Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (2 Kullanıcı)

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
Kandiliniz mübarek olsun

Kandiliniz mübarek olsun

Selamün aleyküm arkadaşlar,

Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

Bu gecenin hürmetine Rabbim günahlarımızı affetsin, ömrümüzü imanlı mümin/mümine olarak geçirmemizi ve bu şekilde son nefesimizi vermemizi, cennete girmemizi nasip etsin inşallah. Allah hepimize her şeyin hayırlısını versin.

Selam ve dua ile,

(Lütfen kapanmak isteyip de kapanamayan bizler için bu gece duanızı esirgemeyin, Allah razı olsun)

hanif 2

Kayıtlı Kullanıcı
Aekadaşlar bu konudaki azminize bayıldım ve inanın çok imrendim.hayattan öğrendiim şeyi ama biraz geç sized sölemek istiyorum evleneceğiniz insan çalışıp rızkınızı kazanacağınız iş oturacağınız semt komşularınız arkadaşlarınız ve herşey yaşantınızı etkiliyor onun için tercihi baştan doğru yapmak çok önemliörneğin evlendiğiniz insan size destek vermiyosa herşeyi yarım yamalak yaşıyor ortadan bölünüyorsunuz islamiyeti hakkıyla yaşayabileceğiniz ortamları tercih edin inanın dış etkenlerde çok önemli çünkü zaten nefsinizle ve şeytanla cihaddasınız destek önemli diyorum....Ne yazıkki ben kapalı deilim inş-ALLAH banada nasip olur ALLAHa emanet olun.

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,
herkesin kandili mübarek olsun inşallah.
Rabbim dualarımızı bu mübarek gecede hayırlısıyla kabul etsin inşallah.

Ve kapanmak isteyen arkadaşlarım bu ne güzel bir fırsat ve vakittir kapanmak için.
Bu gece bol bol dua edip sabahında evinizden kapalı çıkmak için...

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah inşallah inşallah...Rabbim bu güzel gecede dualarımızı kabul buyursun..O'na gelen yollarımızı aydınlatsın inşallah..kapanmak isteyen kardeşlerime ve bana tez zamanda kapanabilmeyi nasip etsin..AMİİNNN..

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar,

Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

Bu gecenin hürmetine Rabbim günahlarımızı affetsin, ömrümüzü imanlı mümin/mümine olarak geçirmemizi ve bu şekilde son nefesimizi vermemizi, cennete girmemizi nasip etsin inşallah. Allah hepimize her şeyin hayırlısını versin.

Selam ve dua ile,

(Lütfen kapanmak isteyip de kapanamayan bizler için bu gece duanızı esirgemeyin, Allah razı olsun)
A.S.Kardeşim..dualarına yürekten amin...İnşallah kardeşim..

Allah C.C. Secde muhabbeti olmayan kardeşlerimize secde muhabbeti Tessettür muhabbeti olmayan kardeşlerimize tesettür muhabbeti nasib eylesin.Tesettür nuruyla nurlanmlarını nasib etsin...
Bütün kardeşlerimizin kandili Mübarek Olsun...
Allah C.C. Bugece Berat belgesini alanlardan aklananlardan eylesin hepimizi...Allah'ın izniyle hepimizin dualarda buluşması dileğiyle...
Allah'a emanet olun...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Aekadaşlar bu konudaki azminize bayıldım ve inanın çok imrendim.hayattan öğrendiim şeyi ama biraz geç sized sölemek istiyorum evleneceğiniz insan çalışıp rızkınızı kazanacağınız iş oturacağınız semt komşularınız arkadaşlarınız ve herşey yaşantınızı etkiliyor onun için tercihi baştan doğru yapmak çok önemliörneğin evlendiğiniz insan size destek vermiyosa herşeyi yarım yamalak yaşıyor ortadan bölünüyorsunuz islamiyeti hakkıyla yaşayabileceğiniz ortamları tercih edin inanın dış etkenlerde çok önemli çünkü zaten nefsinizle ve şeytanla cihaddasınız destek önemli diyorum....Ne yazıkki ben kapalı deilim inş-ALLAH banada nasip olur ALLAHa emanet olun.

İnşALLAH Hanif kardeşim..inanki kardeşim hiçbirşey için geç değil Yeterki ALLAH rızası olsun.Rabbim en kısa zamanda bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalarını nasibeder inşALLAH...Bu gece çok dua edelim...

berat05

Yönetici
Ve Aleyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Ve Aleyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Selamun Aleyküm,
herkesin kandili mübarek olsun inşallah.
Rabbim dualarımızı bu mübarek gecede hayırlısıyla kabul etsin inşallah.

Ve kapanmak isteyen arkadaşlarım bu ne güzel bir fırsat ve vakittir kapanmak için.
Bu gece bol bol dua edip sabahında evinizden kapalı çıkmak için...

Tüm Müslüman Kardeşlerimizin Berat kandili Mübarek olsun inşallah

Evet dua ile Hidayet istemek elimizde...

Bugün çok özel...
Bu gece çok özel...

Bu fırsatı değerlindirelim kardeşlerim

TÜm sorunlarımız ve geleceğimizin hayırla dolu olması için

Allah c.c. razı olsun değerli kardeşim

nesly1905

Kayıtlı Kullanıcı
bu konunun bir kısmını okuyabildim bende nefsimle hesap halindeyim inancım cok ama kendime güvenemiyorum nefsime düşkün biriyim. şimdi bı kaç haftadır sadece bu konuya odaklandım çalışıyorum özel bir şirktte yine bu sitede müslüman bir kızın böyle erkeklerin bulundugu ortamda çalışmaması gerektiğini de okudum işe gelip giderken kapalı kardeşlerimi inceliyorum ben nasıl kapanırım diye kendimi teşvik etmeye çalışıyorum hakkıyla yapmak istiyorum başımı kapatım altıma daracık kot giyip edep yerlerini teşhir eden insanlar gibi kesinlikle olmak istemiyorum perdüsuma kadar kapanmak istiyorum ama sonrasında açılmak istemiyorum kendime bu konuda güvenim yok :S kendime bahaneerim var bu sıcaklarda nasıl kapanıcam felan diye komik biliyorum ama aklım sunada takılmıyor değil erkekler niye daha rahatlar onların kısa kollu kapri giyebiliyorlar sıcaklar çok fazla etkilemiyor. yoldayken istedikleri camiye girip namazlarını kılabiliyorlar bayanların dinde yeri evde oturmakmıdır inancım çoktur ama ne yazıkkı dini bilgim az sizlerin paylaşımlarını okuyarak bilgilerimi genişletmeye çalışyorum yanlış bişey söylersem af buyrun şimdi ben üniversite okudum ve özel şirkette iyi bir işim var bu zamana kadar rahat yetişip herşeyi görüp şimdi hadi evde otur bu biraz zor gibi bilemiyorum yardımcı olun kardeşlerim karar veremiyorum.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun...

Bu gece hürmetine...
BERAT Gecesi hürmetine...
Allah CC. rızası için...

İnşallah gönülden bir BİSMİLLLAH deyin...
Her hayrın başı BİSMİLLAH'tır...

Allah CC. hakkımızda herşeyin hayırlısını ve güzelini nasip etsin...
BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN...

berat05

Yönetici
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

ALLAH c.c. Razı olsun mavci abimiz
tebliğ teşvik desteK

isra nur

Kayıtlı Kullanıcı
din kardeşlerim yüce ALLAH FAZL-I KEREM SAHİBİDİR. BİR İNSAN ONA EL AÇIP DUA ETTİMİ ONU BOŞ ÇEVİRMEYE UTANIR. BU BERAAT GECESİ TÜM MÜSLÜMANLARIN BERAATI OLUR İNŞ. DUALARINIZDA BİZİDE UNUTMAYIN..SELAMETLE..

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
aekadaşlar bu konudaki azminize bayıldım ve inanın çok imrendim.hayattan öğrendiim şeyi ama biraz geç sized sölemek istiyorum evleneceğiniz insan çalışıp rızkınızı kazanacağınız iş oturacağınız semt komşularınız arkadaşlarınız ve herşey yaşantınızı etkiliyor onun için tercihi baştan doğru yapmak çok önemliörneğin evlendiğiniz insan size destek vermiyosa herşeyi yarım yamalak yaşıyor ortadan bölünüyorsunuz islamiyeti hakkıyla yaşayabileceğiniz ortamları tercih edin inanın dış etkenlerde çok önemli çünkü zaten nefsinizle ve şeytanla cihaddasınız destek önemli diyorum....ne yazıkki ben kapalı deilim inş-allah banada nasip olur allaha emanet olun.

selamun aleyküm kardeşim rabbim en kısa zamanda kapanmanızı nasip eyler inşlh,bizler duacıyız,sizde inşh berat gecesi hürmetine dua edin kardeşim tez vakitde huzura kavuşun....

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
inş bende dahil kapanmak isteyipte kapanamayanlara bu gece dualarımız kabul olur inş.en kısa zamanda bu mutluluğu tadarız inş.herkesin beraat kandili mübarek olsun.bu gece hepinize dua edicem bol bol dualarımda olucaksınız..Allaha emanet olun..

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
Amin inşallah..

inş bende dahil kapanmak isteyipte kapanamayanlara bu gece dualarımız kabul olur inş.en kısa zamanda bu mutluluğu tadarız inş.herkesin beraat kandili mübarek olsun.bu gece hepinize dua edicem bol bol dualarımda olucaksınız..Allaha emanet olun..

berat05

Yönetici
ALLAHü Ekber

Yarabbelalemin Sen büyüksün
Sen herşeye Kadirsin
SEN bizim Mevlamızsın
Sen bizi yarı yolda bırakma
Sen tesettürümüzü derimiz eyle
sevgilimiz eyle
Yarabbi Sen kardeşlerimizede sevdir
Yarabbi
tüm hamdlar San'a şükürler San'a
Sen çok Rahman ve Rahim C.C. Olansın
Hasbinallahü ve Ni'mel Vekil
Ve Ni'mel Mevla ve Ni'mel Nasir

berat05

Yönetici
Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
veeeeeeeeeee sonunda Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun bende KAPANDIM..çok ama çok mutluyum..heyecanla karışık bi huzur yaşıyorum..Rabbim kapanmak isteyipte kapanamayan tüm kardeşlerimede nasip etsin inşallah..dualarım sizinle....

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...Hayırlı Cumalar...

Esselamünaleykum...Hayırlı Cumalar...

veeeeeeeeeee sonunda Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun bende KAPANDIM..çok ama çok mutluyum..heyecanla karışık bi huzur yaşıyorum..Rabbim kapanmak isteyipte kapanamayan tüm kardeşlerimede nasip etsin inşallah..dualarım sizinle....

TEBRİK ederim kardeşim...
Allah CC. hakkınızda hayırlı ve daim kılsın inşallah...
Ne güzel bir mutluluk, ne güzel bir itaat, ne güzel bir huzur...

Allaha emanet olunuz...

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
amiiin amiiin inşallah...çok teşekkür ederim...

berat05

Yönetici

Maaşallah Subhanallah

Selam Olsun Hz.MUHAMMED (s.a.v.)' e ve Ashabına

Selam olsun ALLAH c.c. emirlerini yaşayanlara yaşatanlara

Selam olsun TESETTÜRE RİAYET EDENLERE

SELAM OLSUN SEVİNDİRENLERE

SELAM OLSUN TÜM KARDEŞLERİME

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt