Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
aleykumselam kardeşim..canım çok sağol Allah razı olSun..bu konuma gelmemde sizlerin çok katkısı var..Hepiniz çok sağolun..tek başıma başaramayablirdim..İyiki varsınız..Sizlerin Desteği sayesinde şeytanı yenmek daha kolay olacak inşALLAH..
ECMAİN olsun inşallah canım kardeşim :)
amin amin amin :H

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
aşure sağol kardeşim rabbim herkese nasip etsin inşALLAH..

şimal canım inan bende senin durumundayım..üniverstede okuyorum ve 1 hafta sonra da staja başlıyorum..ama kalbimdeki istek o kadar arttıki gözüm hiçbirşey görmüyor..staja kapalı gideceğim ne derlerse desinler.daha sonra üniversteye gidince herkes şaşıracak..çünkü kimse benden beklemiyor.okulda başımı açmak zorunda kalıcam ama dışarda kapalı olacak..bu bizim suçumuz günahımız değilki..bunu yapmaya zorlayanlar utansın..sürekli bişeyleri engel gösterirsek hiç kapanamayız..en iyisi biranönce karar vermek ve uygulamak.benimde şuan hiyecek hiçbişeyim yok..ama enkısa zamanda temin edeceğim..arkdaşların dediği gibi bi ceket alsak geçici olarak idare eder..zamanla biçok şeye sahip oluruz zaten..hergeçen gün birazdaha günah işleyeceğimize biran önce kurtulalım bu günahtan..kapanırsam ne olur naparım nasıl olur diye düşünmekten vazgeçelim.hemen uygulayalım rabbim yardımcımız olur zaten..

bu arada arkadaşlar ben tam anlamıyla kapandım..arkdaşım dan rica ettim bana ceket getirmiş..bi komşum daha eşarp hediye etti..artık kapalı geziyorum..insan yeterki gerçekten istesin..rabbim ona heryerden yardım gönderiyor..rabbim bütün kardeşlerimize nasip etsin..eşarptaki huzur hiçbşeyde yok..benimde kapanınca diğer kardeşlerimiz gibi ilk söylediğim keşke daha önce kapansaydım oldu..rabbim daim etsin inşALLAH..

canımsın sen benim inna gözlermden yaslar boşanıyor durdarmıyorum kendimi
bitanem okadar sevindimki okadar mutlu oldumki Rabbim benim yaşadıgım bu mutlulugun kat kat sevabın sana versin şua bayramımız bizim bak canım istedikten sonra RAbbim nasıl yardıme diyor değilmi herkes kosuyor yardıma
öyle bitanem okadar nurluki o şuan melekler gülümsüyor sana Rabbimizde senden cok memnun oy guzelim bitanem Rabbiim sana takva elbisesini giydirmeyde nasip etdsin canım
Rabbim sana sevabını kat kat versin gunlahlarını bağışlasın
canım benim ya tutamıyorum kkendimi bak hep burdan yaz olurmu bizleri bırakma sakın ben herzaman Rabbim izin verdiğince burdayım olurmu canım
selam ve dua ile bitanem

berat05

Yönetici
Bu dava hor, bu dava büyük...

ALLAHÜ EKBER!!!
ALLAH C.C. BAŞÖRTÜ ZULMÜ GÖREN TÜM KARDEŞLERİMİZE YAR VE YARDIMCI OLSUN

Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....

DUALARI geri çevirmeyen RABBİM

Hz.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v.) Hürmetine
Ağlayan gözlerdeki yaş hürmetine,
Uzanmış ellerdeki dua niyetine,
kalblere HİDAYET nasip eylesin....

Sen senin sevdiğin kulların hürmetine,
Sen verdiğin nimetlerin hürmetine,
Sen dualarını kabul ettiklerinin hürmetine
Bu kalplere merhamet nasip eyle....

berat05

Yönetici

selam olsun Sahabesine

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı

şimal canım inan bende senin durumundayım..üniverstede okuyorum ve 1 hafta sonra da staja başlıyorum..ama kalbimdeki istek o kadar arttıki gözüm hiçbirşey görmüyor..staja kapalı gideceğim ne derlerse desinler.daha sonra üniversteye gidince herkes şaşıracak..çünkü kimse benden beklemiyor.okulda başımı açmak zorunda kalıcam ama dışarda kapalı olacak..bu bizim suçumuz günahımız değilki..bunu yapmaya zorlayanlar utansın..sürekli bişeyleri engel gösterirsek hiç kapanamayız..en iyisi biranönce karar vermek ve uygulamak.benimde şuan hiyecek hiçbişeyim yok..ama enkısa zamanda temin edeceğim..arkdaşların dediği gibi bi ceket alsak geçici olarak idare eder..zamanla biçok şeye sahip oluruz zaten..hergeçen gün birazdaha günah işleyeceğimize biran önce kurtulalım bu günahtan..kapanırsam ne olur naparım nasıl olur diye düşünmekten vazgeçelim.hemen uygulayalım rabbim yardımcımız olur zaten..

bu arada arkadaşlar ben tam anlamıyla kapandım..arkdaşım dan rica ettim bana ceket getirmiş..bi komşum daha eşarp hediye etti..artık kapalı geziyorum..insan yeterki gerçekten istesin..rabbim ona heryerden yardım gönderiyor..rabbim bütün kardeşlerimize nasip etsin..eşarptaki huzur hiçbşeyde yok..benimde kapanınca diğer kardeşlerimiz gibi ilk söylediğim keşke daha önce kapansaydım oldu..rabbim daim etsin inşALLAH..

canım benim hayırlı ve daim olsun inşallah...
benimde ilk zamanlar yoktu ama şimdi çok şükür var yavaş yavaş aldım...
çogu eşarplarım hediye geldi. bizde adettir kapanan eşarp alınır...
canım keşke yakın olsaydık yardım ederdim bende elimden geldigince...
olsun canım ya olanla yetinmek önemli...
benimde o kadar yok ama olsun olanı yetiyor bana çok şükür rabbime...
hayırlı olsun canım tekrardan.çok sevindim...
selam ve dua ile..​

mir_erhan

Moderator

selamün aleyküm ve rahmetüllahi ve berekatüh...

selam olsun Sahabesine

Allah mübarek kılsın taşıdığın bayrağı kutlu sancağı..
bir sancak ki hazreti fatma hazreti aişe den kalma.
EFENDİİMİZiN en çok sevdiklerinden kalma.
kimilerine göre neyse bize göre iman şeref onur ve benlik..
bize göre kulluk bilinci.
en büyük ve tek farkımız.

kardeşim bu mübarek günde hepimizi sevinç gözyaşlarına bıraktın
Rabbim bu güzel yolda seni yalnız bırakmasın inşallah..

şimdi bilgilenme ve bilinçlenme zamanı
şeytanın askerleride çalışıyorlarken bize boş durmak hiç yakışmaz.
şimdi sen de bir tane bile olsa kardeşimizin elinden tutma zamanı
şimdi EFENDİMİZİN hadisinde dediği

'' Hayra vesile olan onu yapmış gibidir '' dediğine layık olma zamanıdır inşallah.

''muhakkak ki insanlara hayrı öğretenlere ALLAH ü Teala rahmet, melekleri istiğfar, yer gök ehli hatta karıncalar balıklar bile dua ederler(Tirmizi)

selam ve dua ile

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşim...nasıl sevindim nası mutlu oldum anltmam...rabbim inşşlah daim eder,ben inanıyorum ki bu son olacak ve sen bir dha hiç açılmayacaksın inşlh....nasılda güzel olmuşşundur tamin edebiliyorum,çok sewindim kardeşim,hakkında hyırlısı olmuş,bölesi daha ii inan,karar verme sürecin sancılı bir dönemde olsa bak o huzuru aldın sonunda....nesfsini yendin,sen kazandın,hemde bu mübarek günlerde nası müjdeli bir haber oldu anlatamam....ALLAH'A EMANET OL KARDEŞİM.....:a07:

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı

allah daim etsin inş.bizlerede nasip etsin en kısa zamanda.bende aynı durumdayım inanın.ailemden dolayı kapanamıyorum erkek arkadaşımdan sanıyolar ama çok istiyorum.ne yapıcağımı bilmiyorum kafamçok karışık.yaknımızın nikahı var içimden açık gitmek gelmiyo fakat öyle gitmek zorundayım.ailem çok tepkili.allah hidayet versin.allaha emanet olun...

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
Burcu abla çok sağol canım..eğer bu siteye girmeseydim bu kadar hızlı gelişmezdi..çok şükür ki sizleri tanıdım..sizden aldığım manevi destek sayesinde bugüne ulaştım..çok şaslıyım çokk..bazı kardeşlerimiz ne sorunlarla mücadele edip kapanıyorlar..benim sorun diyebileceğim hiçbişey yok hayatımda herkes destek oluyo..dün 2 gün sonra açılırsın diyen babam bugün bana dediki aferin kızım sende çok değişme var..Allah daim etsin dedi..ne kadar mutlu oldum anlatamam..ben önceden ne namaz kılardım ne kuran okurdum..şuan herşey çok farklı..ailemde bu değişikliği görüyor..benim huzurum onlarıda sardı..bu yaşına kadar namaz kılmayan annem bugün namaza başladı..cuma namazında dahi gitmeyen abim bana namazın tam olarak nasıl kılındığını sordu.eğer soruyorsa demekki oda niyetlendi..çok şükür rabbime..mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim..benim engelim yoktu kendi kendime engel yaratıyordum..çpk şükür aştım onları..artık bana düşen diğer kardeşlerimizin kapanmasına az da olsa katkıda bulunmak..artık rabbim izin verdiği sürece burdayım inşALLAH.....

gülüm.se sağol kardeşim düşünmen bile yeterli.rabbim yardımcı oluyor zaten..daha bugün kapandım o kadar hediye eşarp aldımki..inanın insanlar benden daha çok seviniyor.ne güzel duyguymuş böyle...

mir-erhan a.s kardeşim..Allah razı olsun..bu öyle bi mutlulukki sadece beni değil çevremdekileride sarıyor..öyle güzel bi duyguymuşki..rabbim daim etsin inşALLAH..evet bu mübarek günlerde olması dahada bi güzel oldu çok şükür rabbime..

nurnisa a.s sağol kardeşim Allah razı olsun hepinizden..bende inşallah açılmayacağımı düşünüyorum..

gokceayan canım inşallah sende en kısa zamanda engellerini aşarak kapanırsın...Allah yardımcın olsun..dualarımız seninle.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Burcu abla çok sağol canım..eğer bu siteye girmeseydim bu kadar hızlı gelişmezdi..çok şükür ki sizleri tanıdım..sizden aldığım manevi destek sayesinde bugüne ulaştım..çok şaslıyım çokk..bazı kardeşlerimiz ne sorunlarla mücadele edip kapanıyorlar..benim sorun diyebileceğim hiçbişey yok hayatımda herkes destek oluyo..dün 2 gün sonra açılırsın diyen babam bugün bana dediki aferin kızım sende çok değişme var..Allah daim etsin dedi..ne kadar mutlu oldum anlatamam..ben önceden ne namaz kılardım ne kuran okurdum..şuan herşey çok farklı..ailemde bu değişikliği görüyor..benim huzurum onlarıda sardı..bu yaşına kadar namaz kılmayan annem bugün namaza başladı..cuma namazında dahi gitmeyen abim bana namazın tam olarak nasıl kılındığını sordu.eğer soruyorsa demekki oda niyetlendi..çok şükür rabbime..mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim..benim engelim yoktu kendi kendime engel yaratıyordum..çpk şükür aştım onları..artık bana düşen diğer kardeşlerimizin kapanmasına az da olsa katkıda bulunmak..artık rabbim izin verdiği sürece burdayım inşALLAH.....

gülüm.se sağol kardeşim düşünmen bile yeterli.rabbim yardımcı oluyor zaten..daha bugün kapandım o kadar hediye eşarp aldımki..inanın insanlar benden daha çok seviniyor.ne güzel duyguymuş böyle...

mir-erhan a.s kardeşim..Allah razı olsun..bu öyle bi mutlulukki sadece beni değil çevremdekileride sarıyor..öyle güzel bi duyguymuşki..rabbim daim etsin inşALLAH..evet bu mübarek günlerde olması dahada bi güzel oldu çok şükür rabbime..

nurnisa a.s sağol kardeşim Allah razı olsun hepinizden..bende inşallah açılmayacağımı düşünüyorum..

gokceayan canım inşallah sende en kısa zamanda engellerini aşarak kapanırsın...Allah yardımcın olsun..dualarımız seninle.

Canım inan bana senin bu yazını göz yaşlarıyla okudum ne guzel şeyler anlatmışsın canım Rabbim senden razı olsun okadar guzel örnek oldunki
Kapanarak ailene örnek olup onlar içinde bir ışık olmuşsun bak annecğimiz ne guzel seni görüp örnek alıp hemen namaza başlamıs heleki abin namazı sorduysa dediğin gibi yüreğinde bir kıvılcım olusmus ne mutlu sana bundan guzel mutluluk varmı İnşallah senin sayende Rabbimize yaklaşacaklar
Rabbim sana kat kat sevabını versin Rabbim İnşallah senin vesilenle ailenide dogru yoluna döndürsün
Şimdi gelelim sana onlara en dogru bilgiyi aktarmak yol göstermek için dinimiz üzerine bilgilerimizi genişletecez
Nasılmı bitanem sitemizde bir sürü konu bulabilirsin ben yola Peygamberimiz' (Sallallahü ve Aleyhi Selamı )i tanıyarak başlamıştım onunla ilgili okudum hep O 'nu tanımak O'nun sünnetlerini öğrenmek O ' na bağlanmak çok önemli
tabi diğer konularda cok önemli....Dediğim gibi sitemizde bir sürü konumuz mevcut hangi konuda istersen
Sorularla islam yazarsın google la oradanda istediğin aklına takılan soruların cevabı mevcut canım
canımsın sen benim Rabbim bana yaşattıgın şu mutlulugu sana herdaim yaşatsın Seni her daim Razı oldugu kullarından eylesin hayırlı gunler

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Regaip kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu gunde edeceğinizi bütün duaları kabul etsin Bütün günahlarınızı bağışlasın
Dualarınızda bizleride unutmayın
Selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator
amin... allah celle celalüh bütün ibadet ve dualarımızı kabul etsin inşallah
kandiliniz mübarek olsun
hepiniz teker teker dualarımda olacaksınız özellikle burcu kardeşim sen bu forumun en büyük emek verenlerinden birsin berat ablamız gibi
Allah işallah sizleri darda bırakmasın hep dualarımızda olacaksınız
inşallah siz ve burdaki bütün kardeşlerimiz dualarında bizlere de yer verirler

selam ve dua ile

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
amin... allah celle celalüh bütün ibadet ve dualarımızı kabul etsin inşallah
kandiliniz mübarek olsun
hepiniz teker teker dualarımda olacaksınız özellikle burcu kardeşim sen bu forumun en büyük emek verenlerinden birsin berat ablamız gibi
Allah işallah sizleri darda bırakmasın hep dualarımızda olacaksınız
inşallah siz ve burdaki bütün kardeşlerimiz dualarında bizlere de yer verirler

selam ve dua ile

Amin Erhan kardeşim seninde bu konuda katkın okadar güzelki Rabbim razı olsun senden bizlerden desteğini esirgemediğin için
Sen ve diğer kardeşlerimiz her daim dualarımdasınız İnşallah bu mubarek gundede sizler için yurekten dualarımı sunacağım Rabbime İnşallah kabul buyurur
Selam ve dua ile

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
burcu ablam sağol canım..benim bu huzura kavuşmamı sağlayanlar sizlersiniz..çok şükür ki sizleri tanıdım..ben ailemi öyle gördükçe dahada mutlu oluyorum..inşALLAH hep böyle devam eder.evet bende dinim hakkında daha çok şey öğrenmek istiyorum.çünkü öğrendiklerimi çevreme de aktarıyorum..konu açıldıkça anlatıyorum..evet kendime seni örnek alıyorum.bende öğrenmeye peygamber efendimizin hayatıyla başlıycam inşAllah..öğrenecek o kadar çok şey varki..öğrendikçe daha da güzelleşiyor insan..

berat05

Yönetici
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

DEĞERLİ KARDEŞLERİM

hepinizin Regaip Kandili Mübarek olsun..Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın inşallah.

Bugün hürmetine ümmeti müslümanın ve burda olan tüm kardeşlerimin ;
burcumun-mir erhan kardeşimin-nur nisa kardeşimin-leyfennur-penye-gökceayan-kalbiminurlandır -ayya-aylin-mervenur1(ismi aklıma gelmeyenler beni affetsinler ) dualarını kabul ve makbul buyursun inşallah Rabbim...

Dualarınızda bu kardeşinizide unutmayın

KALBLEREE HİDAYET nasip eylesin....

ALLAH'ım sen sana uzanmış elleri geri çevirmezsin elbet,
REGAİP KANDİLİ,ÜÇAYLAR HÜRMETİNE....
DUALARIMIZI KABUL EYLE

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

DEĞERLİ KARDEŞLERİM

hepinizin Regaip Kandili Mübarek olsun..Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın inşallah.

burcumun-mir erhan kardeşimin-nur nisa kardeşimin-leyfennur-penye-gökceayan-kalbiminurlandır -ayya-aylin-mervenur1(ismi aklıma gelmeyenler beni affetsinler ) dualarını kabul ve makbul buyursun inşallah Rabbim...

DUALARIMIZI KABUL EYLE

Aminnnn...
Allah CC. razı olsun değerli kardeşimiz...
Bu mübarek Regaib Kandili hürmetine Rabbimiz dularımızı kabul eylesin inşallah...
Allaha emanet olunuz...

berat05

Yönetici
ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Aminnnn...
Allah CC. razı olsun değerli kardeşimiz...
Bu mübarek Regaib Kandili hürmetine Rabbimiz dularımızı kabul eylesin inşallah...
Allaha emanet olunuz...

Mavci abimiz ALLAH c.c. sizden de razı olsun.Siz büyüksünüz affediniz..hep bayan diye yazarken sizi yazmamışım özür dilerim.

Rabbim çocuklarınızla eşiniz ve sevdiklerinizle daha nice kandillere hayırla erişmenizi nasip eylesin inşallah

Dualarınız için Allah cc. razı olsun..Beni dualarınızda unutmayınız.

En güzel'e emanet olunuz

mir_erhan

Moderator
DEĞERLİ KARDEŞLERİM

DUALARIMIZI KABUL EYLE

Amin.. amin amin
Bu yürekten ve güzel duaya en kalbi amin..
çok güzel.
kandiliniz mübarek olsun ablam....
selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt