berat05
Yönetici
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu
kardeşim çok duygulandım..çok mutlu oldum..Allah celle celaluhu yar ve yardımcımız olsun yolumuzu Hak yolundan ayırmasın
Tez zamanda bekliyoruz haberlerinizi kardeşim
ÇOK ÇOK ÇOK GÜZEL O MÜJDELERİ
selamun aleyküm arkadaslar....öncelikle rabbimin hikmetine sonsuz şükürler olsun....dün akşam yaşadıklarımı paylaşmak istyrum sizinle;eşimin ailsiyle tesettüre girme isteğimi paylaştım,eşim sonsuz desteği ile yanımdaydı.oturduk konuştuk hatta hiç istekli olmayan görümcem bile sen yaparsan cesaretlenir arkandan gelir dedi;çok sewindim benimde içimde var dedi.kayınpederim benim böle bir seye vesile olmama çok duygulandı hadi yarın hemen kapan diyor,birlikte eşarplar denedik herkez çok yakıştı dedi dünyalar benim oldu,ama ben yakıştı desiler diye yapmıyorum zaten rabbimin bir emri bu.inşallah tek isteğim anneciğiminde uygun tavırlar göstermesi şimdi tek problem o.oda duyduğu zaman sevinsin istyrum.bugünde onunla fikirlerimi paylaşıcam ve muradıma ericem Allahın izniyle......dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar şu son adımıda atlatayım inşallah annemde eşimin ailesi gibi beni yanıltır......Allaha emanet olun.....
kardeşim çok duygulandım..çok mutlu oldum..Allah celle celaluhu yar ve yardımcımız olsun yolumuzu Hak yolundan ayırmasın
Tez zamanda bekliyoruz haberlerinizi kardeşim
ÇOK ÇOK ÇOK GÜZEL O MÜJDELERİ