selamün aleyküm kardeşim...
buradaki bütün kardeşlerimiz gibi bende okurken çok kötü oldum...
ve sanki birşeyler yazmazsam kendimi suçlu görecekmişim gibi, seni yalnız başına bırakacakmışım gibi geldi bana...
kardeşim bizim buralarda başörtüsü bir yerden sonra adettir bölge öyle geneli,
ekiden hiç başı açık bulamzdın ama şimdi biraz tersi oldu kızına başını ört demesen medeniyetlisin demektir.zaten demesinlerde öyle birşey çünkü bilinçsiz bir örtünmeydi. neden örtündüklerini bilmemekle beraber o örtüyü bir işkenceymiş gibi takarlardı.tabiki bilinçli olanlar için birşey söylemiyorum..
sana yapılan o baskıyı elbette senin kadar anlamayız kardeşim
ama bir şeyi çok iyi biliyorum ki o sa senin bilinçli bir şekilde örtünüp verdiğn mücadelenin hakça bir mücadele olduğudur.
senin yazdıklarını okurken ilk aklıma firavunu karısı Hz. ASİYE geldi.
Nil kraliçesi Âsiye, Allah Teâlâ'nın indinde öylesine has bir makama ulaşmış ve Allah'ın yakınlığını kazanabilmiştir ki, Hz. Resul-i Ekrem (s.a.a) şöyle buyurmuşlardır:
"Kadınlardan kâmil olanlar dört kişidir: Firavun'un karısı Âsiye, İmran kızı Meryem, Huveyled kızı Hatice ve Muhammed (s.a.a) kızı Fâtıma."
"Cennet kadınlarının en iyisi şu dördüdür: Firavun'un hanımı Müzâhim kızı Âsiye, İmran kızı Meryem, Huveylid kızı Hatice ve Muhammed (s.a.a) kızı Fâtıma. Bunların en üstünüyse Fâtıma'dır."[2]
Kişiliğin gelişmesi, insanî vazifelerin bilincinde olma ve Allah'a iman, bir kadını öyle bir mevkiye yükseltiyor ki, Firavun'un evinde yaşadığı halde, cennet köşklerinin sakini oluyor ve dünyanın en seçkin dört kadınından biri olma makamına ulaşıyor
sonra ilk şehitler yasir ve SÜmeyye
ve diğerleri......
..............................
elbette onlar kadar olamayı belki ama davan o kardeşim
diyorsun ki emir Alemlerin Rabbinden
ve sen onun emri için mücadele ediyorsun
ve Çaresizsin şuan bunuda çok iyi biliyorum.
Ama Allah seninle birliktedir kardeşim bunu unutma ve kesinlikle sevabın ve yerin çok farklıdır Allah katında inşallah.
sen sadece dualarla sabır ve hayırlı bir kapı iste ki bizde
babanıza hidayet size hayırlı kapılar dileyeceğiz inşallah çok yakındır kardeşim çok yakın.
Dualarımızla yanızdayız dua dışında da ne gerekiyorsa kardeşim elimizden geleni yapacağız buna emin ol.
Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....