Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (7 Kullanıcı)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
MaşaALLAH Kalbun kesir ablamızın açtığı konuda dediği gibi milat oluyor Ramazan :) inşaALLAH bu milat Rabbimizin canımızı alana kadar hakkıyla sürer :)

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
Umut Cicegi kardesim, Allah CC sana ve bütün Müslüman kardeslerime yardım etsin insaAllah. Yazılarında kendimide buldum desem yalan olmaz. Ama sunu asla unutmamamız gerekiyor güzel kardesim; teyzelerin, annemizin, babamızın her söyledigi dogru olmayabilir. Bunun farkında oldugunuda görüyorum. Babanın üzülmesini bende istemem, Allah CC korusun. Bence babanı bir karsına alıp güzelce konusmalısın. Icini babana dökmekte fayda var diye düsünüyorum. Eger herseyi uygun dille, tatlı dille anlatırsak, hic bir söz acı olmaz, ben buna inanıyorum. Babanı en iyi sen tanırsın en iyi sen anlarsın. Babana tatlı dille örtünmenin dinimizin bir farzı oldugunu anlatmaya caba göstermelisin. Allah CC sana ve ihtiyacı olan tüm müslüman kardeslerime sifa ve sabır versin. Allah CC insaAllah seni bu rahatsızlıgından, bu dertlerinden kurtarır. Dualarım insaAllah seninle. Yalnız sunuda söylemek isterim; Bu dünyaya kendimizi cok fazla kaptırmamamız gerekiyor. Her ne kadar güzel gelsede bu dünya, her ne kadar hic bitmeyecekmis gibi görünsede.. Bir gün ölecegiz, ve herseyimizi geride bırakıp asıl yurdumuza gidecegiz. Okuma demem sana ben, cünkü bende okuyorum. Ve okumanın özellikle bir bayan icin ne denli önemli oldugunu biliyorum. Ama tüm engelleri asıp, o erimez düsündgün koca dagları eritip, kapanmanı tavsiye ederim ben sana. Ve sadece Allah'a CC sıgın, Allah'tan CC yardım dile. Rabbim yardımcı olacaktır insaAllah. Tabi babanla ve annenle tatlı dille konusmanı tavsiye ederim ilk önce :) Tüm kalbimle dualarım sninle insaAllah. Keske burdaki kardeslerim gibi etrafımda da tesettürlü, ve dinine cok baglı olan kardeslerim olsa. Benimde etrafımda kapalı arkadasım, veya kuzenim yok. Ve bende bunun zorlugunu yasıyorum. Daha henüz evden dısarı cıkmadım, ama cıktıgımda insaAllah kapalı cıkacagım Allah'ın CC izniyle. Ve benimde yanımda arkadas diye dolandırabilecegim, dertlerimi paylasabilecegim, kafama göre bir arkadasım yok. Ama yalnız degiliz güzel kardesim.. Rabbimiz var :) Elhamdülillah. Ben seni ve burdaki diger kardeslerimi Allah CC icin cok sevdim, Rabbimde sizleri sevsin ve sizlere yardımcı olsun insaAllah. Burda yazdıgınız o güzel cümleler hürmetine Rabbim sizlerin yolunu hep acık eylesin.

MEVLADANIM kardesim hayırlı olsun sende kapanmıssın:) insaAllah basından hic eksik etmezsin güzel örtünü. MasaAllah kapanmana cok sevindim, Allah CC senden razı olsun. Allah CC yar ve yardımcımız olsun insaAllah.

Rabbime emanet olun.

ALLAH (C.C.) razı olsun kardeşim .. RABBım içimize sindirsin bu imtihanı başarıp emirleri hakkıyla yerine getirenlerden eylesin inşaALLAH Amin .. ALLAH seninde yar ve yardımcın olsun canım kardeşim saolasın ...

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Musade olmaz olur mu estagfirullah..
Tabi, insaAllah konusunda da haber ver olur mu? Aklim sende kalmasin.

Haydi guzel haberlere .

Evet arkadaşlar ve 15 dakika önce inanılmaz birşey oldu.

Babam şeker hastası olduğu için oruç tutmuyor. Spor yapmış spordan gelmiş. Yorgun olduğu için koltuğa uzandı ben de diğer koltukta 9 yaşındaki kardeşime Kuran öğretiyordum cüzden. Sonra kardeşim bir tanesini okuyamadı. Eksik gedik okumaya çalışıyordu. Kalktı baktı babam yerinden okuyuverdi bir çırpıda. Nasıl oluyor babacım dedim sen Kur'an okumayı unutmamış mıydın? En son 9 yaşında hatim etmişsin bir daha da okumamışsın. Unuttum tabi kızım da nasıl olduysa bir anda görünce dökülüverdi ağzımdan dedi. Çok şaşırdım. Sonra tekrar oturdu tabi annem de mutfakta duymuş sesimizi. Geldi, babama "kızın kapanmak istiyor haberin olsun, ona karışmak yok" dedi... O da istiyorsa kapanabilir o özgür bir insan demez mi?

:a15:

Ya ama çarşaf falan giymesin bir anda dedi... Annem de bizim kızımız bu güne kadar hiç açık saçık giyinmedi zaten tesettürlü gibiydi, biraz daha kapalı olacak artık. Nasıl istiyorsa öyle olsun. Allah da yardım eder yolunu önünü açar istediği gibi kapalıyken de iş bulur dedi. O zaman yardım edeceğiz kızımıza gidip alışveriş yapacağız nerde varsa olmadı diktireceğiz dedi. Pantolonlarını giymek istemiyormuş uzun etek, pardesü, gömlek,tunik bunlara ihtiyacı var dedi. Tamam dedi babam da gider alırız ne istersen:) Ama bulmamız kolay olmayabilir ama olsun yine de ararız dedi. Salı günü tahlillerim çıkacak hastaneden, tahlillerine bir bakalım hele kızım hastaneye yatacaksan yatıralım şimdi onu düşünüyorum ben daha çok masrafımız olacak dedi. Gidelim alalım ne istersen dedi.

(Bu arada annem açık ama hep uzun kollu giyer kendimi bildim bileli dikkatli giyinir)

Benden geçti artık dedi annem, gençken yapmak lazım bunları. Hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz. Ben de namaz kılacağım artık dedi, ama 5 vakit kılamam bacaklarım çok ağrıyor 3 vakit başlasam olmaz mı dedi:) Ben de başla da nasıl başlarsan başla anne gerisi gelir dedim. Yıllarca teravihe tek başıma gittim. Annem de gelecekmiş artık:) Yıllarca hep teyzeler annemi sorardı. Görecekler sonunda:)Üstelik bu günkü teravihe küçük erkek kardeşim de geliyor. Koparttım izni:)

Bu ay ne mübarek ay:) Bu saatler ne güzel saatler:) Şükürler olsun Rabbime:) Hemen buraya koştum:) Öleceğim sevinçten... Nasıl bu kadar kolay oldu anlamadım? Sanki yıllardır bunun için savaşmıyordum... Belki de birkaç ay önce dedemin, 2,5 yıl önce de babaannemin ölmesi onları düşünmeye sevk etmiştir:) Ne vesile oldu bilemeyeceğim ama demek ki dualarınız dua kapılarını o kadar hızlı çaldı kiii :) Bu gün içinde biri umutsuz ve çaresiz, diğeri umut dolu olan iki yazı yazmak ne güzel... Adıma yakıştı doğrusu:) umut_çiçeği...

Müslümanın gayrimüslimden öyle bir farkı var ki anlatılmaz. Müslüman ümit kesmez, çünkü her zaman ama her zaman, dayanacak, sırtını yaslayacak, gölgesine sığınacak bir imanı, yücelerin yücesi Rabbi vardır:) Bu gün bu cümleyi bu foruma ikinci kez yazıyorum:)

OL DER VE OLUR:)

imported_KüBra__

Kayıtlı Kullanıcı
Elhamdülillah ! Bu ne kadar güzel bir haber, Rabb'ime sükürler olsun :) Gercekten Rabbim yardımcı oluyor. Ona bir adım gitmemiz yetiyor :) InsaAllah tez vakitte devamı gelir kardesim ve seninde burda ''kapandım'' deyisini görürürz. Allah CC babandan, annenden ve senden razı olsun insaAllah. Bak korktugun kadar tepkili olmadı baban :) Elhamdülillah. Ramazan ayı ne güzel bir ay böyle, insana hem huzur veriyor, hemde bir cok güzelligi yasamamızı nasip ediyor. Inanki bu haberine cok sevindim kardesim, Allah CC layıgıyla örtünenlerden nasip eylesin insaAllah. Tez zamanda haberlerini bekliyoruz :)

Rabbime emanet olun

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Babam şeker hastası olduğu için oruç tutmuyor. Spor yapmış spordan gelmiş. Yorgun olduğu için koltuğa uzandı ben de diğer koltukta 9 yaşındaki kardeşime Kuran öğretiyordum cüzden. Sonra kardeşim bir tanesini okuyamadı. Eksik gedik okumaya çalışıyordu. Kalktı baktı babam yerinden okuyuverdi bir çırpıda. Nasıl oluyor babacım dedim sen Kur'an okumayı unutmamış mıydın? En son 9 yaşında hatim etmişsin bir daha da okumamışsın. Unuttum tabi kızım da nasıl olduysa bir anda görünce dökülüverdi ağzımdan dedi. Çok şaşırdım. Sonra tekrar oturdu tabi annem de mutfakta duymuş sesimizi. Geldi, babama "kızın kapanmak istiyor haberin olsun, ona karışmak yok" dedi... O da istiyorsa kapanabilir o özgür bir insan demez mi?

Ya ama çarşaf falan giymesin bir anda dedi... Annem de bizim kızımız bu güne kadar hiç açık saçık giyinmedi zaten tesettürlü gibiydi, biraz daha kapalı olacak artık. Nasıl istiyorsa öyle olsun. Allah da yardım eder yolunu önünü açar istediği gibi kapalıyken de iş bulur dedi. O zaman yardım edeceğiz kızımıza gidip alışveriş yapacağız nerde varsa olmadı diktireceğiz dedi. Pantolonlarını giymek istemiyormuş uzun etek, pardesü, gömlek,tunik bunlara ihtiyacı var dedi. Tamam dedi babam da gider alırız ne istersen:) Ama bulmamız kolay olmayabilir ama olsun yine de ararız dedi. Salı günü tahlillerim çıkacak hastaneden, tahlillerine bir bakalım hele kızım hastaneye yatacaksan yatıralım şimdi onu düşünüyorum ben daha çok masrafımız olacak dedi. Gidelim alalım ne istersen dedi.

(Bu arada annem açık ama hep uzun kollu giyer kendimi bildim bileli dikkatli giyinir)

Benden geçti artık dedi annem, gençken yapmak lazım bunları. Hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz. Ben de namaz kılacağım artık dedi, ama 5 vakit kılamam bacaklarım çok ağrıyor 3 vakit başlasam olmaz mı dedi:) Ben de başla da nasıl başlarsan başla anne gerisi gelir dedim. Yıllarca teravihe tek başıma gittim. Annem de gelecekmiş artık:) Yıllarca hep teyzeler annemi sorardı. Görecekler sonunda:)Üstelik bu günkü teravihe küçük erkek kardeşim de geliyor. Koparttım izni:)

Bu ay ne mübarek ay:) Bu saatler ne güzel saatler:) Şükürler olsun Rabbime:) Hemen buraya koştum:) Öleceğim sevinçten... Nasıl bu kadar kolay oldu anlamadım? Sanki yıllardır bunun için savaşmıyordum... Belki de birkaç ay önce dedemin, 2,5 yıl önce de babaannemin ölmesi onları düşünmeye sevk etmiştir:) Ne vesile oldu bilemeyeceğim ama demek ki dualarınız dua kapılarını o kadar hızlı çaldı kiii :) Bu gün içinde biri umutsuz ve çaresiz, diğeri umut dolu olan iki yazı yazmak ne güzel... Adıma yakıştı doğrusu:) umut_çiçeği...

Müslümanın gayrimüslimden öyle bir farkı var ki anlatılmaz. Müslüman ümit kesmez, çünkü her zaman ama her zaman, dayanacak, sırtını yaslayacak, gölgesine sığınacak bir imanı, yücelerin yücesi Rabbi vardır:) Bu gün bu cümleyi bu foruma ikinci kez yazıyorum:)

Es selamu aleykum kardeşimm..:) Elhamdülillah... Şükürler olsun Rabbimize.. Rabbim SEN çok büyüksün!
O kadar sevindim ki.. Kelimelerle anlatamam.. Bir kaç gündür giremiyorum foruma.. Yazdıklarını okuma fırsatım olmadı.. En son yazdığını okuyunca hemen elim klavyeye gidiverdi:)
Bu haberin üstüne ne denilebilir ki.. Rabbim annenden de babandan da razı olsun inşaAllah..
Hayırlı olsun :)

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı

Hayırlı osun kardeşim çok sevindim
İstemesini bildikten sonra Rabbim kimsenin duasını boş çevirmez

En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ki ilik, sert kemiğin içinden çıkar

Peygamber Efendimiz şöyle buyurmuştur: “Allah, hayrını dilediği kişiyi sıkıntıya sokar.” (Buhârî, Merdâ 1. Riyazu's-Salihin, hadis nu: 40.)

“Yorgunluk, sürekli hastalık, tasa, keder, sıkıntı ve gamdan, ayağına batan dikene varıncaya kadar müslümanın başına gelen her şeyi, Allah, onun hatalarını bağışlamaya vesile kılar.” (Buhârî, Merdâ 1, 3; Müslim, Birr 49. Riyazu's-Salihin, hadis nu: 38.)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı

Ay kuzum yaa çok sevndim..hadi hayırlı olsun..inşallah güzel haberlerini de alacağız burdan..hakkında hyrlısı ne ise o olsun canım benim..

papatyamisali

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili umut çiçeği :)
o kadar sevindim ki anlatamam
tez zamanda en güzel en mutlu yazını bekliyoruz :))

Rabbim yardımcın olsun
Dua ile :)

canfeda

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum kardeşimm..Elhamdülillah:a35:MaşaAllah!!! hayırlı uğurlu olsun sen kadar bizlerde çok sevindik.biir ömür boyu tesettürü hakkıyla taşıyanlardan olursun inşallah.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Desene ettigimiz dualar kabul oldu umut cicegi'm..
Cok sevindim, inan.
Bende seni dusunuyordum o siralar. Hatta anneme anlattim durumunu cok uzulmustu. Hadi dua edelim dedim, o da "amin" demisti duama..

Cok sukur, Allah nasilda yardimina kostu.
Rabbim seni cok seviyormus demek ki.
Sevilmeyecek gibi de degilsin ama :)

berat05

Yönetici
Mevladanım ve umutçiçeğim....

RAMAZAN-I ŞERİF ayının tüm güzelliği sizin verdiğiniz o müjdelerle , gözlerim dolu dolu gönülden taşan bir maneviyatla devam ediyor...

Her yazdığınız kelam...gönülleri coşturuyor...

LA İLAHE İLLALLAH dedirtiyor...

YA HAK diyorum... Sen dilersen....gönüllere hidayet verir,karşı çıkanları susturur , engelleri kaldırırsın...

Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Yarabbi

Bizim yardımcımız ol...Kalplerimizi SEN'in sevginden ,İstikametimizi Hz.Muhammed Mustafa'nın s.a.v. yolundan ayırma ...

Zor olanı kolay eden SEN sin YARAB...

Nefse ve şeytana uydurma..

Şu Mübarek Aylar hürmetine , herşeyin hayırlısını gözeterek ettiğimiz dualarımızın kabulünü nasip eyle...

Sen'in gücün herşeye yeter....amin..

Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Tebliğ ve Desteğe
Devam İnşallah

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun berat ablam .. Bugün biraz canım sıkkındı ama böyle mutluluklarla insan bir nebze unutuyor işte .. Bu arada baş örtümün ikinci günü bitti 22 si 3. günü olucak inşaALLAH ve bugün benim doğum günüm 23:30 da falan dogmusum işte :)

Umut Çiçeği kardeşimin yazısını okudum çok duygulandım hele o son cümle .. Şüphesiz ki RABBım neye Ol ! derse o Olur .. Umut çiçeği bacım canım benim inan okudukca seninle mutlu oldum o anı izler gibiydim RABBıma şükrediyorum çok sevindim adına .. Hayırlı ugurlu olsun bacım ALLAH daim eylesin inşaALLAH dualarını bizlerden esirgeme kalbi güzel kardeşim ..

Berat ablam Bizlere dua edin .. Bize en iyi vesilelerden biri burdaki canlar yani sizlersiniz .. Sizleri tanıdıgım için ALLAH a sonsuz şükürler olsun .. O'na (c.c.) emanetsiniz inşaALLAH ..

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun berat ablam .. Bugün biraz canım sıkkındı ama böyle mutluluklarla insan bir nebze unutuyor işte .. Bu arada baş örtümün ikinci günü bitti 22 si 3. günü olucak inşaALLAH ve bugün benim doğum günüm 23:30 da falan dogmusum işte :)

Umut Çiçeği kardeşimin yazısını okudum çok duygulandım hele o son cümle .. Şüphesiz ki RABBım neye Ol ! derse o Olur .. Umut çiçeği bacım canım benim inan okudukca seninle mutlu oldum o anı izler gibiydim RABBıma şükrediyorum çok sevindim adına .. Hayırlı ugurlu olsun bacım ALLAH daim eylesin inşaALLAH dualarını bizlerden esirgeme kalbi güzel kardeşim ..

Berat ablam Bizlere dua edin .. Bize en iyi vesilelerden biri burdaki canlar yani sizlersiniz .. Sizleri tanıdıgım için ALLAH a sonsuz şükürler olsun .. O'na (c.c.) emanetsiniz inşaALLAH ..

Rabbim daimi kılsın..Hayırlı olsun cnımm..

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı

Ey Yar . . . ♥
Sen kazanırsan HACCA
Ben kazanırsam ÜMRE'ye qidelim

Kabul mü ♥ :)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli ramazanlar arkadaslar, bu gün daha bir huzurla basladim isime daha bir icim rahat sanki kendimi bulmus gibiyim. Evet Allahin izniyle bugün kapandim arkadaslar! COk tuhaf bir duygu herkes bana bakar diye düsünürken sanki görünmezim bayanlar bile bir baska sanki bana karsi. kimin yanindan gectiysem basini gözlerini kacirdi :)) biraz görünmez oldum gibi sanki ama bu durumdan sikayetci de degilim yani. Simdiye kadar sadece bir is arkadasim biliyor bu durumu ve o olumlu karsiladi. bugün tekim is yerinde yani bi sorun cikmayacaktir fakat pazartesi ne olur bilemiyorum. hani öyleki istemezlerse cikarim da diyemiyorum malum yeni evliyim ve maddi olarak suan calismam gerekiyor. Ben kendime bile inanamiyorum suanda her gectigim camda kendime bakiyorum ve siritiyorum :)) Allaha sigindim ve onun ramazan ayina bahsettigi berekete, insallah hersey yolunda gider

Es selamu aleykum ve rahmetullah kardeşim.. Çok sevindim :) Rabbim mübarek eylesin, yolunu açık eylesin.. Hayırlı ramazanlar olsun..

Sabah kan tahlili vermek için doktora gitmem gerekiyordu .. Annem uyandırdı bi an .. tamam sen çık ben giyineyim dedim .. Bu seferki gerçek bir giyinme olacaktı çünkü kimsenin haberi yoktu .. Üzerime uzun vucut hatlarımı bellı etmeyen nasip olupta aldıgım uzun kıyafetımı giydim .. Başıma dün aldığım iki sade baş örtüsünden lacivert olanı örttüm .. Her birini Bismillah.. diyerek ALLAH ım yardım et güç ver nefsime yendirme diyerek giydim .. Ramazanı karşılıyordum ama her ramazandan farklı karsılıyordum .. Çirkin nefsimin kirli düşüncelerinden kaçmak istercesine kendi içimde kocaman bir koşuya çıkmış gibi hissediyordum .. Nefsim kovalıyordu ben ondan korunmak için kendimi o güzel örtümle sarıyordum .. Bu huzuru yaşamayan bu temizliği hissetmeyen çok şey kaybeder ALLAH ım her hanıma yaşamayı nasip etsin inşaALLAH diyordum ..

Sonra odamın kapısını açtım ilk annem gördü hiç beklemediğim bir tepkiyle hayırlı olsun dedi .. Ama komsulara ramazandan dolayı böyle oldugunu söyle hemen tepkı vermesınler dedı ama ben hıcbırsey soylemek zorunda degılım dedım.. Sonra babamın yanından gectım o hıc yorum bıle yapmadı hersey sankı yıllardır böyle sürüyormus gibi hissettim .. Bugün o benı bunaltan hava sıcaklıgı benım ıcın yarıya ınmıs gıbıydı. daha çok sıcak olacak derken daha aza inmesi de RABBımın emrinin bir güzelliği olsa gerek .. Tek sorunu hastanede yasadım benı acık gören hemsıreler bu sefer kapalı görduler ve hepsı suratlarını asmıs sekılde bakıyordu.. sankı kan almayıp sondaj actı hemsırem saolsun .. Arkadaşım alay eder tavırlar sergılıyor kı yoldan gecen hanımlarada bunlar bızım kezbanla hatce degıl mı gıbı laflar söyluyor.. dun ona kapancam dedım sacmalama ya kapanma yakısır sana ama napcan neden kapanıyorsun dedı .. Anlattım ama ohoo Peygambere kalırsak .. diye saçmasapan bir tepki aldım .. Bugünde kapandın mı demek için aramış evet dedim .. Artık görücü usulümü evlenceksin dısarıda cıkmazsın heralde diyor .. Kapalı olmak kaptan magara adamı olmakla eşdeğer görülüyor heralde töbe estağfirullah ..

Bu kadar güvenilmez bir dünyada RABBıma güvenmek varken ...

Eksiklerle dolu bir kulum o kadar yol varki önümde hep takılıyorum engellere ALLAH yardım etsin cümlemize .. Bugün dedim yazsam mı aksamı beklesem mi sizi biraz daha heyecanlı ve meraklı bıraksam mı diye ama dayanamadım .. RABBım riyadan muhafaza buyursun nefsimden korkarım .. ALLAH cümlenizden razı olsun .. Desteğinizi o kadar hissettim ki kalbimin yumusamasında ve bu degerı anlamasında bana çok büyük vesile oldunuz .. Bu konuyu arastırırken bu sayfayı bulan bırıyım ama ısın bu güzel yüreklerle buraya kadar ALLAH ın izniyle gelecegını düşünmemiştim .. ALLAH Dostunuz olsun O'nun (c.c.) selamı rahmet ve bereketi üzerinize olsun .. birde sizin istediğiniz cümleyi şöyle yazalım .. Ben kapandım, örtündüm güzel insanlar .. Dualarınızı eksik etmeyin bu acizden .. Sizleri ALLAH için seviyorum :)

Es selamu aleykum ve rahmatullah canım benim. Öyle sevindim ki duygularımı ifadede zorluk çekiyorum..Birkaç gündür foruma giremiyordum.. Görünce öyle sevindim ki:) Elmadülillah dedim.. Rabbim Sen ne büyüksün.. Rabbim hayırlı eylesin İNŞAALLAH..

Destek olan tüm kardeşlerime çok teşekkür ediyorum ama ayrıca yazmak istediğim bir kaç isim var .. Onlar bir çok paylasım ve desteklerıyle kalbimin yumusamasına bır adım daha fazla vesıle oldular .. Cevapsız hıc bırakmadılar gönüllerini açtılar .. Diğer tüm kardeşlerime teşekkür ederek o isimleri müsadenizle bir kere daha teşekkür etmek istiyorum ..

Öncelikle beni sizlerle burada buluşturan ALLAH a sonsuz şükürler olsun ... en küçüğümüzden başlamak istiyorum

Katre Parem, beni burda ilk tanıyan sensin sanırım ve ilk muhabbet kurdugum gönlümü okşayan cümlelerin söyleyenide sensin .. Bazen güldürdün bazen ağlattın .. O kadar ki seni tanıdıgımda kendimden utandım .. Hep böyle masum ve temiz kal inşaALLAH .. ALLAH senı yolundan hıc ayırmasın küçüğüm .. Bana yazdıkların çok etkıledı bunu bil cann .. ALLAH razı olsun ..

Kalbun Kesir kardeşim .. Samimiyetine, sıcaklığına ve ALLAH yolunda olmak isteyenlere karşı çabana hayran kaldım .. Ben ALLAH'a güvenmişim başkasına ne hacet der gibisin .. ALLAH ın dini yücelsin dünyanın önemi yok diyorsun sanki .. Bilmem ben burdan öyle duyuyorum .. ALLAH Dostun olsun ve İslama hizmet etme yollarını açsın sana kardeşim .. ALLAH razı olsun ..

Mir_erhan kardeşim bir beyefendi olarak bizleri yalnız bırakmadınız .. Cümlelerinizi özenle seçip kırmadan bunu bizimle yaşar gibi ve içten destek oldunuz .. Her yazdıgınız cümleyi hissederek yazdıgınıza inanıyorum .. Kalbi paylaşımlarınız için ve desteğiniz için çok teşekkür ederim .. ALLAH iki dünyanızıda cennet eylesin .. yolunda Salih kullarından eylesin inşaALLAH .. ALLAH razı olsun ..

Ve Berat05 ablacım .. Bize karşı anlayışını hiç eksik etmedin .. ismini anınca tebessüm ediyorum burayı dolduran koca bir yürek gibi hissediyorum seni .. Hepimizin iyiliğini isteyen bir yüreğe sahipsin .. Yeter ki siz başarın gerisi önemli değil dediğini hissediiyorum ... Ablalıgın, anlayışın ve desteğin için sanada çok çok teşekkür ederim ablam .. ALLAH yar ve yardımcın olsun her daim ALLAH razı olsun ..

Kısa zamanda sizi yıllardır tanıyormusum gıbı hıssettırdınız bana. her birinizin kalbimde ayrı bir yeri oldu .. Sizden bahsetmeye, içimdeki duyguları anlatmaya cümlelerimin gücü yetmez .. Siz tanıdıkça güzelleşen insanlarsınız.. sadece bunu biliyorum ..

Rabbim razı olsun kardeşim.. Rabbim yar ve yardımcın olsun..

Umut cicegi kardesim keske öyle bir sansımız olsaydı ama bunada sükür:) Bak forumda gönüldaslarımızla irtibat halinde olabiliyoruz elhamdülillah..

Bende az önce dısarı kapalı cıktım ! :) Ve elhamdülillah cok mutluyum! Yengem ve kuzenlerim gördü.. Hayırlı olsun dediler. Babam gördü. Yakısmıs hayırlı olsun dedi :) Su an icim icime sıgmıyor. Kelimelerle gercekten anlatılmaz, ama sunu söyleyebilirim: Yeniden dogmus gibiyim:) Bu tarif edilmez bir sevinc, bir zafer, InsaAllah bütün kardeslerime nasip olur. InsaAllah Umut cicegi kardesime de nasip olur. Ve onun gibi bütün bayanlara InsaAllah. Istemeyenlerinde gönlüne Rabbim sevgisini versin insaAllah.

Ve bütün destekleriniz icin Allah CC hepinizden razı olsun. Rabbime emanet olun..

Es selamu aleykum ve rahmetullah Kübra kardeşimiz.. Elhamdülillah..
Rabbim hayırlı, bereketli eylesin inşaAllah.. Ramazanla birlikte bu hayırlı haberleri ard arda duymak inanın bizleri öyle mutlu etti ki.. İçim sizler gibi coştu, bunu bilin.. Rabbim yolundan ayırmasın inşaAllah.. Yar ve yardımcın olsun.. Hayırlı ramazanlar..

Öncelikle hepimizin ramazan ayı mübarek olsun diyorum..

Beni hatırlarsınız bazılarınız 25 gün kadar önce burada bende derdimi anlatmıştım ve dermanımı Rabbimin rızasıyla buldum ve tam 21 gün önce örtündüm :)
Öyle güzel bir duygu ki anlatmaya kelimelerim yetmez.
Şuan zorunlu stajımı yaptığım için internete girmeye hiç vaktim olmuyor ve yazamıyorum size.Gördüm ki bazı kardeşlerimiz de bu derde düşmüşler ve dua bekliyorlar.Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.Gerçekten kolay bi iş değil ama başardıktan sonrası o kadar tatlı ve huzulu ki..

Staj yapıyorum demiştim ve stajımı ne yazıkki erkeklerin yoğunlukta çalıştığı bir şirkette yapıyorum..İçimden öyle şükrediyorum ki o ortamda kapalı bir bayan olduğum için anlatamam.Diğer örtüsüz stajyer arkadaşlarıma kaç kişinin yan gözle baktığına şahit oldum malesef.Ama ben zaten yapı gereği mesafeli bir insan olduğumdan ve örtümden dolayı hiçbir rahatsız edici sözle karşılaşmıyorum çok şükür..Bazen analiz yaparken düşünüyorum kendi kendime ve iyiki stajdan önce örtünmüşüm diyorum..Rabbime şükrediyorum bana bunu nasip ettiği için binlerce kez..İnsanlar örtülü bir bayanla konuşmadan önce iki kez düşünüyor. Serviste metrobüste saygı gördüğümü hissediyorum ve insanlar beni rahatsız etmemek için ayrı bir özen gösteriyor sanki( tabi tamamı değil ama olsun :) )

İnsan örtündükçe daha çok örtünmek istiyor.Ben şal etek ve gömlek giyerek başladım örtünmeye.Şimdi kendime güzel bi dış giysi olmak istiyorum(kap diyorlarmış yeni öğrendim :) ) huzurum kapandıkça artıyor.dışarda örtümle yürümek bana gurur veriyor.

Tüm örtünmek isteyen kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun ailelerininin kalpleri yumuşasın inşallah.Ben sadece kapandıktan sonraki duygularımı paylaşmak istedim.Umarım kendimi güzelce ifade etmişimdir.Burada o kadar güzel şeyler yazılıyor ki bazen okurken gözlerim doluyor gerçekten.Ben öyke güzel cümleler kurabilen birisi değilim..İlmimin eksikliğinden dolayı..Rabbim hepimize bu yolda ilimlenmeyi nasip etsin ve onun yolundan ayırmasın bizleri..

Tuttuğumuz oruçlar ve bütün dualarımız kabul olsun inşallah..
Hepinize hayırlı günler diliyorum
Dua ile..

Es selamu aleykum ve rahmetullah.. Papatyamisali kardeşim sizi hatırlıyorum..
Elhamdülillah harika bir haber bu.. Rabbim hayırlı eylesin inşaAllah..
Rabbim hakkıyla örtünenlerden eylesin inşaAllah. Hayırlı Ramazanlar kardeşim..

kardeslerim bende kapanmayı canı gönülden istiyorum bugun gidip kendime birkaç kapalı kıyafet aldım inş bu mubarek ayda rabbim banada nasip eder tam anlamıyla örtünmeyi

Es selamu aleykum kardeşim. Zamanımız varken, hala hayattayken, beklememiz niye? Rabbim bu mübarek günlerde inşaAllah tüm dualarımızı kabul eder, siz kardeşlerimiz için yaptığımız duaları da inşaAllah.. Hayırlı haberlerini bekliyor olacağız.. Hayırlı ramazanlar. kardeşim.

MaşaALLAH Kalbun kesir ablamızın açtığı konuda dediği gibi milat oluyor Ramazan :) inşaALLAH bu milat Rabbimizin canımızı alana kadar hakkıyla sürer :)

Evet kardeşim. :) Elhamdülillah.. Kardeşlerimizin mutluluğu, bizim mutluluğumuz oldu..
Rabbim bu yolda çektikleri tüm sıkıntıların ecrini kat kat versin inşaALLLAH..
Tüm kapanan kardeşlerimizin tesettürü hakkıyla yerine getirmelerini nasip eylesin inşaAllah..
''Rabbim ramazanı bizlere hayırlı eyle.. Hayırlara vesile eyle..''
Nice güzel haberlere..

imported_KüBra__

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam güzel kardesim. Güzel sözlerin icin, destegin icin, ve tabiki duaların icin Allah CC senden razı olsun, gönlünü daima hos eylesin. Dualarına ictenlikle Amin diyorum :) Seninle birlikte forumdaki bütün kardesleriminde Ramazanı hayırlı ve bereketli gecsin insaAllah. Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. Tekrar Rabbim darda koymasın ve razı olsun insaAllah.. Kapanamayan diger kardeslerimede nasip eylesin Rabbim insaAllah. Ve tabi istemeyenlerinde gönlüne Allah CC sevgisini versin insaAllah..
Allah'a CC emanet olun. Hepinizi Allah CC icin seviyorum :)

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Bir el Uzanıyor Örtüme Leş mi Leş.. O Hem Kahpe Hem Kalleş.. Bırak Bacım Onlar Hırlasın.. Seni Gören İslamı Hatırlasın !!!

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Ey şerrinden Rabbim'e sığındığım 'nefsim',
Seni alnımı secdeye vura vura yeneceğim

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
"Ben senin "kucuk" gordugun bu tesetturlu bedenle,
Hangi alemlere yolculuk ediyorum bir bilsen...
Karincalarin bile sana ne kadar acidigini farkederdin.
Ama simdi de ben karincalara ayip ettim."

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt