Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Burcum çok doğru söylediklerin ama o kadar kolay değil inan.ailenin onayı olmadan zor.olmasa bile tepki gösterecekleri için.ben evlenirken düşünüyorum kapanmayı.gelinliğim allah kısmet ederse kapalı olacak.

kardeşim benim fikrimde ilk başlarda öyleydi ama olmuyor be kardeşim olmuyor... zararın neresinden dönersen kardır canım be..
ben çok şükür nişanlanmadan kandi isteigimle tabiki buradaki arkadaşlarımın istegiyle kapandım canım..
örtüm benim kalakanım oldu evet kalkanım oldu kardeşim. hani bayanlar özledir gizli olması gerekiyorya bende öyle oldum. o kadar şey kazandımki...
rabbime çok şükür örtüm sayesinde daha da gizlemdim...
canım kardeşim ben anlatmadım çünkü anlatamıyorum sen anla canım ve ailen mutlaka onay verecekir onla tatlı dille ve kesin kararlarla konuş be kardeşim emin ol seni anlayıp hak vereckelerdir...
inşallah hayırlı haberlerini bir an önce duymak ümidiyle..
selam ve dua ile...
allaha emanet ol..

berat05

Yönetici
ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

selamun aleyküm değerli ablacım yazdıklarını okudum doğru sölüyorsun çook haklısın keşke bunları yazdıklarımdan değilde annmin ağzından duysaydın kaç yaşında kdın böle konuşuyor ya ben yaralanıyorum biliyormusun ablacım hep dualrımda annem;rabbim ona merhamet etsin düşüncelrinden dolayı diyorum ben istemezmiyim ana- kız bir olamyı ama .....inşallh bu sınavımızıda aşıcaz...rabbim dualrınızı kabul eylesin....ben mutluluğumu sizin gibi değerli ablalarım kardeşlerimle paylaşıyorum ya bu da yeter bana...bu konunun başına dönüp tekrar tekrar okuyorum resmen bana yol gösteriyor;sizdende rabbbim razı olsun nekadar güzel şeyler yazmışşınız sizden çok feyz alıyorum ...Allah razı olsun bu cevapları yazıyorsunuz bizi habersiz bırakmıyorsunuz ya HAKKINIZI HELAL EDİN....

Yaralandıkça ..kalp acıdıkça diğerlerine bunlar malum olacak...RABBİM böyle yardım edecek inşallah...sizin yapamadığınızı O' c.c. yapıyor...
Şükürler O'NA.. HAMDLAR O'NA

Sizden de ALLAH celle celâlühû razı olsun değerli kardeşim..sizde farkında olmadan diğer kardeşlerimize öncü oluyorsunuz bakın..istekleri sizin yazdıklarınızı okudukça artıyor..

Annenizin rüyası hayırlara vesile olsun inşallah..Bu süreç onuda etkileyecek görürsünüz size birşey diyemeyecek...çünkü kalplerin sahibide ALLAHÜTEALA'dır celle celâlühû...Rüya aşikar..yolunuz belli inşallah...HAMDOLSUN...

HAKKIMIZ HELALDİR DEĞERLİ KARDEŞİM SİZDE HELAL EDİNİZ...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Burcum çok doğru söylediklerin ama o kadar kolay değil inan.ailenin onayı olmadan zor.olmasa bile tepki gösterecekleri için.ben evlenirken düşünüyorum kapanmayı.gelinliğim allah kısmet ederse kapalı olacak.
canım benim hayatta ne kolayki hem hayatta nefis ugruna ne zorluklarla mucadeleler ederken Rabbim ugruna azıcık sıkıntı cekmişiz fazlamıcanım yada Ahiret hayatını düşün bu veballe gitmek oraya ve bunun acısını yaşamak cehenemde bu mu kolay yoksa kapanmak için bu dunyada (herkes cekmiyor bile )azıcık sıkıntımı.... Ailelerin onayı demişsin canım o onayı beklersek bazı şeyler için cok gec kalmıs oluruz hadi diyelim vermediler onay nezaman verecekleri bellimi bizim ömrümüzde ona yetermi canım ben evliyim yine alamamıstım annem babamdan onay.. alamadım diye beklemedim cunku içimdeki yanan ateş aynadaki saçlarımdan utanısım bekleyemezdim bitanem inşallah canım seninde guzel haberlerini alırız bekliyorum senide
Sizlerin paylaşımını okudukça o kadar rahatlıyorumki yalnız değilim diyorum:)Allah hepimize de iki dünyada da iyilik nasip etsin inş.Bizi rahmetinden mahrum bırakmasın amin.Şu toplanma işi gerçekten çok iyi bir fikir ne güzel olurdu o sevgi dolu insanları karşımızda görmek ne çok ihtiyacımız var sizin bilgi,tecrübe ve sıcacık dostluğunuza Allah eksik etmesin sizi hayatımızdan bu yolda birlikte yürümeyi nasip etsin amin.
canım asla yanlız değilsin bizler sizler için burdayız cunku bu durumda destek cok önemli heleki cevrede bizi anlayabilecek insanların olmaması buradaki desteği dahada önemli oluyor Amin canım seninde guzel haberlerini bekliyoruz

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı

essealmün aleyküm ve rahmetüllahi ve berrekatüh....
Maşallah.....
Ne kadr güzel bir rüya ne kadar muhteşem...
Inan kardeşim kaç defa okudum bilmiyorum her okuyuş başka bir güzellik...
Dün aklımdan geçti...
Hani bir kardeşimiz kapanınca ve paylaştığında hepimiz sevinç gözyaşlarımızı tutamıyoruz..
O sevinç sığmıyor yüreğimize kalkıp bu kez
şükür namazına....yok o da yetmiyor
bu kez şükür secdesine duruyoruz...
Allah ım sen ne kadar büyüksün ya rabb..

şimdi biz bukadar sevnirken ki ben coşuyorum adeta...
Biz bukadar onurlanıtken şükür hamd ederken...
Birde bu nuru ilk yayanlar vardı...
Sahabe vardı
ensar vardı muhacir vardı..
Gencedik fidanlar vardı şehadet şerbetini içmeye can atan fidanlar
yani gelinler eşlerini cihada uğurlarken
sakın allahın resulundan uzaklaşamayın
canınızı siper edin diye tembihlerlerdi...
Analar sırf alalhın nuru için evlatlar yetiştiridi sahabelerden...

Sahabanin güzdelerinden eyübel ensari
istanbulumuza efendimizden kalan en şerfli hediyesi..
Evet kardeşim biraz uzattum biliyorum ama
şunu da söyleyeyim...
Biz bukadar seviniyorken allah celle celalühun nurunu ilk taşıyanlar
o güzel sahabeler de böyle güzel haberlerle seviniyorlar..

Ve bunu en güzel örneği eyübel ensari allah ondan razı olsun
sen onun türebesine gitmişsin
ve artık bu müjdeli habere sevin kardeşim..
Inşallah eyübel ensari hazretleri seni korumaya almıştır ki
buda inşallah hidayet müjdesidir...
Ben şimdiden senin adına çok sevinçliyim ve
kardeşim inşallah sende artık sevinebilrisin.....(hakkınızı helal edin uzattım.)

allah ü ekber....

Selam ve dua ile...

hakkımı nasıl helal etmem,helal olsun tabiki....cümlemize buradaki kardeşlerimizede helal olsun,okadar vakit ayırıp değerli şeyler paylaşıyoruz....asıl ben sizin yazdıklarınızı okuduğum zaman çok duygulandım düşünceleriniz çok güzel allah razı olsun...dularımız tüm müslüman kardeşlerimiz içinde geçerli....ben hem öle çok seviniyorumki anlatam sanki yeniden doğmuş gibiyim keşke daha önce bu duyguları tatsaymış nasılda böle güzel bir lutuftan mahrum kalmışım....bende heran rabbime şükrediyorum....rabbim tüm isteyen kullrına hidayet versin

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
haklısın burcum zaman geçiyor ve her saniye rahatsızlık duyuyorum.inş kapanacağım.tabi arkadaşımın dediği çok doğru,tesettüre girerken adabınla yapmak lazım.ne kızlar görüyorum yüzleri boya içinde

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Amin nur nisa.inş allah sesimiz duyarda yardım eder.

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Amin nur nisa.inş allah sesimiz duyarda yardım eder.

sakın umutsuzluğa kapılmayın kardeşim rabbim herşeyin en iyisini bilir.ben tahmin bile edemezdim evlmeden istedim dini yaşamayı olmadı hep erteledim;evlendim yine olmadı kısmet bu zamanamıymış.isteyince canı gönülden rabbim veriyor ben bu sabah ilk kez sabah namazına eişimle uyandım nasıl bir mutluluk anlatamam rüyamda görsem inanmazdım rabbim yardımcın olsn dualarım hepimize inşlah......

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Ayşecim allah kolaylık versin sanada.inan bende aynı durumdayım.çooook zorluklar çektim.halada çekiyorum.ama sabırlı olmak gerekiyor.hayatta kapanmam derken birden kararım değişti ve kapanmaya karar verdim.bu kararımdanda dönmeyeceğim inş.

canım gokcecım, ben de kapanmayı dusunmuyodum ama karsı da degıldım kapalı olanlara,sAygım vardı,haşa gereksiz gibi görüyodum(tövbe tövbe...aman YARABBIM NASIL BIR DUSUNUSMUS) Bu siteye uye oldum olalı bosluklarımın yavas yavas doldugunu, eksıklıklerımın gıderıldıgını, bıraz bıraz bılınclendıgımı hıssıttım ve kapanmaya karar verdım.bu kararı verdım cok sukur Rabbım omur versın, ne zaman olecegımızı bılmıyoruz,şu mezunıyetım gecsın,hemen ertesı gun alısverıs ve ardından, sabırsızlıkla bekledıgım huzuru yakalamak ıstıyorum.
tabı canım kardesım karsı olanlar kesın olacak,kım ıstedıgı gıbı rahat rahat muslumanlıgı yasamıskı...bunun da ıyı tarafından bakalım gokcecım.belkı RABBIMIZ daha cok sever bızı, daha cok ecrını alırız.(amın amın) artık onlara bakmayacagız,cahıllıklerıne verecegız.bak bızde yakın bır zamanda kapanmak ıstemıyorduk.kardesım dua edelım bırbırımıze ne olur.
Rabbımız bızım gıbı tum kapanmak ısteyıp de kapanamayan kardeslerımıze yardım etsın, Kapalılıgı dusunmeyen kardeslerımıze de bır an once dogru yolu bulmak nasıp etsın.

Selametle...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
sakın umutsuzluğa kapılmayın kardeşim rabbim herşeyin en iyisini bilir.ben tahmin bile edemezdim evlmeden istedim dini yaşamayı olmadı hep erteledim;evlendim yine olmadı kısmet bu zamanamıymış.isteyince canı gönülden rabbim veriyor ben bu sabah ilk kez sabah namazına eişimle uyandım nasıl bir mutluluk anlatamam rüyamda görsem inanmazdım rabbim yardımcın olsn dualarım hepimize inşlah......

Hayırlı olsun canım kardesım.o huzuru ınsallah bızler de tadanlardan oluruz.dua edın kardesım.sızde dualarımdasınız.

Selametle...

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

Çok değerli din kardeşlerim,yol arkadaşlarım,iyiki varsınız,yüzünüzü bile görmedim ama hergün yüzyüze olduğum insanlardan daha çok hoşgörülü,anlayışlı ve sevgi dolusunuz.Allah hepinizden razı olsun.

DENİZDE DALGANIN YANINDA YİNE BİR DALGA VARDIR,DEMEKKİ ÇIRPINANIN YANINDA HEP BİRİ VARDIR.RABBİM BİZLERE ÇIRPINAN BİR GÖNÜL BAHŞETSİN.AMİN.

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı olsun canım kardesım.o huzuru ınsallah bızler de tadanlardan oluruz.dua edın kardesım.sızde dualarımdasınız.

Selametle...[/QUOTE
Ayşe kardeşim Allah razı olsun....o huzurki anlatılması mümkün değil.....böle bir şey yaşadığım için mutluyum fakat daha tesettürüme kavuşamadım bu beni üzen yani tam anlamıyla olmadı inşlah en kısa zamanda pardesemü ve türbanımı takınca tam olacak şimdilik uzun hırka ve şallarla idare ediyorum ama en kısa müjdeli haberlerimi siz değerli kardeşlerimle payalıcam benim için buraya kadar gelebilmek bile mucize rabbime sonsuz şükürler olsun.....inşlah en kısa zamanda tüm isteyenlre nasip etsin.....

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Çok değerli din kardeşlerim,yol arkadaşlarım,iyiki varsınız,yüzünüzü bile görmedim ama hergün yüzyüze olduğum insanlardan daha çok hoşgörülü,anlayışlı ve sevgi dolusunuz.Allah hepinizden razı olsun.

DENİZDE DALGANIN YANINDA YİNE BİR DALGA VARDIR,DEMEKKİ ÇIRPINANIN YANINDA HEP BİRİ VARDIR.RABBİM BİZLERE ÇIRPINAN BİR GÖNÜL BAHŞETSİN.AMİN.

selamun aleyküm kardeşim....nasılda güzel tanımlamışsın evet hergün yanımızda olupta destek olmayan insanlardan şurada oluşan dostluklarımız nekadar hayırlı....bende hergün merakla bekliyorum acaba bu konuda yeni bir dertli kardeşimiz varmı dualarımızı eksik etmeyelim....rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin

berat05

Yönetici
esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

esselamün aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu

Değerli kardeşlerimiz,

Burda paylaşımlarını okuduğunuz diğer kardeşlerimizden...Sizlerin de bir adım atmanız daha kolay olur belkide..
Sizin adınıza çok seviniyoruz...
Yol belli.....
Başımızı kapatmak sadece beğendiğimiz bir örtüyü başa koymak değil...Kalbimizle bunu hissederek yapmak...Örtünmenin güzelliği...durdukça...kapandıkça...ortaya çıkıyor...O bir bez parçası olmaktan öte...başımıza yapışmış bir derimiz oluveriyor...sadece evimizde izin veriyor çıkarmaya....böylesine gönülden bağlı kardeşim..

Kitabımız KUR'AN-I KERİM herşeyi açıklıkla ifade etmiş.

Kime karşı mahrem olduğumuz aşikar.

Bizim yapmamız gereken ellerimiz ve yüzümüz dışında kalan yerleri örtmek
Burda önemli olan şu :
Kısa bir başörtü ile sadece başın 4/3 nü kapatıp arkadan kuyruk gibi sallamak değil ya da KISA BİR MANTO Giyip bele o meşhur kemeri bağlayıp belin inceliğini çıkarmak ,ayaklarına incecik çorap giyip salına salına dolaşmak değil...

Kapanmak doğru bir şekilde olmalı değil mi kardeşlerim???
Önce kalbin tesettürü sonra vücudumuzun

BİZ SİZLER İÇİN DUACIYIZ SİZLERDE BİZE DUA EDİNİZ KARDEŞLERİM

ALLAH c.c. yar ve yardımcımız olsun

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşlerimiz,

Burda paylaşımlarını okuduğunuz diğer kardeşlerimizden...Sizlerin de bir adım atmanız daha kolay olur belkide..
Sizin adınıza çok seviniyoruz...
Yol belli.....
Başımızı kapatmak sadece beğendiğimiz bir örtüyü başa koymak değil...Kalbimizle bunu hissederek yapmak...Örtünmenin güzelliği...durdukça...kapandıkça...ortaya çıkıyor...O bir bez parçası olmaktan öte...başımıza yapışmış bir derimiz oluveriyor...sadece evimizde izin veriyor çıkarmaya....böylesine gönülden bağlı kardeşim..

Kitabımız KUR'AN-I KERİM herşeyi açıklıkla ifade etmiş.

Kime karşı mahrem olduğumuz aşikar.

Bizim yapmamız gereken ellerimiz ve yüzümüz dışında kalan yerleri örtmek
Burda önemli olan şu :
Kısa bir başörtü ile sadece başın 4/3 nü kapatıp arkadan kuyruk gibi sallamak değil ya da KISA BİR MANTO Giyip bele o meşhur kemeri bağlayıp belin inceliğini çıkarmak ,ayaklarına incecik çorap giyip salına salına dolaşmak değil...

Kapanmak doğru bir şekilde olmalı değil mi kardeşlerim???
Önce kalbin tesettürü sonra vücudumuzun

BİZ SİZLER İÇİN DUACIYIZ SİZLERDE BİZE DUA EDİNİZ KARDEŞLERİM

ALLAH c.c. yar ve yardımcımız olsun

canım ablacım Allah razı olsun bu desteklerinizden dolayı.bu yazdıklarınızı okudukça benliğimizi, nasıl kul olmamaız gerektiğini bir daha bir daha anlıyoruz.İnşallah ben de hakkıyla örtünen, başörtülü bir bayan olmak istıyorum.

Selametle...

berat05

Yönetici
canım ablacım Allah razı olsun bu desteklerinizden dolayı.bu yazdıklarınızı okudukça benliğimizi, nasıl kul olmamaız gerektiğini bir daha bir daha anlıyoruz.İnşallah ben de hakkıyla örtünen, başörtülü bir bayan olmak istıyorum.

Selametle...

Allah Celle Celâlühû sizden de razı olsun değerli kardeşim

Bizler manen yanınızdayız...Hep arkanızdayız...

İnşallah hepimiz RABBİMİZİN rızasına uygun kul olarak yaşarız

SELAM VE DUA İLE

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
canım gokcecım, ben de kapanmayı dusunmuyodum ama karsı da degıldım kapalı olanlara,saygım vardı,haşa gereksiz gibi görüyodum(tövbe tövbe...aman yarabbım nasıl bır dusunusmus) bu siteye uye oldum olalı bosluklarımın yavas yavas doldugunu, eksıklıklerımın gıderıldıgını, bıraz bıraz bılınclendıgımı hıssıttım ve kapanmaya karar verdım.bu kararı verdım cok sukur rabbım omur versın, ne zaman olecegımızı bılmıyoruz,şu mezunıyetım gecsın,hemen ertesı gun alısverıs ve ardından, sabırsızlıkla bekledıgım huzuru yakalamak ıstıyorum.
Tabı canım kardesım karsı olanlar kesın olacak,kım ıstedıgı gıbı rahat rahat muslumanlıgı yasamıskı...bunun da ıyı tarafından bakalım gokcecım.belkı rabbımız daha cok sever bızı, daha cok ecrını alırız.(amın amın) artık onlara bakmayacagız,cahıllıklerıne verecegız.bak bızde yakın bır zamanda kapanmak ıstemıyorduk.kardesım dua edelım bırbırımıze ne olur.
Rabbımız bızım gıbı tum kapanmak ısteyıp de kapanamayan kardeslerımıze yardım etsın, kapalılıgı dusunmeyen kardeslerımıze de bır an once dogru yolu bulmak nasıp etsın.

Selametle...

tabi iyi tarafından bakmak lazım.senin adına sevindim canım inşallah bende kapanırım haberimi alırsınız.benim okulum olmasa göze alırdım hemen kapanırdım fakat okuldada zorluk çekicem moralim bozulacak biliyorum.kızları görüyorum üzülüyorum perukla geziyorlar:( amin bütün dualarımız kabul olur inş.

´´GüLiѕтaи´´

Kayıtlı Kullanıcı
ßenim kapanmamı babam istemişti... 2 - 3 sene önce... taßi arkadaşLarımın hepsi açıktı yha o yüzden istememiştim başta... ne saçmaLık yapmı$ım...
smdi ise kapaLıyım...ve bu haLimi daha çok sewiyorum... Allah babamdan razı oLsun...

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Nur nisacım benim annemde aynı senin anlattığın gibi.allah yardımcımız olsun.dualarınız için saolun.

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

selamun aleyküm kardeşim....nasılda güzel tanımlamışsın evet hergün yanımızda olupta destek olmayan insanlardan şurada oluşan dostluklarımız nekadar hayırlı....bende hergün merakla bekliyorum acaba bu konuda yeni bir dertli kardeşimiz varmı dualarımızı eksik etmeyelim....rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin

Amin kardeşim.

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
bu yazilarinizi okuyunca o kadar mutlu oluyorumki.. insallah tez zamanda bu mutluluk banada nasib olur..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt