Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese duyurulur.forumdaki kızlar beraber olup vakit geçirmek isteyenler ben çok istiyorum eğerki isterseniz sizin gibi arkadaşlarım olsun. bi gün buluşmak çok isterim herkesin uygun zamanında bir gün gerçekleştirelim derim.görüşlerinizi bekliyorum.birbirimizin desteğine ihtiyacımız var bunu hissediyorum.allaha emanet olun...

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Benim sizler gibi arkadaşım azınlıkta inanın yok diyebilirm.desteğinize ve arkadaşlığınıza ihtiyacım var.eminim benim gibi düşünen vardır umuyorum.allaha emanet.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
bilmiyorum ki aramızda kararlaştıralım beraber istanbulda olanlar çoğunlukta ise istanbulda olabilir uygun olanlar gelebilirler.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
hem tanışmış oluruz cnm.diğer arkadaşlarda kabul ederse kararlaştırırız.

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
hımm o zaman olmaz.gelemezsin.istanbulda olanlar yazsın o halde.saol yinede.ALLAHA EMANET OL;)

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Nasıl gidiyor bu arada okulu dışardan okuyorm demiştin.benim 2ye geçicem ünv inş seneye bitiyor

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Konyaya gelmek çok isterim ama izin almam zor:( öyle yaparsınız sizde cnm.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
biraz kötü ama düzelicek inş.saol cnm sanada.özel ünv olduğu için zorluyor biraz.ALLAHA EMANET OL GÖRÜŞÜRÜZ YİNE.

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

hepinizi özlemişim ne zamandır gelemiyorum okulum olduğundan:) size çok güzel haberlerim var sonunda ALLAHIM dualarımı kabul etti.anneme gelinliğimin kapalı olacağını söyledim böyle istiyorum dedim.şimdi değilde evlenirken kapanacağımı söyledim yani inş.kabul etti o kadar sevindimki bu bir adım dedim kendi kendime.herşey dahada yoluna giricek eminim.dua edenlere ALLAH razı olsun hepinizden.

Sevgili kardeşim öncelikle senin adına çok sevindim Allah yolunun açıklığını daim eylesin,darısıda bana ve tüm isteyen kardeşlerime olsun inş.görüşme konusuna gelince bende çok isterdim buradaki kardeşlerimle bir araya gelmeyi ama ist.benim içinde çok zor ben Adana dayım.inş.günün birinde karşılaşırız çok isterim.Allah a emanet olun.

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Allahü ekber

Yarabbelalemin Sen büyüksün
Sen herşeye Kadirsin
SEN bizim Mevlamızsın
Sen bizi yarı yolda bırakma
Sen tesettürümüzü derimiz eyle
sevgilimiz eyle
Yarabbi Sen kardeşlerimizede sevdir
Yarabbi
tüm hamdlar San'a şükürler San'a
Sen çok Rahman ve Rahim C.C. Olansın
Hasbinallahü ve Ni'mel Vekil
Allahü ekber
amin amin amin inşAllah

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
Ben bir gün burdaki kızlarla buluşmak istiyorum.bir gün kararlaştıralım eğer isterseler.bi keresinde yazmıştım ama arkadaşlarım okumadı sanırım yada unutmuş olabilir.

s.a.canım senin adına çok sevindim Rabbim tamamını erdirsin inşallah...fikrine katılıyorum ben istanbuldayım eğere olursa ben görüşmeyi çok isterim..hayırlısı olsun inşallah..selametle...

berat05

Yönetici
güncelleme

güncelleme

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

elmirah

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim ben 17 yaşındayım dinimin gereklerini yerine getirmeye çok gayret eden biriyim. ancak ailem müslümanız deyip de dinimizin gereklerini yerine getirmeyen hadislere inanmayan ve kuranda yazan şeylere sadece inanırım deyip de çoğu şeyi yalan olarak gören bir aile. inşallah anlatabilmişimdir. annem namaz falan kılar ama arada ve ben dinimin gereklerini yerine getirmek istediğimde gerici damgası yiyorum geçen sene anneme kapanmak istediğimi söyledim şiddetle karşı çıktı. benim o zaman imanım zayıfmış ki karşı koyup diretememişim. artık kapanmak istiyorum. ailemin buna karşı çıkmasını hiç istemiyorum. dinimin gereklerini yerine getirmek konusunda cesur olmam lazım. nasıl bir yol izlemeliyim? bana Allah rızası için yardımcı olun. çok çaresizim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt