Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleykum canım kardeslerım
nasılsın Burcu kardesım;

Rabbım hepınızden razı olsun .sızlerın islamla ılgılı konuları sayesınde bende bılıncledım.cok sukur dun aksam da tesetturlu olarak dısarı cıkabıldım.artık tesetturlu bır bayanım.

Allah a emanet olun..

Selametle...

selamün aleyküm..

Ayşe kardeşim ne kadar çok sevindim..hamd olsun Allaha şükürler olsun
Rabbimiz hakkıyla taşımanı örnek olup beraberinde hidayetlere vesile olmayı nasip etsin inşallah.
isteyen kardeşlerimize de nasip etsin inşallah.

selam ve dua ile

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alayküm Kardeşlerim....
Ayşe Kardeşim Senin Adına Çok sevindim ALLAH Tesettürünü Kabul ve daim eylesin...
Allah Tesettür Muhabetti Olmayan tüm Kardeşlerimizede Tesettür Nuruyla Nurlanmalarını nasip eylesin...
Bu siteyi Açan ve Hayra Vesile olan Tüm kardeşlerimizdende Allah razı olsun...
Kardeşlerim bende sizden Dua istiyorum.
Allah çok şükür kapanmamı nasip etti
Ailemde
çok şükür kapanmamı anlayışla karşıladı Allah'ın izniyle
ama pardesü konusuna annem şuan çok sıcak bakmıyor.Ama ben kendime pardesü aldım.Ve bu nedenle çok mutluyum Allah hakkıyla taşıyabilmemi nasip etsin ama anneme aileme söylemedim.eve gittiğimde görecekler.Nasıl tepki vereceklerini bilmiyorum Bu nedenle dualarınızı bekliyorum Onlarında farkında olmadan yanlış kelime kullanıp günaha girmelerinden korkuyorum... Rabbim hepimize hidayet nasip etsin...
Bu dünyaya Yalnız geldik Ve Bu dünyadan Yalnız gideceğiz...
Selametle kalın kardeşlerim...

aleykumselam kardesim, üyeliginiz hayirli olsun,
ALLAH c.c. kabul etsin ; ne güzel adimlar atmissin, amin, insALLAH hepimiz hakkiyla tasiyanlardan oluruz...
insALLAH ailenden fazla tepki almazsin, kapanmani anlayisla karsiladiklari gibi pardesüyü de anlayisla karsilarlar insALLAH, dualarimdasin insALLAH...
Rabbim hidayet versin,
ALLAH'a emanet ol...

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Ayşe Kardeşim Senin Adına Çok sevindim ALLAH Tesettürünü Kabul ve daim eylesin...
Allah Tesettür Muhabetti Olmayan tüm Kardeşlerimizede Tesettür Nuruyla Nurlanmalarını nasip eylesin...
Ailemde
ama pardesü konusuna annem şuan çok sıcak bakmıyor.Ama ben kendime pardesü aldım.Ve bu nedenle çok mutluyum Allah hakkıyla taşıyabilmemi nasip etsin ama anneme aileme söylemedim.eve gittiğimde görecekler.Nasıl tepki vereceklerini bilmiyorum Bu nedenle dualarınızı bekliyorum Onlarında farkında olmadan yanlış kelime kullanıp günaha girmelerinden korkuyorum... Rabbim hepimize hidayet nasip etsin...

selamun aleyküm kardeşim hoşgeldin,rabbime sonsuz şükrler olsunki sende muradına ermişsin,çok zorlukla karşılaşmadan ailende onaylamış ne mutlu sana,emin olki annen pardesünüde onaylıycak,ilk başta yadırgayabilir,gözüne tuaf gelebilir ,sana bu konuda bişide diyebilir,sen sakın üzülme rabbim bunada bir kolaylık ihsan eder inşlh,bende yeni kapandım iki ay oluyor ve bu site sayesinde oldu çok şükür,çokta zorlandım annem çok karşıydı ama dün kendime yeni pardesü aldım gönlümce,içime sinen.bana kendi hediye etti hatda mağazaya birlikte gittik,şimdi onaylıyor çok şükür ama genede içinde var kuşkular bişi demedi ama ''böle simsiyah yaz ayında yakmıycakmı seni''dedi....ben sıcaklamıyorum bile anne dedim,sustuk.rabbim herseyi gönlünce verir inşlh kardeşim,sakın umudunu yitirme annende kabullecek rabbime emanet ol kardeşim hayırlı günler,tesettürün hayırlara vesile olur inşlh.....

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam kardesim, üyeliginiz hayirli olsun,
ALLAH c.c. kabul etsin ; ne güzel adimlar atmissin, amin, insALLAH hepimiz hakkiyla tasiyanlardan oluruz...
insALLAH ailenden fazla tepki almazsin, kapanmani anlayisla karsiladiklari gibi pardesüyü de anlayisla karsilarlar insALLAH, dualarimdasin insALLAH...
Rabbim hidayet versin,
ALLAH'a emanet ol...
selamun aleyküm kardeşim hoşgeldin,rabbime sonsuz şükrler olsunki sende muradına ermişsin,çok zorlukla karşılaşmadan ailende onaylamış ne mutlu sana,emin olki annen pardesünüde onaylıycak,ilk başta yadırgayabilir,gözüne tuaf gelebilir ,sana bu konuda bişide diyebilir,sen sakın üzülme rabbim bunada bir kolaylık ihsan eder inşlh,bende yeni kapandım iki ay oluyor ve bu site sayesinde oldu çok şükür,çokta zorlandım annem çok karşıydı ama dün kendime yeni pardesü aldım gönlümce,içime sinen.bana kendi hediye etti hatda mağazaya birlikte gittik,şimdi onaylıyor çok şükür ama genede içinde var kuşkular bişi demedi ama ''böle simsiyah yaz ayında yakmıycakmı seni''dedi....ben sıcaklamıyorum bile anne dedim,sustuk.rabbim herseyi gönlünce verir inşlh kardeşim,sakın umudunu yitirme annende kabullecek rabbime emanet ol kardeşim hayırlı günler,tesettürün hayırlara vesile olur inşlh.....
Aleyküm Selam Kardeşlerim
Dualarınızda banada yer verdiğiniz içinAllah Hepinizden Razı Olsun...
Rabbim Sizlere Çok güzel Mükafaatlar nasip eylesin...
iNşallah Kardeşlerim cemil cümlemize...amin
Allah Cemil cümlemizi O'nun razı olacağı kullarından eylesin...
Allah'a emanet olun...

berat05

Yönetici

Değerli kardeşlerimiz,

Burda paylaşımlarını okuduğunuz diğer kardeşlerimizden de
Sizlerin de bir adım atmanız daha kolay olur belkide..
Sizin adınıza çok seviniyoruz...
Yol belli.....
Başımızı kapatmak sadece beğendiğimiz bir örtüyü başa koymak değil...Kalbimizle bunu hissederek yapmak...Örtünmenin güzelliği...durdukça...kapandıkça...ortaya çıkıyor...O bir bez parçası olmaktan öte...başımıza yapışmış bir derimiz oluveriyor...sadece evimizde izin veriyor çıkarmaya....böylesine gönülden bağlı kardeşim..

Kitabımız KUR'AN-I KERİM herşeyi açıklıkla ifade etmiş.

Kime karşı mahrem olduğumuz aşikar.

Bizim yapmamız gereken ellerimiz ve yüzümüz dışında kalan yerleri örtmek
Burda önemli olan şu :
Kısa bir başörtü ile sadece başın 4/3 nü kapatıp arkadan kuyruk gibi sallamak değil ya da KISA BİR MANTO Giyip bele o meşhur kemeri bağlayıp belin inceliğini çıkarmak ,ayaklarına incecik çorap giyip salına salına dolaşmak değil...

Kapanmak doğru bir şekilde olmalı değil mi kardeşlerim???
Önce kalbin tesettürü sonra vücudumuzun

BİZ SİZLER İÇİN DUACIYIZ SİZLERDE BİZE DUA EDİNİZ KARDEŞLERİM

ALLAH c.c. yar ve yardımcımız olsun

berat05

Yönetici
Bu dava hor, bu dava büyük...

ALLAHÜ EKBER!!!
ALLAH C.C. BAŞÖRTÜ ZULMÜ GÖREN TÜM KARDEŞLERİMİZE YAR VE YARDIMCI OLSUN

Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....

DUALARI geri çevirmeyen RABBİM

Hz.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v.) Hürmetine
Ağlayan gözlerdeki yaş hürmetine,
Uzanmış ellerdeki dua niyetine,
kalblere HİDAYET nasip eylesin....

Sen senin sevdiğin kulların hürmetine,
Sen verdiğin nimetlerin hürmetine,
Sen dualarını kabul ettiklerinin hürmetine
Bu kalplere merhamet nasip eyle....

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Bu dava hor, bu dava büyük...

ALLAHÜ EKBER!!!
ALLAH C.C. BAŞÖRTÜ ZULMÜ GÖREN TÜM KARDEŞLERİMİZE YAR VE YARDIMCI OLSUN

Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....

DUALARI geri çevirmeyen RABBİM

Hz.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v.) Hürmetine
Ağlayan gözlerdeki yaş hürmetine,
Uzanmış ellerdeki dua niyetine,
kalblere HİDAYET nasip eylesin....

Sen senin sevdiğin kulların hürmetine,
Sen verdiğin nimetlerin hürmetine,
Sen dualarını kabul ettiklerinin hürmetine
Bu kalplere merhamet nasip eyle....

selamun aleyküm ablacım;duaların için canı gönülden binlerce yuzbinlerce AMİN....ALLAH'A EMANET OL,HAYIRLI AKŞAMLAR BERAT ABLACIM.....

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykumselam,
çooook çok sevindim Aysecim, uzun zamandir takip ediyodum seni,
ALLAH'in izniyle gerçeklesti:) Rabbim isteyen bütün bayanlarimiza nasip etsin insALLAH
InsaALLAH hakkiyla tasiyanlardan olursun,
çok haklisin, kimsenin dedigine bakma, ALLAH celle celaluh yolunda bir adim attin, söylenenleri hiç takma!!
çok sevindim, Rabbim herkese nasip etsin...
ALLAH'a emanet ol canim...

Cok sagol canım kardesım.nıyetımden uzun bır sure sonra cok sukur ortundum:).ınsallahHAKKIYLA KAPANAN KULLARINDAN OLMAYA CALISIYORUM RABBIMIN.DIYORUM TABIKI,KESKE LAFINI SEVMEM AMA, KESKE KESKE DAHA ONCEDEN BU HUZURU YASAYABILSEYDIM.YENIDEN DOGMUS GIBIYIM.Rabbım tum kapanmak ısteyen kulların bu huzuru yasamasını asıp etsın ınsalllah.

Sende Allaha emanet ol kardesım.
Dualarda bulusalım.

Selametle...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykumselam,
çooook çok sevindim Aysecim, uzun zamandir takip ediyodum seni,
ALLAH'in izniyle gerçeklesti:) Rabbim isteyen bütün bayanlarimiza nasip etsin insALLAH
InsaALLAH hakkiyla tasiyanlardan olursun,
çok haklisin, kimsenin dedigine bakma, ALLAH celle celaluh yolunda bir adim attin, söylenenleri hiç takma!!
çok sevindim, Rabbim herkese nasip etsin...
ALLAH'a emanet ol canim...

ALEYKÜM SELam kardeşim bu konuya pek giremiyorum vaktim olmuyor ama senin haberini almayı Rabbim nasip edecekmiş bana çok sevindim Allah kabul etsin güle güle giyin yeni kıyafetlerini. bundan sonra daha huzurlu hissedeceksin.

Amin canım kardesım.gercekten sızlerın buyuk katkısıyla bu huzura kavustum.Rabbım sızlerı aracı kıldı.gercekten cok huzurluyum.tarıf edılemez.ne dıyeyım ANLATILMAZ YAŞANIR:)

Allah razı olsun...

Selametle...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
ve alykum selam canım cok sevindim inan bana dahada huzrlu olacaksın
bitanem uzun uzun yazamıyorum yolculuga cıkacağım canımsın Rabbim yar ve yardımcın olsun

Amın canım Burcu kardesım.boyle bır konuda onculuk ettıgın ıcın Rabbım senden razı olsun.ıyı yolculuklar,ıyı tatıller.

Selametle...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim çok sevindim rabbim daim eylesin inşalh,ne kadar güzel karar veripte uygulamak,senin adına çok sevindim,ALLAH tesettürünü kabul eylesin sende ALLAH'A EMANET OL AYŞE KARDEŞİM.....

Amin canım kardesım. Aslında ortunmeyı dusunmuyordum.sızlerle tanısalı yaklasık 1 yıl oldu ve gerceklerı gormeye basladım.karar verdım ve kararımdan sonra bıraz uzun surse de örtündüm.Allah razı olsun.cok daha mutlu :) ve huzurluyum.inşallah beım de örtüm hem kalkanım hem de süzgecim oldu.

Alah a emanet ol kardesım.

Selametle...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Ailemde

Aleyküm selam.Amin canım kardesım. uyeliğin hayırlı olsun.cok haklısın bu dunyaya yalnız geldık yalnız da gıdecegız bu dünyadan.kim ne derse desin takma kardeşim.bak bana takıyo muyum:)bıraz sağır bıraz da dilsiz ol yeter.yaşayacağın huzura değmez mi.herşeyin bir bedeli var.Allah sana da sabır versin canım kardeşim.dualarımdasın.
Allah a emanet ol.

Selametle...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm..

Ayşe kardeşim ne kadar çok sevindim..hamd olsun Allaha şükürler olsun
Rabbimiz hakkıyla taşımanı örnek olup beraberinde hidayetlere vesile olmayı nasip etsin inşallah.
isteyen kardeşlerimize de nasip etsin inşallah.

selam ve dua ile

Amin Erhan kardeşim Amin.Allah senden razı olsun.kapanmak isteyen kardeslerimize hep destek oldunuz.bunu yazdıklarınızdan anlıyorum ve hissedıyorum.sizler de dualarımdasınız.kapanmayı dusunen kardeslerımıze destek olmaya devam edelım ınsalllah.
Allah a emaet olun.

Selametle...

erzcn_24

Kayıtlı Kullanıcı
Bgun eski bir kız arkadaşı gordum uzun zaman oluyordu görüşmeyeli ..Kapanmış O Başortüsü inanın onu cok değiştirmiş.Bir kıza Bi başörtüsü ancak o kadar yakışabilirdi....Özlem Alah yolunu acık etsin....

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşlerimiz,

Burda paylaşımlarını okuduğunuz diğer kardeşlerimizden de
Sizlerin de bir adım atmanız daha kolay olur belkide..
Sizin adınıza çok seviniyoruz...
Yol belli.....
Başımızı kapatmak sadece beğendiğimiz bir örtüyü başa koymak değil...Kalbimizle bunu hissederek yapmak...Örtünmenin güzelliği...durdukça...kapandıkça...ortaya çıkıyor...O bir bez parçası olmaktan öte...başımıza yapışmış bir derimiz oluveriyor...sadece evimizde izin veriyor çıkarmaya....böylesine gönülden bağlı kardeşim..

Kitabımız KUR'AN-I KERİM herşeyi açıklıkla ifade etmiş.

Kime karşı mahrem olduğumuz aşikar.

Bizim yapmamız gereken ellerimiz ve yüzümüz dışında kalan yerleri örtmek
Burda önemli olan şu :
Kısa bir başörtü ile sadece başın 4/3 nü kapatıp arkadan kuyruk gibi sallamak değil ya da KISA BİR MANTO Giyip bele o meşhur kemeri bağlayıp belin inceliğini çıkarmak ,ayaklarına incecik çorap giyip salına salına dolaşmak değil...

Kapanmak doğru bir şekilde olmalı değil mi kardeşlerim???
Önce kalbin tesettürü sonra vücudumuzun

BİZ SİZLER İÇİN DUACIYIZ SİZLERDE BİZE DUA EDİNİZ KARDEŞLERİM

ALLAH c.c. yar ve yardımcımız olsun

Allah razı olsun canım ablacım.yazdıkların beynimde öyle bir yankılandı ki...şiirin diğer yazıların farklı ufuklar açtı bende.bazı şeyleri farketmeme sebep oldu.Rabbim hakkınızda en hayırlısını, en cok ıstedığınızı nasıp etsın ınsalllah.Dualarımdasın canım ablacım.

Allah a emanet olun.

Selametle...

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
Bende kapanmayı çok istiyorum benim ailemde kapalı.eşimin tarafında kapalı yok kuran okumayı çok seviyorum okurken ağlıyorum içim huzur doluyor rüyamda bana başörtü veriyolar 5 - 6 defa aynı rüyayı gördüm çok etkilendim

gülseyma

Kayıtlı Kullanıcı
ben evlenmeden önce kapalıydım 17 yaşında evlendim açıldım şimdi çok pişmanım kapancam diyorum her kafadan bir ses çıkıyor banada çok dua edin kardeşlerim kapananları duyunca çok seviyorum Allahım banada nasip etsin İnşallah kapalıyken yaşadığm huzuru çok arıyorum neolur bana çok dua edin

FATMACA

Kayıtlı Kullanıcı
allah herkese hidayet etsin

allah herkese hidayet etsin

:a06:esselamün aleyküm kardeşim senin adına çoksevindimkapanmak öylegüzelbirduyguki bunu anlatmak kelimelerle anlatılmaz sonundahidayetibulmuşsun çevrendeki insanlar nedersedesin hiçbirşeydüşünme canısıkma senihep kızdırmaya çalışırlar şeytan onlara birazdaha vesvese verir senin üstüne yollar onlar bunubilmedikleri içinseningibihidayeti bukmadıkları için gözlerikördür kulakları sağır allah onlarahidayet etsinyolundan sakındönme inşallah allahhaçcagitmenidenasip ederbenide çalıştığım yerde açmayaçalışıyorlar amabenimhiçkimse umrumdabiledeyil benböyle olmaktangururduyuyorum onlarbilmiyorlar bir ikidefasöyledimdinlemedilr ama benkendim onlaraböyle kabul ettirdim hayırlıgünler allah yarveyardımcınız olsun

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Bende kapanmayı çok istiyorum benim ailemde kapalı.eşimin tarafında kapalı yok kuran okumayı çok seviyorum okurken ağlıyorum içim huzur doluyor rüyamda bana başörtü veriyolar 5 - 6 defa aynı rüyayı gördüm çok etkilendim

ben evlenmeden önce kapalıydım 17 yaşında evlendim açıldım şimdi çok pişmanım kapancam diyorum her kafadan bir ses çıkıyor banada çok dua edin kardeşlerim kapananları duyunca çok seviyorum Allahım banada nasip etsin İnşallah kapalıyken yaşadığm huzuru çok arıyorum neolur bana çok dua edin

Allah CC. yar ve yardımcınız olsun kardeşim...
Siz kalpten istreseniz bunu karşısında kimse duramaz kardeşim...
Şeytan bile PES eder...
Allah CC. rızası olduktan sonra başkasının ne önemi var...
Allaha emanet olun kardeşim...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam.Amin canım kardesım. uyeliğin hayırlı olsun.cok haklısın bu dunyaya yalnız geldık yalnız da gıdecegız bu dünyadan.kim ne derse desin takma kardeşim.bak bana takıyo muyum:)bıraz sağır bıraz da dilsiz ol yeter.yaşayacağın huzura değmez mi.herşeyin bir bedeli var.Allah sana da sabır versin canım kardeşim.dualarımdasın.
Allah a emanet ol.

Selametle...

selamun Aleyküm kardeşlerim...
Allah razı olsun kardeşim..
Çok Haklısın Yaşanılacak huzur herşeye değer bir işte Allah rızası Varsa Rabbim yardımcı oluyor..
Amin Kardeşim hepimize Rabbim sabır versin
O'nun rızası doğrultusundaki işleri hakkıyla yapabilmemizi nasip etsin..
Çok haklısın herşeyin bir bedeli var..Zamanında Sahabiler ve nice İslam uğrunda şehitlerimiz var .Zamanında İslam için savaşılırken biz şimdi kendi nefislerimizle savaş halindeyiz Rabbim hiçbir zaman bizleri nefisleriyele başbaşa bırakmasın.
canım kardeşim sen ve bütün kardeşlerim dualarımdasınız.
Rabbim bütün kardeşlerimize bu huzuru tatırsın Tesettür nuruyla nurlandırsın inşallah
Çok şükür kardeşlerim dün eve pardesümle gittim evet biraz annem garipsedi bana garipsediğini farkettirmemeye çalıştı ama çok şükür anlayışla karşıladı.
Allah hepimize hidayet nasip etsin
secde muhabetti olmayanlara secde muhabbeti tesettür muhabetti olmayanlara tesettür muhabbetti nasip etsin
Hepinizden Allah razı olsun
Gülseyma kardeşim inşallah en kısa zamanda Rabbim yaşadığın huzuru sana tekrar nasip eder .Ameller niyetlere göre canım kardeşim sen Allah rızasını istiyorsun...
Rabbim kulum sen bir adım at ben sana koşarak geleyim diyor.
bu nedenle inşallah Rabbim yar ve yardımcın olur kardeşim
bütün kardeşlerim selametle kalın
Allah'a emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt