Burcu abla çok sağol canım..eğer bu siteye girmeseydim bu kadar hızlı gelişmezdi..çok şükür ki sizleri tanıdım..sizden aldığım manevi destek sayesinde bugüne ulaştım..çok şaslıyım çokk..bazı kardeşlerimiz ne sorunlarla mücadele edip kapanıyorlar..benim sorun diyebileceğim hiçbişey yok hayatımda herkes destek oluyo..dün 2 gün sonra açılırsın diyen babam bugün bana dediki aferin kızım sende çok değişme var..Allah daim etsin dedi..ne kadar mutlu oldum anlatamam..ben önceden ne namaz kılardım ne kuran okurdum..şuan herşey çok farklı..ailemde bu değişikliği görüyor..benim huzurum onlarıda sardı..bu yaşına kadar namaz kılmayan annem bugün namaza başladı..cuma namazında dahi gitmeyen abim bana namazın tam olarak nasıl kılındığını sordu.eğer soruyorsa demekki oda niyetlendi..çok şükür rabbime..mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim..benim engelim yoktu kendi kendime engel yaratıyordum..çpk şükür aştım onları..artık bana düşen diğer kardeşlerimizin kapanmasına az da olsa katkıda bulunmak..artık rabbim izin verdiği sürece burdayım inşALLAH.....
gülüm.se sağol kardeşim düşünmen bile yeterli.rabbim yardımcı oluyor zaten..daha bugün kapandım o kadar hediye eşarp aldımki..inanın insanlar benden daha çok seviniyor.ne güzel duyguymuş böyle...
mir-erhan a.s kardeşim..Allah razı olsun..bu öyle bi mutlulukki sadece beni değil çevremdekileride sarıyor..öyle güzel bi duyguymuşki..rabbim daim etsin inşALLAH..evet bu mübarek günlerde olması dahada bi güzel oldu çok şükür rabbime..
nurnisa a.s sağol kardeşim Allah razı olsun hepinizden..bende inşallah açılmayacağımı düşünüyorum..
gokceayan canım inşallah sende en kısa zamanda engellerini aşarak kapanırsın...Allah yardımcın olsun..dualarımız seninle.
Canım inan bana senin bu yazını göz yaşlarıyla okudum ne guzel şeyler anlatmışsın canım Rabbim senden razı olsun okadar guzel örnek oldunki
Kapanarak ailene örnek olup onlar içinde bir ışık olmuşsun bak annecğimiz ne guzel seni görüp örnek alıp hemen namaza başlamıs heleki abin namazı sorduysa dediğin gibi yüreğinde bir kıvılcım olusmus ne mutlu sana bundan guzel mutluluk varmı İnşallah senin sayende Rabbimize yaklaşacaklar
Rabbim sana kat kat sevabını versin Rabbim İnşallah senin vesilenle ailenide dogru yoluna döndürsün
Şimdi gelelim sana onlara en dogru bilgiyi aktarmak yol göstermek için dinimiz üzerine bilgilerimizi genişletecez
Nasılmı bitanem sitemizde bir sürü konu bulabilirsin ben yola Peygamberimiz' (Sallallahü ve Aleyhi Selamı )i tanıyarak başlamıştım onunla ilgili okudum hep O 'nu tanımak O'nun sünnetlerini öğrenmek O ' na bağlanmak çok önemli
tabi diğer konularda cok önemli....Dediğim gibi sitemizde bir sürü konumuz mevcut hangi konuda istersen
Sorularla islam yazarsın google la oradanda istediğin aklına takılan soruların cevabı mevcut canım
canımsın sen benim Rabbim bana yaşattıgın şu mutlulugu sana herdaim yaşatsın Seni her daim Razı oldugu kullarından eylesin hayırlı gunler