ve aleykümselam
evet kardeşim çok üstüne giderseniz ters tepki olur fazla üstüne gitmeyin ben ilk kapanacağım zaman Kabir Azabı Cennet ve Cehennem konularını okumuştum İhyau Ulumiddin den İmam Gazali Hz.nin öyle bir kitap hediye edebilirsiniz .siz daha üstelemeyin o kendisi okusun ve görsün Gevşeklik olursa o zaman yine yavaş yavaş sindirerek aralıklı olarak anlatırsınız. Kuran-ı Kerim Nur Suresi 31 . Ahsab suresinin 59. Ayetini de okuyun
(Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut, kocalarının babalarından yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü’minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz Nur-31)
(Ey peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin kadınlarına hep söyle de cilbablarından (dış elbiselerinden) üzerlerini sımsıkı örtsünler. Bu onların tanınmalarına, tanınıp da eziyet edilmemelerine en elverişli olandır. Bununla beraber Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir. (Ahsab-59)
..inşallah Rabbim onunda sizinde yardımcınız olsun