can kırıkları
Kayıtlı Kullanıcı
[sıze="3"]maşallah elhamdülillah rabbim şuurlu kapalılardan eylesin hayırlı olsun kardeşim.[/sıze]
amin amin darısı genç kızlarımızın başına
[sıze="3"]maşallah elhamdülillah rabbim şuurlu kapalılardan eylesin hayırlı olsun kardeşim.[/sıze]
bu gün kalbim çokkırıldı baş örtüleri tesettür kıyafetleri ama en önemlisi pardesü ne kadar pahalı ya.... açıkların elbisesi sudan ucuz ken bizlere neden bu kadar insiyatifsiz davranıyolar...... ah ah babamın bana yolladığı 100 ytlyi neye vereceğimi şaşırdım en ucuz pardesü 110 ytlyken ben nasıl kapanacağım kardeşlerim nasıl kapanacak maddiyatı olan var olmayan var.....RABBİME ŞÜKÜR BABAMIN İYİ BİR İŞİ MAAŞI VAR NEYSE BEN YİNE MAAŞI BEKLİYCEM AMA ...............SIKI DURUN ŞİMDİ KAPANDIM.........................ALLAH'A ŞÜKÜR DUANIZI EKSİK ETMEYİN ÖLENE KADARDA AÇILMAK NASİP OLMASIN BANA ......NE KADAR MUTLUYUM BAŞIMDAKİ ÖRTÜYLE......İYİ Kİ BU SİTEYE GİRDİM VE İYİ Kİ VARSINIZ SİZLERİ TANIMASAMDA ÇOOKKKKKK SEVİYOR VE SAYGI DUYUYORUM SELAMETLE
[ı]s.a.kardeşim!hayırlı akşamlar.elhamdülillah,sizden böle güzel haber almak bizide çok ama çok mutlu etti.
Rabbım bu dünya elbisesinin yanında,size takva elbisesinide giymeyi nasip eylesin ve bu hal üzere haşreylesin.
Selametle kalın kardeşim.[/ı]
bu gün kalbim çokkırıldı baş örtüleri tesettür kıyafetleri ama en önemlisi pardesü ne kadar pahalı ya.... açıkların elbisesi sudan ucuz ken bizlere neden bu kadar insiyatifsiz davranıyolar...... ah ah babamın bana yolladığı 100 ytlyi neye vereceğimi şaşırdım en ucuz pardesü 110 ytlyken ben nasıl kapanacağım kardeşlerim nasıl kapanacak maddiyatı olan var olmayan var.....RABBİME ŞÜKÜR BABAMIN İYİ BİR İŞİ MAAŞI VAR NEYSE BEN YİNE MAAŞI BEKLİYCEM AMA ...............SIKI DURUN ŞİMDİ KAPANDIM.........................ALLAH'A ŞÜKÜR DUANIZI EKSİK ETMEYİN ÖLENE KADARDA AÇILMAK NASİP OLMASIN BANA ......NE KADAR MUTLUYUM BAŞIMDAKİ ÖRTÜYLE......İYİ Kİ BU SİTEYE GİRDİM VE İYİ Kİ VARSINIZ SİZLERİ TANIMASAMDA ÇOOKKKKKK SEVİYOR VE SAYGI DUYUYORUM SELAMETLE
selamün aleyküm canım ya çok sevindim
hele pardesü falan almak istemen daha hoş
yani tam kapanıyorsun
ben türbanlıyım ama henüz pardesü ve eteğe alışamadım malesef
inşallah darısı benim başıma
senin adına çok sevindim
daim olsun inşallah
AMİN KARDEŞİM AMİN......AMA DAHA PARDESÜ ALAMADIM YA ÇOK PAHALI .....SADECE VİTRİNE BAKTIMMMMMMMMMMMMM:a17:
can kırıkları Allah mübarek etsin.inşALLAH daim olur.hiç bir engel,zorluk,gaflet seni yolundan ayırmaz.
her ne kadar müslüman hanımlar olarak farz olduğu için tesettüre giriyor isek de islamı temsil ettiğimizi unutmadan hal ve hareketlerimizi düzenlemeliyiz.
bize bahşedilen bu şerefi hakkıyla yaşamalı,örnek bir müslüman olmaya gayret etmeliyiz.okuyup öğrenmeli,bilgilenmeliyiz.
maşallah demeden geçmiyorum...
müjdeli haberleri okuyup ardından gelen o güzel yorumlar
duygulanmamak elde değil..
ne güzel bir sevinç bu
sanki bayram havası
biz bu kadar sevinmişken kimbilir melekler ne kadar dua ediyorlardır şimdi...
hepimiz de aynı heyecan aynı duygulanma...
berat kardeşim yamıştı '' huzur islamda '' diye
evet huzur islamda imanda Allah celle celalüh yolunda..
ve ayşerana ablamın dediği gibi..
şimdi taşıdığımız temsilin hakkını verme zamanı şimdi örnek olma zamanı..
selam ve dua ile
selamün aleyküm güzel gönüllü,ihlaslı kardeşim,
evet çok sevindik,çok mutlu olduk.
burçin kardeşim dün ki harika zaferiyle şeytanı geride bıraktı,ona galip geldi.
Allah daim eylesin,aşkını,muhabbetini,zaferini daim eylesin.
artık daha önce her haram bakışında yazılan günah, sevap olarak gelecek.
tövbesiyle şimdi hiç o günahı işlememiş gibi,tertemiz inşALLAH.
peygamber Efendimiz ne de mutlu olmuştur,öyle di mi?
asrı saadet ehlinin dediği gibi''anam babam sana feda olsun YA RESULALLAH,bütün heva heveslerimde,kalbimdeki dünyevi sevgilerde''
FEDA OLSUN............
evet ablam o kadar güzel bir haber ki....
.....
Anam babam feda olsun ya resulallah...
ümmeti ümmeti diye gecelrce ağlayan efndimiz
onlar benim gerçek kardeşlerimdir diye hitab ettiği şerefli ümmeti için
döktüğü göz yaşları...
Elbette ümmetinden biri daha şeytanı yendi diye
hidayet şerefiyle tanşıtı diye elbette sevinmiştir...
.....
Selam olsun o efenidlerin efendisine hakkın habibi ve resulüne
selam olsun sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yanalara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve sevindirenlere.....
Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın habibi ve resulüne
selam olsun sahabesine
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....
ALLAH Celle celaluhu RAZI OLSUN
Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın habibi ve resulüne
selam olsun sahabesine
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....
ALLAH Celle celaluhu RAZI OLSUN
Allah celle celalüh senden razı olsun kardeşim...
varlıkların adedince selam olsun...
Allahüme salli Ala Seyyidina Muahemmedin Ve ala Ali Seyidina MUHAMMED..
selamün aleyküm kardeşlerim..baş örtü ile ilgili hikayemi paylaşmıştım sizinle..şimdi artık kapalıyım allahın izniyle..herşey yolunda şükür rabbime..imanım gün geçtikçe dahada güçleniyor bunu kalbimin rabbim deyince yanmasından anlıyorum..rabbim hepimizi affetsin inşallah