Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (9 Kullanıcı)

G

Goldenrose

Anlaşılan yazımın sadece o kısmını dikakte almışsınız. Ne o yoksa kafir sözü size yakın mı geldi ?
Sizin sazan kelimesini bir müslüman kerdeşine söylediğini gören size hak vermeyi bırakın yüzünüze bakar mı acaba ?

sahaff

Kayıtlı Kullanıcı
Anlaşılan yazımın sadece o kısmını dikakte almışsınız. Ne o yoksa kafir sözü size yakın mı geldi ?
Sizin sazan kelimesini bir müslüman kerdeşine söylediğini gören size hak vermeyi bırakın yüzünüze bakar mı acaba ?

İstediğin kadar beni tahrik etmeye çalış, beni formdan ihraç ettirmeye sebep olacak bir ''suç'' işlettiremeyeceksin..

Tekrar ediyorum seni Allaha havale ediyorum

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
Burada bir fitne çıkarmak isteyen varsa O'da sizsiniz...Ben başka birinin yazdıklarına cevap vermişim, siz sazan gibi araya girip ''Fitne'' sokma peşindesiniz..Sizi Cenab-ı Allaha havale ediyorum...

bakın bikere siz kardeşime cevap yazdığınız halde ÇOĞUL konuşuyorsunuz ilk önce zamir eklerini doğru yazdığınıza emin olun "bu lafım sizin içinde geçerli dediniz" yazdıklarımızı yaazmadık dmeyin lütfen ayrıca burada sze kötü birşey söylemedim çarpıtıp olay çıkaran sizsiniz ayrıca "sazan"kelimesinide kendinize yakıştırıyorsanız buyrun söyleyin üzerime alınmıyorum çünkü ben bana karşı ve kardeşime karşı söylenmiş bir lafı düzgün bi biçim de savundum sizdende argo kullanmadan cevap vermenizi beklerdim ama yapamıyorsanz onada saygı duyarım

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
Peki siz bu uslubu beğendinizmi?

kardeşim bakın size kardeşim diyorum!!
ama herkezin bir sabrı var fitne fesat vb diyerek size kötü birşey demek istemedim nasıl böyle bir sonuç çıkardınız aklım almıyor.bundan böyle bir sonuç çıkarmanız sorun çıkarmaya çalışıyorsunuz demektir! ben sadece hitap tarzınızla insanların polemiğe girmesine yol açtığınız için uyardım!!
siz"biraz öyle !!" dediğiniz zaman bende gayet güzel bir cevap verebilirdim ama vermedim çünkü haya ediyorum dilim varmıyor, elim yazmıyor,sizde tavsiye idiyorum ayrıca size kötü birşey dahi demiş olsam birez erdem gösterip daha düzgün bi şekilde uyarmanızı beklerdim(!)
ama kardeşiminde dediği gibi size peygamber efendimizin ahlakını okumayı öneriyorum .söylemek istediğimi anlıyacağınza eminim...

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
İster ilknur kardeşimiz size kafir desin ister akla hayale gelebilecek tüm kötü sözleri küfürleri söylesin sizin yine de o şekilde cevap vermeniz çok günah. Müslümanlık böyle birşey mi ya ? sazan kelimesi yerine ilknur kardeşim öyle demeniz doğru değil gibilerinden nazik bir şekilde uyarabilirdiniz. Bu çok mu zor ? Bana değil ALLAH 'a hesap vericeksiniz. Size tavsiyem peygamber efendimizin ahlakını biraz okuyup öğrenmeniz. Belki biraz yararı olur.
Selametle

selamun aleykum tatlım nooluyo bakim burda okuduklarıma üzüldüm gerçekten uzatmayın lütfen sen küçüksün hatırım için tatlım şşşt

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
'' seni '' değil '' sizi '' .. ilk başta mesafeyi öğrenin

katılıyorum ...şimdi katıldığm için yine sazan dersiniz çünkü siz kardeşe desteği sazanlık olarak alglıyorsunuz' sorunda burada. bizde sizi allaha havale ediyoruz küçücük bir meseleden kocaman bir olay çıkardınız. işte kapanamayan kardeşlerimiz bu yüzden içini döküp yardım isteyemiyor sizin gibi ön yargılı insanlar yüzünden.. asıl siz bizi kışkırtamayacaksınız korkumuz siteden atılmak değil hayayı kaybetmektir. daha fazla birşey diyemessiniz zaten diyeceğinizi dediniz ..

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
mihrace abla ama sabırda biyere kadar...

bu kadar yeter ama ilknurada sanada tartıştığınız kardeşede yakışmadı burdaki amacımızı unutmayalım herkes birbirine daha anlayışlı hoşgörülü davransın lütfen.Olur böle şeyler yanlış anlaşılma kabul edin burda kapatın olurmu canım

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
bu kadar yeter ama ilknurada sanada tartıştığınız kardeşede yakışmadı burdaki amacımızı unutmayalım herkes birbirine daha anlayışlı hoşgörülü davransın lütfen.Olur böle şeyler yanlış anlaşılma kabul edin burda kapatın olurmu canım

mihrace abla baştan sona yazdıklarımı bir okusan kötü bir laf kullanmadım tabiiki kardeşimi savunacağım "biraz öyle " deyip umudunu kırıyor zaten kızcağızın kafası karışık bizden büyük biri olarak büyüklük göstermesi gereken o deyilmi ama sen öyle diyorsan yazmam birşey
allaha emanet ol ablacım..

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
mihrace abla baştan sona yazdıklarımı bir okusan kötü bir laf kullanmadım tabiiki kardeşimi savunacağım "biraz öyle " deyip umudunu kırıyor zaten kızcağızın kafası karışık bizden büyük biri olarak büyüklük göstermesi gereken o deyilmi ama sen öyle diyorsan yazmam birşey
allaha emanet ol ablacım..

teşekkür ederim tatlım :)

G

Goldenrose

Kapanır ama ahirette açılır ablacım.

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
Bu konuyu kuzenime açtım. Kuzenim daha çok erken olduğunu söyledi. daha 14 yaşındasın baksana herkes 17-18 yaşında falan kapanıyor sen niye 14 yalında kapanasın falan dedi. ya çok kafam karıştı. onunla konuşurken emindim ama çok vazgeçirici cümleler kurdu. 20 yaşında kapanan biri direk cennete gitse ben 14 yaşımda kapandığımda aradaki 6 sene neden sıcaklara dayanacak mışım! bunun gibi şeyler söyledi.
off yaa :( ondan destek beklemiştim oysaaaaa

Ya arkadaşlar kuzenim az önce mesaj attı. söylediklerimi unutma böyle bir saçmalık yapma dedi. kuzenim böyle değildi benim. namazını bile burakmış. kuzenim bana destek olmuyor bilee!

ah canım kardeşim zaten nefsimizden çektiğimiz yetmiyor bide şu etrafımızdaki insalar destek olacaklarına köstek oluyorlar.
sakın aldanma aklın bulanmasın biliyorsun ki şuan tesettür bize farz 16-17 yaşımızı boşver daha yarına çıkacağımızın garantisi yokken 6 yıl beklemek akıl karımı allah kuzenine hidayet versin .bak lütfen ama lütfen aklını bulandırmalarına fırsat verme sen rabbin sana ne emrediyor onu düşün 17-18 demiyorki rabbimiz bize kuzenine söyle bunu birde namazı bırakmış vay haline! inan çok üzüldüm ona yardımcı olamaya çalış ama sakın kafanı karıştırmasına izin verme kardeşim..
allaha emanet ol rabbim yardımcın olsun şeytanın vesveseleri senden uzak olsun kardeşim....

G

Goldenrose

katılıyorum ...şimdi katıldığm için yine sazan dersiniz çünkü siz kardeşe desteği sazanlık olarak alglıyorsunuz' sorunda burada. bizde sizi allaha havale ediyoruz küçücük bir meseleden kocaman bir olay çıkardınız. işte kapanamayan kardeşlerimiz bu yüzden içini döküp yardım isteyemiyor sizin gibi ön yargılı insanlar yüzünden.. asıl siz bizi kışkırtamayacaksınız korkumuz siteden atılmak değil hayayı kaybetmektir. daha fazla birşey diyemessiniz zaten diyeceğinizi dediniz ..

Güzel kardeşim :) Ablam haklı :) Boşver böyle insanları. Hakketen ne oldu biri birşey mi dedi ;)

G

Goldenrose

ah canım kardeşim zaten nefsimizden çektiğimiz yetmiyor bide şu etrafımızdaki insalar destek olacaklarına köstek oluyorlar.
sakın aldanma aklın bulanmasın biliyorsun ki şuan tesettür bize farz 16-17 yaşımızı boşver daha yarına çıkacağımızın garantisi yokken 6 yıl beklemek akıl karımı allah kuzenine hidayet versin .bak lütfen ama lütfen aklını bulandırmalarına fırsat verme sen rabbin sana ne emrediyor onu düşün 17-18 demiyorki rabbimiz bize kuzenine söyle bunu birde namazı bırakmış vay haline! inan çok üzüldüm ona yardımcı olamaya çalış ama sakın kafanı karıştırmasına izin verme kardeşim..
allaha emanet ol rabbim yardımcın olsun şeytanın vesveseleri senden uzak olsun kardeşim....

Amin kardeşim :)
Nasılsın ? Senin nasıl gidiyor kapanma? Bir ara hafızlık mı yapsam okusam mı diye tereddütte kalmıştın. Karar verdin mi?

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kardeşim :)
Nasılsın ? Senin nasıl gidiyor kapanma? Bir ara hafızlık mı yapsam okusam mı diye tereddütte kalmıştın. Karar verdin mi?

ben kararımı çoktan verdim de anneme açamyorum konuyu sonra sonra diye geçiştiriyor aslında bilse hafızlığın ne büyük nimet olduğunu
kapanma işine gelince biliyorsun okul durumunu kapının önüne bile başörtüyle gelinmiyormuş ortaokulda o yüzden okulun bitmesini bekliyorum liseye devam edersem yine tam anlamıyla kanamcam için son umudum annem dua et nolur...

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
okudum :)
birileri vızıldamış ama çözemedim ;) :D

boşver çözme zaten okadar laf söyledim didikliyip içinden ona göre kötü olan birşeyi almış polemik açıyor ne diyeyim bide bizi allaha havale ediyor.olsun bizden büyük bir şey deme susalım oldumu :D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt