Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
evet canım eğer düzenli olarak bu siteye girip sizlerle paylaşımda bulunursam inanıyorumki daha önce yaptığım hatayı tekrarlamayacam..ailemede kapanmak istediğimi söyleyecem..3 gün sonra açılırsın diyecekler kırıcı konuşacaklar onlarda haklı bana güvenleri kalmadı.inşallah bu sefer başaracağım..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
nefsime hakim olucam artık..bide 10 gün sonra stajım başlıyo..şuan evdeyim biyere çıkmıyorum..staja kapalı gitmek istiyorum.önümdeki bahaneleri kaldırcam tek tek...5 yıllık kardeşim gibi gördüğüm dostumu arayacam o benim kapanmamı çok istiyordu.ilk işim ondan eşarp temin etmek olacak..duyunca çok sevincek..

İnan bu kararına cok sevimdim gözlerim doldu dolu yazıyorum Canım İnşallah İnşallah Rabbim bana ömür verirsiki senin o guzel haberini duyayım
bak öyle bir dostun varmıs ne mutlu nekadar şanslısın bu devirde kapanmanı isteyecek dostunun bulunması benimde olsa inan nekadr isterim biliyormusunRabbim razı olsun bu isteğimi sizlerle kapatıyorum burdan hemde gercek hayatta eşimle Rabbim ne onu nede sizleri başımdan eksik etmesin Amin

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
canım öyle güzel işlere vesile oluyorsunki..biçok kardeşimiz sizin sayenizde doğruyu buluyor.Sizlerden Allah razı olSun..ben vazgeçmeden hemen bu kararımı uygulamalıyım

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım öyle güzel işlere vesile oluyorsunki..biçok kardeşimiz sizin sayenizde doğruyu buluyor.Sizlerden Allah razı olSun..ben vazgeçmeden hemen bu kararımı uygulamalıyım

canım sizlerin sayesinde böyle pırıl pırıl kardeşleirmizi ablalarımızı gördükçe insan birşey yapmadan duramıyor
hem guzelleştiren sizlersiniz sizler oldukca bu paylaşım yerini buluyor değer kazanıyor
Ve yine sizler sayesinde cok şey öğreniyorum çok şeyler katıyorum kendime Rabbim hepinizden razı olsun iyiki varsınız

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Ravgs arkadaşımızın burada bizlere anlattıgı kapanma aşaması
S.a herkese. Ben de kapanalı 2.5 yıl oldu. Babam kesinlikle karşı böyle şeylere. Bu yüzden çok zorluk çektim ama Allaha şükürler olsun bi an bile düşünmedim başımı açmayı. Üniversitede sorunlar yaşarım diye çok baskı yaptı ve inancı gereği kadınların kapanması gerilik, çağdışılık, gereksiz vs vs. Ben kapanınca 6 ay kadar babama görünmeden dışarı girip çıktım başörtümü görmesin diye.Sonra annem ikna etti ve rahatladım. Dışarı çıkarken sorun yaşamıyorum ama hala zaman zaman dil uzatıyo başörtüme, bana kızdığında. Ben hiç dinlemedim. Hala namaz kıldığımı da bilmiyo çünkü biliyorum ki duyarsa ona da laf eder.

Velhasıl ALLAH herkesin yardımcısı olsun. Annem kızar babam kızar diye kimse korkmasın çekinmesin. İnsan bilinçaltını ve etkilerini 3 saniyede yenebilir. Kişi kapanmak istiyorsa hemen kapansın beklemesin. ALLAH her daim yardımcısıdır. Bakınız ben de çok rahatım şu an. ALLAH rahatlığımı herkese nasip etsin. Kapanmak isteyenlere de kolaylıklar diliyorum Allahtan

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
canım öyle güzel işlere vesile oluyorsunki..biçok kardeşimiz sizin sayenizde doğruyu buluyor.sizlerden allah razı olsun..ben vazgeçmeden hemen bu kararımı uygulamalıyım

kardeşim inşlah hayırlısı ile biran önce uygularsın düşünceni,aslında sen nekadar şanslısın bunu bir bilsen,önünde engelin yok,seni hor görüp aşağılayan kimsen yok,sana sırtını ceviripte hakkımı helal etmem diyen ailen yok üstüne üstlük ne kadarda hidayetli dostların varmış çevrende ne mutlu sana....herşey senin elinde artık keşke bu imkanlardan bir kaçı benim elimde olsaydıda bende bukadar beklemeseydim 15 yaşımdan beri kapanmak için,hacca gitmek için ,namazımı kılmak için can atıyordum olmadı hiç bişi vesile olmadı,yapamadım yapmadıkça uzaklaştım günahlarıma bilerek bin ekledim...şimdi sonsuz şükürler olsun ki örtülüyüm.....geride çok şey bıraktım feda ettim ama olsun,banada çok sürmez açılırsın hevesini al bida yapmazsın diyorlar,bunlarda ailem benim sadece dua ediyorum onlar içnde,inşlh biran önce kapandım dersin.....allah'a emanet ol kardeşim....

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
selamün aleyküm kardeşim...
buradaki bütün kardeşlerimiz gibi bende okurken çok kötü oldum...
ve sanki birşeyler yazmazsam kendimi suçlu görecekmişim gibi, seni yalnız başına bırakacakmışım gibi geldi bana...

kardeşim bizim buralarda başörtüsü bir yerden sonra adettir bölge öyle geneli,
ekiden hiç başı açık bulamzdın ama şimdi biraz tersi oldu kızına başını ört demesen medeniyetlisin demektir.zaten demesinlerde öyle birşey çünkü bilinçsiz bir örtünmeydi. neden örtündüklerini bilmemekle beraber o örtüyü bir işkenceymiş gibi takarlardı.tabiki bilinçli olanlar için birşey söylemiyorum..
sana yapılan o baskıyı elbette senin kadar anlamayız kardeşim

ama bir şeyi çok iyi biliyorum ki o sa senin bilinçli bir şekilde örtünüp verdiğn mücadelenin hakça bir mücadele olduğudur.

senin yazdıklarını okurken ilk aklıma firavunu karısı Hz. ASİYE geldi.

Nil kraliçesi Âsiye, Allah Teâlâ'nın indinde öylesine has bir makama ulaşmış ve Allah'ın yakınlığını kazanabilmiştir ki, Hz. Resul-i Ekrem (s.a.a) şöyle buyurmuşlardır:

"Kadınlardan kâmil olanlar dört kişidir: Firavun'un karısı Âsiye, İmran kızı Meryem, Huveyled kızı Hatice ve Muhammed (s.a.a) kızı Fâtıma."

"Cennet kadınlarının en iyisi şu dördüdür: Firavun'un hanımı Müzâhim kızı Âsiye, İmran kızı Meryem, Huveylid kızı Hatice ve Muhammed (s.a.a) kızı Fâtıma. Bunların en üstünüyse Fâtıma'dır."[2]

Kişiliğin gelişmesi, insanî vazifelerin bilincinde olma ve Allah'a iman, bir kadını öyle bir mevkiye yükseltiyor ki, Firavun'un evinde yaşadığı halde, cennet köşklerinin sakini oluyor ve dünyanın en seçkin dört kadınından biri olma makamına ulaşıyor

sonra ilk şehitler yasir ve SÜmeyye
ve diğerleri......
..............................
elbette onlar kadar olamayı belki ama davan o kardeşim
diyorsun ki emir Alemlerin Rabbinden
ve sen onun emri için mücadele ediyorsun
ve Çaresizsin şuan bunuda çok iyi biliyorum.

Ama Allah seninle birliktedir kardeşim bunu unutma ve kesinlikle sevabın ve yerin çok farklıdır Allah katında inşallah.
sen sadece dualarla sabır ve hayırlı bir kapı iste ki bizde
babanıza hidayet size hayırlı kapılar dileyeceğiz inşallah çok yakındır kardeşim çok yakın.
Dualarımızla yanızdayız dua dışında da ne gerekiyorsa kardeşim elimizden geleni yapacağız buna emin ol.

Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....

vealeykumselam değerli kardeşim.
Rabbim razı olsun sizden İNŞALLAH.
dualarınızın tez zamanda kabul olması için dua ediyorum ben de.
Rabbim cümlemizi hidayetlendirsin inşALLAH.
selam ve dua ile kalınız.

kalbiminurlandır

selamun aleyküm kardeşim ,yazdıklarını içim ürpererek okudum,okudukça içimde kocaman bir yangın oluştu,bukadarda olamaz olmamalı dedim,bir baba şefkat yuvası,merhamet kaynağı yavrusuna bu denli zulüm eder mi dedim,rabbim sonsuz hidayet versin tez zamanda doğru yolu göstersin senin gibi güzel bir yüreği üzdüğü içinde rabbim ona kendinden utanma fırsatı versin....dualarım seninle canı gönülden,inşallah rabbiminde kudretiyle bu üzüntün sevince gözyaşlarında sevinç gözyaşlarına dönüşür....unutmaki burada senin derdinden üzülen bir dünya yürek var,acını kendi acımız biliyoruz kardeşim,rabbim hidayetini aciz kullarından esirgemesin,yolumuzu aydınlatsın,fesat insanların başörtümüze uzanan ellerini bizim nurumuza değdirmesin......AMİN.......ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.....

VEALEYKUMSELAM ablacım.
Rabbim benim sınavımı da böyle vermiş diye düşünüyorum.
inşALLAH hayırlısı ile bu sınavı veririz.
Rabbim dualarınızı kabul buyursun inşALLAH.
SELAM VE DUA İLE

o kadar üzüldümki cnm.benzer şeyleri bende yaşadım bugün.annem kapanmam konusunda destek olucağını söylemişti bugün ise tam tersi olduğunu söyledi.beni kandırmış yani.boşuna hayaller kurmuşum.4 senelik birlikteliğim var sözlü gibiyiz çocuktan dolayı sanıyo ailem.ondan tabiki etkilendim fakat kapanmamın kendi fikrim olmadığını düşünüyorlar.pişman olucağımı söylüyolarlar.
Kaçmayı düşünme sakın cnm.ailenin yaptığı çok yanlış fakat kaçmakta çözüm değil.üzülen sen olursun yapma.bende düşünmüştüm ama yanlış olduğunu anladım.Allah ailene hidayet versin.bizim imtihanımız çok büyük biliyorum.zorlu bir süreç.sabretmek en iyisi.allaha emanet ol.Allah yardımcımız olsun.
Dua edicem sana cnm.sende dua et.Allaha emanet ol.
İNSANI EN ÇOK YAKAN DA sevdiklerin tarafından hor görülmek aşşagılanmak.
onlar tarafından sırtından vurulmak.
Rabbim kımseye yasatmasın ınsALLAH.
gercekten de cok zor bi sınav.
Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun inşALLAH.
selametle

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
kalbiminurlandır inşallah önündeki bütün engelleri aşarsın canım Allah yardımcın olsun.dualarım seninle

kalbiminurlandır

kalbiminurlandır inşallah önündeki bütün engelleri aşarsın canım Allah yardımcın olsun.dualarım seninle
ALLAH CC razı olsun güzel kardeşim.
inşALLAH.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun. kimseyi darda bırakmasın.
sıkıntı cekenın derdine uzuluyoruz. inşALLAH hayırlısı ile biter diyoruz ama inanın yaşayanın sıkıntısı cok daha buyuk.
Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşALLAH

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
amin canım inşallah..bende burdan güzel haberimi sizlerle paylaşmak istiyorum bugün arkadaşıma söledim kapanmak istediğimi çok sevindi..kesin kararlıyım en kısa zamanda gerçekleştiriyorum ALlahın izniyle

kalbiminurlandır

amin canım inşallah..bende burdan güzel haberimi sizlerle paylaşmak istiyorum bugün arkadaşıma söledim kapanmak istediğimi çok sevindi..kesin kararlıyım en kısa zamanda gerçekleştiriyorum ALlahın izniyle
MaşALLAH inşALLAH en kısa zamanda
ölüm kapımızı çalmadan Rabbim nasip eder canım :a15:
Rabbim bu yolda yardımcımız olsun
:H

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
saol canım ALlah hepimizin yardımcısı olsun..benim için çok büyük bi savaş başlıyor.nefsimle mücadele etcem..Allah yardımcım olsun

kalbiminurlandır

saol canım ALlah hepimizin yardımcısı olsun..benim için çok büyük bi savaş başlıyor.nefsimle mücadele etcem..Allah yardımcım olsun
ŞU SÖZÜM İNŞALLAH HAYATINIZDA BİR İZ OLUR.

HERŞEY KOLAY DA ZORLAŞTIRAN BİZLERİZ

HERŞEY GÜZEL OLACAK DİYE DÜŞÜNÜN.

Rabbimden de bunu isteyin ''herşey güzel ve hayırlı olacak''
:H

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
evet çok doğru söylüyosun canım..çok sağolun iyiki varsınız..sizlerin desteğiyle başarıcam inşALLAH inanıyorum

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı

insALLAH o güzel haberini bizimle en yakin zamanda paylasirsin,
çok kararli gözüküyorsun,
arkadasin da sevinmis, Rabbim seni daima hayirli insanlarla karsilastirsin...
Allah'a emanet ol

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
"Kalbiminurlandir" kardesim , senin yazilarinin da okudum, Rabbim yardimcin olsun, babana hidayet versin, dogru yolu göstersin...
insALLAH dualarimdasin, ALLAH'a emanet ol...

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
leyfunnur sağol kardeşim ya içimde inanılmaz bi heycan var..sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum..ama çıktığımda örtülü bi şekilde çıkacağım rabbim izin verirse.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
leyfunnur sağol kardeşim ya içimde inanılmaz bi heycan var..sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum..ama çıktığımda örtülü bi şekilde çıkacağım rabbim izin verirse.
inşallah canım kardeşim Rabbim nasıp eder inşallah

ne güzel örtünmek Allahım tüm bayanlara nasıp etsin amin

selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt