dayanamıyordum:(çok şükür cesaretimi topladım ve bugun evden kapalı çıktım annem burda değil inşallah gelince kötü şeyler olmaz oda kabullenir..benim için dua edin ne olurrr...

cesaretini toplaman çok iyi olmuş
inşallah annen de sorun çıkartmaz kardeşim
allah yardımcın olsun...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. canım kardeşim...Çok şükürler olsun Rabbim'e..Hayırlı olsun..Allah c.c. razı olsun..çok sevindim...:a35:Rabbim tesettür nurunuu daim eylesin... Ve bütün kardeşlerimizin tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib etsin...İnşallah daha nice kardeşlerimizinde hayırlı güzel haberlerini alırız..Allah'ın izniyle herzaman dualarımdasınız...Rabbim hepimizin tesettürünü hakkıyla yerine getirenlerden eylesin...Canım kardeşim hayırlı haberinle çok mutlu oldum...:a12:
Rabbim seninde mutluluğunu huzurunu daim eylesin...
dualarda buluşmak dileğiyle ....
Allah' emanet ol...

isra nur

Kayıtlı Kullanıcı

canım kardeşim inş. bende günün birinde en tez vakitte bende böyle güzel bir sevinci sizinle paylaşırım rabbim banada tüm isteyenlerede nasip eder inş.allah daim etsin.hayırlı olsun.

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim inş. bende günün birinde en tez vakitte bende böyle güzel bir sevinci sizinle paylaşırım rabbim banada tüm isteyenlerede nasip eder inş.allah daim etsin.hayırlı olsun.

canım arkadaşım eminim içinde nasıl fırtınalar kopuyordur şuan,sende dualarımdasın senin içinde tüm isteyen kardeşlerimiz içinde canı gönülden dua ediyorum.inşlh canım o günlerde gelecek ve birlikte sevineceğiz.sakın günün birinde deme,inşlh en kısa zaman zarfı içinde olacak canım benim.ALLAH'A EMANET OL.....:a07:

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun hepinizden..inşallah isteyen herkes yaşasın bu huzuru..1yıla yakın zamandır direniyorum kısmet bugüneymiş..herşeyi göze aldım ve kapandım elhamdurillah..Allah yar ve yardımcımız olsun..

isra nur

Kayıtlı Kullanıcı
canım arkadaşım eminim içinde nasıl fırtınalar kopuyordur şuan,sende dualarımdasın senin içinde tüm isteyen kardeşlerimiz içinde canı gönülden dua ediyorum.inşlh canım o günlerde gelecek ve birlikte sevineceğiz.sakın günün birinde deme,inşlh en kısa zaman zarfı içinde olacak canım benim.ALLAH'A EMANET OL.....:a07:

canım kardeşim rabbim hepimizin yardımcısı olsun desteğin ve sevgin için çok saol allah razı olsun

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun hepinizden..inşallah isteyen herkes yaşasın bu huzuru..1yıla yakın zamandır direniyorum kısmet bugüneymiş..herşeyi göze aldım ve kapandım elhamdurillah..Allah yar ve yardımcımız olsun..
hayırlı olsun kardeşim. Allahım hakkıyla yaşamayı nasip etsin cümlemize de. Allahım günahlarımızı affetsin.

mir_erhan

Moderator

selamün aleyküm kardeşim.
yürekten ve yüce candan tebessümle tebirk ediyorum

allah celle celalüh bizi sevmezse hidayet etmez
eğer müslüman isek
eğer MUHAMMED MUSTAFA salallahü aleyhi ve selleme. o eşsiz sevgilinin sevglisine ümmet isek
eğer hidayet kapımızdaysa
demek ALLAH bizi seviyor...demek bize önem veriyor.
sevgili kulların zümresindeyiz.
öylyse şimdi bu sevgiye layık olma zamanı
şimdi O nu daha çok sevmenin O nu ençok sevmenin
ve O nu SEVDİRMENİN zamanı.
kişiliğimizle, tesettürümüzle ahlak ve duruşumuzla.
Allah yolunu açık etsin güzel kardeşim...

Selam Olsun Hz.MUHAMMED (s.a.v.)' e ve Ashabına

Selam olsun ALLAH c.c. emirlerini yaşayanlara yaşatanlara

Selam olsun TESETTÜRE RİAYET EDENLERE

SELAM OLSUN SEVİNDİRENLERE

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı

cnm benim ne kadar sevindim anlatamam.inş banada dua et emi.peki ailen nasıl karşıladı?herşey yolundadır inş.Allaha emanet ol..

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
senin için dua edicem inş ailen güzel karşılarda bi sorun çıkmaz.Allaha emanet ol.

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun..annem şuan memlekette bende mesaj attım telefonuna anne yüzyüze konuşmaya cesaretim yok ben kapanmak istiyorum ne olur beni anla destek ol diye uzun bi mesaj attım oda mesajla karşılık verdi nasıl mutlu olucaksan oyle yap dıye sonra babamla konustum dün akşam babam sağolsun hiçbişey demedi senin hayatın nasıl yaşamak istersen öyle yaşa dedi sağolsun. annem gelince ayrıntılı konusucaz dedi ama ben beklemek istemedim ve bugün kapandım çok şükür..annem ki bu zamana kadar karşı çıkardı hiç böyle bişey diceğini tahmin etmiyodum Rabbim öyle büyükki yardım etti şimdi sıra tepkilere karşılık vermekte Rabbim yardımcım olsun inşallah kim ne derse desin aldırmıcam

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah annem gelince tepki vermez kararına saygı duyuyorum dedi bende o cesaretle kapandım..Rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip olsun..

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah annem gelince tepki vermez kararına saygı duyuyorum dedi bende o cesaretle kapandım..Rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip olsun..

esselamualeykum ve rahmetullah ve berekatühü kardeşim..
yazdıklarını takip ediyordum dualarımdaydın da ben de yeni kapandım sayılır ama sana göre eskiyim:) 5 hafta filan oldu.. kapandığın öğrenince çok sevindim. hatta arkadaşıma da ayın 5 inde açık olduğunu sonra da yazdıklarını gösterdim.. Rabbim inşallah gönlüne sindirsin daim etsin.. çok güzel bir duygu olduğunu anlatırlardı ama yaşamak bambaşkaymış inşallah sen daha fazlasını yaşamışsındır ailenin de inşallah gönlüne siner şüphesiz Rabbim dilerse hepsi olur..
Duanı eksik etme inşallah.. Rabbime emanet ol Selametle..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt