Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleykum gelebildim çok şükür Rabbime sizlere kavustugum için düngece yazılanların bir kısmını okuyabildim yolculuktan dolayı cok yorgundum okudugum kısımada cok üzüldüm bu konu yaklaşık 8 aydan beri var ve ilk defa böyle bir durum yaşandı Rabbim bir daha yaşatmasın ..... Arkadaşlarımız saolsunlar gerekli cevapları vermişler ve konu kapanmış Rabbim razı olsun sizlerden yine bir bütün oldugumuzu cok iyi anladım iyiki varsınız sizin gibi imanlı erdemli arkadaşlarımla yan yana olmaktan inanın cok mutluyum
bazı istenmeyen durumlar yaşansada baş koydgumuz bu yola devam edelim hep birlikte bircok arkadaşımıza ulaşalım
herkese hayırlı günler

aleyküm selam kıymetlim hoşgeldin :)

canım bnu durumlar elbette yaşanacak yaşansın ki dogruya varılsın tesri ederse ne mutlu hayırlısı buymuş diyelim...

tatilin cok güzel gecti biliyorum o nedenle hiç sormuyorum:a15::a16:

bu hayırlı forumu actıgın için sana teşekkürler canım benm :)

selamun aleyküm...

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
abicim naptın ya:D
giyecek elbisem bile yok ::(
(tesettüre uygun)

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
hadi hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyorum duamdasın ALLAH c.c izni ile..

selamun aleyküm..

alırsın ablacım hayırlı haberlerimi inşallah...
geçenlerde kesin olarak namaza başladığımda konu açmıştım kapanırsam sevincimden yerimde duramam gene konu açarım inşallah..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kıymetlim hoşgeldin :)

canım bnu durumlar elbette yaşanacak yaşansın ki dogruya varılsın tesri ederse ne mutlu hayırlısı buymuş diyelim...

tatilin cok güzel gecti biliyorum o nedenle hiç sormuyorum:a15::a16:

bu hayırlı forumu actıgın için sana teşekkürler canım benm :)

selamun aleyküm...

canım hoşbulduk :) cok haklısın yaşanan konu hakkındada dogruyu anlatabilem acısından iyi bir fırsat olmus sizler için
tatil cok cokkk güzel geçti :a16:
canım benim ben size teşekkur ederim sizler olmasaydınız bu konu kaybolup gidecekti Rabbim herbirinizden razı olsun
ve aleykum selam

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm burcu kardeşim hoş geldin
tatilin iyi geçmesine sevindik. inşallah evdede yaramaz bir durum yoktur.
bu arada herkesin yeri kendine göre değerli bunu biliyoruz her kim giderse yeri belli olur.
seninde yerin çok belli oluyordu...
tekrar hoşgeldin dua ile kal kardeşim.

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleykum gelebildim çok şükür Rabbime sizlere kavustugum için düngece yazılanların bir kısmını okuyabildim yolculuktan dolayı cok yorgundum okudugum kısımada cok üzüldüm bu konu yaklaşık 8 aydan beri var ve ilk defa böyle bir durum yaşandı Rabbim bir daha yaşatmasın ..... Arkadaşlarımız saolsunlar gerekli cevapları vermişler ve konu kapanmış Rabbim razı olsun sizlerden yine bir bütün oldugumuzu cok iyi anladım iyiki varsınız sizin gibi imanlı erdemli arkadaşlarımla yan yana olmaktan inanın cok mutluyum
bazı istenmeyen durumlar yaşansada baş koydgumuz bu yola devam edelim hep birlikte bircok arkadaşımıza ulaşalım
herkese hayırlı günler

selamun aleyküm burcu kardeşim hoşgeldin,tatilinin de güzel geçmesine çok sevindim.bundan böle beraber oluruz inşlh,ALLAH'A EMANET KARDEŞİM....

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
canım hoşbulduk :) cok haklısın yaşanan konu hakkındada dogruyu anlatabilem acısından iyi bir fırsat olmus sizler için
tatil cok cokkk güzel geçti :a16:
canım benim ben size teşekkur ederim sizler olmasaydınız bu konu kaybolup gidecekti Rabbim herbirinizden razı olsun
ve aleykum selam

Hosgeldin ablacim,
tatilin güzel geçmesine sevindim,
Rabbim senden de razi olsun ablacim, ALLAH'a emanet olB)

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldin burcu kardeşim tatilinin güzel geçmesine çok sevindim..gelir gelmez seni üzmek istemem ama sende biliyosun bu konu açıldığında ilk yazanlardan biriydim bende kapanmayı çok istiyorum diye ama üzerinden 8ay geçti ve ben hala(utanarak soyluyorum) kapanamadım:( çok şükür kıyafet konusunu hallettim ailemle artık tamamen kapalı gıyınıyorum sadece saçık açık ama kapanma konusunu bı turlu halledemıyorum..ne yapıcağımıda bılmıyorum:( her namazımda dua edıyorum..bir an once kapanayım dıye..sizde benim için dua ederseniz çok sevineceğim..şimdiden Allah razı olsun..

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldin burcu kardeşim tatilinin güzel geçmesine çok sevindim..gelir gelmez seni üzmek istemem ama sende biliyosun bu konu açıldığında ilk yazanlardan biriydim bende kapanmayı çok istiyorum diye ama üzerinden 8ay geçti ve ben hala(utanarak soyluyorum) kapanamadım:( çok şükür kıyafet konusunu hallettim ailemle artık tamamen kapalı gıyınıyorum sadece saçık açık ama kapanma konusunu bı turlu halledemıyorum..ne yapıcağımıda bılmıyorum:( her namazımda dua edıyorum..bir an once kapanayım dıye..sizde benim için dua ederseniz çok sevineceğim..şimdiden Allah razı olsun..

ben de senin gibiydim bm kardeşim.. çok uzun süre kapanmayı istedim 1 senedir de kapalı giyiniyordum ve çok uzun süreceğini sanıyordum kapanmamın. ama inanır mısın anlık birşeydi. bir anda RAbbim gönlüme sindirdi ve bahane olarak ürettiğim herşeyi gitti bir anda kafamda hiç birşeyi düşünmedim ve kapandım. şuan sen de o safhadasın.. duanı eksik etme kardeşim.. inşallah çok yakın zamanda olacaktır.. Rabbim gönlüne sindirsin yakın zamanda nasip etsin.. çok güzel bir duygu çünkü inşallah yaşadığında bana hak vereceksin..
selam ve Dua ile
Selamunaleykum..

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
ben de senin gibiydim bm kardeşim.. çok uzun süre kapanmayı istedim 1 senedir de kapalı giyiniyordum ve çok uzun süreceğini sanıyordum kapanmamın. ama inanır mısın anlık birşeydi. bir anda RAbbim gönlüme sindirdi ve bahane olarak ürettiğim herşeyi gitti bir anda kafamda hiç birşeyi düşünmedim ve kapandım. şuan sen de o safhadasın.. duanı eksik etme kardeşim.. inşallah çok yakın zamanda olacaktır.. Rabbim gönlüne sindirsin yakın zamanda nasip etsin.. çok güzel bir duygu çünkü inşallah yaşadığında bana hak vereceksin..
selam ve Dua ile
Selamunaleykum..

inşallah canım kardeşim inşallah benim tek sorunum annem..bide bir türlü cesaretimi toplayamıyorum:(inşallah benim kapanmamda sende olduğu gibi olur...Rabbim daim etsin tez zamanda banada nasip etsin inşallah..Allah razı olsun..ve aleyküm selam..

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah canım kardeşim inşallah benim tek sorunum annem..bide bir türlü cesaretimi toplayamıyorum:(inşallah benim kapanmamda sende olduğu gibi olur...Rabbim daim etsin tez zamanda banada nasip etsin inşallah..Allah razı olsun..ve aleyküm selam..

ben bandırmada ikamet ediyorum istanbulda kapandım.. annem kapalı babam da birşey demiyor öyle şeylere.. ama bandırmada olsaydım sanıyorum daha geç olurdu belki de olmazdı.. yani benim için hayırlısı bandırma dışı imiş.. ve hiç sebep yokken 2 küsür ay kaldım ben de anlam verememiştim o kadar uzun kalmama çünkü beni bağlayan birşey yoktu ama bir türlü gidemedim demek ki bu sonuç çıkacakmış. Rabbim nasip etti inşallah sana da hayırlı yollar açar ve eminim açacaktır. ne buyuruyor ayetinde "ben kuluma hidayet nasip ettiysem onu döndürecek kimse yoktur" inşallah haidayet verdiği kullarından oluruz ki kimse döndüremesin.. ben de dua edicem kardeşim inşallah.. en başta Rabbimin emri olduğu için biran önce bu emri yerine getirmen için daha sonrasında da çok güzel bir duygu olduğu için.. ben bu kadar güzel olduğunu tahmin etmiyordum...en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..
Selam ve dua ile kal kardeşim..
Selamunaleykumm

Zeki.42

Kayıtlı Kullanıcı
Kapanmak isteyenler Ölüm Tefekkürü yapın. Başınız açık iken azrail in gelip sizi azarlayıcı bi biçimde canınızı aldığını düşünün. Ölüm her an gelir. Benim videolarda açtığım Cennet ve Cehennem vidosunu izleyin.

nur nisa

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşim,anladığım kadarıyla uzun bir zaman kafanda tartmışşın bu konuyu,yanıtsız soruların da cevap bulmuş,bahanelerinide sıfırlamışsın,ne mutlu sana ardında seni türbanınla istemeyen bir ailende yok,anladığım kadarıyla sana destekte oluyorlar,rabbimin sevgili kuluymuşşun burada kardeşlerimiz bende dahil binbir sorunu ardımızda bırakarak örtümüze kavuştuk,sen o huzura yaklaşmışşın ardında bir duvar kalmış şeytanın nefsini yönlendirmesine ve sana vesvese vermesine izin verme ,sen onu yenebilirsin,senin için de bende dua edeceğim rabbim düşüncelerini sabit kılsın ve sana o huzuru tatdırsın,ALLAH'A EMANET OL KARDEŞİM,inşlh müjdeli haberle dönersin....

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm;
bende kapanmayı uzun süre kafamda irdelemiştim kendime yavaş yavaş uygun kıyafetler hazırlamıştım.ve çevremde arkadaş bazında hiç kapalı yoktu.yani nasıl yapacağım diye düşünüyordum.sitelerden girip nasıl bağlanır diye bakıyordum.işte tamam hazırım ama ilk adım nasıl oacak nasıl evden çıkacağım işte ognü bugündür nasıl diyeceğim diye kıvranıyordum.ve farkettim ki öyle bişi yok , yani biri seni dürtmüyor, zaten emredilmiş o ayrı, ancak son karar yada işte o karar die bişey yok.tamam dedim uzatmaya gerek yok,akşam eve giderken eşarp aldım ertesi gün kapanıp evden çıktım işime gittim. OGÜN İÇİMDE UÇAN KUŞARIN SAYISINI BİLMİYORUM SAYAMADIM :) ofise girer girmes pc açıp hemen buraya yazmış paylaşmıştım : ) her görenin şok olmuş hali :) sonra akşam eve giderken başka eşarp alıp ertesi gün bağlıyordum :) çok şükür ki 1 seneyi geçti.şimdi uzun süredir görmediğim insan beni görüp şaşırıyor ilk defa kapalı görünce ama hamdolsun ki o kadar benimsemişim ki neye şaşırdığını bile anlamıyorum :)

selametle....

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ve Aleykum selam dostlarım Rabbim hepinizden razı olsun leyfunnur erhan nur nisa bm7884 penyezz kardeşlerim hoşbulduk eşimin memleketine gitmiştim dun aksam geldim cok yorulmusumki yorgunlugu hala atamadım :( ama bunada şükür Rabbime sizlerin yanında olmak gercekten buyuk bir mutluluk Rabbim ayırmasın bizleri

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt