Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm;uzun bir süredir tesettür konularını araştıyordum ve bu siteye denk geldim ve dedimki tam benim problemlerimi anlatıyor;çoğu yerde kendimi buldum.benim kendime bile açıklamada terddüte düştüğüm konuların cevapalrını buldum ve bugün karar verdim artık üye olmalıyım çokta iyi yaptığıma inaıyorum.inşallah rabbim çabuklaştırsın bende kapanmak istiyorum uzun zamndır kendimle nefsimle uğraş veriyorum ve bu konuda yalnız değilmişim bunu gördüm ve çok sevindim...inşallah hayırlısı ile bende bu şerefe nail olurum ve sevincimi benim derdimden muzdarip olanlarla paylaşırım ...Allah yardımcımız olsun...

inşallah canım en kısa zamanda senin guzel haberlerini bekliyoruz sakın erteleme 1 dakikamızın garantisi yok hem erteledikce şeytan senin uzerindeki baskıyı iyice arttıracak seni iyece sogutacak bunlara meal vermeden hemencecik tak başörtünü ve cık dışarıya canım

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah kardeşlerim düşüncelerinizle tek olmadığımı ahtırlattınız sanki manevi bir şekilde daha sağlam yere basar oldum;iyiki bu siteyi karşıma çıkarmış rabbim işte herşeyde bir hayır vardır derler ya....çok doğru sölüyorsun burcum bir dakika ertelememek gerek bu konuyu zaten biliyor eşim ve şaşırarak beni dinliyor çünkü ben açık bir insanım beni böle tanıdı sevdi şimdi bu halime alışması zaman alacak ama yanımda olması tek isteğim dualarınızı esirgemeyin...allah razı olsun

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah kardeşlerim düşüncelerinizle tek olmadığımı ahtırlattınız sanki manevi bir şekilde daha sağlam yere basar oldum;iyiki bu siteyi karşıma çıkarmış rabbim işte herşeyde bir hayır vardır derler ya....çok doğru sölüyorsun burcum bir dakika ertelememek gerek bu konuyu zaten biliyor eşim ve şaşırarak beni dinliyor çünkü ben açık bir insanım beni böle tanıdı sevdi şimdi bu halime alışması zaman alacak ama yanımda olması tek isteğim dualarınızı esirgemeyin...allah razı olsun

canım biliyormusun benide eşim acık tanıdı ve öyle evlendik ben kapanacağım dediğimde bana dediki benim hep hayalimdi kapalı bir insanla evlenmek şimdi hayalim evlendikten sonra gercek oluyor dedi ve cok destek oldu bana belki senin eşin benim eşim gibi düşünmeye bilir canım İnşallah eşinde senin bu isteğini en guzel şekilde destekler hayırlıgunler

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim inşallah temenni ediyorumki seni eşinin verdği tepkiyi verir ama bu konuyu zaten biraz biliyor tahminde ediyor;fakat diyecektirki zaten kapalı seçseydim tercihim sen olmazdın.buda aileden kaynaklıyor benimde ailem açık daha onlara hiç bu konuyu açamadım sadece babanem biliyor ve beni destekliyor ben biliyordum zaten diyor.inşallah bu akşam konuyu açınca bana yardımcı olur.sende esirge ne olur dualarını rabbim yardımcım olsun benim gibi düşünen herkezin.ben yolumu seçtim kararlıyım bugün yada yarın bu olacak inşallah kimsenin gönlü kırılmadan olur.ne yazık böle mübarek bir maksatla bile insanlar kırılırmı diye düşünmek.rabbim cümlemize hidayet versin hayırlı akşamlar....

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
şuanda çoooooookkkkkkk mutluyum yarın kıyafetler alcam inşaallah bende kapanacağım........inşaallah yarın almak banada kısmet olur dualarınızı eksik etmeyin bende huzur içinde olayım

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten isteyipte;bunu gerçekleştiren arkadaşıma bende canı gönülden katılıyorum hayırlı olsun diyorum inşlh banada nasip olur....can kırıklarını arkadaşım sende eksik etme dualarını rabbim banada nasip etsin.............

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
bu gün kalbim çokkırıldı baş örtüleri tesettür kıyafetleri ama en önemlisi pardesü ne kadar pahalı ya.... açıkların elbisesi sudan ucuz ken bizlere neden bu kadar insiyatifsiz davranıyolar...... ah ah babamın bana yolladığı 100 ytlyi neye vereceğimi şaşırdım en ucuz pardesü 110 ytlyken ben nasıl kapanacağım kardeşlerim nasıl kapanacak maddiyatı olan var olmayan var.....RABBİME ŞÜKÜR BABAMIN İYİ BİR İŞİ MAAŞI VAR NEYSE BEN YİNE MAAŞI BEKLİYCEM AMA ...............SIKI DURUN ŞİMDİ KAPANDIM.........................ALLAH'A ŞÜKÜR DUANIZI EKSİK ETMEYİN ÖLENE KADARDA AÇILMAK NASİP OLMASIN BANA ......NE KADAR MUTLUYUM BAŞIMDAKİ ÖRTÜYLE......İYİ Kİ BU SİTEYE GİRDİM VE İYİ Kİ VARSINIZ SİZLERİ TANIMASAMDA ÇOOKKKKKK SEVİYOR VE SAYGI DUYUYORUM SELAMETLE

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
can kırıkları ablacım çok sevindim kapanmanıza
RABBİM son nefesinize kadar başörtünüzden ayırmasın sizi
selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator
maşallah kardeşim...
inanın ben heyecandan tutamıyorum kendimi nerdeyse...
ne güzel bir mutluluk o şimdi..
Rabbim isteyen bütün bacılarıma nasip etsin bu şererfli heyecanı..
inan yüreğimiz senin kadar kadar senin kadar sevindik senin kadar huzur bulduk şuan
Rabbim seni nefsinle yalnız bırkamasın inşallah
ebedi olur başında ki şeref örtüsü...
selam ve dua ile

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah kardeşim...
inanın ben heyecandan tutamıyorum kendimi nerdeyse...
ne güzel bir mutluluk o şimdi..
Rabbim isteyen bütün bacılarıma nasip etsin bu şererfli heyecanı..
inan yüreğimiz senin kadar kadar senin kadar sevindik senin kadar huzur bulduk şuan
Rabbim seni nefsinle yalnız bırkamasın inşallah
ebedi olur başında ki şeref örtüsü...
selam ve dua ile

:a07:ARTIK KORKMUYORUM NE MUTLUYUM Kİ KAPANDIM HEYCANIM OKADAR ÇOK Kİ DIŞARDA BAĞIRASIM GELİYOR...........GERÇİ ÖYLE BİŞEY YAPSAM KOMŞULAR KAFAYI YEMİŞ DERLER.....AMA SEVİNÇTEN YERİMDE DURAMIYORUM......İNŞAALLAH ÖLENE KADAR İNMESİN TÜRBANIM BAŞIMDAN.....

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Can kırıkları kardeşim Allah c.c daim etsin inşallah.
Rabbim şeytana ve nefsine uydurmasın son nefesine kadar inşallah.
Çok sevindim. Darısı isteyen diğer tüm kardeşlerimize inşallah
Allaha emanet olunuz

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Can kırıkları kardeşim Allah c.c daim etsin inşallah.
Rabbim şeytana ve nefsine uydurmasın son nefesine kadar inşallah.
Çok sevindim. Darısı isteyen diğer tüm kardeşlerimize inşallah
Allaha emanet olunuz

AMİN İNŞAALLAH:a45:GÖZLERİM DOLDU YA BİRDEN ........

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
bu gün kalbim çokkırıldı baş örtüleri tesettür kıyafetleri ama en önemlisi pardesü ne kadar pahalı ya.... Açıkların elbisesi sudan ucuz ken bizlere neden bu kadar insiyatifsiz davranıyolar...... Ah ah babamın bana yolladığı 100 ytlyi neye vereceğimi şaşırdım en ucuz pardesü 110 ytlyken ben nasıl kapanacağım kardeşlerim nasıl kapanacak maddiyatı olan var olmayan var.....rabbime şükür babamın iyi bir işi maaşı var neyse ben yine maaşı bekliycem ama ...............sıkı durun şimdi kapandım.........................allah'a şükür duanızı eksik etmeyin ölene kadarda açılmak nasip olmasın bana ......ne kadar mutluyum başımdaki örtüyle......iyi ki bu siteye girdim ve iyi ki varsınız sizleri tanımasamda çookkkkkk seviyor ve saygı duyuyorum selametle

canım benim o kıyafet tutarlarını hiç sorma ya çok pahalılar ya...
Bende fazla almıyorum zaten. Olanlarla yetiniyor bazen alıyorum. Açıkken ne kadar çok kıyafet alıyordum ya...
Neyse canım hayırlı olsun inanki çok çok sevindim...
Inşallah daim olur ama, artık o mutlulugu huzuru buldun bir daha bırakman emin olabilirsin canım benim...
Rabbim kapanmak isteyenlerin darısı başlarına inşallah...
Hayırlı ve daim olsun güzelim..
Selam ve dua ile.
Hayırlı olsun...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun......... Param çok olsa teseddür mağazası açar bedavaya veririm ya .....okadar bunaldım bu gün herşey ateş pahası

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim kardeşim allah daima yanında olsun....bugün senin doğum günün....inşallah nefsimizle savaşı bırakır bende bir an önce senin tattığın duyguları yaşarım duanı esirgeme neolursun....düşüncende de çok haklısın sana katılıyorum;keşke imkan olsada isteyen herkeze ulaştırsak şu kıyafetleri duydum bende çok pahalıymış rabbim yardımcımız olur inşallah....

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim kardeşim allah daima yanında olsun....bugün senin doğum günün....inşallah nefsimizle savaşı bırakır bende bir an önce senin tattığın duyguları yaşarım duanı esirgeme neolursun....düşüncende de çok haklısın sana katılıyorum;keşke imkan olsada isteyen herkeze ulaştırsak şu kıyafetleri duydum bende çok pahalıymış rabbim yardımcımız olur inşallah....

AMİN İNŞAALLAH BİR AN ÖNCE SİZEDE NASİP OLUR.....:a07::a20:

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
can kırıkları ben cok ama cok sevindim canım Rabbim ahirettede takva elbiseni sana giydirsin hayırlı olsun inan bana okadar duygulandımki anlatamam
Rabbim diğer isteyen butun arkadaşlarımıza nasip etsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt