Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Bu dava hor, bu dava büyük...

ALLAHÜ EKBER!!!

ALLAH C.C. BAŞÖRTÜ ZULMÜ GÖREN TÜM KARDEŞLERİMİZE YAR VE YARDIMCI OLSUN

Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....

ALLAH Celle celaluhu RAZI OLSUN

Yolumuz HAK yolu

Yolumuz SIRAT-İ MUSTAKİM

Yolumuz ZOR VE DİKENLİ

Yolumuz ÇETİN

Elele verelim kardeşlerim,,,

Öğretelim doğruyu,,,

Tatsın tüm Kardeşlerim

TESETTÜRDEKİ MUTLULUĞU

KAPANMAK İSTEYEN KARDEŞLERİM
ANNESİNDEN AİLESİNDEN KORKAN KARDEŞLERİM

BİZİ KİM YARATTIKİ BAŞKALARIDAN KORKUYORUZ?????

HAYDİ....

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı

Ablacığım Allah c.c. razı olsun... çok güzel ifade etmişsin...

aişetün.asel

Kayıtlı Kullanıcı
Kulum bana bir karış gelirse ben ona bir adım yaklaşırım, obana yürüyerek gelirse ben koşarak giderim" diyor.

Teşvik.Tebliğ.Destek

:H

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar ben istanbuldan yazıyorum arkaşım nur nisa sayesinde bu güzel forumu buldum. Bende içinde kapanma sevgisi olupta kapanamayan bir insanım. Neden isterseniz çok şeytanın aması bitmez.nişanlıyım. Kapalı olan annem yakın bir zamanda kendi isteğiyle açıldı.hemde hiç utanmadan. Benim kapanmamın çok erken olduğunu söylüyorlar,evlenince kapanırsın diyorlar,sende fikrini değiştirisin diyorlar,içimde huzur duydugum tek vakitler namaz zamanları.çok yanlız değilim.1 kişi bile olsa beni anlayan biri var. Tek destekçim nur nisa.boşluktayım.sizlerden destek bekliyorum.allah için yaşamak denizi var içimde ama bazen kuyor o deniz çevre çok önemli.englleniyorum çıkmaza giriyorum başkalrı için yaşamak zoruma gidiyor.dualarınızı bekliyorum.

canım arkadaşım hoşgeldin seni burda görmek ne güzel,bak bir adım atmışşın işte sonunda göreceksin bundan sonrası senin için daha kolay olacak,bizler burdayız her sekilde sana destek çıkmaya hazırız,ben tek taraflı senle konuşuyordum eminim ki yetersiz kalıyordum biliyordum,ama bir elin nesi var,iki elin sesi var demişler,hep birlikte bu çıkmazdan çıkmanı sağlıycaz canım benim,inan çok sevindim,sende bu huzuru tadacaksın en kısa zamanda rabbimin izniyle inşlh,bak gör hersey daha güzel olacak,sen sakın umudunu yitirme arkadaşım. ALLAH'A EMANET OL .....

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar ben istanbuldan yazıyorum arkaşım nur nisa sayesinde bu güzel forumu buldum. Bende içinde kapanma sevgisi olupta kapanamayan bir insanım. Neden isterseniz çok şeytanın aması bitmez.nişanlıyım. Kapalı olan annem yakın bir zamanda kendi isteğiyle açıldı.hemde hiç utanmadan. Benim kapanmamın çok erken olduğunu söylüyorlar,evlenince kapanırsın diyorlar,sende fikrini değiştirisin diyorlar,içimde huzur duydugum tek vakitler namaz zamanları.çok yanlız değilim.1 kişi bile olsa beni anlayan biri var. Tek destekçim nur nisa.boşluktayım.sizlerden destek bekliyorum.allah için yaşamak denizi var içimde ama bazen kuyor o deniz çevre çok önemli.englleniyorum çıkmaza giriyorum başkalrı için yaşamak zoruma gidiyor.dualarınızı bekliyorum.

Aleyküm selam canım kardesım.ben de cok sukur yeni kapananlardanım.kimseyi dinleme.kapanmanın bılıncındeysen.kapan bıaran once.beklemek anlamsız.nefis, seytan öyle bırsey ki...Eger okuyorsan mezun olunca kapanırsın der, mezun olunca da iş bulunca kapanırsın der, iş bulunca da hayırlı bir kısmetım cıkınca der, hayırlı bir kısmet cıkınca da evleneyım de bu zamana kadar acık gezdım bir kere oluyor benım dugunum evleneyım de der.evlenırsın coluk cocuga karısırsın bu sefer de bu zamana kadar geldım bir emeklı olayım ders.....der der der.sana hep fısıldar o ŞEYTAN.hiç birsey kolay degıl canım kardesım.hangı müslüman kolaylıkla dınını yasamıskı bız yasayalım.herseye hep bırlıkte göğüs gerecegız inşalllah.ben cekmıyor muyum sıkıntı.ben de cekıyorum.ama bızım cektıgımız sıkıntı sıkıntı mı acaba,efendımızın cektıgı , hanımlarının cektıgı sıkıntılar yanında.YA SABIR canım kardesım.gayret et. kapan ınsalllah canım kardesım.DUA ET.SEN DE BENIM DUALARIMDASIN .

dualarda bulusmak ümidiyle.
Allah'a emanet olun.

Selametle...

mir_erhan

Moderator
İlâhî, kaderim döndü dolaştı bir çıkmaza kilitlendi. Şimdi ne yana dönsem her yer uçurum. Sen'den bir şey istemeye yüzüm yok. Bu uğradıklarım, kendi ettiklerimin faturasıdır.

Ama Sen Rahman'sın; bize, yaptıklarımızla değil, sınırsız merhametinle muamele edensin.

Boğazıma kadar bataklığa saplandım. Hiçbir yol yordam bilemedim; "Yap!" dediklerini yapmadım, "Yapma!" dediklerinden sakınmadım. Dünyaya daldım, bütün hücrelerim istikamet kaçkını, geceler boyu yanlış yolları adımladım, yasak meyvelere hücum ettim. Anlık zevklere balıklama daldım da, sonumu hiç düşünmedim. İçimdeki bütün ikaz levhalarını görmezden geldim. Bir kulunun beni çarpık durumumda görmesinden sıkıldım da, ezelden ebede her şeyi her haliyle gören Sen'den utanmadım.

Ama Sen 'gizli ayıpların perdesini kaldırmayan'sın. İçimde ufak da olsa bir pişmanlık parıltısı ve bir gün ayağa kalkıp istikamet üzere yürümeye dair bir ümit kırıntısı varsa, Sen en isabetli mehil vericisin.

İlâhî! Muazzam bir servetin müsrif ve nankör bir mirasyedisi oldum. Bana verdiklerinin kıymetini bilemedim. İçimde, gelecek nesillere taşıyabileceğim bir 'emanet şuuru' filizlendiremedim. Yarını, onun da ötesinde 'büyük gün'ü düşüneceğime, çoğu zaman günübirlik yaşadım. Bu yüzden hep düştüm, hep kaybettim. Bütün dünyayı ihya edecek bir serveti ayaklara düşürdüm. Böylece Sen'in nazarında 'zelil' olanlara el açar duruma düştüm.

Ama Sen iyilik ve nimetleri karşılıksız olarak verensin, kalbleri evirip çevirensin, düşüp yuvarlananları tekrar yüceltensin.

İlâhî! Sen'in yarattıklarına bakışımı usûlünce ayarlayamadım. Sen'in sonsuz bir merhamete sahip olduğunu bile bile, insanları kendi dar bakışıma göre değerlendirmeye, damgalamaya kalktım. Şümûllü bir tanıma çabası yerine sınırlı bildiklerimle insanları karaladım, yakında olsun, uzakta olsun, insanların niçin böyle davrandıklarının ve dediklerinin sebeplerini araştırmak yerine, o davranışı veya o sözü şaşı bir bakışla muhakemeye kalkıştım ve her seferinde de yanıldım. Çünkü Sen her insanı tek cepheden bakılarak anlaşılamayacak kadar kompleks ve mükemmel bir ruh ve şahsiyetle yaratıyorsun.

Ey Merhameti Gazabını Geçen! Ben kim oluyorum da bir insanı küçük bir yanlışı yüzünden mahkum ediyorum. Asıl ölçü, 'Tartı gününde hükmünü ortaya çıkaran Sen'sin' hakikatı değil mi? Ben kim oluyorum ki, insanları keskin bir ak-kara çizgisine mahkum ediyorum.
....
.........
...............

selam ve dua ile

berat05

Yönetici
İlâhî, kaderim döndü dolaştı bir çıkmaza kilitlendi. Şimdi ne yana dönsem her yer uçurum. Sen'den bir şey istemeye yüzüm yok. Bu uğradıklarım, kendi ettiklerimin faturasıdır.

Ama Sen Rahman'sın; bize, yaptıklarımızla değil, sınırsız merhametinle muamele edensin.

Boğazıma kadar bataklığa saplandım. Hiçbir yol yordam bilemedim; "Yap!" dediklerini yapmadım, "Yapma!" dediklerinden sakınmadım. Dünyaya daldım, bütün hücrelerim istikamet kaçkını, geceler boyu yanlış yolları adımladım, yasak meyvelere hücum ettim. Anlık zevklere balıklama daldım da, sonumu hiç düşünmedim. İçimdeki bütün ikaz levhalarını görmezden geldim. Bir kulunun beni çarpık durumumda görmesinden sıkıldım da, ezelden ebede her şeyi her haliyle gören Sen'den utanmadım.

Ama Sen 'gizli ayıpların perdesini kaldırmayan'sın. İçimde ufak da olsa bir pişmanlık parıltısı ve bir gün ayağa kalkıp istikamet üzere yürümeye dair bir ümit kırıntısı varsa, Sen en isabetli mehil vericisin.

İlâhî! Muazzam bir servetin müsrif ve nankör bir mirasyedisi oldum. Bana verdiklerinin kıymetini bilemedim. İçimde, gelecek nesillere taşıyabileceğim bir 'emanet şuuru' filizlendiremedim. Yarını, onun da ötesinde 'büyük gün'ü düşüneceğime, çoğu zaman günübirlik yaşadım. Bu yüzden hep düştüm, hep kaybettim. Bütün dünyayı ihya edecek bir serveti ayaklara düşürdüm. Böylece Sen'in nazarında 'zelil' olanlara el açar duruma düştüm.

Ama Sen iyilik ve nimetleri karşılıksız olarak verensin, kalbleri evirip çevirensin, düşüp yuvarlananları tekrar yüceltensin.

İlâhî! Sen'in yarattıklarına bakışımı usûlünce ayarlayamadım. Sen'in sonsuz bir merhamete sahip olduğunu bile bile, insanları kendi dar bakışıma göre değerlendirmeye, damgalamaya kalktım. Şümûllü bir tanıma çabası yerine sınırlı bildiklerimle insanları karaladım, yakında olsun, uzakta olsun, insanların niçin böyle davrandıklarının ve dediklerinin sebeplerini araştırmak yerine, o davranışı veya o sözü şaşı bir bakışla muhakemeye kalkıştım ve her seferinde de yanıldım. Çünkü Sen her insanı tek cepheden bakılarak anlaşılamayacak kadar kompleks ve mükemmel bir ruh ve şahsiyetle yaratıyorsun.

Ey Merhameti Gazabını Geçen! Ben kim oluyorum da bir insanı küçük bir yanlışı yüzünden mahkum ediyorum. Asıl ölçü, 'Tartı gününde hükmünü ortaya çıkaran Sen'sin' hakikatı değil mi? Ben kim oluyorum ki, insanları keskin bir ak-kara çizgisine mahkum ediyorum.
....
.........
...............

selam ve dua ile

ALLAH c.c. razı olsun değerli kardeşimiz....

Ne güzel anlatılmış...

HAYIRLI VE BEREKETLİ CUMALAR

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm,

habersiz böyle bir işe kalkıştığında daha çok tepki çekmez misin? ben de çok düşündüm, inceldiği yerden kopsun, öyle de istemiyorlar böyle de istemiyorlar diye.

allah yar ve yardımcımız olsun

istanbuldakilerin bi ara buluşma düşüncesi vardı? bi gelişme var mı?

Selam ve dua ile,

bende buluşmak isterim.ben düşünmüştüm o fikri ama hayırlısı.izin alabilirsem neden olmasın.Allaha emanet ol...

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum gökçe kardeşim.. inşallah Rabbim kısa zamanda kapanmanı nasip eder.. ben de geçen sene mezun oldum o zaman kapalı değildim iş arıyıorum 1 yıldır o zaman zarfında kapandım elhamdülillah ama şunu belirtmek istiyorum ki keşke daha önce olsa imiş.. ben eğitim endişesi duyp kapanmadım etrafımda kapalı olup okuyanlar olduğu halde mezun oldum rızık endişesi duyup kapanmadım önce işe gireyim sonra kapanırım dedim zaman zaman ama ne büyük hata imiş.. kimin vereceği rızıkdan neden endişe duyuyorum Rabbim elbet kapı açacaktır. endişen olmasın canım. ayrıca o kadar çok kapalı çalışan var ki.. sadece etrafına bakman yeterli. Rabbim "ol" demesidir "ol" derse olur o yüzden dua et bahanelerini de gözden geçir kardeşim.. inşallah o güzel duyguyu tattığüında sen de benim düşündüğüm gibi bahane olarak göreceksin.. tecrübe etmiş biri olrak pişman olmuş biri olarak söylüyorum her geçen gün aleyhimize aslında....

Selam ve dua ile..

çok doğru cnm.benim bahanelerim keşke bunlar olsa keşke:( ailem karşı benim.ben bunları bahane etmem aslında.çok tepkili olduklarından ve sevdiğim kişiden sanıyorlar o yüzden kapanamıyorum.çok istekliyim ama Allah en kısa zamanda kapanamayanlara ve bana nasip etsin inş.hep dua ediyorum herkese.Allaha emanet ol...

isra nur

Kayıtlı Kullanıcı
A.S kardeşim...Üyeliğin hayırlı olsun..Hoşgeldin...Bu forma gelmene vesile olan kardeşimizdende Allah razı olsun kardeşim...Güzel kardeşim...Bütün soruları kendin sormuşsun ve hepsini çok güzel bir şekilde cevaplamışsın...En güzeli çok şükür herşeyin farkındasın ...Ne kadar güzel yazmışsın başkaları için yaşamak...şuan başkaları için yaşadığını düşündüğün kişiler hesap gününde yanında olmayacak...herzaman yanımızda olan Allah c.c. bizimle birlikte olacak..bu dünya sınav dünyası...anne baba çocuk eş dost...herşey boş kardeşim ve bu sınavın bir parçası...biz bizi bizden çok seven Allah c.c için yaşamalıyız O'nun rızası ve O'nun hoşnutluğunu kazanabilmek için yaşamalıyız canım kardeşim...Zaman kavramı çok göreceli bir kavram...ve bizim şuanki saniyede bile garantimiz yok...Ne kadar sürede bu dünyada yaşayacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz...Belki Kapanmak için erken diyenler için belki çok geç olmuş olabilir...Ve şuna inanki şuan nefse zor gelen hayırlı işleri Allah'ın izniyle gerçekleştirdiğinde,hep kendi kendine diyeceksin Rabbim ben niye daha erken bu hayırlı işimi gerçekleştirmemişim...Sen Allah rızasını gözettiğin sürece Allah c.c. herzaman yardımcı oluyor Zorlar okadar kolaylaşıyor...Bütün hayırla yapılan işlerde yüreklerde tarifsiz bir huzur yaşanıyor...
İnşallah canım kardeşim hayırlı haberlerini alırız...
dualarımdasın kardeşim...
Allah bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalarını nasipetsin...
ve hepimize hakkıyla taşıyabilmemizi nasibetsin...
Allah c.c. kendi rızasından yolunda ayırmasın...
Allah c.c. yar ve yardımcın olsun kardeşim...
İnanki bütün dünyalık sevgiler Allah c.c. sevgisinin yanında bir hiç...
Yeterki O'nun sevgisine layık olabilelim...
Allah c.c sevgisine hakkıyla layık olabilenlerden eylesin bizi...
Hepimize hidayet nasib etsin...

Kulum[9] bana bir karış gelirse ben ona bir adım yaklaşırım, obana yürüyerek gelirse ben koşarak giderim"[10] diyor.

Yeterki canım kardeşim biz bir adım atalım...
Allah'a emanet ol...
selametle...
dualarda buluşmak dileğiyle...

selamün aleyküm inanınki bu yazınızı okuduğumda sayfayı hiç kapatmak istemedim desteğiniz dualarınız için çok çok teşekkür ederim allah razı olsun vakit ayırdığınız için.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm inanınki bu yazınızı okuduğumda sayfayı hiç kapatmak istemedim desteğiniz dualarınız için çok çok teşekkür ederim allah razı olsun vakit ayırdığınız için.

A.S. canım kardeşim ecmain olsun...Allah'ın izniyle dualarımdasın...Herzaman engüzel yerde Allah katında dualarda buluşmak dileğiyle...İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerinide alırız canım kardeşim...Biz hep birbirimizin yanında olacağız Allah'ın izniyle...Allah'a emanet ol..

Size kendi içinizden öyle bir peygamber geldi ki, sizin sıkıntıya uğramanız ona ağır gelir. O size çok düşkün, mü’minlere çok şefkatli, çok merhametlidir. Tevbe Sûresi, 9:128
Çok şükür müslümanız...
Allah C.C.herdaim Rızası doğrultusunda yaşamamızı nasibetsin...
Selametle kal canım kardeşim

avursa

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeslerim ben örtünme konusunda düşüncelerimi paylasmıstım ama 2 hafta fln oldu.. o yazdıgım msjı tekrar bulabilme imkanım varmı? yardımcı olursanız sevinirim..selametle..

berat05

Yönetici
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

s.a arkadaslar ben cok sevdiğim bi yakınımın kapanmasına yardımcı olmak istiyorum inşaallah..kendisi 20yasında üniversite öğrencisi..içinde Allah sevgisi ve Allah korkusu olan elinden geldiğince namazını kılmaya calısan bi kardeşiniz..ben elimden geldiğince üstüne düşüyorum ama cok üstüne geldiğimi söylüyor ve ters tepmeye basladı :( Allah rızası için bi önerisi olan varmı? yani ben bi bayan gözüyle bakamıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim.. Allah'a emanet olun..

yazdığınız konunuz buydu kardeşim

berat05

Yönetici
selam olsun Sahabesine

Yolumuz HAK yolu

Yolumuz SIRAT-İ MUSTAKİM

Yolumuz ZOR VE DİKENLİ

Yolumuz ÇETİN

Öğretelim doğruyu,,,

Tatsın tüm Kardeşlerim

TESETTÜRDEKİ MUTLULUĞU

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

selam olsun Sahabesine

Yolumuz HAK yolu

Yolumuz SIRAT-İ MUSTAKİM

Yolumuz ZOR VE DİKENLİ

Yolumuz ÇETİN

Öğretelim doğruyu,,,

Tatsın tüm Kardeşlerim

TESETTÜRDEKİ MUTLULUĞU

Allah CC. razı olsun...

Hep Destek...
TAM DESTEK...

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm; inşlh ALLAH'IN İZNİ İLE TÜM KARDEŞLERİMİZ BU GÜZEL MUTLULUĞU YAŞARLAR...TÜM KAPANMAK İSTEYİPTE KAPANAMAYAN KARDEŞLERİMİZE RABBİM YARDIMCI OLSUN.

isra nur

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam canım kardesım.ben de cok sukur yeni kapananlardanım.kimseyi dinleme.kapanmanın bılıncındeysen.kapan bıaran once.beklemek anlamsız.nefis, seytan öyle bırsey ki...Eger okuyorsan mezun olunca kapanırsın der, mezun olunca da iş bulunca kapanırsın der, iş bulunca da hayırlı bir kısmetım cıkınca der, hayırlı bir kısmet cıkınca da evleneyım de bu zamana kadar acık gezdım bir kere oluyor benım dugunum evleneyım de der.evlenırsın coluk cocuga karısırsın bu sefer de bu zamana kadar geldım bir emeklı olayım ders.....der der der.sana hep fısıldar o ŞEYTAN.hiç birsey kolay degıl canım kardesım.hangı müslüman kolaylıkla dınını yasamıskı bız yasayalım.herseye hep bırlıkte göğüs gerecegız inşalllah.ben cekmıyor muyum sıkıntı.ben de cekıyorum.ama bızım cektıgımız sıkıntı sıkıntı mı acaba,efendımızın cektıgı , hanımlarının cektıgı sıkıntılar yanında.YA SABIR canım kardesım.gayret et. kapan ınsalllah canım kardesım.DUA ET.SEN DE BENIM DUALARIMDASIN .

dualarda bulusmak ümidiyle.
Allah'a emanet olun.

Selametle...
allahın selameti üzerinize olsun güzel kardeşim. yazdıklarınızı sanki yüzüme karsı söysüyorrmuşcasına hissettim.eminim karşılassaydıkda çok iyi dost olurduk ama biz din kardeşiyiz.ve birbirimizin varlığını bilmek bile yetiyor desteğiniz yazdıklarınız ve duanız için allah razı olsun dualarım sizinle sizdende dualarınızı bekliyorum selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt