aleykumselam kardesim, üyeliginiz hayirli olsun,
ALLAH c.c. kabul etsin ; ne güzel adimlar atmissin, amin, insALLAH hepimiz hakkiyla tasiyanlardan oluruz...
insALLAH ailenden fazla tepki almazsin, kapanmani anlayisla karsiladiklari gibi pardesüyü de anlayisla karsilarlar insALLAH, dualarimdasin insALLAH...
Rabbim hidayet versin,
ALLAH'a emanet ol...
selamun aleyküm kardeşim hoşgeldin,rabbime sonsuz şükrler olsunki sende muradına ermişsin,çok zorlukla karşılaşmadan ailende onaylamış ne mutlu sana,emin olki annen pardesünüde onaylıycak,ilk başta yadırgayabilir,gözüne tuaf gelebilir ,sana bu konuda bişide diyebilir,sen sakın üzülme rabbim bunada bir kolaylık ihsan eder inşlh,bende yeni kapandım iki ay oluyor ve bu site sayesinde oldu çok şükür,çokta zorlandım annem çok karşıydı ama dün kendime yeni pardesü aldım gönlümce,içime sinen.bana kendi hediye etti hatda mağazaya birlikte gittik,şimdi onaylıyor çok şükür ama genede içinde var kuşkular bişi demedi ama ''böle simsiyah yaz ayında yakmıycakmı seni''dedi....ben sıcaklamıyorum bile anne dedim,sustuk.rabbim herseyi gönlünce verir inşlh kardeşim,sakın umudunu yitirme annende kabullecek rabbime emanet ol kardeşim hayırlı günler,tesettürün hayırlara vesile olur inşlh.....
Aleyküm Selam Kardeşlerim
Dualarınızda banada yer verdiğiniz içinAllah Hepinizden Razı Olsun...
Rabbim Sizlere Çok güzel Mükafaatlar nasip eylesin...
iNşallah Kardeşlerim cemil cümlemize...amin
Allah Cemil cümlemizi O'nun razı olacağı kullarından eylesin...
Allah'a emanet olun...