Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (9 Kullanıcı)

G

Goldenrose

ben kararımı çoktan verdim de anneme açamyorum konuyu sonra sonra diye geçiştiriyor aslında bilse hafızlığın ne büyük nimet olduğunu
kapanma işine gelince biliyorsun okul durumunu kapının önüne bile başörtüyle gelinmiyormuş ortaokulda o yüzden okulun bitmesini bekliyorum liseye devam edersem yine tam anlamıyla kanamcam için son umudum annem dua et nolur...

Tabiki de dua etmez olur muyum. her zaman dualarımdasın.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
boşver çözme zaten okadar laf söyledim didikliyip içinden ona göre kötü olan birşeyi almış polemik açıyor ne diyeyim bide bizi allaha havale ediyor.olsun bizden büyük bir şey deme susalım oldumu :D

hım şöle akıllı kızlar olun bakim çekcem kulaklarınızı yoksa hımmmmmm<:)

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
Tabiki de dua etmez olur muyum. her zaman dualarımdasın.
sende benim kardeşim her namazdan sonra her ezan okunduğunda
sence ne yapayım ben okulu bırakınca heşey bitmeyecek ki hem biliyorsun okuduğumuz için ne kafirliğimiz kaldı ne isyankarlığımız zaten okul oldukça kapanamayacağımda sana göre hangisi daha hayılı?

G

Goldenrose

sence ne yapayım ben okulu bırakınca heşey bitmeyecek ki hem biliyorsun okuduğumuz için ne kafirliğimiz kaldı ne isyankarlığımız zaten okul oldukça kapanamayacağımda sana göre hangisi daha hayılı?

Kardeşim ilk başta kendine bir soru sorman gerekiyor.
Senin için okulun ve işin mi daha önemli. Yoksa Allah'ın bize rehber olarak indirttiği Kuranı kerimi ezberlemek mi ?
Bu konuda karar sana kalmış. Ama hem okuyup hem de hafızlık yapabilirsin.

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
Senin için okulun ve işin mi daha önemli. Yoksa Allah'ın bize rehber olarak indirttiği Kuranı kerimi ezberlemek mi ?
Bu konuda karar sana kalmış. Ama hem okuyup hem de hafızlık yapabilirsin.[/QU
tabiiki hafızlık demek istediğim annem karşı ya diretiyimmi illada gidicem diye kalbinide kıramıyorum :(

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı

canım benim tabiki örtünmen ve Allah ın kelamını ezberlemen senin için en hayırlısı olur.Rabbim yardımcın olsun nefsinle ve şeytanla giriştiğin savaşta seni galip kıllsın bi an evvel seni umduğuna kavuştursun inşalllaaaaaah

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim tabiki örtünmen ve Allah ın kelamını ezberlemen senin için en hayırlısı olur.Rabbim yardımcın olsun nefsinle ve şeytanla giriştiğin savaşta seni galip kıllsın bi an evvel seni umduğuna kavuştursun inşalllaaaaaah

ayy ablacım iminn inşallah inan kaç aydır aklımdaki tek şey bu ...

G

Goldenrose

Bu konuda karar sana kalmış. Ama hem okuyup hem de hafızlık yapabilirsin.[/QU
tabiiki hafızlık demek istediğim annem karşı ya diretiyimmi illada gidicem diye kalbinide kıramıyorum :(

Bu konuda annene biraz zaman tanı. Arada bir hafızlık konusunu aç. Yanlız kaldığınız uygun bir zamanda da tamamen fikirlerini beyan et. Eminim anlayış göstericek ve senin yanında olucaktır.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Bu konuda annene biraz zaman tanı. Arada bir hafızlık konusunu aç. Yanlız kaldığınız uygun bir zamanda da tamamen fikirlerini beyan et. Eminim anlayış göstericek ve senin yanında olucaktır.

tatlım senin msj ını görmeden ilknura bi msj göndermiştim bende:)kızlaaaar ben birazcık kaçar namaz kılmadım daha bugün ereni yani oğlumu:) sinemaya götürdüm Kuran da okuyamadım tekrar gelirim inşallah birazdan

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı

inşallah aslında annem böyle şeylere karşı değil ama işte okumayan tüm insanların cahil işe yaramaz insanlar olduğunu söyleyip televizyonlardan bangır bangır bağıran kafirler yüzünden onunda kafa biraz karıştı doğal olarak ...

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
Anlıyorum kardeşim. Allah (c.c.) yardımcın olsun.

amin kardeşim ama ben kararlıyım rüyalarıma falan giriyo artık dün rüyamda kuran kursu hocamı gördüm beni çağırıyodu sabah kalktım aradım oda beni görmüş :D hayırsız niye gelmiyorsun dedi :D

G

Goldenrose

amin kardeşim ama ben kararlıyım rüyalarıma falan giriyo artık dün rüyamda kuran kursu hocamı gördüm beni çağırıyodu sabah kalktım aradım oda beni görmüş :D hayırsız niye gelmiyorsun dedi :D

Ah canım :) Demek o kadar çok istiyorsun. O zaman bu işin peşini bırakma derim..

G

Goldenrose

Ancak buradan denk gelebilirsek bir ihtimal haberleşiriz tabi kardişşş :) :) :)
Biz ilk nefsimizi ikna etsek şu tesettüreee :(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt