Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=3]yaşadığım sıkıntımı acsammı acmasam mı dıye dusunuyorum ama inanın sadece duanızı almak istedıgım için anlatacagım.[/sıze]

[sıze=3]babam kapalı olmamı asla kabul etmedi. Once okul sebebi ile uzaktayım dıye aramız ıyıydı. şimdi yıne eskı halını aldı. [/sıze]
[sıze=3]dun herkesın ıcınde rencide etmeyi sevdıgı için elini attı basortume. O kadar cok dokundu kı bu hareketi. Durduk yere geldi. Ve basımı acmaya calıstı. Sahıbı oldukları restoranın içinde onca calısanın arasında hem de. Herkesın ıcınde kucuk dusurmek için. Cunku basortululere ezıyet ettıkce zevk alıyor. Ben onun hidayetı için sizlerden dua ısterken onun bu hareketi kaldırabılecegım bırsey degıldı.[/sıze]

[sıze=3]kardeşimle şakalasrken geldi ve sankı elını omzuma atıyomuş gıbı yapıp , gulerek yaklaştı ve arkadan basımı acmak için cekıştırdı. Elınden kurtulmayı basardım ve sen ne yapıyorsun baba dedım ve dogru lavoboya gıttım. Sinirden gozum hıçbirsey gormedi ve duvardakı pecelıklerı asagı ındırdım. Herkesın ıcınde nasıl da zevk alıyor bunu yaparken. Anlatamammm...[/sıze]

[sıze=3]calısanlar donup baktılar ne oluyo dıye. Kımse bırsey demedi . Sonra da kahvaltı masasına oturdular. Bu yıl ılk olayımız bu . Bakalım bu yaz daha neler gorecegım. Cunku gecen yıl 8 metre yukseklıkten asagı betona ittırıyordu beni dovdukten sonra. Annemler almıştı elınden. Bu yaz neler yasarız allah cc bilir. [/sıze]

[sıze=3]ama benim dayanacak yerim kalmadı. Kaçma planlarına basladım. Ne yapacagımı bılemedıgıım için. Tek cozum yolu bunu goruyorum. Kacıp kuran kursuna sıgınmayı dusunuyorum.[/sıze]

[sıze=3]caresızım. Hem de cokkk..............[/sıze]

o kadar üzüldümki cnm.benzer şeyleri bende yaşadım bugün.annem kapanmam konusunda destek olucağını söylemişti bugün ise tam tersi olduğunu söyledi.beni kandırmış yani.boşuna hayaller kurmuşum.4 senelik birlikteliğim var sözlü gibiyiz çocuktan dolayı sanıyo ailem.ondan tabiki etkilendim fakat kapanmamın kendi fikrim olmadığını düşünüyorlar.pişman olucağımı söylüyolarlar.
Kaçmayı düşünme sakın cnm.ailenin yaptığı çok yanlış fakat kaçmakta çözüm değil.üzülen sen olursun yapma.bende düşünmüştüm ama yanlış olduğunu anladım.Allah ailene hidayet versin.bizim imtihanımız çok büyük biliyorum.zorlu bir süreç.sabretmek en iyisi.allaha emanet ol.Allah yardımcımız olsun.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Dua edicem sana cnm.sende dua et.Allaha emanet ol.

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
bide ben kapanabilsem..

selamun aleyküm kardeşim inşlh rabbimin izniyle sende tez zamanda kapanırsın kardeşim,istemek başarmanın yarısıdır bunu kalbinden geçirmen bile negüzel bir lutuf herkeze nasip etmiyor rabbim,sende inşlh bunun farkında olursun ve isteğini gerçekleştirebilirsin.ALLAH'A EMANET OL KARDEŞİM....

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
burda bi çok kardeşimizin yazılarını okudum ne zorluklarla mücadele edip kapanıyorlar.açıkcası benim öyle engellerim yok..Ailem veya bi başkası bana karışmaz.ben nasıl istersem öyle olur.ama kapanmak için neyi bekliyorum bilmiyorum..erteledikçe erteliyorum..son bikaç haftadır düzeldiğimi hissediyorum elimden geldiği kadar namazlarımı kılmaya çalışıyorum..eskiden hiç alakam yoktu..çok farklı bi hayatım vardı..ben artık değişmek istiyorum.geçengün Hatayda bi deprem oldu..baya şiddetliydi.o an öleceğimi zannettim.çok korktum..o şekilde ölseydim rabbimin karşına nasıl çıkacaktım..o an herşey kafama dank etti diyebilirim..ölüm o kadar uzak değilmiş anladım..ve elimden geleni yapmak istiyorum rabbime layık bir kul olmak için..bütün hayatımı değiştirmek istiyorum..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
burda bi çok kardeşimizin yazılarını okudum ne zorluklarla mücadele edip kapanıyorlar.açıkcası benim öyle engellerim yok..Ailem veya bi başkası bana karışmaz.ben nasıl istersem öyle olur.ama kapanmak için neyi bekliyorum bilmiyorum..erteledikçe erteliyorum.

keşkenin pişmanlıgın kardeşi ertelemektir..

halbuki bizim bi hayat sigortamız yok..bakın ne güzel maşALLAH şartlarınız olgunlaşmış önünüzde engel yok..ee nefisle mücadelenin zamanı..ölüm ansızın kapınızı calmadan adım atmalı..keşke niçin dememek için...

hadi güzel olanaı saklamalı özel olmalı..namahreme kapamalı pencereleri hayata iffet gözü ile hak rızası ile hakkın emrini yerine getirmeli..

iyi güzel haberlerinizi bekliyorum kardeşim..
dualarımdasınız..yar ve yardımcınız olsun kudreti büyük rabbim..

istedigniz anda manen yanınızda olacagız..

selam ve dua ile..

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olSun...ben daha önce bi kez kapandım sonra dan açıldığım için korkuyorum yine aynı şey olur diye..şeytana çok çabuk yenilen bi insanım.napıcam bilmiyorum ya

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
burda bi çok kardeşimizin yazılarını okudum ne zorluklarla mücadele edip kapanıyorlar.açıkcası benim öyle engellerim yok..Ailem veya bi başkası bana karışmaz.ben nasıl istersem öyle olur.ama kapanmak için neyi bekliyorum bilmiyorum..erteledikçe erteliyorum.

canım evet okadar zorluklarla kapanan arkadaşlarımız var bence hiç erteleme ne kadar yaşayacağımızın bile bilmediğimiz şu fani dünyada en azından bir günahımızdan kurtulup gitmek cok dah guzel canım hemde biz bayanlar için farz olanı yerine getirmek ne guzel bir mutluluk inan ben pardüsemi cıkardıgımda kendimi her tarafı acıkta kalmıs uzerinde hiçbirşey yokmus gibi hissediyorum resmen benim bir parcam olmuş Rabbme dualarım dahada anlamlaştı dahacok onun adını zikreder oldum daha bir mutluyum daha bir huzurlyum ben
İnşallah sende bu guzellkleri en yakın zamanda yaşarsın lutfen engelerin yoksa ertleme

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel canım.inşallah bende sizler gibi olurum o huzuru yaşarım..gerçekten çok istiyorum beni tek engelleyen ya tekrar şeytana uyup açılırsam..ozaman ailemin bana hiç güveni kalmaz..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olSun...ben daha önce bi kez kapandım sonra dan açıldığım için korkuyorum yine aynı şey olur diye..şeytana çok çabuk yenilen bi insanım.napıcam bilmiyorum ya

bitanem bu senin için bir tecrübe diyelim şuan için nerede zayıf noktan biliyorsun opzayıf noktanın üzerine gidersn acılmazsın hepimizin hayatında hataları oldu ama önemi olan ondan ders cıkarmak ders cıkarınca aynı yerden hata yapmamaya çalışıyoruz.. şimdi sen şeytana 0-1 malupsun onu yenme sıran sende sana yaşattıgın o ezikliği sende ona yaşatmalısın
bak neidyeceğim sen kapanırsan zorlandıgın anda Rabbim bizlere ömür verdğince sana yardım edeceğiz birlikte yeneceğiz şeytanı ama yeterki buradan paylas bu sammiyetinle olurmu canım

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim buguzelliğe erişmede en büyük desteklerden biri oldun Rabbim kat kat razı olsun senin gibi bir güzelliği tanıma fırsatım oldun binlerce şükür Rabbime canımsın sen

kıymetlim ya biz hem arkadas hem kardeş olduk hamdolsun cok iyi anlıyoruz birbirimizi :)

ömür boyu sürsün inşa-ALLAH...

aşagıdaki yazıların hepsi birebir duygum hamdolsun bu güzellikleri yaşattınız bana...

ALLAH razı olsun canım benim..

Değerli kardeşim....
sizde benim için aynısınız..
hanginizin yazısını okusam gözlerim doluyor...çok içten hissediyorum...duygularım çok yoğun...yaşayan bilir ancak değil mi?
Bizler hep birlikte bu duyguları yaşadık....derdimizi bir derman arar şekilde burda anlattık...kardeşlerimiz sayesinde çözümler bulduk...doğruyu bulduk binlerce şükür...

inan bana benimde için içime sığmıyor...dopdoluyum..hani yanyana olsak sımsıkı sarılacağım sizlere...kardeşimsiniz sizler benim...unutmayın..

Rabbim bu birlik beraberliğimizi bozmasın inşallah hiç bir zaman...
İlerde kızdığımız-kırgınlığımız olur ya( İSTEMEYİZ OLMASIN AMA İNSANIZ İŞTE) nolur gitmeyelim..bırakmayalım..

içimden neler geçiyor yazmaya doyamıyorum...
benim küçük ailem oldunuz hepiniz...
islam ailesiyiz biz.

hepiniz kendinize iyi bakın...
gerçekten..ALLAH c.c. rızası için sizleri seviyorum...

Allah c.c. yolumuzu HAK yolundan ayırmasın

duygular müşterek ablacım benim...

bazen uzakta olan bir el yanıbaşında olan on kişiden kıymetlidir ya..işte öyle bişey...

cok kıymet verdigim düşünceler heyecanla açtıgım forum..hepsi bu manevi duygunun üstünde bişey...

bir naz biraz niyaz gecip gidiyor forum hayatımız uzaktada olsak kalpler aynı yere duacı ya hamdolsun...

bu yol hak yolu bu umut hakkın rızasının umudud bu sevgi hak rızasının zerresinin göstergesii ah ablacım iyiki varsınız varoldunuz yanımızda oldunuz..belki bu dünya üzerinde bir araya gelemeyecez ama dualarımda berzah aleminde nurlar içinde bütüm mümin kardeşlerimişzle bir araya geliriz inşa-ALLAH..

ölüm bir soluk nefesin tıkandıgı an ruh bedenden ayrılır...

yaşamımız hak rızasının dogrultusunda olsun inşa-ALLAH..bu forum altnda daha bir cok kardeşimizin kapandıgınızn habern
alırda sevinçleri paylaşırız inşa-ALLAH...

selam ve dua ile ablacım..

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
tamam canım çok sağol..Allah razı olsun..en kısa zamanda kapanıyorum inşşallah..ama sizlerin çok desteğine ihtiyacım var..ben daha fazla günahkar olarak yaşamak istemiyorum..hayatımı bi düzene koymaya çalışıyorum.unuttuğum kuranı tekrar öğrenmeye çalışıyorum.namazlarımı kılmaya çalışıyorum.inşallah rabbim kabul eder..çünkü çok hata yaptım..düzeltmek kolay olmayacak

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel canım.inşallah bende sizler gibi olurum o huzuru yaşarım..gerçekten çok istiyorum beni tek engelleyen ya tekrar şeytana uyup açılırsam..ozaman ailemin bana hiç güveni kalmaz..

kardeşim bende hatayda oturuyorum depremi ben hissetmedim ama daha önce cok depremler yaşadık..

ama düşünüyorumda duygularımızın nefsimizin yaşattıgı depremler daha agır sonuçlar getiriyor...

islamiyet bir yaşam tarzı olmalı hepimize ben sen o hepimiz hak dogrultusunda yaşamalıyız elbette zor olacak bende yaşıyorum zorlugu sende yaşıyorsunu işte o zaman bir detsek bir el uzanacaktır zorlukta olsa bu bize mukafattır...

sıkıntı kula öylesine verilmez ki ya manavei derecemiz yükselecektir yada günahlarımıza kefaret olacaktır yada göç edip gittigimizde bize yardımcı olacaktır..

sabır ve şükür cizgisinde ayrılmadan başarabilrsiniz..
ben kapandıgım zaman neler duygum neler gördüm bakın o kadar kardeşimiz var neler yaşamışlar eee rabbim bize uygun gördü bunu bizde hamdolsun demeliyiz ve olanı yaşamalıyız..

hayat tecrube ile sabit kılınır....
ögrendik pekiştirelim..

ben 01.06.2006 da kapandım kapandıgım zaman başta ailem herkes ne zaman acılacam diye düşündü ama her gecen gün daha fazla kapandım hamdolsun cok mutluyum daim olsun inşa-ALLAH...

sizinde hayırlı haberlerinizi alacagıma yürekten inanıyorum ve heycanla bekliyorum..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
tamam canım çok sağol..Allah razı olsun..en kısa zamanda kapanıyorum inşşallah..ama sizlerin çok desteğine ihtiyacım var..ben daha fazla günahkar olarak yaşamak istemiyorum..hayatımı bi düzene koymaya çalışıyorum.unuttuğum kuranı tekrar öğrenmeye çalışıyorum.namazlarımı kılmaya çalışıyorum.inşallah rabbim kabul eder..çünkü çok hata yaptım..düzeltmek kolay olmayacak

Canım sen yeterki kapan benden sana söz burya yazdıgın surece ne biliyorsam seninle paylaşmaya hazırım herzaman birde burdaki arkadaşlarımızda hazuırlar bak zaten diğer kapanısından farklı olacak çünkü islamiyet sitesindesin onlarca seninle birlikte aynı ola baş koymuş kardeşlerimizle birliktesin onlarla amaclarınız aynı siteden bağını koparma olurmu canım dini hikayerleri konuları oku dualara katıl bak nasıl herşey anlamlaşacak hayatında ben bu site olmadan kapansaydım belki senin durumunda ben olurdum ama buraya her gun girdikce insanın imanı tazeleniyor mesala ben kalp kırmanının kabeyi 7 defa yıkmakla eşit oldugunu burdan öğrendim dikkat eder oldum böylelikle Allahu tealaya daha cok yakınlaşıyorum ben kendimi nekadar günahtan sakınırsam
canımsın İnşallah en yakın zamanda guzel haberini alırız

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
aylin çok teşekür ederim..eğer kapanırsam bu sizlerin sayesinde olacak.ve Karar verdim en kısa zamanda kapanıyorum Allahın izniyle..artık bahane bulmayacam yok üniverste bitsin öle kapanırım staj bitsin sonra kapanırım..ertelediğim yeter artık.ama benim hiç kapalı kıyafetim yok eşarbım bile yok.

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
burcu doğru söylüosun canım..bu sefer farklı olacak inanıyorum..söyledğin gibi inşallah siteden kopmayacağım..dinim hakkımda biçok şeyi öğrenip dinimi hakkını vererek yaşayacağım..kesin kararlıyım en kısa zamanda kendime bi eşarp alıyorum.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
aylin çok teşekür ederim..eğer kapanırsam bu sizlerin sayesinde olacak.ve Karar verdim en kısa zamanda kapanıyorum Allahın izniyle..artık bahane bulmayacam yok üniverste bitsin öle kapanırım staj bitsin sonra kapanırım..ertelediğim yeter artık.ama benim hiç kapalı kıyafetim yok eşarbım bile yok.

inşa-ALLAH :)
güzel haberlerini bekliyorum.kıyafet işin en kolay kısmı olsa gerek rabbim yardımcın olsun kardeşim..

en kısa en kısa zamanda yazını görmek istiyorum :)

selam ve dua ile kal kardeşim..

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
nefsime hakim olucam artık..bide 10 gün sonra stajım başlıyo..şuan evdeyim biyere çıkmıyorum..staja kapalı gitmek istiyorum.önümdeki bahaneleri kaldırcam tek tek...5 yıllık kardeşim gibi gördüğüm dostumu arayacam o benim kapanmamı çok istiyordu.ilk işim ondan eşarp temin etmek olacak..duyunca çok sevincek..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
nefsime hakim olucam artık..bide 10 gün sonra stajım başlıyo..şuan evdeyim biyere çıkmıyorum..staja kapalı gitmek istiyorum.önümdeki bahaneleri kaldırcam tek tek...5 yıllık kardeşim gibi gördüğüm dostumu arayacam o benim kapanmamı çok istiyordu.ilk işim ondan eşarp temin etmek olacak..duyunca çok sevincek..

:):):) bizde coook sevindik kardeşim... hadi bakalım işin zor kısmı bitti inşa-ALLAH elini cabuk tut emi kardeşim :)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
burcu doğru söylüosun canım..bu sefer farklı olacak inanıyorum..söyledğin gibi inşallah siteden kopmayacağım..dinim hakkımda biçok şeyi öğrenip dinimi hakkını vererek yaşayacağım..kesin kararlıyım en kısa zamanda kendime bi eşarp alıyorum.

İnşallah canım bekliyoruz guzel haberlerini hem biliyormusun o gunahların altında ezilirken hiçbilmeden yaşarken hayatı şimdi yaptıgım gunahların pişmanlığını yaşıyorum ama bir okadar mutuluyum Çünkü o günahları elimden geldiğince yapmıyorum yaparsamda hemen tövbebimi ediyorum cunku biliyorumki Rabbim soldaki katib meleğe yazarken bir süre tanımıs o melek beklermiş kul belki yürekten tövbe ederse yazmazmıs
Canım her anımızın kıymetini anlyoruruz böyleylikle
dediğim gibi bu siteden bu ortamdan kopmamaya çalış

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt