Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

selamun aleyküm arkadaslar....öncelikle rabbimin hikmetine sonsuz şükürler olsun....dün akşam yaşadıklarımı paylaşmak istyrum sizinle;eşimin ailsiyle tesettüre girme isteğimi paylaştım,eşim sonsuz desteği ile yanımdaydı.oturduk konuştuk hatta hiç istekli olmayan görümcem bile sen yaparsan cesaretlenir arkandan gelir dedi;çok sewindim benimde içimde var dedi.kayınpederim benim böle bir seye vesile olmama çok duygulandı hadi yarın hemen kapan diyor,birlikte eşarplar denedik herkez çok yakıştı dedi dünyalar benim oldu,ama ben yakıştı desiler diye yapmıyorum zaten rabbimin bir emri bu.inşallah tek isteğim anneciğiminde uygun tavırlar göstermesi şimdi tek problem o.oda duyduğu zaman sevinsin istyrum.bugünde onunla fikirlerimi paylaşıcam ve muradıma ericem Allahın izniyle......dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar şu son adımıda atlatayım inşallah annemde eşimin ailesi gibi beni yanıltır......Allaha emanet olun.....

kardeşim çok duygulandım..çok mutlu oldum..Allah celle celaluhu yar ve yardımcımız olsun yolumuzu Hak yolundan ayırmasın

Tez zamanda bekliyoruz haberlerinizi kardeşim

ÇOK ÇOK ÇOK GÜZEL O MÜJDELERİ

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Senin adına çok sevindim.darısı benim başıma inş.

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlr...... size son basamak olan zorluğumdan bahsetmiştim oda benim için annemdi.eminimki hepiniz benden dualarınızı eksik etmeniz hepinizden rabbim razı olsun.dün annemle konuştum önce dolaylı yollardan sonra kendim için istediğimi söledim şaşırmadı.sus pus oldu;yüzü değişti.farkındaydım zaten son günlerde iyic belli oluyordu dedi,özellikle eşim bunu çok belli etmiş anneme karşı,sürekli beni eleştirmesinden anlamalıydım dedi ve ilk tepkisi hayırdır kim yıkadı beyninizi oldu.benim cevabım ise gerçekten tamamiyle rabbimin içime soktuğu bir istek dedim artık açık gezmekten utanıyorum aynaya bakınca saçlarım bana benim bir parçam olarak gözükmüyor dedim sanki benim olan başörtümdü o bana allahın bir lutfuydu anne sende rıza göster dedim.bana sadece şu cevabı verdi arkaşlar;sana saygı duyuyorum artık bu senin hayatın,sen evlisin sana müdahele edemem,fakat kesinlikle sende bana karışmazsın oldu.nekadar anlatsamda bu güzelliği şuan için idrak edemiycek rabbim merhamet etsin sonuçta o benim annem daima onun için dua edicem.çok uzattım arkadslar kusuruma bakmayın annem gönülsüzde olsa sonuçta ben çok mutluyum artık hazırlıklara başlamam lazım rabbime emanet olun....

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah kardeslerım.İnsalllah sıra bana gelıyor.ben de sizlerle nasıl bir duygu oldugunu paylasacagım.sizden başka kimse bilmiyor örtüneceğimı:), bılıyorum ben de köstekleyıcı davranıslarla karsılasacagımı, hele ki babam asker mensubu(babam birşey demez bılıyorum, ınsallah) ve çavresi de öyle...
Ailemizde de genclerden kapalı ılk ben olacagım, örnek olurum insalllah onlara da.
Kardeslerım lütfen bana dua edin,Allah rızası için namazların ardından bu Ayşe kulunun istedıgı gıbı örtunmesı ıcın.

Selametle...

mir_erhan

Moderator
selamun aleyküm arkadaslar....öncelikle rabbimin hikmetine sonsuz şükürler olsun....dün akşam yaşadıklarımı paylaşmak istyrum sizinle;eşimin ailsiyle tesettüre girme isteğimi paylaştım,eşim sonsuz desteği ile yanımdaydı.oturduk konuştuk hatta hiç istekli olmayan görümcem bile sen yaparsan cesaretlenir arkandan gelir dedi;çok sewindim benimde içimde var dedi.kayınpederim benim böle bir seye vesile olmama çok duygulandı hadi yarın hemen kapan diyor,birlikte eşarplar denedik herkez çok yakıştı dedi dünyalar benim oldu,ama ben yakıştı desiler diye yapmıyorum zaten rabbimin bir emri bu.inşallah tek isteğim anneciğiminde uygun tavırlar göstermesi şimdi tek problem o.oda duyduğu zaman sevinsin istyrum.bugünde onunla fikirlerimi paylaşıcam ve muradıma ericem Allahın izniyle......dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar şu son adımıda atlatayım inşallah annemde eşimin ailesi gibi beni yanıltır......Allaha emanet olun.....

selamün aleyküm verahmetülahi ve berekatüh....
maşallah kardeşim...
arkadaşlar duygulandık yazmışlar..ama gerçekten duygulanıyor insan
hemde yürek coşuyor adeta...
Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
dualarımız seninle kardeşim...
selam ve dua ile

berat05

Yönetici
vealeykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

vealeykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

selamün aleyküm verahmetülahi ve berekatüh....
maşallah kardeşim...
arkadaşlar duygulandık yazmışlar..ama gerçekten duygulanıyor insan
hemde yürek coşuyor adeta...
Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
dualarımız seninle kardeşim...
selam ve dua ile

size de maaşallah değerli kardeşimiz

kARDEŞLERİMİZDEN DESTEĞİNİZ EKSİK ETMİYORSUNUZ ALLAH CELLE CELALUHU razı olsun değerli kardeşim

Desteğe devam inşallah

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlr...... size son basamak olan zorluğumdan bahsetmiştim oda benim için annemdi.eminimki hepiniz benden dualarınızı eksik etmeniz hepinizden rabbim razı olsun.dün annemle konuştum önce dolaylı yollardan sonra kendim için istediğimi söledim şaşırmadı.sus pus oldu;yüzü değişti.farkındaydım zaten son günlerde iyic belli oluyordu dedi,özellikle eşim bunu çok belli etmiş anneme karşı,sürekli beni eleştirmesinden anlamalıydım dedi ve ilk tepkisi hayırdır kim yıkadı beyninizi oldu.benim cevabım ise gerçekten tamamiyle rabbimin içime soktuğu bir istek dedim artık açık gezmekten utanıyorum aynaya bakınca saçlarım bana benim bir parçam olarak gözükmüyor dedim sanki benim olan başörtümdü o bana allahın bir lutfuydu anne sende rıza göster dedim.bana sadece şu cevabı verdi arkaşlar;sana saygı duyuyorum artık bu senin hayatın,sen evlisin sana müdahele edemem,fakat kesinlikle sende bana karışmazsın oldu.nekadar anlatsamda bu güzelliği şuan için idrak edemiycek rabbim merhamet etsin sonuçta o benim annem daima onun için dua edicem.çok uzattım arkadslar kusuruma bakmayın annem gönülsüzde olsa sonuçta ben çok mutluyum artık hazırlıklara başlamam lazım rabbime emanet olun....

selamün aleyküm canım,gözleri doldu okurken.
Allah daim eylesin.
bu da bir ahir zaman cihadı.

asra yemin olsun ki insanlık ziyandadır.
hayrı ve sabrı tavsiye edenler müstesna.

Eşref Ziya - Secde Yerinde dinle - ilahi dinle - ilahisini dinle - ilahileri - ilahilerini dinle - ilahi

bu eseri sana hediye ediyorum kardeşim:)

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim destekleyen duasını esirgemeyen;yanımızda yardımcımız olan tüm kardeşlerimizden razı olsun....o dualar okadar önemliki çünkü birlikten kuvvet doğar;çevremde yozlaşmış okadar çok zihniyet görüyorumki arkadaşlar ve şükürler olsun Allhıma diyorum benim gibi bu değerlere bu nesildede sahip çıkanlar var;inşallah çoğalırız;inşallah bende örtünmek istyrum diyen daha nice kardeşlerimizlede karşılarız,istemek bile çok önemli bir kere isteyince rabbim kuluna o gayreti veriyor ve resmen savaşıyorsun dinin için.rabbim bu yoldan ayırmasın asıl bizim gibi düşünenlere allah yolunda olanlara ters gözlerle bakanlarada rabbim hidayet versin.ALLAH cümlenizden razı olsun,hayırlı günler......

berat05

Yönetici

"huzur islamdadır"
Allahü ekber!!!

mir_erhan

Moderator
size de maaşallah değerli kardeşimiz

kARDEŞLERİMİZDEN DESTEĞİNİZ EKSİK ETMİYORSUNUZ ALLAH CELLE CELALUHU razı olsun değerli kardeşim

Desteğe devam inşallah

selammün aleyküm...
cümlemizden razı olsun Allah celle celalüh...
zerre kadar da olsa destek çıkabiliyorsam çok çok büyük mutlukluktur..

ama bütün kardşlerim bunu bilsinlerk i her türlü desteğimle ben yanlarındayım
şuan dua ile yetiniyoruz ama heryardım için inşallah bu kardeşiniz her zaman hazırdır...
ama insanın gözleri doluyor o kadar güzel bir onur yaşatıyorlarki
hepinizden Allah celle celalüh razı olsun..

selam ve dua ile

berat05

Yönetici
ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatuhu

selammün aleyküm...
cümlemizden razı olsun Allah celle celalüh...
zerre kadar da olsa destek çıkabiliyorsam çok çok büyük mutlukluktur..

ama bütün kardşlerim bunu bilsinlerk i her türlü desteğimle ben yanlarındayım
şuan dua ile yetiniyoruz ama heryardım için inşallah bu kardeşiniz her zaman hazırdır...
ama insanın gözleri doluyor o kadar güzel bir onur yaşatıyorlarki
hepinizden Allah celle celalüh razı olsun..

selam ve dua ile

kARDEŞİM SİZ YAPABİLECEĞİNİZ EN DEĞERLİ DESTEĞİ YAPIYORSUNUZ

Allah celle celaluhu razı olsun gerçekten..ilk giren kardeşlerimiz hep destek bekliyorlar...bir mesajına cevap varmıdır diye bekleyenler var..bir ümiddir bu hepimiz yaşadık..manevi açıdan el tutmadır bu yüzden önemlidir paylaşımlar

DESTEĞE DEVAM DEĞERLİ KARDEŞİMİZ

RABBİM RIZASINI GÖZETEREK YAŞAYANLARDAN EYLESİN BİZLERİ İNŞALLAH

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

Hergün burayı biraz mahçup biraz üzgün açıyorum:(hergün okuyorum paylaşımları nefsini yenen şeytanla baş eden kardeşlerimi tebrik ediyorum ,Allah ım ne olur banada nasip et diye yalvarıyorum çoğu zaman ağlıyorum namazlarımın sonunda:(insan hayatında en kötü his belirsizlikmiş bunu anladım.kendimi ortada kalmış hissediyorum dışarıya giderken ne giyeceğimi şaşırıyorum,alışveriş yapmak istiyorum yapamıyorum açık halime uygun kıyafetler beğeniyorum içimdeki his''sen ne yapıyosun hani ne söz vermiştin rabbine diyorum''kapalı kıyafetlere cesaret edemiyorum .Rabbim tez zamanda beni ve benim durumumda olan herkesi bu belirsizlikten kendine layık bir kul modeliyle kurtarsın inş.Kusura bakmayın ve ne olur hakkınızı helal edin.Selam ve dua ile.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
nisanur canım okadar sevindimki anlatamam... Annene anlatmak kalmıstı enson onada anlatmıssın zaten böyle bir tepkiyi bekliyordun biliyormusun benim annem ben seninleasla sokağa cıkmam demişti bir zaman sonra ne oldu o tepkiyi veren annem şuan bana esarp almak için benden önce koşuyor mağazalara :) oyuzden canım ilk tepkilebunlar o anlık düşünülmeden verilen sonra düşündüklerinde kızlarnı bir başörtusü için kırdıkları için üzülüyorlar zannediyorlarki kızları cok değişecek onları değiştirmeye calısacak halbuki onlar zamanla değişiyorlar nurlu huzurlu bizleri görerek :) canım inan cok mutluyum hazırlıklara başlayacağım demişsin ve cok ama cok guzel bir örneksin bundan böyle buraya yazan arkadaşlarımıza senin mesajlarını okumalarını tavsi edeceğim gercek bir zaferi cihadı görsünler nereden adım atacaklarını nasıl başlayacaklarını öğrensinler diye canım İnşallah oguzel haberinide alırz
inşallah kardeslerım.İnsalllah sıra bana gelıyor.ben de sizlerle nasıl bir duygu oldugunu paylasacagım.sizden başka kimse bilmiyor örtüneceğimı:), bılıyorum ben de köstekleyıcı davranıslarla karsılasacagımı, hele ki babam asker mensubu(babam birşey demez bılıyorum, ınsallah) ve çavresi de öyle...
Ailemizde de genclerden kapalı ılk ben olacagım, örnek olurum insalllah onlara da.
Kardeslerım lütfen bana dua edin,Allah rızası için namazların ardından bu Ayşe kulunun istedıgı gıbı örtunmesı ıcın.

Selametle...
canım benim İnşallah cok bekletme bizleri olurmu ;) bak hem ben seninde kapandım haberini duymayı cok istyorum lutfen canım kararını ver ve uygula cunku 5 dakikamızın olup olmadıgını bilmiyoruz

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamualeykum...

Esselamualeykum...

Hergün burayı biraz mahçup biraz üzgün açıyorum:(hergün okuyorum paylaşımları nefsini yenen şeytanla baş eden kardeşlerimi tebrik ediyorum ,Allah ım ne olur banada nasip et diye yalvarıyorum çoğu zaman ağlıyorum namazlarımın sonunda:(insan hayatında en kötü his belirsizlikmiş bunu anladım.kendimi ortada kalmış hissediyorum dışarıya giderken ne giyeceğimi şaşırıyorum,alışveriş yapmak istiyorum yapamıyorum açık halime uygun kıyafetler beğeniyorum içimdeki his''sen ne yapıyosun hani ne söz vermiştin rabbine diyorum''kapalı kıyafetlere cesaret edemiyorum .Rabbim tez zamanda beni ve benim durumumda olan herkesi bu belirsizlikten kendine layık bir kul modeliyle kurtarsın inş.Kusura bakmayın ve ne olur hakkınızı helal edin.Selam ve dua ile.

Hoşgeldiniz değerli kardeşim...
Siz bunları içten ve samimi olark istedikçe inanın Allah CC. size gerçek huzuru ve mutluluğu verecektir...
Allah CC. yar ve yardımcınız olsun...
Dularaınıza gönülden amin...
Bu dava hor, bu dava büyük...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı

canım benim İnşallah Rabbimin yardımıyla sende şeytanı yenenlerden olacaksın . Rabbim içine vermiş bitanem bu vicdan azabıyla bak göreceksin cok sürmeyecek kapanman o içindeki iyi sese hep kulak ver dinle onu öteki kötü sese değil o iyi ses seni dogru yolu bulmanı sağlaycaktır ...
bizde seninle aynı yollardan geçtik o belirsizlik yuzunden ben gunlerce ağladım aynaya bakıyorum ben bu sacı istemiyorum diyorum dışarı cıkarken uzun ama baş acık .... o huzursuzllugun sancılı dönemlerin sonunda asıl mutluluk tabi içindeki iyi sesi dinlersen ki ben öyle inanıyorum sen dinleyeceksin ve ben kapandım diye guzel haberini vereceksin
canım nefis ve şeytan seni herzaman heryerde zorlayacaktır hepimize oluyor ben baş örtumu takana kadar ugrastı taktım cok şukurama yine devam ediyor ama ben onu duymuyorum bile :)
İnşallah bitanem seninde kapandım haberini almanı cok istyorum bizlerifazla bekletme olurmu ;)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
ne mutlu o başörtüsünü yüreğinde dalgalandıranlara..
Ne yazıkki o baş örtüsünü bez sanıpta atanlara

huzur arıyorum

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm

Selamun aleyküm

Bu içten dilekleriniz sevecenliğiniz ve sıcacık dostluğunuz için teşk.ederim.Allah sizden razı olsun bu,belirsiz ve karamsar yolda bize ışık tutuyorsunuz,sizinde yolunuz hep açık ve aydınlık olsun.selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt