Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

aşure

Kayıtlı Kullanıcı
Kapanmak önemli değil, önemli olan kalbinin temizliği
“KALBİN TEMİZLİĞİ GÜNAHA ENGEL DEĞİL”
Bazı özgürlüklerimin kısıtlanacağı düşüncesiyle kapanmak istemiyorum
“ALLAHIN KARŞISINDADA ÖZGÜR OLABİLECEKMİSİN”

ŞU SÖZLERE SINIR OLUYORUM İŞTE... ÇOK ŞUKUR 6SENEDEN BERI KAPALIYIM HAMD OLSUN RABBIME NASIP ETTI BUNU BANA CUMLE ISTEYENLEREDE NASIP EDER INŞ.EMEĞİNİZE SAĞLIK SAOLUN

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
inş benim gibi kapanmak isteyen akadaşlar bir an önce bu istekleri gerçekleşir.allah hepimizin yardımcısı olsun.allaha emanet olun...

MekYes

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.allahyolu.com
simdi bi kapali var bide kapaliii var :)
simdi bazi kapali bayanlar sirf süs olsun etrafdan laf etmesinler diye kapanir digerleride gercekten allahin emri oldugu icin dost dogru kapanir allah dost dogru ve onun emrini yerine getirmek icin kapananlardan eylesin tüm bacilarimizi

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlarım inanın günlerim okadar yogun geçiyor düşünce yorgunlugu ve fiziksel yorgunluk her ikisinide birden yaşıyorum o yuzden konuyla ilgilenemedim
Rabbim izniyle bir kac gun sonra eşimin memleketine ordanda birkac gun evimde kalıp tatile gideceğim benim yoklugumun suresince de ilgilenirseniz cok mutlu olurum Rabbim hepinizden razı olsun
İnşallah sizlerin
sayesinde birçok arkadaşımız yaptıgı gunahtan vazgecip dogru yolu bulacaktır

Umut_Yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tansu-gamzem.tr.gg
Arkadaşlarım inanın günlerim okadar yogun geçiyor düşünce yorgunlugu ve fiziksel yorgunluk her ikisinide birden yaşıyorum o yuzden konuyla ilgilenemedim
Rabbim izniyle bir kac gun sonra eşimin memleketine ordanda birkac gun evimde kalıp tatile gideceğim benim yoklugumun suresince de ilgilenirseniz cok mutlu olurum Rabbim hepinizden razı olsun
İnşallah sizlerin

Rabbim maddi manevi şifa versin inşALLAH ablacım
arkadaşlarımızla birlikte konunu takip edeceğiz inşALLAH.
kardeşimin profilinden yazıyorum
ayşe "kalbiminurlandır"....:H

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim maddi manevi şifa versin inşALLAH ablacım
arkadaşlarımızla birlikte konunu takip edeceğiz inşALLAH.
kardeşimin profilinden yazıyorum
ayşe "kalbiminurlandır"....:H

canım benim cok teşekkur ederim Rabbim razı olsun senden birkac gündür ilgilenemedim Rabbim sizlerden razı olsun her yardım isteyene koşmuşsunuz canımsın sen ayşem :a15:

Umut_Yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tansu-gamzem.tr.gg
canım benim cok teşekkur ederim Rabbim razı olsun senden birkac gündür ilgilenemedim Rabbim sizlerden razı olsun her yardım isteyene koşmuşsunuz canımsın sen ayşem :a15:
sen de öylesin ablacım. ben birşey yapmadım diğer kardeşlerim kadar koşuşturmadığımı düşünüyorum. maşaAllah onlara. Allah cc razı olsun hepsinden....

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

İnşallah sizlerin

DEĞERLİ KARDEŞİM

HAYIRLISI İLE GİDİP DÖNMENİ DİLERİM.KENDİNE çok iyi bak ve konunu merak etme,,,her birimiz elimizden geldiğince yokluğunu aratmayacağız..

Allah'a c.c. emanet ol...dualarında bizleride unutma

Kendine çok çok iyi bak ve tatilde olmanın keyfini çıkar..selam ve dua ile

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
burcu ablamm bende burdayım elimizden geldiğince ilgileniriz konunla..sen merak etme hayırlısıyla git gel inşALLAH..Allaha emanet ol..canımm.

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah sizlerin

hayirlisiyla gidip dönersin insALLAH ablacim,
bende elimden geldigince konuyla ilgilenecegim insALLAH,
ALLAH'a emanet ol...

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

Gülüm.se kardesimizden alinti yaparak su ayetleri paylasmak istedim sizlerle :

Tesettürün, Rabbimiz ve Rasûlullâh -sallallâhu aleyhi ve sellem- katında ne kadar önemli bir emir olduğunu âyetler ve hadîs-i şerifler ışığında hatırlamanın faydalı olacağını düşünüyorum :

"Ey Ademoğulları! Size çirkin yerlerinizi örtecek bir giysi, bir de giyip süsleneceğiniz bir giysi indirdik. Takva örtüsü ise daha hayırlıdır."
(el-A'raf, 26)

Bu âyet-i kerîmenin de dikkat çektiği üzere giysi, takvâ ile meczolunmalıdır.

Mü'min kadınlara da söyle : Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zînet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnâdır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar… Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey mü'minler! Hepiniz Allâh'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin, umduğunuza nail olasınız."
(en-Nûr, 31)

Kadınların ev dışında veya yabancı erkeklerin yanında, normal ev içi elbisesinin üstüne bir dış elbise daha giymeleri gerekir. Bu husustaki âyet-i kerîmede şöyle buyurulur :

"Ey Peygamber! Eşlerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına dış elbiselerinden üstlerine giymelerini söyle. Bu onların tanınıp, kendilerine sarkıntılık edilmemesi için daha uygundur. Allâh çok bağışlayıcı ve çok esirgeyicidir."
(el-Ahzâb, 59)

sümeyye_90

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]hayırlara vesile olsun inş... :)tebrikler
kapanmak isteyen kardeşlerimize de tabiki kapanmak çok güzel ama hakkıyla olursa işe daha çok yarar belki çoğumuz hakkını veremeyenlerdeniz :( allah kabul etsin...
[/ı]

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleykum canım kardeslerım
nasılsın Burcu kardesım;

Rabbım hepınızden razı olsun .sızlerın islamla ılgılı konuları sayesınde bende bılıncledım.cok sukur dun aksam da tesetturlu olarak dısarı cıkabıldım.artık tesetturlu bır bayanım.

Allah a emanet olun..

Selametle...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle hoşgeldiniz ablacım..kapanmak isteyen bacılarıma kardeşlerime ablalarıma çok seviniyorum...çünkü Allaha bir adım daha yaklaşıyorsunuz...inşaallah düşündüğüm gibidr...sizler sırat-ı müstakimin yolcularısınız...doğru yolda ilerlemek gerçekten zordur...şeytan insanın ağzından burnundan ve engel olabileceği herşekilde insana vesvese verir ve vesveseleri insanı doğru yoldan döndürür caydırır...sakın ola ki siz doğru yolunuzdan vazgeçmeyin çünkü başörtüsü sizin asıl kimliğinizi ortaya koyuyor...doğru yolda yürüyen insalar için her zaman ayak altında dikenli bir gül bulunur bu dikenli güle basmadan geçemezsiniz ama önemli olan kanayan ayağınız deil doğru yolda ilerlerken Allah aşkıyla yanan kalbiniz ön plana çıkar...ön planda olan her zaman Allahın aşkıdır...umarım sizin annenizde sizin asıl kimliğinizin farkına varır ve sizi olduğunuz gibi kabul eder hatta Allah umarım hiç umulmadık bi yerden bir ihsan eyler de annenizin kalbi yumuşayıverir ve başörtüsünün geçnken örtülmesi gerektiğini,aslında vücudun taze ve güzelken gizlenmesi gerektiğini yaşlanınca çirkinlikleri örtmesi için örtülmedğini anlar...Rabbimden sizin örtünebilme sevdanız için dualarda buluncam ondan örtünmenizi kolaylaştıracak isteklerde buluncam ...inş bu aciz kulun duları kabul olur...Ama şunu unutmayın her zorlu yolun sevabı daha fazladır zorla elde edilen herşey değerli ve kıymetlidir ama zorla olmayn kolay oluveren bi isteğin hevesi hemen sönüverir...siz asla yılmayanlardan olun inşaallah biricik bacımm...Allaha emanet olun...

Allah razı olsun bırıcık kardesım senden de.bak ne guzel bırlıkte yaptıgımız dualarımız kabul oldu.tesetturluyum artık.24 saat olacak bırazdan.cok huzurluyum mutluyum.kımsenın ne dedıgı ılgılendırmıyor.bıraz sagır bıraz da dılsız olunca hersey yolunda.

Allah a emanet olun canım kardesım.

Selametle...

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
nasılsın Burcu kardesım;

Rabbım hepınızden razı olsun .sızlerın islamla ılgılı konuları sayesınde bende bılıncledım.cok sukur dun aksam da tesetturlu olarak dısarı cıkabıldım.artık tesetturlu bır bayanım.

Allah a emanet olun..

Selametle...

ve aleykumselam,
çooook çok sevindim Aysecim, uzun zamandir takip ediyodum seni,
ALLAH'in izniyle gerçeklesti:) Rabbim isteyen bütün bayanlarimiza nasip etsin insALLAH
InsaALLAH hakkiyla tasiyanlardan olursun,
çok haklisin, kimsenin dedigine bakma, ALLAH celle celaluh yolunda bir adim attin, söylenenleri hiç takma!!
çok sevindim, Rabbim herkese nasip etsin...
ALLAH'a emanet ol canim...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
nasılsın Burcu kardesım;

Allah a emanet olun..

Selametle...
ALEYKÜM SELam kardeşim bu konuya pek giremiyorum vaktim olmuyor ama senin haberini almayı Rabbim nasip edecekmiş bana çok sevindim Allah kabul etsin güle güle giyin yeni kıyafetlerini. bundan sonra daha huzurlu hissedeceksin.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
nasılsın Burcu kardesım;

Allah a emanet olun..

Selametle...

ve alykum selam canım cok sevindim inan bana dahada huzrlu olacaksın
bitanem uzun uzun yazamıyorum yolculuga cıkacağım canımsın Rabbim yar ve yardımcın olsun

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
nasılsın Burcu kardesım;

Allah a emanet olun..

Selametle...

selamun aleyküm kardeşim çok sevindim rabbim daim eylesin inşalh,ne kadar güzel karar veripte uygulamak,senin adına çok sevindim,ALLAH tesettürünü kabul eylesin sende ALLAH'A EMANET OL AYŞE KARDEŞİM.....

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alayküm Kardeşlerim....
Ayşe Kardeşim Senin Adına Çok sevindim ALLAH Tesettürünü Kabul ve daim eylesin...
Allah Tesettür Muhabetti Olmayan tüm Kardeşlerimizede Tesettür Nuruyla Nurlanmalarını nasip eylesin...
Bu siteyi Açan ve Hayra Vesile olan Tüm kardeşlerimizdende Allah razı olsun...
Kardeşlerim bende sizden Dua istiyorum.
Allah çok şükür kapanmamı nasip etti
Ailemde
çok şükür kapanmamı anlayışla karşıladı Allah'ın izniyle
ama pardesü konusuna annem şuan çok sıcak bakmıyor.Ama ben kendime pardesü aldım.Ve bu nedenle çok mutluyum Allah hakkıyla taşıyabilmemi nasip etsin ama anneme aileme söylemedim.eve gittiğimde görecekler.Nasıl tepki vereceklerini bilmiyorum Bu nedenle dualarınızı bekliyorum Onlarında farkında olmadan yanlış kelime kullanıp günaha girmelerinden korkuyorum... Rabbim hepimize hidayet nasip etsin...
Bu dünyaya Yalnız geldik Ve Bu dünyadan Yalnız gideceğiz...
Selametle kalın kardeşlerim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt