Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
amin Burcu ablacim, böyle düsünen herkese Rabbim hidayet versin,

Ayse nin durumuna da çok üzüldüm, nelerle savasiyorsun, Rabbim babana da hidayet versin,
sana dayanma gücü versin,
Rabbimin imtihanina sabirla riza gösterirsin, gösteriyorsunda canim benim,
ALLAH c.c. sabir versin,
insALLAH yuvanda böyle sikintilar görmezsin,

ALLAH c.c. emanet ol canim...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
laf anlatmak zor böyle insanlara burcu kardeşim:(
ne desen anlamazlar
Rabbim hidayet versin, amiin
ama pes etmek yok, böyle insanları sevindirmekte;)
ya nasıl böyle konuşurlar anlayamıyorum
bari saygı gösterde sus....ama yok illede bi laf söyliycekler
neysee....

Rabbim kapanmak isteyen tüm kardeşlerimede en kısa zamanda nasip etsin inşallah

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
"cennet kolay değil cehennem de gereksiz değil"
herkesin zorluğu farklı işte kimininki kolay kiminki daha zor Rabbim hepimize bu yolda yardım etsin.. irademizi kuvvetlendirsin. bizi nefsimizle bir an bile başbaşa bırakmasın.
ben de kapalılığımın 1. ayındayım neredeyse elhamdülillah kardeşlerimin yaşadıkları gibi büyük sıkıntılarım olmadı..
genelde burcu ablam gibi bana da daha gençsin diyen çok oldu. ben yaklaşık 10 senedir ergenim ve aslında çok geç bir zaman. Rabbim geçmiş zamanımı affetsin inşallah.. hakkıyla tevbe edenlerden eylesin.ayrıca Rabbim zamanını ergin olduktan sonra diye buyurmuşsa komşu akraba eş dost mu doğru söylüyor yoksa yice Yaradan mı?
hevesini al açarsın diyen oldu:s ben bu durumu hasretle bekledim heves olsa beklentim olmazdı. anlık olur gelip geçerdi...
en şaşırtıcısı da benimle arkadaşlığını bitiren oldu. beni böyle görmek istemediğinden dolayı görüşmek karşılaşmak bile istemediğini söyledi ki aynı şehirdeyiz nasıl karşılaşmayalım diyebilir ki bu benim elimde mi? ama Rabbim gönlüne göre versin ne diyeyim inşallah karşılaşmayız..

Rabbim bizi bu mücadeleden ayırmasın.. engelleri hakkıyla aşmayı nasip etsin.. en önemlisi de kendine yaraşır kul Habib'ine yaraşır ümmet eylesin.. amin
Selamunaleykum...

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

BERAT abla namaz kılarken zikrederken hep aklımdasınız biliyor musunuz...
tabi zorlandıgınız nokta var mı bılmıyorum ama diyorum ki "islamiyetı hakkıyla yasıyor ne guzel . evladı var eşi salih bi kul kendisi de saliha bir hanım . MAŞAALLAH "...

Rabbim mutlu bir yuva kurmayı nasip eder inşALLAH bana da.
yuvamda mutluluğu yakalarım inşALLAH.

Güzel sabırlı kardeşim benim,

Bir gün gelecek....
İçindeki mutluluk gözlerine yansıyacak
Dışın renksiz gibi olsada içinde gökkuşağı taşıyacaksın

Kendine çok iyi bak...
Dualarım seninle...

ALLAH c.c. çok büyük unutma

Sabır et ve dinden asla uzaklaşma

İnşallah Rabbim c.c. mükafatını tez verir

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaelykum ve rahmetullah ve berekatühü berat ablacım..
aslında ayşe için yazmışsın ama ben de okumuş bulundum yazdıklarını hakkını helal et
bir ablam sohbetinde şöyle demişti konu cennet ve dua idi..
kul büyük hesap gününde yaptıklarının karşılığını alacağı zaman Rabbim bazı kullarını amellerinin karşılığı olan bir makama yükseltikten sonra ayrıca bir kaç mertebe daha yükseltecek.. kul bundan şaşkınlık duyarak soracaktır "Rabbim ben bu dereceye layıktım sen neden beni buraya aldın"
Rabbim de cevaben " ey kulum sen dünyada iken benden falanca şeyi istemiştin çok da dua etmiştin. ben karşılığını dünyada vermedim buraya sakladım al bu duanın karşılığı" diye buyuracak o zaman da kul da pişmanlıkla "keşke daha fazla dua etseydim/ keşke herşeyin karşılığını Rabbim ahirete bıraksaydı " diyecek.
dualarımız yakarışlarımız muhakkak ki karşılıksız kalmayacak. inşallah Rabbim cc hepimizi hem dünyada hem de ahiretinde bahtiyar kullarından eyler..
hakkını helal et tekrardan ablacım.. duanda bana da yer ayır inşallah..
Selam ve dua ile.
Selamunaleykum..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
aslında ayşe için yazmışsın ama ben de okumuş bulundum yazdıklarını hakkını helal et
kul büyük hesap gününde yaptıklarının karşılığını alacağı zaman Rabbim bazı kullarını amellerinin karşılığı olan bir makama yükseltikten sonra ayrıca bir kaç mertebe daha yükseltecek.. kul bundan şaşkınlık duyarak soracaktır "Rabbim ben bu dereceye layıktım sen neden beni buraya aldın"
Rabbim de cevaben " ey kulum sen dünyada iken benden falanca şeyi istemiştin çok da dua etmiştin. ben karşılığını dünyada vermedim buraya sakladım al bu duanın karşılığı" diye buyuracak o zaman da kul da pişmanlıkla "keşke daha fazla dua etseydim/ keşke herşeyin karşılığını Rabbim ahirete bıraksaydı " diyecek.
dualarımız yakarışlarımız muhakkak ki karşılıksız kalmayacak. inşallah Rabbim cc hepimizi hem dünyada hem de ahiretinde bahtiyar kullarından eyler..
Selam ve dua ile.
Selamunaleykum..

Selamun aleyküm kardeşim.Ne güzel yazmışsın sohbette anlatılanları. Çok duygulandım.Berat ablamızın yazdıklarını da okudum. Rabbim kalbiminurlandır kardeşimizin ve onun gibilerin yardımcısı olsun.Aklıma geldikçe dua ediyorum kardeşimiz için. Rabbimize dua edelim.Birbirimiz için.Tüm kardeşlerimiz için.Rabbim hakkımzda herşeyin en hayırlısını versin. Nefsin ve şeytanın şerrinden korusun bizleri.. Hayırlı geceler..

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten çok zor insanlara laf anlatmak
ama sen yeter ki gönülden iste ve dua et..
ben de çok çektim kapancan derdım bın tane
laf ederlerdı yok daha erken yok evlenınce kapanırsın
bir de ben kocaelıye gıtmıstım unıversıte ıcın
sözlümün memleketıne demedıklerını bırakmadılar
yok sözlumun aılesı kapalıymıs benım beynımı yıkamıslar
yok ben tarıkatlara karısmısım orda
.......
dedıler de dedıler
dedim dilek sabret dua et yılma
ve tam da hayal ettıgım gıbı oldu
sürekli söylerdim kapancam dıye
evde çoğu zaman esarp takar
takmaya alısayım derdım
böyle böyle herkes alıstı okulum bıtsın kapancam fıkrıne
cok şükür Rabbıme bu yıl okulum bıttı üç aylar gırdıgı gun kapandım
Allah'ın izniyle binlerce kez şükür
hala tepki alıyorum,
yok sözlün kapattı seni
yok karıstın sen !! nereye karısıyorsam!!!:mad:
ama kulaklarım tıkalı hepsine...
Rabbım güç verıyo dayanma gücü verıyo
yeterki sen iste canı gönülden...
Allah'ım sen çok çok büyüksün..
binlerce kez şükür....elhamdülillah...
Rabbım kapanmak ısteyen herkese nasip etsin
öyle güzel bir duygu ki..
keşke daha önce kapansaydım dıyorum...
Rabbım herkese bu tatlı doyulmaz duyguyu nasip etsin...
hayırlı geceler..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten çok zor insanlara laf anlatmak
ama sen yeter ki gönülden iste ve dua et..
ben de çok çektim kapancan derdım bın tane
laf ederlerdı yok daha erken yok evlenınce kapanırsın
bir de ben kocaelıye gıtmıstım unıversıte ıcın
sözlümün memleketıne demedıklerını bırakmadılar
yok sözlumun aılesı kapalıymıs benım beynımı yıkamıslar
yok ben tarıkatlara karısmısım orda
.......
dedıler de dedıler
dedim dilek sabret dua et yılma
ve tam da hayal ettıgım gıbı oldu
sürekli söylerdim kapancam dıye
evde çoğu zaman esarp takar
takmaya alısayım derdım
böyle böyle herkes alıstı okulum bıtsın kapancam fıkrıne
cok şükür Rabbıme bu yıl okulum bıttı üç aylar gırdıgı gun kapandım
Allah'ın izniyle binlerce kez şükür
hala tepki alıyorum,
yok sözlün kapattı seni
yok karıstın sen !! nereye karısıyorsam!!!:mad:
ama kulaklarım tıkalı hepsine...
Rabbım güç verıyo dayanma gücü verıyo
yeterki sen iste canı gönülden...
Allah'ım sen çok çok büyüksün..
binlerce kez şükür....elhamdülillah...
Rabbım kapanmak ısteyen herkese nasip etsin
öyle güzel bir duygu ki..
keşke daha önce kapansaydım dıyorum...
Rabbım herkese bu tatlı doyulmaz duyguyu nasip etsin...
hayırlı geceler..

Selamun aleyküm dilekçim.Varya sanki benim hayatımı yazmışsın.Aynı şeyleri ben yaşadım 6 sene önce. Şimdi herşey çok değişti tabi fakat ben de çok çekmiştim.Akrabalarımızdan.Beynimi yıkamışlar, yok tarikate girmişim.AAynı şeyler.Beni de üniversitede arkadaşım etkiledi o yaptı sandılar.Aynı şeyler. Rabbim yardımcısı olsun kapanmak isteyip de kaoanamayan kardeşlerimizin.Her zaman dualarımda olacaklar inşaallah.Bu arada ben de tekirdağlıyım.Sen de edirne.

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm dilekçim.Varya sanki benim hayatımı yazmışsın.Aynı şeyleri ben yaşadım 6 sene önce. Şimdi herşey çok değişti tabi fakat ben de çok çekmiştim.Akrabalarımızdan.Beynimi yıkamışlar, yok tarikate girmişim.AAynı şeyler.Beni de üniversitede arkadaşım etkiledi o yaptı sandılar.Aynı şeyler. Rabbim yardımcısı olsun kapanmak isteyip de kaoanamayan kardeşlerimizin.Her zaman dualarımda olacaklar inşaallah.Bu arada ben de tekirdağlıyım.Sen de edirne.

o kadar çok yasayan var kı aynı seylerı saymakla bıtmez
seytan var ya o seytan neler söylettırıyo neler yaptırıyo ınsanlara
RAbbım serrınden korusun..
sizlerın de emeği çok tabı cesaret verdınız bana
Allah razıolsun sizlerden kat kat ecrını versın...
aa hemserıyız o zaman:)
tekirdağın neresınden?

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Sübhanallah !
Başınızdan neler geçmiş.
Sabredenlere Müjdeler olsun.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
tekirdağ hayrabolu canım.fakat istanbulda oturuyorum..

berat05

Yönetici
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

Selam ve dua ile.
Selamunaleykum..

Değerli kardeşim
Evet aslında bu O' na özeldi ama sizde benim kardeşlerimsiniz..HAKKIM YOKTUR ki HELAL EDEYİM..AMA GÖNÜLDEN HELAL ETMİŞİM ZATEN

Yazdıklarınızı okudum...dün yazamadım..zaten doluydum...ama farketmiyor şimdi yazıyorum ..yine gözler dolu dolu..

İnşallah sizin yazdığınız gibi olur...Ben çokca günahı olan bir kulum...RAbbim c.c. en güzelini bilir

Dünya hayatı çok kısa kardeşlerim
Etrafınıza bakın...En lüks yerde 1 gün dursanız gözleriniz alışır...daha lüks istersiniz...En güzel elbise giyseniz....yine bir güzel görseniz bırakırsınız..

Hayat çok kısa..
Güzel bir kişilğimiz varsa sevinelim ama kibirlenmeyelim,
Az konuşabiliyorsak
Karşımızdakini anlamak için çaba sarfediyorsak,
Emir ve yasakları biliyorsak,
Namusumuzu ve şerefimizi koruyabiliyorsak
Kimseye muhtaç olmayacak ölçüde yaşıyorsak
Kişiyi Allah c.c. rızası için seviyorsak
Nefs ve Şeytandan uzaklaşmak için çabalıyorsak
Hep mütavazi olmaya çalışıyorsak
Mutluluk ve daimi güzellik budur..

Allah c.c. yolumuzu HAK yoldan sırat-i Mustakimden ayırmasın inşallah

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
BERAT ABLA
okudum silebilirsin. birazdan cevaplayacagım. şimdi çalışıyorum da iş yerindeyim.
selametle kal.

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
amin Burcu ablacim, böyle düsünen herkese Rabbim hidayet versin,

Ayse nin durumuna da çok üzüldüm, nelerle savasiyorsun, Rabbim babana da hidayet versin,
sana dayanma gücü versin,
Rabbimin imtihanina sabirla riza gösterirsin, gösteriyorsunda canim benim,
ALLAH c.c. sabir versin,
insALLAH yuvanda böyle sikintilar görmezsin,

ALLAH c.c. emanet ol canim...

yaşım küçük ama yaşadıklarıım boyumu da geçiyor yaşımı da.
Sağol güzel kardeşim Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşALLAH.
benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın Rabbimiz cc...
inanın bi zamandan sonra alışıyorsunuz ve boşver diyorsunuz DUYMA GÖRME KONUŞMA
nasıl olsa anlamıyor... kendi bildiğinden şaşmıyor.
neyse fazla uzattım :a02:
selam ve dua ile B)

"cennet kolay değil cehennem de gereksiz değil"
herkesin zorluğu farklı işte kimininki kolay kiminki daha zor Rabbim hepimize bu yolda yardım etsin.. irademizi kuvvetlendirsin. bizi nefsimizle bir an bile başbaşa bırakmasın.
ben de kapalılığımın 1. ayındayım neredeyse elhamdülillah kardeşlerimin yaşadıkları gibi büyük sıkıntılarım olmadı..
genelde burcu ablam gibi bana da daha gençsin diyen çok oldu. ben yaklaşık 10 senedir ergenim ve aslında çok geç bir zaman. Rabbim geçmiş zamanımı affetsin inşallah.. hakkıyla tevbe edenlerden eylesin.ayrıca Rabbim zamanını ergin olduktan sonra diye buyurmuşsa komşu akraba eş dost mu doğru söylüyor yoksa yice Yaradan mı?
hevesini al açarsın diyen oldu:s ben bu durumu hasretle bekledim heves olsa beklentim olmazdı. anlık olur gelip geçerdi...
en şaşırtıcısı da benimle arkadaşlığını bitiren oldu. beni böyle görmek istemediğinden dolayı görüşmek karşılaşmak bile istemediğini söyledi ki aynı şehirdeyiz nasıl karşılaşmayalım diyebilir ki bu benim elimde mi? ama Rabbim gönlüne göre versin ne diyeyim inşallah karşılaşmayız..

Rabbim bizi bu mücadeleden ayırmasın.. engelleri hakkıyla aşmayı nasip etsin.. en önemlisi de kendine yaraşır kul Habib'ine yaraşır ümmet eylesin.. amin
Selamunaleykum...
vealeykumselam ablacım :a14:
ne güzel de dualar etmişsin. Rabbimiz kabul eylesin inşALLAH.
BU YOLDA OLMANIN HAKKINI VEREBİLEN SALİHA KULLARI ARASINA ALSIN BİZLERİ İNŞALLAH
Güzel sabırlı kardeşim benim,
Hamd Sadece O'nun c.c. ...Şükür O'nun..
Sende kurtulacaksın bir gün kardeşim
İçindeki mutluluk gözlerine yansıyacak
Dışın renksiz gibi olsada içinde gökkuşağı taşıyacaksın
Kendine çok iyi bak...
Dualarım seninle...
ALLAH c.c. çok büyük unutma
Sabır et ve dinden asla uzaklaşma
İnşallah Rabbim c.c. mükafatını tez verir
İNŞALLAH ABLAM İNŞALLAH
RABBİMİZ CC SİZLERİN DUALARI HÜRMETİNE KABUL OLUNAN DUALAR HÜRMETİNE TÜM HAYIR DUALARI KABUL ETSİN İNŞALLAH...

sabahlara kadar ağladığım olmadı ama seccadem de az ıslanmadı...
annem beni seccade başından toplardı hep. ağlaya ağlaya kendimi kaybetmiş halde bulurdu. babam üztüme daha fazla gelmesin diye onun göreceği bir yere otutturur gözümün önünde dur derdi ama babam daha da çok bağırır "bırak şu köpeği uğraşma al götür şurdan. ağlarsa ağlasın bana ne. az bile bunlar ona" derdi.
Allahım ne büyük acıydı yaşanılanlar ne büyük felaket...
sözlüme dedim bir gün " ne olur al götür beni. evden dışarı cıkmam. hiç biryere gitmem. ama beni burdan kurtar " telefonda yalvarmıştım bunun için.
ama kabul etmezdi asla. zamanı var der hep. sen dayan sadece bekle herşey güzel olacak birgün. sus birşey deme. dayak atarsa da ye dayagını... yok artık dayanamayacagım dedıgın zaman yerımı biliyorsun kaç gel...

bunlar yaşanırken üniversiteyi kazandım. ve afyona gittim. yolamayacaktı yeminler etmişti ama akrabalar "burda üniversite okuyan az. insanlar yıllarca uğraşıyor yapamıyor niye yollamıyorsun" dediler.
ve daha sonra babamı kamçılayan ÇEVRESİNDE Kİ GAZ VERİCİLER de kazandığımı öğrenınce tebrıkler falan arttı. ve sonunda izin verdi....
gecen sene hep hayırlısı için şükrettim sınavım için. "ALLAHım kazanayım da gideyim" derdim ama sonra da "Allahım duamı geri aldım Sen hayırlısını ver" derdim. inşALLAH hayırlısıdır bu benim için.
afyonda rahatım şükür. sohbetlerime gidiyorum hem de sohbetleri afyon görevlisinden alıyorum,, kaynagından yani.
Kuran kursu hocam, " Ayşe iyi ki kazanıp gittin yoksa ızdırabın azalmayacaktı" der. Rabbim onun gibi olabilmeyi de nasip etsin inşALLAH.

beyse berat ablam ben cok uzattım.

ZAFER İSLAMIN OLACAK MÜSLÜMANLARIN OLACAK İNŞALLAH

Selam ve dua ile.
Selamunaleykum..
vealeykumselam ablam.
yazdıkların için teşekkür ederim. sagolasın cok guzel anlatmıssın
selametle :H
Selamun aleyküm kardeşim.Ne güzel yazmışsın sohbette anlatılanları. Çok duygulandım.Berat ablamızın yazdıklarını da okudum. Rabbim kalbiminurlandır kardeşimizin ve onun gibilerin yardımcısı olsun.Aklıma geldikçe dua ediyorum kardeşimiz için. Rabbimize dua edelim.Birbirimiz için.Tüm kardeşlerimiz için.Rabbim hakkımzda herşeyin en hayırlısını versin. Nefsin ve şeytanın şerrinden korusun bizleri.. Hayırlı geceler..
vealeykumselam :a15: Rabbim tüm kardeşlerime yardım etsin inşALLAH dilek ablam.
kimseye de benim yaşadıklarımı yaşatmasın inşALLAH

Değerli kardeşim
Evet aslında bu O' na özeldi ama sizde benim kardeşlerimsiniz..HAKKIM YOKTUR ki HELAL EDEYİM..AMA GÖNÜLDEN HELAL ETMİŞİM ZATEN

Yazdıklarınızı okudum...dün yazamadım..zaten doluydum...ama farketmiyor şimdi yazıyorum ..yine gözler dolu dolu..

İnşallah sizin yazdığınız gibi olur...Ben çokca günahı olan bir kulum...RAbbim c.c. en güzelini bilir

Dünya hayatı çok kısa kardeşlerim
Etrafınıza bakın...En lüks yerde 1 gün dursanız gözleriniz alışır...daha lüks istersiniz...En güzel elbise giyseniz....yine bir güzel görseniz bırakırsınız..

Hayat çok kısa..
Güzel bir kişilğimiz varsa sevinelim ama kibirlenmeyelim,
Az konuşabiliyorsak
Karşımızdakini anlamak için çaba sarfediyorsak,
Emir ve yasakları biliyorsak,
Namusumuzu ve şerefimizi koruyabiliyorsak
Kimseye muhtaç olmayacak ölçüde yaşıyorsak
Kişiyi Allah c.c. rızası için seviyorsak
Nefs ve Şeytandan uzaklaşmak için çabalıyorsak
Hep mütavazi olmaya çalışıyorsak
Mutluluk ve daimi güzellik budur..

Allah c.c. yolumuzu HAK yoldan sırat-i Mustakimden ayırmasın inşallah

amin amin ablacım

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
ayşem ya sen ne kadar güzel yürekli bir insansın yazdıklarını okudum cnm bu kadar mı zor bunu kabul etmek başkaları için bilemiyorum ne söylenebilir ki sen herşeyin farkındasın inançlısın çok şükür bilinçlisin RABBİM ferah günlere kavuşturacak inşaALLAH sabır kardeşim üzülme,RABBİM babana hidayet versin bu günlerde geçicek ilerde dönüp baktın mı bunları yaşadım mı diceksin o günler gelene kadar sabırr ,iyiki aramızdasın:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt