Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (12 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Sizi tesettüre bürünmeye davet ediyoruz!

Sizi tepeden tırnağa güzelce kapanmaya çağırıyoruz!

Vücut hatlarınızı belli etmeyecek bir şekilde giyinmeye,

Başörtülerinizi omuzlarınızın üzerine salıvermeye çağırıyoruz..

Çünkü ALLAH Teala böyle istiyor!

Sizi ta başlangıçta edep ve haya duygularıyla donatan,bu yüce duyguları fıtratınıza yerleştiren ALLAH istiyor..

Fıtratınıza yerleştirdiği hazinenin görkeminden haberdar olmanızı,o muhteşem hazineye sahip çıkmanızı istiyor!

DİLEK canım kardeşim hep aynı şey bu yazı beni çok etkiliyor gönlüne sağlık

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Allah razı olsun kıymetli gönül dostum.
Ne güzel dile getirmişsiniz.
Allah razı olsun.
Tutunduğumuz dalı tabiki ölene kadar bırakmayacağız inşaallah.
Son nefesimize kadar.
Selametle kalın.

Değerli kardeşim...

Asıl sizlerden Rabbim razı olsun....
Asıl bıkmayan ,usanmayan "gönül dostları" sizlersiniz.
Kalbimi coşkuyla attıran,gönül gözünü açan,gözlerimi imanla dolduran Rabbime hamdü senalar olsun..
Hiç bir zaman içimdekileri tam olarak anlatamayacağım..
Bu konu benim için çok özel..
Bu yüzden incecik bile olsa bir dal bulmuşum....bırakamam diyorum...
Girmemeyi düşünsem bile.. bir kardeşimin haykırışını kalpten hissettiğimde dayanamıyorum..

Onlara da bir dal uzatmak istiyorum...
Bu öyle bir şey ki...
Rab'ten gelen...anlatılamayan...yaşanılan....
Gözleri dolduran her daim...
Buradaki hiç bir kardeşimi bırakmak istemiyorum...
Küçücük bir ışığım belki...
Karanlıkların sonunda...
Sönmeye yüz tutmuş..
İnatla direnen..
IŞIK olmak istiyorum ben...
Bir bir kıvılcımımla...
Binlere sıçramak istiyorum...

Böyle işte...
Gözlerim doldu yine..

Kızıyorsam ALLAH celle celaluhu rızası içindir...affedin
Susuyorsam yine Allah celle celaluhu rızası içindir...affedin

Hakkınızı helal edin

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşim...

Asıl sizlerden Rabbim razı olsun....
Kalbimi coşkuyla attıran,gönül gözünü açan,gözlerimi imanla dolduran Rabbime hamdü senalar olsun..
Girmemeyi düşünsem bile.. bir kardeşimin haykırışını kalpten hissettiğimde dayanamıyorum..

Bu öyle bir şey ki...
Karanlıkların sonunda...
Sönmeye yüz tutmuş..
İnatla direnen..
IŞIK olmak istiyorum ben...
Bir bir kıvılcımımla...

Böyle işte...
Gözlerim doldu yine..

Kızıyorsam ALLAH celle celaluhu rızası içindir...affedin
Susuyorsam yine Allah celle celaluhu rızası içindir...affedin

Hakkınızı helal edin

ABLAM canım benim iyiki varsın iyiki burda bizi ışığınla aydınlatıyorsun... bazen öle doluyorum ki ağlaya ağlaya açıyorum burayı sizleri yazılarınızı okuyup rahatlıyorum.... Asıl sen hakkını helal et kendi adıma emeğin büyük üstümde

berat05

Yönetici
ABLAM canım benim iyiki varsın iyiki burda bizi ışığınla aydınlatıyorsun... bazen öle doluyorum ki ağlaya ağlaya açıyorum burayı sizleri yazılarınızı okuyup rahatlıyorum.... Asıl sen hakkını helal et kendi adıma emeğin büyük üstümde

Bugün sanırım ağlama günüm..

"Bana o incecik dalı uzatan -vesile olan kardeşlerimin çoğu yoklar...
Bir gün gelirler diye bekliyorum..."

Hakkım tüm kardeşlerime helaldir...yeter ki iyi örnek olalım birbirimize...
Güzel işler yapalım...birlik ve beraberliğimiz artsın...
Birimizin yokluğunu bir diğerimiz aratmasın...
Işık olalım....ahirete kadar....inşallah...Yoldaş olalım...Kardeş olalım...Ahretlik olalım...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]
[sıze=4]
değerli kardeşim...

Asıl sizlerden rabbim razı olsun....
Kalbimi coşkuyla attıran,gönül gözünü açan,gözlerimi imanla dolduran rabbime hamdü senalar olsun..
Girmemeyi düşünsem bile.. Bir kardeşimin haykırışını kalpten hissettiğimde dayanamıyorum..

Bu öyle bir şey ki...
Karanlıkların sonunda...
Sönmeye yüz tutmuş..
Inatla direnen..
ışık olmak istiyorum ben...
Bir bir kıvılcımımla...

Böyle işte...
Gözlerim doldu yine..

Kızıyorsam allah celle celaluhu rızası içindir...affedin
susuyorsam yine allah celle celaluhu rızası içindir...affedin

hakkınızı helal edin
[/sıze]​
[/ı]

helal olsun kıymetli kardeşim,
bu güzel eserlerin mimarları,
tabiki sizlersiniz.rabbim yolundan ayırmamasın.
Selametle kalın.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Başarabilir miyiz bilmiyorum yapabilecek gücümüz var mıdır? ama davamız bu oldukça yapılabilecek ne varsa yapmaya hazırız..... hz İbrahimin ateşine su taşıyan karınca gibi olabilirsek ne mutlu bize

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Ah ah sizin gibi dostlara öyle ihtiyacım var ki çevremde Mevlam razı olsun hepinizden dün olan bir olayı anlatacağım tülbent aldım kendime namaz kılarken güzel örtü örtmek istiyorum siyah uçlarıişli sadece çok güzel kayınvalidemin yanına gittim işyerine kızlar Talat'a görelim dediler seve seve taktım gösterdim kızlar çok beğendiler kayınvalidem aman çıkar kayınpederin görmesin dedi o kadar bozuldum ki anlatamam kahroldum dünden beri hiç iyi değilim ağlamadan gözlerim şişti biliyorum tepki göreceğimi ama ne bileyim zoruma gitti nolar yani görse kötü bişey yapmışım gibi davranması çok üzdü beni

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
İşyerindeyim şuan piç bozuldu evdeki bugün tamire vereceğim bu ara çok gireöeyebilirim inşallah çabuk olurda mahrum kalmam bu siteden sizin gibi değerli insanlardan Allah razı olsun sizlerden

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ah ah sizin gibi dostlara öyle ihtiyacım var ki çevremde Mevlam razı olsun hepinizden dün olan bir olayı anlatacağım tülbent aldım kendime namaz kılarken güzel örtü örtmek istiyorum siyah uçlarıişli sadece çok güzel kayınvalidemin yanına gittim işyerine kızlar Talat'a görelim dediler seve seve taktım gösterdim kızlar çok beğendiler kayınvalidem aman çıkar kayınpederin görmesin dedi o kadar bozuldum ki anlatamam kahroldum dünden beri hiç iyi değilim ağlamadan gözlerim şişti biliyorum tepki göreceğimi ama ne bileyim zoruma gitti nolar yani görse kötü bişey yapmışım gibi davranması çok üzdü beni

Es selamu aleykum kardeşim.. Hayırlı cumalar olsun..
Üzülyorum yazılAnları okudukça.. Hepimizin imtihanları ayrı ayrı..
Rabbim kayınpederinizin kalbine hidayet versin..
Rabbimiz çok büyük.. Dua edelim.. Umudumuzu kaybetmeyelim..
Rabbim bu hayırlı cuma günü hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşaAllah..
Şimdi namaz kılacağım. Size de dua edeceğim. Rabbim kabul buyursun..
Rabbim destek olan tüm kardeşlerimizden razı olsun, ecrini kat kat versin..
Rabbim bizleri hayırdan ayırmasın, hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

İşyerindeyim şuan piç bozuldu evdeki bugün tamire vereceğim bu ara çok gireöeyebilirim inşallah çabuk olurda mahrum kalmam bu siteden sizin gibi değerli insanlardan Allah razı olsun sizlerden

Rabbim cümlemizi, razı olduğu, hayırlı kulları arasına dahil eylesin kardeşim..
Hayırla kalın..
Dualarda buluşmak duasıyla... B)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı

:)
AH güzelim bırak kim ne derse desin ... senin kapanmasnı isteyen ALLAH her gün açık görüyo da kayınpederin kapalı görmüş çokmu bırak herkes istediğini düşünsün sakın bozma moralini sakın kaygıya düşme... sen doğru olanı yap,,, bak babama kapanacağımı ilk söylediğeimde hazırlandım çıktım bide... babam kalk gidelim dedi anneme eve çıkıp gittiler düşünsene ama alıştılar kabüllendiler

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Muhakkak kabullenecekler çok lafta söyleyecek umurumda değil onlar için daha çok üzüldüm Rabb'ime dua ettim bol bol Hidayet nasip etsin diye Allahım bana güç ver diye dua ettim

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Âmin arkadaşım hayır dualarınız için Rabbim nerde darda olan kulu varsa yardım etsin

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
sana güç verecektir tabi vermezmi sen ONUN yolunda gideceksin hiç düşünme canım benim... eşini bir ikna edebilsen

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Çok az kaldı biliyorum gelişmeler var en yakın zamanda haber vereceğim

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
çoık sevindim canım senin yazdığını her gördüğümde inşallah müjdedir diye açıyorum

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Aynen buket kardeşimize katılıyorum..
Ben üniversite okurken kapanmaya karar verdiğimde ailemle telefonda konusmustum bu durumu.
Asla kabul etmedi.. Beynimin yıkandığını v.s... sandılar.. Hayatım çok farklıydı çünkü. Hiç beklemiyorlardı böyle bir şeyi. Şok olmuşlardı.. Namaz kılmama bir şey demediler ama örtüyü duyunca aşırı tepki gösterildi..İkinci tel. konusmasından sonra anladım ki, onların izinlerini beklersem ben örtünemeyeceğim.İstediğim ben olamayacağım.. Elimde örtüyle okul bahçesinde gezdiğim günleri unutmuyorum..Kalbim örtünme, kapanma aşkıyla yanıyor.. Ölümü enn derinimde hissediyorum.
Herşeyin faniliği beni yiyip bitiriyor.. Kimseyi dinlemedim..
Yaklaşık 20 gün geçti geçmedi.. Taktım başörtümü.. Kıyafetlerim örtünmeden 1 sene önce kapalı kıyafetleriydi zaten.Tek eksik başörtümdü.. Rabbime şükürlerin en büyüğü olsun.. Binlerce kez şükürler olsun..Örtündüm ve o gün telefonla arayıp söyledim. Bir ay sonra da gözleriyle gördüler.
Ailemdeki o tepkiler bitti. Fakat çevreden ve akrabalardan gelen tepkilerle çok uğrastım.
9-10 sene olacak, hala da uğraşıyorum kardeşim.. Anlatıyorum.. Anlayan anlıyor.. Rabbim hidayet versin..Ben Trakyalı olduğum için Tekirdağ'da insanlar aşırı bilinçsiz.. Bir şey bilmiyorlar.. Çoğu öğrenmeye açık değil..Allah'a şükür, ailem de benimle birlikte yani hep birlikte güzel bir yönelişimiz oldu.. Rabbim sana en yakın zamanda nasip etsin kardeşim. Rabbimizin rızasını DÜŞÜN. bAŞKA BİR şEY DÜŞÜNME.. İNSANLARIN rızası değil ki bizim için önemli olan.. Rabbimizin rızası için, razı olacağı kul olabilmek için çaba ve gayretimiz olsun..
Vesile olalılm birbirimize, destek olalım.. Desteğin de önemi çok büyük. En büyük desteğin Kur'an olsun kardeşim..Kur'an meal veya tefsiri.. Örtü ayetleri tefsirlerini ve Efendimizin eşlerinin hayatlarını okumak çok şey katacaktır cesaret ADINA.. Emin ol..
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Hayırlı haberlerini tüm kardeşlerim gibi ben de sabırsızlıkla bekliyorum..

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm

Esselamu aleyküm

Dik duruşunuz nereye gitti ?

Kayınvalideniz en yakınınız....Kayınpederiniz baba misali zaten ?

Yabancının biri laf söylediğinde küle mi döneceksiniz ?

Toparlanın....

ALLAH'IN Celle Celaluhu emirini yerine getirenin yanında olan kim ?

ŞAH DAMARINDAN YAKIN olan RAB varken....sizin hangi güce ihtiyacınız var ???

Sizi Asıl Üzen NE ???

TESETTÜRÜNÜZE BÜRÜNÜN...

Dik Durun..... Gözlerinin içine bakın....

Ben ALLAH'IN AYETİNİ TAŞIYORUM deyiverin.....

Haydi sarsın kendinizi....kim için bu bayrağı taşıyorsunuz.... İyice düşünün....Yanınızdan Arkanızdan gelecekleri düşünün...

Bizleri düşünün...

Kalbinizde olan....bizleri...

berat05

Yönetici

Aynen buket kardeşimize katılıyorum..
Ben üniversite okurken kapanmaya karar verdiğimde ailemle telefonda konusmustum bu durumu.
Asla kabul etmedi.. Beynimin yıkandığını v.s... sandılar.. Hayatım çok farklıydı çünkü. Hiç beklemiyorlardı böyle bir şeyi. Şok olmuşlardı.. Namaz kılmama bir şey demediler ama örtüyü duyunca aşırı tepki gösterildi..İkinci tel. konusmasından sonra anladım ki, onların izinlerini beklersem ben örtünemeyeceğim.İstediğim ben olamayacağım.. Elimde örtüyle okul bahçesinde gezdiğim günleri unutmuyorum..Kalbim örtünme, kapanma aşkıyla yanıyor.. Ölümü enn derinimde hissediyorum.
Herşeyin faniliği beni yiyip bitiriyor.. Kimseyi dinlemedim..
Yaklaşık 20 gün geçti geçmedi.. Taktım başörtümü.. Kıyafetlerim örtünmeden 1 sene önce kapalı kıyafetleriydi zaten.Tek eksik başörtümdü.. Rabbime şükürlerin en büyüğü olsun.. Binlerce kez şükürler olsun..Örtündüm ve o gün telefonla arayıp söyledim. Bir ay sonra da gözleriyle gördüler.
Ailemdeki o tepkiler bitti. Fakat çevreden ve akrabalardan gelen tepkilerle çok uğrastım.
9-10 sene olacak, hala da uğraşıyorum kardeşim.. Anlatıyorum.. Anlayan anlıyor.. Rabbim hidayet versin..Ben Trakyalı olduğum için Tekirdağ'da insanlar aşırı bilinçsiz.. Bir şey bilmiyorlar.. Çoğu öğrenmeye açık değil..Allah'a şükür, ailem de benimle birlikte yani hep birlikte güzel bir yönelişimiz oldu.. Rabbim sana en yakın zamanda nasip etsin kardeşim. Rabbimizin rızasını DÜŞÜN. bAŞKA BİR şEY DÜŞÜNME.. İNSANLARIN rızası değil ki bizim için önemli olan.. Rabbimizin rızası için, razı olacağı kul olabilmek için çaba ve gayretimiz olsun..
Vesile olalılm birbirimize, destek olalım.. Desteğin de önemi çok büyük. En büyük desteğin Kur'an olsun kardeşim..Kur'an meal veya tefsiri.. Örtü ayetleri tefsirlerini ve Efendimizin eşlerinin hayatlarını okumak çok şey katacaktır cesaret ADINA.. Emin ol..
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Hayırlı haberlerini tüm kardeşlerim gibi ben de sabırsızlıkla bekliyorum..

Değerli kardeşim...

Yaşadıklarınız geçmişi hatırlattı....

Şu kesin ki..güzel olan her ne var ise zor elde ediliyor...

Zor elde edilenin kıymeti ise çok büyük...gönüllerde....

Zaten gönülde olmayan aşkı neyleyim ben...

Dilde kalan....kalbe inmeyen....

Memleketimden biri sahil şeridi...SÜper modern*iz...

Ferace görmek = hayalet görmekle eş değer buralarda ..Nerden çıktın der gibi bakıyorlar insana...

Kendini tümden tesettüre bürüdüğün halde çırılçıplak gibi hissediyorsun ...

İşte tam o anda lazım..DİK DURUŞLAR...

Ben AYET TAŞIYORUM....KARAR verdim...böyleyim...beni seven böyle kabul edecek...sevmeyense....kendi bilir...

Ben buyum...ALLAH Azze ve Celle hakkı için yaşamak O'nun içinde ölmek istiyorum...

Günahımı azaltmak...Rabbimin gözüne girmek için DÜnyanın gözünde harap olmak istiyorum.....

La ilahe illallah...

Aşka geldim...
Yazamıyorum...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel söylemişsiniz bende kendime kızdım neden üzüldüm bu kadar niye takıyorum diye yani hani buradan herşeyi yazmamıyorum bir yola girmek üzereyim bu kadar söyleyeyim inşallah hayırlı bir yol herşey düzelecek Allahımın izniyle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt