[sıze=3]yaşadığım sıkıntımı acsammı acmasam mı dıye dusunuyorum ama inanın sadece duanızı almak istedıgım için anlatacagım.[/sıze]
[sıze=3]babam kapalı olmamı asla kabul etmedi. Once okul sebebi ile uzaktayım dıye aramız ıyıydı. şimdi yıne eskı halını aldı. [/sıze]
[sıze=3]dun herkesın ıcınde rencide etmeyi sevdıgı için elini attı basortume. O kadar cok dokundu kı bu hareketi. Durduk yere geldi. Ve basımı acmaya calıstı. Sahıbı oldukları restoranın içinde onca calısanın arasında hem de. Herkesın ıcınde kucuk dusurmek için. Cunku basortululere ezıyet ettıkce zevk alıyor. Ben onun hidayetı için sizlerden dua ısterken onun bu hareketi kaldırabılecegım bırsey degıldı.[/sıze]
[sıze=3]kardeşimle şakalasrken geldi ve sankı elını omzuma atıyomuş gıbı yapıp , gulerek yaklaştı ve arkadan basımı acmak için cekıştırdı. Elınden kurtulmayı basardım ve sen ne yapıyorsun baba dedım ve dogru lavoboya gıttım. Sinirden gozum hıçbirsey gormedi ve duvardakı pecelıklerı asagı ındırdım. Herkesın ıcınde nasıl da zevk alıyor bunu yaparken. Anlatamammm...[/sıze]
[sıze=3]calısanlar donup baktılar ne oluyo dıye. Kımse bırsey demedi . Sonra da kahvaltı masasına oturdular. Bu yıl ılk olayımız bu . Bakalım bu yaz daha neler gorecegım. Cunku gecen yıl 8 metre yukseklıkten asagı betona ittırıyordu beni dovdukten sonra. Annemler almıştı elınden. Bu yaz neler yasarız allah cc bilir. [/sıze]
[sıze=3]ama benim dayanacak yerim kalmadı. Kaçma planlarına basladım. Ne yapacagımı bılemedıgıım için. Tek cozum yolu bunu goruyorum. Kacıp kuran kursuna sıgınmayı dusunuyorum.[/sıze]
[sıze=3]caresızım. Hem de cokkk..............[/sıze]
o kadar üzüldümki cnm.benzer şeyleri bende yaşadım bugün.annem kapanmam konusunda destek olucağını söylemişti bugün ise tam tersi olduğunu söyledi.beni kandırmış yani.boşuna hayaller kurmuşum.4 senelik birlikteliğim var sözlü gibiyiz çocuktan dolayı sanıyo ailem.ondan tabiki etkilendim fakat kapanmamın kendi fikrim olmadığını düşünüyorlar.pişman olucağımı söylüyolarlar.
Kaçmayı düşünme sakın cnm.ailenin yaptığı çok yanlış fakat kaçmakta çözüm değil.üzülen sen olursun yapma.bende düşünmüştüm ama yanlış olduğunu anladım.Allah ailene hidayet versin.bizim imtihanımız çok büyük biliyorum.zorlu bir süreç.sabretmek en iyisi.allaha emanet ol.Allah yardımcımız olsun.